Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Yrityslainojen yhdistäminen
Viimeksi muokattu:

Yrityslainojen yhdistäminen

Joutuuko yrityksesi maksamaan useita pieniä yrityslainoja joka kuukausi eri lainantarjoajille? Jos yritykselläsi on useita yrityslainoja tai osamaksuja samaan aikaan, niin silloin voi miettiä, olisiko järkevää yhdistää ne yhdeksi yrityslainaksi pienemmällä kuukausierällä.

Mitä tarkoittaa yrityslainojen yhdistäminen?

Yrityslainojen yhdistäminen on periaatteessa lainojen uudelleenrahoitus. Jälleenrahoitus on järkevää, jos rahaa kuluu yrityksellä kuukausittain usean eri osamaksun, yrityslainan sekä muiden rahoituskulujen maksamiseen.

Siinä tapauksessa yhdistä yrityksesi yrityslainat hakemalla CrediNord yrityslainaa, jonka avulla maksat kaikki pienemmät lainat sekä osamaksut pois, ja jäljelle jää pelkästään yksi yrityslaina, jonka korkoa sitten maksetaan normaalisti.

Miten yritys hyötyy yrityslainojen yhdistämisellä?

Säästö tapahtuu siinä, kun yrityksen ei tarvitse maksaa juuri niitä kaikkia kuluja, mitä useista eri lainoista sekä osamaksuista kertyy, vaan maksetaan vain yhtä lainaa, ja näin vain yhden lainan kuluja. Säästetyt rahat voikin sitten käyttää yrityksen hyväksi, kuten vaikka uusiin työntekijöihin, markkinointiin, uusiin laitteisiin tai vaikkapa ihan vain henkilökunnan virkistyspäivää varten.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Myös aikaa voi säästyä, sillä yhdistämällä yrityslainat ei tarvitse muistella kaikkien eri pienlainojen ja muiden velkojen eräpäiviä ja maksella niitä joka toinen päivä, vaan on vaan se yksi yrityslaina. Yrityksen talouden hoitaminen helpottuu huomattavasti kun on hankittu yhdistelylaina yritykselle.

Miten yhdistän yrityslainat CrediNordilla

Velkojen yhdistäminen tapahtuu hakemalla CrediNordilta yrityslainaa, jota voi saada jopa 100 000 euroon asti. CrediNord yrityslaina ei ole varsinaisesti järjestelylaina, mutta sitä myönnetään myös yrityslainojen yhdistämistä varten. Riittää vain, kun kerrot meille hakemusta täyttäessä, että yrityslaina tulee lainojen yhdistämistä varten, ja me hoidamme loput.

Seuraavaksi katsomme hieman edellytyksiä yhdistelylainan myöntämiselle.

CrediNord yrityslainan myöntämisen edellytykset

Yrityslainan myöntämiseen on muutamia edellytyksiä, joita ovat esimerkiksi:

  • Yrityksen sekä takaajan pääasiallinen toimipaikka on Suomi
  • Yrityksellä on yli 30 000 euron liikevaihto vuodessa
  • Yritys on ollut toiminnassa vähintään 12 kuukautta
  • Yrityksellä tai takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Reaalivakuuksia yrityslainan myöntämistä varten ei tarvitse olla, ja yrityksen ei välttämättä tarvitse olla myöskään voitollinen. Yhdistelylaina yritykselle myönnetään jokaisen hakemuksen kohdalla riskiarvion perusteella.

Jos yllä olevat kriteerit täyttyvät yrityksesi kohdalla, niin voit laittaa lainahakemuksen tulemaan. Saat vastauksen nopeasti, ja yhdistelylainan voit saada tilille jo samana päivänä, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Yhdistä CrediNordin yrityslainalla velkasi jo tänään

Yrityksen velkojen yhdistäminen onnistuu siis helposti lainahakemuksen täyttämisellä. Hakemuksen voit täyttää maksuttomasti helpolla kaavakkeella, johon sinun pitää vain täyttää lainan summa sekä laina aika, lainan käyttötarkoitus, mikä olisi tässä tapauksessa se yhdistelylaina yritykselle, ja lisäksi tarvitsemme vielä yrityksen perustiedot sekä takaajan perustiedot. Vakuuksia lainan hakemiseen yritys ei tarvitse.

Saat sähköpostiisi pikaisesti vastauksen, ja voit sen jälkeen käydä allekirjoittamassa sopimuksen. Allekirjoittaminen tapahtuu helposti netin välityksellä.

Milloin saan lainapäätöksen?

Lainapäätöksen saat hakemuksen täyttämisen jälkeen sähköpostilla yleensä noin tunnin sisällä, jos lähetät hakemuksen käsittelyaikoina. Käsittelyajat ovat arkisin kello 9–17, ja meillä hakemuksen keskimääräinen käsittelyaika on 25 minuuttia, josta voimme olla ylpeitä.

Paljonko yrityslainaa voi hakea?

Yrityslainaa voi lainojen yhdistämistä varten saada vakuudettomana 250 000 euroon asti ja vakuudellisena 10 000 000 euroon asti, ja tämän avulla voit maksaa yrityksen velat sekä osamaksut pois säästäen selvää rahaa yritykselle. Teemme yrityksellesi räätälöidyn lainatarjouksen sen jälkeen, kun olet lähettänyt meille maksuttoman hakemuksen.

Milloin yritys saa rahat käyttöönsä?

Rahat maksetaan yritykselle saman päivän aikana, jos sopimus on allekirjoitettu ennen kello 16 arkipäivinä. Muussa tapauksessa rahat maksetaan seuraavan arkipäivän aikana.

Miten yhdistelylainan kulut määräytyvät?

Teemme aina jokaisesta myöntämästämme yrityslainasta riskiarvion, jonka avulla voimme saada yritykselle räätälöidyn tarjouksen. Kuukausikulut määräytyvät riskiarvion mukaan, ja mitä alhaisempi riskiarvio yritykselläsi on, sitä pienemmät ovat myöskin kuukausikulut hakemallesi yhdistelylainalle.

Voiko yrityslainan maksaa pois etuajassa ilman lisäkuluja?

Kyllä voi. Yrityksen tarvitsee maksaa kuluja vain niiltä kuukausilta, milloin laina on käytössä, eli jos yritys haluaa maksaa lainansa pois jo etukäteen, niin se kyllä onnistuu. Tässä tapauksessa rahaakin säästyy jälleen kerran.

Saako maksuaikaa lisää?

Ymmärrämme, että asiat eivät aina mene niin kuin elokuvissa, ja tästä syystä maksuaikamme eivät ole kiveen hakattuja. Myös yhdistelylainoille on saatavissa lyhennysvapaita kuukausia, mikäli yritykselle tulee tarve saada lisää aikaa takaisinmaksua varten.

Onko toimialallamme väliä?

Asiakkaamme edustavat paljon erilaisia toimialoja, ja niihin kuuluu esimerkiksi palvelualan yritykset, teollisuusyritykset, konsulttiyritykset, vähittäiskaupan yritykset sekä terveydenhuollon yritykset.

Palvelemme yhtä kaikki pieniä sekä keskisuuria yrityksiä miettimättä sitä, millä toimialalla he ovat. Myöskään yrityksen sijainti voi olla ihan missä tahansa päin Suomea.

Mitä ottaa huomioon ottaessa yritykselle järjestelylaina?

Kun yhdistät yrityksen pienlainat sekä muut velat ja osamaksut, niin kannattaa aina miettiä, mikä olisi yritykselle sopivan kokoinen maksuerä. Yrityksellä on varmasti paljon menoja, ja niistäkin tulisi selvitä jotenkin. CrediNord tarjoaa yrityslainalle tavallisesti maksuaikaa 6–18 kuukautta.

Ymmärrämme, että aina ei mene kaikki putkeen, ja tilanteet muuttuvat. CrediNord tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia, jos niille tulee tarvetta, sillä koskaan ei voi täysin ennakoida yllättäviä menoja, kuten uusia projekteja tai laitteiden sekä työkoneiden hajoamista.

Mitä lainoja kannattaa yhdistää?

Yhdistelylainan avulla kannattaa yhdistää juuri ne vähän pienemmät lainat ja osamaksut, joita yritykselle voi olla kertynyt useita. Korot ja kulut nimittäin juoksevat jokaisessa eri lainassa ja velassa koko ajan, ja järjestelylaina on olemassa sitä varten, että nämä kaikki kulut saataisiin kuriin, ja yrityksillä säästyisi rahaa.

Ota siis yhdistelylainaa hakiessa huomioon kaikki mahdolliset pienlainat sekä velat, jotta saisit säästettyä yritykseltä paljon rahaa sekä aikaa. Kun olet päässyt näistä selville, niin lähetä CrediNordille hakemus, ja me käsittelemme sen.

Miksi valita CrediNordin yhdistelylaina?

CrediNord on kotimainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailutukseen ja jossa toiminta on ripeää – teemme töitä asiakkaitamme varten. Teemme jokaiselle yritykselle räätälöidyn lainatarjouksen perustuen yrityksen tarpeisiin sekä toimintaan. Emme harrasta CrediNordilla piilokuluja, vaan saat kiinteän kuukausikulun lainallesi.

Olemme täällä asiakkaita varten

Tarkoituksenamme on avustaa pieniä sekä keskisuuria yrityksiä tarjoamalla rahoitusratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä. Yrityksillä voi tulla vastaan yllättäviä tilanteita joissa rahoitus on tarpeen, tai sitten yritys voi tarvita rahoitusta vaikkapa kasvua varten. Myös yhdistelylaina on yleinen meillä. Tarjoamme yrityksille rahoitusratkaisuja kaikkiin tilanteisiin.

Nopea toiminta

Lainan hakeminen on vaivatonta ja ripeää, ja siksi meillä onkin sanonta: hakemus minuutissa, vastaus tunnissa. Juuri näin helppoa sen pitäisikin olla, sillä nykyaikana yrityksille aika on rahaa. Myös rahat saat yrityksen tilille nopeaan tahtiin, usein jopa samana päivänä. Emme pyörittele turhaan papereita, vaan hoidamme hommat sähköisesti, niin kuin nykyaikana kuuluisikin tehdä.

Jos sinulla on kysyttävää

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin mitä vain mieleen juolahtaa liittyen CrediNordin tarjoamiin palveluihin. Asiakaspalvelumme voi tavoittaa arkisin kello 9–17 puhelimitse, tai voit lähettää meille sähköpostia, joihin vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Yhdistä yrityksen velat ja saa parempi kokonaiskuva yrityksen taloudesta

Yhdistämällä yrityksen velat voit siis saada paremman kokonaiskuvan yrityksen tilanteesta, sillä ajan myötä kun yritykselle on kertynyt useampia lainoja ja velkoja, voi olla hankalaa pysyä mukana kaikissa eri menoissa mitä yrityksellä on.

Lainojen yhdistämisen avulla ei tarvitse huolehtia muusta kuin siitä yhdestä lainasta. Hae siis CrediNordin yrityslaina, joka voi toimia myös niin kuin järjestelylaina. Ja näin se on yrittäjällekin mukavampaa, kun on vain yksi paikka, jonne tarvitsee maksaa lyhennystä, jolloin aikaa säästyy huomattava määrä, rahasta puhumattakaan.

Hae yhdistelylaina yrityksellesi

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Jos siis yritykselläsi on paljon pieniä lainoja, osamaksuja, tai velkoja, niin silloin kannattaa miettiä, olisiko järkevää ottaa yritykselle järjestelylaina. Järjestelylainan hakeminen tapahtuu CrediNordin yrityslainaa hakemalla, sinun tarvitsee vain kertoa hakemuksessa, että yrityslaina on lainojen yhdistelyä varten. Jos yrityksesi tarvitsee järjestelylainaa, niin toimi näin:

  1. Kartoita yrityksesi pienlainat, osamaksut, sekä muut pienemmät velat
  2. Täytä hakemus meillä CrediNordin yrityslainalle, tarvitsemme vain yrityksen sekä takaajan perustiedot.
  3. Saat yrityskohtaisen tarjouksen nopeasti sähköpostilla, johon voit rauhassa tutustua, jonka jälkeen voit allekirjoittaa sopimuksen pankkitunnuksien avulla.
  4. Voit saada rahat tilille jo saman päivän aikana, jos sopimus on allekirjoitettu ennen kello 16.

Täytä siis hakemus jo tänään, niin voit säästää yrityksellesi sievoisen summan aikaa sekä rahaa. Jokainen kuukausimaksu on tärkeä, sillä sen voi käyttää yrityksen kasvamiseen. Jos sinulla tulee kysyttävää CrediNordin palveluista tai lainoista, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme, he auttavat mielellään kun ajatuksena on hakea rahoitusta yritykselle.

Lainatuotteita on monen erilaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia tuotepakkamme koostuu monesta eri lainatuotteesta, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.