Paras yrityslaina löytyy vertailemalla

Lainasumma:
Laina-aika:
Show more results

Credinord auttaa, kun olet etsimässä parasta yrityslainaa

Näin voit löytää parhaimman yrityslainatarjouksen

Täytä yrityslainahakemus Credinordin sivuilla

Vertaile saamiasi tarjouksia ja valitse mieleisin

Nosta yrityslaina tilille

Täytä hakemus »

Usein kysyttyä lainojen kilpailuttamisesta

Kuka voi hakea yrityslainaa?

Yrityslainaa voivat hakea Suomessa perustetut yritykset, jotka täyttävät tietyt kriteerit taloudellisen tilanteensa ja toimintansa suhteen. Lainan saamisen edellytyksenä yleensä on, että yrityksellä ei ole maksuhäiriömerkintöjä, sillä on riittävä kassavirta ja liikevaihtoa vähintään 40,000€ vuodessa, mikä tarkoittaa, että juuri perustettua yritystä ilman taloudellista historiaa ei yleensä oteta huomioon. Lisäksi yleensä yrityksen tulee olla ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta.

Yrityksellä itsellään tulee olla suomalainen pankkitili sekä käyntiosoite Suomessa. Nämä vaatimukset varmistavat, että yrityslainan hakijalla on vakaa toimintapohja ja kyky hoitaa lainan takaisinmaksu sovitusti.

Mikä on yrityslaina ja kenelle se on tarkoitettu?

Yrityslaina on rahoitusväline, joka on suunniteltu tarjoamaan yrityksille pääomaa investointeja, laajentumista tai päivittäisiä kassavirran tarpeita varten. Se on tarkoitettu kaikenkokoisille yrityksille alkaen pienistä start-up-yrityksistä suuriin, vakiintuneisiin yrityksiin.

Mitä eroa on vakuudellisessa ja vakuudettomalla yrityslainalla?

Vakuudellinen yrityslaina vaatii lainanottajalta jonkinlaista vakuutta lainan turvaamiseksi. Vakuus voi olla esimerkiksi kiinteistö, yrityksen kalusto tai muu arvokas omaisuus. Jos lainanottaja ei kykene maksamaan lainaa takaisin, lainanantaja voi ottaa vakuuden haltuunsa lainan kattamiseksi. Vakuudellisen lainan etuna on yleensä alhaisempi korko, koska lainanantajan riski on pienempi vakuuden ansiosta. Lisäksi vakuudellisilla lainoilla voi olla suurempi lainasumma ja pidempi takaisinmaksuaika.

Vakuudeton yrityslaina ei puolestaan vaadi erillisiä vakuuksia lainan saamiseksi. Tämä tekee vakuudettomasta lainasta nopeamman ja helpomman vaihtoehdon, erityisesti pienemmille yrityksille, joilla ei välttämättä ole tarjota vakuuksia. Vakuudettoman lainan korko on tyypillisesti korkeampi kuin vakuudellisen lainan, koska lainanantajan riski on suurempi ilman konkreettista vakuutta. Vakuudettomat lainat ovat usein myös pienempiä summaltaan ja niillä on lyhyempi takaisinmaksuaika verrattuna vakuudellisiin lainoihin.

Lyhyesti sanottuna, valinta vakuudellisen ja vakuudettoman yrityslainan välillä riippuu yrityksen kyvystä tarjota vakuuksia, tarvittavan lainasumman suuruudesta, sekä yrityksen valmiudesta hyväksyä lainan korkotaso.

Onko kiinteä vai vaihtuva korko parempi paras lainaa etsiessä?

Kiinteä vai vaihtuva korko riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi ja taloudellisesta tilanteestasi. Kiinteä korko antaa vakauden ja ennustettavuuden, kun taas vaihtuva korko voi tarjota alhaisemman alkukoron, mutta se voi vaihdella markkinoiden mukaan.

Kuinka paljon yrityslaina voi maksaa ja miten korko määräytyy?

Yrityslainan kustannukset, mukaan lukien korko ja muut kulut, riippuvat useista tekijöistä, kuten lainan määrästä, takaisinmaksuajasta, yrityksen taloudellisesta tilanteesta ja vakuuksien olemassaolosta. Korko voi olla kiinteä tai vaihteleva ja se määräytyy markkinatilanteen, yrityksen riskiprofiilin ja lainanantajan tarjoaman rahoituksen ehtojen mukaan.

Miten yrityslainan hakuprosessi etenee?

Yrityslainan hakuprosessi alkaa yleensä lainatarjousten vertailulla ja sopivan lainanantajan valinnalla. Tämän jälkeen yrityksen tulee toimittaa tarvittavat asiakirjat ja tiedot, kuten liiketoimintasuunnitelma, tilinpäätöstiedot tai muu yrityksen taloudellista tilaa kuvaava aineisto. Lainanantaja arvioi hakemuksen ja tekee päätöksen lainan myöntämisestä. Hyväksytyn lainan ehdot esitetään lainasopimuksessa, jonka molemmat osapuolet allekirjoittavat ennen lainan maksamista.

Kuka tarjoaa parhaat yrityslainatarjoukset tällä hetkellä?

Parhaat yrityslainatarjoukset vaihtelevat markkinoiden tilanteen ja ajan myötä. On suositeltavaa tehdä perusteellinen vertailu eri yrityslainanantajien välillä, tutkia heidän mainettaan sekä tarkastella asiakaspalautetta, jotta löytäisit parhaiten yrityksesi tarpeisiin sopivan lainatarjouksen.

Etusivu » Yritysrahoitus » Paras yrityslaina löytyy vertailemalla

Paras yrityslaina löytyy vain vertailemalla

Parhaan yrityslainan löytäminen vaatii kattavaa vertailua, ja tässä Credinord astuu kuvaan tarjoten avaimet säästöihin lainakuluissa. Hyödyntämällä Credinordin palvelua yrityksesi voi vertailla eri lainanantajien tarjoamia lainaehtoja, mikä auttaa sinua löytämään edullisen yrityslainan nopeasti ja vaivattomasti. Toimimme sinun etu edellä, jonka päätavoitteena on varmistaa, että asiakkaamme saavat aina parhaimman mahdollisen yrityslainatarjouksen.

On tärkeää muistaa, että Credinordin avulla yrityslainan vertailu ja kilpailutus on täysin ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Tämä tekee palvelustamme erinomaisen riskittömän vaihtoehdon yrityksellesi. Lisäksi, me Credinordissa ymmärrämme yritysten erilaiset rahoitustarpeet – olipa kyseessä sitten laajentuminen, varaston täydennys tai kassavirran parantaminen, olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään juuri oikean rahoitusratkaisun.

Valitsemalla Credinordin yrityksesi lainankilpailutuskumppaniksi, voit luottaa siihen, että saat käyttöösi kattavat työkalut ja asiantuntemuksen, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen yrityksesi rahoituksen suhteen.

Lainaa 500–10 000 000 €

Laina-aika: 1-60 kk

Yksi hakemus – useita tarjouksia

100 % suomalainen toimija

Täytä hakemus »

Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Sortter logo

Lainaa 500–10 000 000 €

Laina-aika: 1–60 kk

Jopa yli 20 tarjousta yhdellä hakemuksella

Suomen luotetuin lainavertailu

Täytä hakemus »

Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000 €, korko 7 %, takaisinmaksuaika 12 kuukautta ja avausmaksu 0 €, kuukausierä on 865,27 €, takaisinmaksettava summa 10383,24 € ja todellinen vuosikorko 7,23 %.

Credinord auttaa sinua löytämään parhaan yrityslainan

Saat yrityslainatarjouksen jopa yli 15 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Lähetä hakemus »

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia jopa yli 15 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Turvallinen palvelu

Credinord täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Credinord

Blogi

Ota yhteyttä