Yrityslainaa voi hakea sekä pienille että suuremmille summille

Hae lainaa tarpeesi mukaan aina 60 000 € saakka

Credinordin avulla haet ja kilpailutat lainat aina 60 000 € saakka. Täyttämällä yhden hakemuksen saat lainatarjouksen jopa yli 20 lainantarjoajalta ja pankilta.

Nainen katsoo puhelimesta lainatarjouksia

Hae lainaa, joka istuu elämäntilanteeseesi

Elämän matkalla kohtaamme väistämättä hetkiä, jolloin lainarahan tarve saattaa tulla eteen. Voimme suunnitella suurempia tai pienempiä hankintoja, jolloin useimmat meistä turvautuvat ainakin osittain lainan voimaan. Lainan hakeminen ei siis automaattisesti tarkoita uuden asunnon tai auton hankintaa. Lainaa voi hakea vaikka kodin pintaremonttia tai lomamatkaa varten.

Lainan monikäyttöisyys mahdollistaa sen, että se voi auttaa niin suuremmissa hankinnoissa kuin lisätä myös joustavuutta arkipäivän taloudessa.

Lainanantaja ja -hakija tekevät sopimuksen, jossa sovitaan laina tarkemmista ehdoista. Toisin sanoen lainanantaja myöntää luoton asiakkaalle ja lainanottaja sitoutuu lainaehtojen mukaisesti maksamaan lainasumman korkoineen ja kuluineen.

Lainaehdot, kuten lainasumma, laina-aika, kuukausierä, korko ja muut maksut, sovitaan yhdessä. Usein rahoittaja määrittelee nämä ehdot ja tekee tarjouksen, jonka lainanottaja voi hyväksyä tai hylätä. Vaikka rahoittajan tekemä tarjous ei velvoita nostamaan lainaa, se tarjoaa mahdollisuuden arvioida ja päättää parhaasta vaihtoehdosta.

desktop img

Arvioi maksuvarasi ennen kuin haet lainaa

Laina on aina sopimus kahden osapuolen välillä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että lainanottaja sitoutuu sopimuksen ehtoihin. Tästä syystä sinun on syytä arvioida taloutesi kokonaistilanne mahdollisimman tarkkaan ennen lainan hakemista. Lainanottamista ei tarvitse pelätä, mutta sitä ei myöskään kannata hakea liian kevyin perustein ja suunnitelmin.

Toki pankit arvioivat aina jokaisen lainanhakijan omien painotuksiensa mukaisesti ja tekevät päätöksen asiakkaan maksukyvystä. Tästä huolimatta lainanottajan on suositeltavaa tehdä selkeää budjetointia oman taloutensa menoista ja tuloista sekä huolehtia riittävästä maksuvarasta.

Nainen katsoo puhelimesta lainatarjouksia

Hae lainaa jopa 60 000 euroa joustavasti

Hae lainaa joustavasti ja nopeasti 1 000–60 000 euroa. Laina on räätälöitävissä juuri sinun toiveidesi mukaan, mahdollistaen lainasumman ja takaisinmaksuajan valinnan täysin omien tarpeidesi mukaan. Takaisinmaksuaika on joustava, vaihdellen yleensä 1–20 vuoden välillä.

Päätät itse lainasi käyttötarkoituksen ja sen, kuinka paljon haluat sitä kuukausittain lyhentää. Tarvitsetpa lainaa sitten äkilliseen menoon tai suunniteltuun hankintaan, palvelumme mahdollistaa lainojen vertailun suoraan rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Koko prosessi on suunniteltu olemaan helppo ja nopea: yhdellä hakemuksella saat useita tarjouksia, joita voit vertailla muutamassa minuutissa.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, pääset heti käsiksi saamiisi tarjouksiin ja voit valita niistä itsellesi sopivimman. Helpotamme päätöksentekoa järjestämällä lainatarjouksen edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan. Lainapäätöksen jälkeen rahat voivat olla tililläsi jopa muutamassa tunnissa.

Muista, että tarjousten vastaanottaminen ei sido sinua mihinkään. Voit rauhassa vertailla ja punnita vaihtoehtoja, ja jos mieli muuttuu, voit aina kieltäytyä tarjouksista. Tavoitteenamme on tarjota sinulle läpinäkyvä ja vaivaton tapa löytää parhaat lainavaihtoehdot tarpeisiisi.

Credinord 5979

Laina, jonka kuukausierään voit itse vaikuttaa

Palvelumme tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan hakea lainaa. On tärkeää huomioida lainan kustannukset sekä kuukausierän suuruus. Kauttamme saat yksilölliset luottopäätökset monilta pankeilta nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Vertailemme puolestasi eri pankkien tarjouksia, joten löydät vaivattomasti juuri sinulle sopivan lainan.

Lainasi takaisinmaksu sujuu suunnitelmallisesti kiinteissä kuukausierissä, jotka sisältävät kaikki lainan kustannukset. Maksat lyhennykset suoraan lainanantajalle. Jos haluat, voit maksaa lainan nopeammin takaisin suuremmilla erillä tai kerralla kokonaan, mikä vähentää kustannuksia pitkällä tähtäimellä.

Voit valita sinulle sopivan kuukausierän säätämällä laina-aikaa laskurissamme. Pidempi laina-aika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta suurempia korkokustannuksia ajan myötä. Kuukausierä on suunniteltu sopimaan talouteesi, joten voit maksaa sen mukavasti, vaikka kuukauden rahatilanne olisi tiukempi.

Nainen katsoo puhelimesta lainatarjouksia

Miten lainaa voi lyhentää?

Lainan takaisinmaksuun on useita vaihtoehtoja, ja voit neuvotella itsellesi sopivimman tavan yhdessä lainanmyöntäjäsi kanssa. Kolme suosituinta vaihtoehtoa ovat annuiteettilaina, tasaerälaina ja tasalyhennyslaina.

 • Annuiteettilainassa maksat lainan pääomaa ja kuluja (korkoa sekä muita maksuja) alkuun kiinteässä lyhennysmäärässä. Mikäli lainan viitekorko muuttuu, kuukausittainen maksueräsi mukautuu sen mukaan. Annuiteettilainan maksuaika on vakio, mutta lyhennyserän summa voi vaihdella laina-ajan kuluessa.
 • Tasaerälainassa lyhennykset pysyvät samoina koko laina-ajan, riippumatta viitekorkojen heilahteluista. Jos viitekorko nousee, laina-aikasi pitenee, ja päinvastoin, jos se laskee, laina-aikasi lyhenee.
 • Tasalyhennyslainassa lyhennät aina saman summan pääomasta. Koron osuus maksuerässäsi vaihtelee viitekoron ja jäljellä olevan lainapääoman mukaan.

Muista, että kuluttajana sinulla on aina oikeus maksaa lainaasi nopeammin kuin alkuperäinen sopimus edellyttää. On kuitenkin tärkeää keskustella tästä lainanantajasi kanssa etukäteen, jotta vältät mahdolliset ylimääräiset kulut.

Usein kysyttyä yrityslainoista 

 • Miten lainan korko muodostuu?

  Lainan kokonaiskorko muodostuu tyypillisesti kahdesta osatekijästä: viitekorosta ja lainanmyöntäjän lainalle asettamasta korkomarginaalista. Viitekorkona lainoissa toimii yleensä euroalueen yleisin viitekorko eli euribor, joka voi vaihdella rahamarkkinan mukaan. Korkomarginaali puolestaan pysyy samana koko laina-ajan.

 • Mikä on sopiva laina-aika?

  Pitkän maksuajan laina voi tuntua houkuttelevalta pienen kuukausierän vuoksi, mutta muista, että kokonaiskustannukset kasvavat ajan myötä. Mitä pidempi maksuaika, sitä enemmän kertyy korkokuluja, koska pääoma lyhenee hitaammin. Valitse maksuaika, joka tasapainottaa nopean lyhennyksen ja joustavan budjetoinnin välillä, jotta voit kattaa odottamattomat menot ja säästää tulevaisuutta varten ilman lisälainaa.

 • Kuinka nopeasti voin saada lainan tililleni?

  Ennen lainan saamista, monet pankit ja rahoituslaitokset pyytävät nähdä todistuksen tuloistasi. Varmista hakuvaiheessa, että ilmoitat brutto- ja nettotulosi kuten ne näkyvät viimeisimmässä palkka- tai eläkelaskelmassa. Vaihtelevat tulot voi ilmoittaa kuukausittaisena keskiarvona. Lainasopimuksen ja todistusten toimittamisen jälkeen rahat voivat siirtyä tilillesi samana päivänä. Lainatarjouksista näet, mitkä lainanantajat siirtävät rahat nopeasti ja mitkä lainat voit saada ilman liitteitä.

 • Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

  Jotta saat rahat yrityksen tilille nopeasti, kannattaa etsiä viimeisimmät kirjanpitoajot sekä tilinpäätöstiedot jo ennakkoon, sillä useimmat lainanmyöntäjät tarvitsevat näistä ilmeneviä tietoja luottopäätöstä tehdessään. Mitä pikaisemmin voit toimittaa yrityksen talouteen liittyvät tiedot, sitä nopeammin laina siirretään tilille. Vakuudettoman lainan voi saada nopeammin, kun taas vakuudellisessa lainassa voi kestää kauemmin.

Mies kävelee ja katsoo kännykästä lainatarjouksia

Voiko kuka tahansa hakea lainaa helposti?

Kun käytät palveluamme, meillä on muutamia ehtoja, jotka sinun tulisi täyttää, jotta voit hakea lainaa. Tällä varmistamme myös sen, että lainahakemuksesi voidaan tehokkaammin hyväksyä pankkien toimesta.

Voit hakea lainaa palvelussamme, jos täytät nämä edellytykset:

 • olet täysi-ikäinen
 • sinulla on säännölliset tulot (palkka tai eläke)
 • sinulla on tili suomalaisessa pankissa
 • asut vakituisesti Suomessa
 • olet hoitanut omat raha-asiasi moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä

Kun täytät lainahakemuksen palvelussamme, haemme lainapäätökset kaikilta kumppaneiltamme, joten sinun mahdollista saada useita lainatarjouksia. Jokainen pankki arvioi lainanhakijat itse ja saattavat painottaa eri asioita arvioinnissa. Nämä seikat vaikuttavat usein myös lainan kokonaishinnoitteluun.

Pankit voivat arvostaa hakijan ikää, työhistoriaa tai palkkatasoa haluamallaan tavalla ja tästä syystä luottopäätös kannattaakin hakea useasta pankista. Tässä kaikessa palvelumme on sinulle suureksi hyödyksi.

Lainatarjouksien käsittely on nopeaa ja helppoa ja siinä auttaa asiakaspalvelu


Hae lainaa helposti – juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii

Haluatko lainaa juuri sinulle sopivalla hetkellä? Ei hätää, voit jättää lainahakemuksesi milloin vain, olipa kyse sitten illasta virka-ajan ulkopuolella tai rentouttavasta viikonlopusta. Kuvittele saavasi nopea lainapäätös heti hakemuksen jättämisen jälkeen, ja sitten voitkin alkaa vertailla eri pankkien sinulle räätälöimiä tarjouksia. Meidän palvelussamme vertailu sujuu kuin tanssi, sillä kaikki tapahtuu todellisen vuosikoron ehdoilla, ja jokainen lainaan liittyvä kuluerä on esillä selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kun olet löytänyt vertailustamme lainan, joka laulaa samaa nuottia budjettisi kanssa, voit allekirjoittaa lainasopimuksen joustavasti, kun se sinulle parhaiten sopii. Olipa se sitten pikaisesti tarjouksen vastaanottamisen jälkeen tai harkittuasi asiaa hieman pitempään.

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Palvelumme vertailusta löydät ne lainanantajat, jotka erottuvat joukosta kyvyllään toimittaa laina tilillesi ennätysvauhdilla, jopa iltaisin tai viikonloppuisin. Näin ollen, valinnanvaraa on, ja voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan tavan saada laina tilillesi.

Nainen katsoo puhelimesta lainatarjouksia

Hae lainaa ilman vakuuksia 

Monelle tuttu lainamuoto on vakuudellinen laina, johon joudut sitomaan jotain omaisuuttasi vakuudeksi. Toinen vaihtoehto on hyödyntää henkilötakauksia, jolloin esimerkiksi sinun läheisesi takaa omalla omaisuudellaan sinun lainasi takaisin maksun.

Palvelussamme mukana olevat pankit tarjoavat lainaa myös ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa, että saat vakuudettoman lainan usein nopeammin kuin vakuudellisen, tyypillisesti heti hakemuksen jälkeen.

Kun haet vakuudetonta lainaa, pankki arvioi lainapäätöksen perusteella maksukykysi. Sinun ei tarvitse esittää arvioita asuntosi, sijoitustesi tai säästöjesi arvosta. Eikä sinun tarvitse pyytää perhettäsi tai sukulaisiasi takaamaan lainaasi. Pankki siirtää rahat sinulle suoraan, luottaen siihen, että maksat lainan takaisin sovitusti.

Jos tarvitset nopeasti pienemmän lainasumman, vakuudeton laina on erinomainen valinta. Voit saada vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroon asti. Monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudettomia lainoja, mikä antaa sinulle mahdollisuuden vertailla ja kilpailuttaa lainoja löytääksesi parhaan hinnan ennen lainasopimuksen tekemistä.

Pk-yrittäjä hakenut lainaa CrediNordilta

Lainaa turvallisesti

Kun käytät lainavertailupalveluamme, voit olla yhtä varma turvallisuudestasi kuin suoraan pankista lainaa hakiessasi. Olemme huolellisesti rakentaneet järjestelmämme seuraamaan parhaita tietoturvakäytäntöjä. Tietojasi käytetään vain lainatarjouksen tekemiseen eikä mihinkään muuhun. Ne säilytetään salatussa ympäristössä, ja lainan saaminen edellyttää aina vahvaa tunnistautumista pankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella.

Teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa. Nämä kumppanit ovat Finanssivalvonnan valvomia, joten voit luottaa heidän toimintaansa. Pankit tarjoavat usein erityisen houkuttelevia lainaehtoja palvelumme käyttäjille, koska kilpailevat asiakkuudestasi tarjoamalla parhaita mahdollisia lainatarjouksia ja korkoja.

Saat lainatarjouksesi selkeästi esitettynä: korot, kulut, maksuaika ja muut keskeiset ehdot on eritelty ymmärrettävästi. Tarjoukset ovat selkeitä, ilman piilokuluja tai monimutkaisia rahoitustermejä. Tämä tekee lainojen vertailusta helppoa, turvallista ja yllätyksetöntä.

Olitpa sitten tekemässä suurta hankintaa tai rahoittamassa pienempää tarvetta, vastuullinen taloudenhoito on aina tärkeää. Kun tunnet tarkkaan omat tulosi ja menosi, voit hakea ja nostaa lainaa turvallisin mielin.

Yhteistyössä

Sortter logo