Kilpailuta lainat ilmaiseksi ja varmista edullinen lainatarjous

Kaipaako arkesi talouden pyörittäminen lisätukea, mutta lainojen kilpailutus kuulostaa työläältä? Palvelumme avulla lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti ja saat pöydällesi edullisimmat tarjoukset eri pankeista, nopeasti ja vaivattomasti – yhdellä hakemuksella.

Miksi valita Credinord?

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat tarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta

Turvallinen ympäristö

Credinord on täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Etusivu » Lainaa » Kilpailuta lainat

Lainan kilpailutus auttaa säästämään

Mitä suurempi lainasumma, sitä suuremmat ovat myös mahdolliset säästösi. Kilpailuttamalla lainasi voit nipistää tuhansia euroja kokonaiskustannuksista.

Lainojen kilpailuttaminen onnistuu nopeasti, ilman useita pankkikäyntejä:

 • Vaivatonta – voit saada yhdellä hakemuksella jopa 20 lainatarjousta
 • Ilmaista – palvelumme käyttäminen ei maksa sinulle mitään
 • Turvallista – salattu ympäristö pitää tietosi suojassa
 • Selkeää – kaikki kustannukset näkyvät selvästi eriteltynä

Me autamme sinua lainojen kilpailuttamisessa ja teemme asiat helpoksi. Katsomme puolestasi lainojen kokonaiskustannukset, kuukausierät, korot ja muut kulut – sekä tietysti todellisen vuosikoron. Edullisimman lainan löytäminen on helppoa, kun vertaat pankkien tarjouksia todellisen vuosikoron perusteella. Me laitamme lainatarjoukset edullisuusjärjestykseen, aina asiakkaan hyötyä ajatellen.

Muista, ettei lainojen vertailu sido sinua mihinkään. Voit myös kilpailuttaa nykyiset lainasi ilmaiseksi. Jos löydät paremmat ehdot, voit vaihtaa vanhan lainasi uuteen, jossa on pienempi korko tai matalampi kuukausierä. Säännöllinen lainojen kilpailuttaminen takaa, että lainaehdot ovat aina ajantasaiset ja kilpailukykyiset.

Credinord logo

Kilpailuta lainat ilmaiseksi

Kilpailuttamalla lainat varmistat, että löydät edullisimman lainatarjouksen

Lainojen kilpailuttaminen säästää rahaa

Lainan kilpailutus on helppo toimenpide, joka on tuonut asiakkaillemme keskimäärin 1 923 euron säästön luotonkustannuksissa.

Vertailun tuoma hyöty perustuu edullisimpien ja kalleimpien lainojen erojen tarkastelusta. Säästölukemat perustuvat joulukuussa 2023 pankkien antamiin lainaesimerkkeihin, jotka koskivat 8 000–10 000 euron lainoja 60 kuukauden ajalle. Mainittu säästösumma on keskimääräinen erotus asiakkaidemme saamien edullisimpien ja kalleimpien lainojen kokonaiskustannuksissa.

Lainavertailu tuo esiin pankkien tarjoamien lainojen erilaisuudet. Kaikki kulut ja korot on listattu palvelussamme selkeästi ja ilman yllätyksiä. Lainan kilpailutus on läpinäkyvää ja perustuu todelliseen vuosikorkoon, mikä helpottaa lainatarjousten vertailua ja välttää ikävät yllätykset. Lainojen vertailu on pieni ponnistus, mutta voi tuoda suuren säästön.

Voit ajatella lainavertailupalveluamme apurinasi. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti ja todella pienellä työllä. Sinun tarvitsee vain tehdä oma osuutesi ja täyttää lainahakemus huolellisesti. Sen jälkeen me käärimme hihat tavoitteenamme säästää sinun aikaasi ja rahaasi. Sinä voit ottaa sillä aikaa rennosti siihen asti, kunnes saat toivottavasti useita lainatarjouksia.

Nainen katselee puhelintaan ja miettii eri lainavaihtoehtoja
Mies kävelee alas portaita läppäri kainalossa

Kilpailuttamalla lainat varmista ajantasaiset lainaehdot

Lainojen korot ovat usein sidottu viitekorkoon, joka vaihtelee yleisen taloustilanteen mukaan. Vaihtoehtoisesti voit törmätä myös kiinteään korkoon.

Vuosien ja vuosikymmenten saatossa talousmaailma heittelee. Katsomalla minkä tahansa aikavälin, huomaamme, että talouden vaihtelut ovat arkipäivää. Pitkäaikaisissa lainoissa koronvaihtelu on todennäköisempää. Siksi aiemmin edullisen lainan kustannukset voivatkin vuosien saatossa kohota korkojen noustessa.

Kun korkotaso heilahtelee, on suositeltavaa kilpailuttaa lainasi aika ajoin. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu nopeasti ja ilmaiseksi. Parhaimmassa tapauksessa voit löytää lainallesi paremmat ehdot. Mikäli nykyisen lainasi ehdot paljastuvat kilpailuttamisen yhteydessä edelleen edullisiksi, voit viettää taloudellista arkea turvallisesti.

Lainojen kilpailuttaminen tarkoittaa kokonaisuuden tarkastelua. Moni saattaa tavoitella mahdollisimman pientä kuukausierää ja usein se saatetaan tehdä laina-ajan kustannuksella. Suosittelemmekin kiinnittämään huomiota laina-aikaan, sillä liian pieni kuukausierä nostaa oleellisesti lainan kokonaiskustannuksia.

Kilpailuta lainat Credinordin avulla

Saat lainatarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Täytä lainahakemus »

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Turvallinen palvelu

Credinord täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Kuka voi kilpailuttaa lainat?

Lainojen kilpailuttaminen on järkevää taloudenhallintaa siinä missä budjetointi tai maksuvarasta huolehtiminen. Myös sinulla on mahdollista tehdä lainan kilpailutus, mikäli täytät seuraavat kriteerit:

 • Sinun tulee olla vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Olet hoitanut talousasiasi kunnollisesti ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Voit hakea lainaa yksin tai yhdessä toisen henkilön, kuten avio- tai avopuolison, kanssa. Suosittelemme lainan hakemista yhdessä toisen henkilön kanssa, sillä se voi parantaa lainaehtoja. Muista, että molemmat hakijat ovat vastuussa lainan takaisinmaksusta. Niinpä molempien osapuolien täytyy ymmärtää lainan vastuu ja sitoutua yhdessä sen ehtoihin.

Nainen juo kahvia ja hymyilee

Usein kysyttyä lainojen kilpailuttamisesta 

Mitä lainojen kilpailuttaminen tarkoittaa?

Lainojen kilpailuttaminen merkitsee, että vertailet lainaehtoja, kuten korkoa ja muita maksuja, eri pankkien ja luotonantajien tarjoamien lainatarjousten kesken. Tavoitteena on löytää se laina, jonka ehdot ovat sinun etusi mukaisesti kaikkein edullisimmat.

Kuinka paljon lainojen kilpailuttaminen säästää rahaa?

Lainojen kilpailutus on yksinkertainen toimi, joka voi tuoda asiakkaillemme tyypillisesti jopa 1 923 euron säästön luottokustannuksissa. Saavutettu säästö perustuu edullisimpien ja kalleimpien lainatarjousten erojen analyysiin. Tämä perustuu pankkien joulukuun 2023 lainatarjouksiin, joissa lainasummat vaihtelivat 8 000–10 000 euron välillä ja laina-aika oli 60 kuukautta. Ilmoitettu säästösumma on asiakkaiden saamien parhaiden ja heikoimpien lainatarjousten keskiarvo.

Millaisella korolla lainaa voi saada?

Lainatarjousten korot määrittyvät yksilöllisesti pankkien tekemien luottoarvioiden perusteella. Kun kilpailutamme lainasi, pyrimme löytämään sinulle mahdollisimman pienen koron. Mukana olevat lainanantajat tarjoavat lainoja 4–20 % korolla. Useimmiten isompi lainasumma johtaa pienempään korkoon.

Kokeile myös korkolaskuria saadaksesi arvion henkilökohtaisesta korkotasostasi. Syöttämällä tiedot saat välittömän arvion omasta korostasi. Huomaa, että rinnakkaishakijan lisääminen voi vaikuttaa korkoprosenttiin.

Kannattaako lainoja kilpailutettaessa kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon?

Todellisen vuosikoron vertailu on tärkeää, sillä siinä on otettu huomioon lainan kokonaiskulut eli myös esimerkiksi avausmaksun ja tilinhoitomaksut. Suosittelemme kuitenkin myös pohtimaan sopivaa laina-aikaa oman maksuvaran kautta. Luonnollisesti lainanlyhennys ei saa viedä liian suurta osaa kuukausittaisista menoistasi. Samaan aikaan kuitenkin kannattaa huomioida se, että jos laina-ajan pyrkii saamaan pidemmäksi pienemmän kuukausierän toivossa, lainan kokonaiskustannukset voivat kasvaa oleellisesti.

Onko lainan kilpailuttaminen turvallista verkossa?

Turvallisuus on toimintamme kulmakivi. Käytämme suojattua, salattua ympäristöä tietojen käsittelyyn, joten tietosi ovat turvassa. Emme myöskään jaa tietojasi markkinointitarkoituksiin.

Olemme suomalainen yritys ja asiakkaidemme etu on meille erittäin tärkeää. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, jos haluat tietää lisää meistä tai lainojen kilpailuttamisesta.

Voiko lainan maksaa takaisin etuajassa?

Kyllä voit. Voit tehdä ylimääräisiä maksuja milloin tahansa, mikä vähentää velkaasi ja lyhentää takaisinmaksuaikaa. Voit myös maksaa koko lainan kerralla pois. Korkoa maksat vain lainan käyttöajalta. Varmista, että olet sopinut ennenaikaisesta takaisinmaksusta lainanmyöntäjäsi kanssa.

Miksi kilpailuttaa lainat?

Lainojen kilpailutus voi tuoda merkittäviä säästöjä. Lainatarjousten vertailu on luotettava tapa varmistaa, ettei lainastasi tule liian kallista.

Kilpailutuksen myötä saatavat säästöt voivat kohota suurissa lainasummissa jopa tuhansiin euroihin laina-ajan yli.

Missä lainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä?

Kilpailuta lainasi asiantuntevan palvelun avulla. Näin varmistat, että kilpailutus on tehty ammattimaisesti ja kaikki kustannukset on otettu huomioon.

Palvelumme avulla voit kilpailuttaa lainat turvallisesti. Olemme kotimainen toimija, joka kilpailuttaa tuhansia lainoja kuukausittain.

Mikä vaikuttaa lainapäätökseen?

Lainanantajat tarkastelevat hakemustasi yksilöllisesti. Positiiviseen päätökseen vaikuttavat säännölliset tulot, 20-vuoden ikä ja puhdas maksuhistoria.

Parhaan lainatarjouksen löydät täyttämällä ilmaisen lainahakemuksemme. Täytä hakemus huolellisesti, jotta lainanmyöntäjät voivat tehdä päätöksen ajantasaisilla tiedoilla.

Kilpailuta lainat vaikka kotisohvalta

Työskentelemme ainoastaan luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Lisäksi, koska yhteistyömme näiden toimijoiden kanssa on suoraa ja sujuvaa, voit saada lainatarjouksia kauttamme nopeasti, jopa muutamassa minuutissa.

Kun saat meiltä lainatarjouksia, merkitsemme tarjousten yhteydessä tiedon myös siitä, mikäli lainanantajalla on valmius erittäin nopeaan lainanmaksuun. Joskus rahantarve voi yllättää ja silloin nopeus on valttia. Avullamme saat mahdollisuuden kilpailuttaa, mutta myös nostaa lainat nopeasti.

Sinulla on joka tapauksessa oikeus tutkia tarjouksia kaikessa rauhassa. Hätäilyyn ei yleensä kannatta missään asioissa kuitenkaan ryhtyä ja raha-asiat eivät tee tähän poikkeusta. Tee siis vertailua saamiesi lainatarjousten pohjalta ja kun sopiva laina löytyy, voit hyväksyä sen helposti palvelumme kautta.

Lainasopimuksen teet suoraan valitsemasi luotonantajan kanssa, ja allekirjoitus on vaivatonta pankkitunnusten avulla.

Kilpailuta lainat siis meidän kauttamme helposti, sillä:

 • Lainojen kilpailuttaminen palvelussamme ei maksa sinulle mitään
 • Yhdellä hakemuksella tavoitat lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Voit hakea lainaa myös ilman vakuuksia tai takaajia
 • Lainan saat tilillesi nopeasti, jopa saman päivän aikana
 • Voit säästää huomattavasti lainasi kuluissa
Nainen käyttää tietokonetta

Hae lainaa helposti – juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii

Haluatko lainaa juuri sinulle sopivalla hetkellä? Ei hätää, voit jättää lainahakemuksesi milloin vain, olipa kyse sitten illasta virka-ajan ulkopuolella tai rentouttavasta viikonlopusta. Kuvittele saavasi nopea lainapäätös heti hakemuksen jättämisen jälkeen, ja sitten voitkin alkaa vertailla eri pankkien sinulle räätälöimiä tarjouksia. Meidän palvelussamme vertailu sujuu kuin tanssi, sillä kaikki tapahtuu todellisen vuosikoron ehdoilla, ja jokainen lainaan liittyvä kuluerä on esillä selkeästi ja ymmärrettävästi.

Kun olet löytänyt vertailustamme lainan, joka laulaa samaa nuottia budjettisi kanssa, voit allekirjoittaa lainasopimuksen joustavasti, kun se sinulle parhaiten sopii. Olipa se sitten pikaisesti tarjouksen vastaanottamisen jälkeen tai harkittuasi asiaa hieman pitempään.

Tarvitsetko lainaa nopeasti? Palvelumme vertailusta löydät ne lainanantajat, jotka erottuvat joukosta kyvyllään toimittaa laina tilillesi ennätysvauhdilla, jopa iltaisin tai viikonloppuisin. Näin ollen, valinnanvaraa on, ja voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan tavan saada laina tilillesi.

Kilpailuta myös nykyiset lainat

Elämässä kohtaa tilanteita, jolloin tarvitsee lainaa. On tärkeää, että silloin kilpailutat lainat ja valitset parhaan ja edullisimman vaihtoehdon. Lainoja voi kilpailuttaa moniin tarkoituksiin, kuten autoa, remonttia tai mökkiä varten.

Kannattaa muistaa, että laina voi tulla edullisemmaksi, jos haet sitä yhdessä toisen kanssa, esimerkiksi puolisosi kanssa. Kaksi hakijaa nähdään pankissa usein turvallisempana takaisinmaksajana, jolloin lainan ehdot saattavat olla paremmat.

Tiesitkö, että jo olemassa olevan lainan uudelleenkilpailuttaminen voi myös olla kannattavaa?

Pankkien ja rahoituslaitosten lainaehdot, kulut ja korot voivat vaihdella. Koska jokainen toimija arvioi hakijan eri tavalla, on mahdollista, että saat paremmat ehdot nyt kuin aikaisemmin, varsinkin jos tilanteesi on muuttunut.

Uudelleenkilpailuttamalla voit säästää merkittävästi. Autamme sinua vertailemaan sekä uudet että vanhat lainasi löytääkseen parhaimman vaihtoehdon juuri sinulle.

Lainojen kilpailuttaminen vaivattomasti

Tuhannet asiakkaat kilpailuttavat kuukausittain lainansa palvelumme kautta. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään palveluamme ja siihen hyödynnämme asiakaspalautteita. Asiakaskokemuksissa muutamat asiat korostuvat todella selkeästi. Asiakkaamme arvostavat lainojen kilpailuttamisessa palvelun helppokäyttöisyyttä sekä usein myös nopeutta. Näihin asioihin pyrimme siis tietysti panostamaan.

Annamme asiakkaillemme mahdollisuuden suorittaa tärkeä omaan talouteen vaikuttava asia juuri siihen kellonaikaan ja siinä sijainnissa kuin itselleen parhaiten sopii.

Olemme aidosti asiakkaidemme puolella ja se näkyy. Kotimaisena toimijana meihin on helppo luottaa ja pyrimmekin olemaan kaikessa mahdollisimman selkeitä. Raha-asioihin voi liittyä paljon kysymyksiä, mutta me pyrimme esittämään tarjoukset ja palveluidemme ehdot aina selkeästi.

Löydä edullinen laina

Credinord auttaa sinua löytämään edullisen lainan

Credinordin blogi

Viimeisimmät blogikirjoituksemme

Punkaharju, Savonlinna – Punkaharjun museotie

Yrittäjän kilometrikorvaus

Suomalaisen Yrittäjän kilometrikorvaus Siirry vuoden 2024 kilometrikorvauksiin » Kilometrikorvaukset ovat tehokas tapa lisätä vuosittain saamaasi tuloa yrittäjänä. Jokainen yritysajoon käytetty kilometri ...
Lue lisää »

Iso yrityslaina

Aika ajoin yritys saattaa tarvita isomman kokoluokan lainaa. Kyse saattaa olla esimerkiksi uuden toimitilan tai koneen hankkimisesta tai laajentumisesta uusille ...
Lue lisää »
Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.