CrediNord - tietoa meistä

Tietoa CrediNordista

CrediNord on vakavarainen kotimainen rahoitusyhtiö. Tuemme pienten ja keskisuurten yritysten toimintaedellytyksiä tarjoamalla lainaa niin kasvuun kuin yllättäviinkin tarpeisiin. Tiimimme koostuu kokeneista rahoitusalan asiantuntijoista, jotka tuntevat suomalaisten yrittäjien arjen.

Lainasummat vaihtelevat yritysten tarpeista ja tilanteista riippuen 1.000–100.000 € välillä. Maksuaika on 6–18 kk. Lainahakemuksen tekeminen vie minuutin ja päätös tulee tunnissa.

CrediNord yrittajat tukee bg

Yrittäjät tukemassa yrittäjiä

CrediNordin perusti vuonna 2019 kolme suomalaista rahoitus- ja yritysmaailman asiantuntijaa. Jim Forsbomilla oli yli kymmenen vuoden kokemus rahoitus-, laina- ja omaisuudenhoitoalalta. Jan Forsbom oli puolestaan toiminut yli kolmekymmentä vuotta toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä useissa eurooppalaisissa pörssi- ja listaamattomissa yhtiöissä. Kolmas perustaja, Roope Lindroos, oli työskennellyt niin ikään yli kymmenen vuotta rahoitus-, riskienhallinta- ja omaisuudenhoitoalalla.

Oman yrittäjä- ja työkokemuksensa myötä Jim, Jan ja Roope tiesivät, kuinka hidasta ja hankalaa rahoituksen hakeminen ja saaminen voi olla. Toimintatavat eivät palvelleet asiakkaiden etua, ja siksi kolmikko päätti tehdä asialle jotain – eli pistää kaiken uusiksi.

Lainamarkkinoiden uudistaja

Kun pankit ja muut rahoituslaitokset keskittyvät itseensä, CrediNord keskittyy asiakkaisiin. Meidän mielestämme yrittäjien ja yritysten pitää saada työrauha tehdä omaa liiketoimintaansa. Siksi rahoituksen hakemisen on oltava helppoa, nopeaa ja joustavaa.

Palvelemme asiakkaitamme ilman turhaa paperinpyörittelyä. Aikaa ja vaivaa vaativien lainaneuvotteluiden sijaan lainan hakeminen ja allekirjoittaminen tapahtuu täysin sähköisesti. Hakemuksen voi tehdä missä ja milloin tahansa se itselle parhaiten sopii. Emme myöskään vaadi vakuuksia. Sen sijaan tarvitaan henkilötakaaja, isommissa yrityslainoissa kaksi.

Hakemuksen täyttäminen vie minuutin eikä minkäänlaisia liitteitä tarvita. Päätös tulee tunnin sisällä ja lainakin on nostettavissa vielä saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään eikä velvoita mihinkään. Haluamme, että asiakas saa tehdä päätöksensä rauhassa.

Kaikki yritykset ovat meille tärkeitä

Asiakkaiden yritysmuodolla ei ole merkitystä, vaan CrediNord palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä toiminimistä osakeyhtiöihin.

Olennaista on, että CrediNord yrityslainaa hakevan yrityksen toimintaedellytykset ovat kunnossa. Siksi edellytämme tiettyjen kriteerien täyttymistä. Niitä ovat muun muassa se, että yrityksen kotipaikka sijoittuu Suomeen ja sen toiminta on ollut vähintään kuusi kuukautta aktiivista. Merkittäviä maksuviiveitä ei saa olla ja myös takaajan luottotietojen on oltava kunnossa.

Jotta yrityslainan ottaminen on järkevää yrittäjälle, on yrityksen toimintaedellytykset oltava kunnossa. CrediNord rahoittaa vain yrityksiä, jonka toimintaedellytyksiä voimme parantaa.

CrediNord konsepti bg

Konsepti toimii
– toiminta laajenee

Mutkattomalle, nopealle ja asiakaslähtöiselle toimintatavallemme on selkeästi kysyntää yritysten keskuudessa. Olemme jo nyt suosituimpia yritysrahoituksen tarjoajia Suomessa.

Kasvumme mahdollistaa yhä tehokkaamman ja monipuolisemman palvelun niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille. Siksi haluamme uudistaa yrityslainamarkkinoita Suomen lisäksi muuallakin. Teemme sen yritys ja maa kerrallaan. Tällä hetkellä toimintamme on laajentunut kotimaan lisäksi Ruotsiin ja Tanskaan. Uusiakin suunnitelmia on jo vireillä.

Tarvitseeko sinun yrityksesi lainaa?

Onko sinun yritykselläsi rahoitusta vaativia kasvu- tai kehityssuunnitelmia? Tai oletko törmännyt yllättäviin ja akuutteihin kassavirran haasteisiin? Anna meidän auttaa.

Myönnämme lainaa erilaisiin tarpeisiin. Jos olet hoitanut asiasi ja velvoitteesi hyvin tähän asti, uskomme, että teet niin jatkossakin.

Näin mutkatonta
se on…

Lainan hakeminen meiltä on helppoa. Valitset vain summan ja maksuajan ja täytät sähköisen hakemuksen. Liitteitä ei tarvita.

Me teemme lainapäätöksen tunnissa, kun hakemus on täytetty asianmukaisesti ja tunnistautuminen tehty maanantain ja perjantain välillä kello 8-17. Muina aikoina tehdyt hakemukset käsittelemme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos myönteisen lainapäätöksen saatuasi allekirjoitat sopimuksen ennen klo 16, maksamme lainan tilille vielä saman päivän aikana. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.