Tietoa CrediNordista

CrediNord on suomalainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten kuluttajien ja yritysten rahoituksen kilpailutukseen.

Autamme suomalaisia kuluttajia sekä pk-yrityksiä vertailemaan rahoitustuotteita. Uskomme, että hyvä ja nopea asiakaspalvelu yhdistettynä selkeään lainavertailuun on tie asiakkaan sydämeen.

Rahoitukselle kovaa kysyntää

Mutkattomalle, nopealle ja asiakaslähtöiselle toimintatavallemme on selkeästi kysyntää yritysten keskuudessa. Autamme yrityksiä löytämään juuri oikean rahoituksen maksuttoman vertailupalvelumme avulla.

Haluamme mahdollistaa yhä tehokkaamman ja monipuolisemman palvelun niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille.

Lisää lainavertailsutamme »

Yhteistyössä

CrediNordin lainapalvelu toimii yhteistyössä Sortterin lainavertailupalvelun kanssa

Sortter logo
Kuvia hymyilevistä henkilöistä

Asiakaspalvelumme auttaa

Nykyään credinord.com auttaa vertailemaan rahoitustuotteita. Jos olet aiemmin ottanut CrediNordin kautta lainaa niin voit olla yhteydessä Riverty Finlandiin:

Riverty asiakaspalvelu

+358 20 7229 440

asiakaspalvelu.fi@riverty.com

Asiakaspalvelu avoinna ma-to 8-17 ja pe 9-17.

Hae lainaa Credinordin avulla

Tarjoamme sinulle helpon ja yksinkertainen tavan hakea edullisia lainatarjouksia – olitpa etsimässä kulutusluottoa tai yrityslainaa.

Palvelumme käytön hyödyt

Helppoa

Teet vain yhden lainahakemuksen ja voit saada jopa yli 20 lainatarjousta

Maksutonta

Kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista

Turvallista

Teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien kanssa

Nopeaa

Sinun on mahdollista saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa

Ilman vakuuksia

Lainan saaminen ei edellytä vakuuksia tai takaajia

Ei sitoutumista

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä lainatarjoukset

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Millaiset yritykset voivat hakea lainaa CrediNordin kautta?

Yrityslainaa voivat hakea seuraavat yritysmuodot: osakeyhtiö, osuuskunta, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö sekä toiminimen omaava yksityinen elinkeinonharjoittaja.

Sitoudunko johonkin, jos pyydän lainatarjouksen?

Tarjous ei sido sinua mihinkään. Pyytämällä lainatarjouksen saat selville, kuinka paljon voit saada lainaa ja millä hinnalla.

Paljonko yrityslaina maksaa?

Lainan hinta on asiakaskohtainen. Hinta perustuu arvioon yrityksen riskitasosta. Sitä alhaisempi riski, sen alhaisempi hinta.

Voinko maksaa lainan etuajassa pois?

Kyllä. Voit maksaa lainan etu-ajassa pois.

Kuinka paljon yritys voi saada lainaa?

Yrityslainaa voidaan myöntää ilman vakuuksia 500–250 000 euroa. Lainan määrään vaikuttavat liikevaihdon määrä, yhtiön taloudellinen tilanne, toimiala ja muut tiedot.

Saat lainahakemuksen avulla nopeasti nähtäväksi, minkälaista yrityslainaa yrityksellenne voidaan myöntää.

Millaisille yrityksille myönnetään yrityslainaa?

Yrityslainaa myönnetään kaikille yleisimmille yhtiömuodoille ja toimialoille. Lainaa voivat hakea suomalaiset kaupparekisterissä olevat luottokelpoiset yritykset. Lainaa yritykselle hakevan henkilön tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu.

Mikä on lainan korko?

Yrityslainan korko määräytyy aina lainanmyöntäjän tekemän kokonaisarvion perusteella ja siihen vaikuttavat maksukyvyn lisäksi yrityksen toimiala, tulevaisuuden näkymät ja yrityksestä tehty riskiarvio. Mitä suurempaa lainasummaa yritys hakee, sitä pienempi sen korko yleensä on.

Kuinka pitkää maksuaikaa yrityslainaan voi saada?

Yrityslainaan myönnetään maksuaikaa 1–48 kuukautta. Lainan voi aina maksaa nopeammassa aikataulussa takaisin ja säästää täten kuluissa. Mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun käy ilmi saamastasi lainatarjouksesta.

Vaaditaanko lainaan vakuuksia?

Yrityslainoja on vakuudettomia ja vakuudellisia. Vakuudettomaan yrityslainaan ei tarvita mitään reaalivakuuksia. Isommissa yrityslainoissa vaaditaan vakuus.

Voiko toiminimi saada yrityslainaa?

Toiminimi voi saada normaalisti yrityslainaa, sillä vakuudetonta yrityslainaa myönnetään kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin. Toiminimi voi saada yrityslainaa jopa 250 000 euroon asti riippuen liikevaihdon määrästä.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Jotta saat rahat yrityksen tilille nopeasti, kannattaa etsiä viimeisimmät kirjanpitoajot sekä tilinpäätöstiedot jo ennakkoon, sillä useimmat lainanmyöntäjät tarvitsevat näistä ilmeneviä tietoja luottopäätöstä tehdessään. Mitä pikaisemmin voit toimittaa yrityksen talouteen liittyvät tiedot, sitä nopeammin laina siirretään tilille. Vakuudettoman lainan voi saada nopeammin, kun taas vakuudellisessa lainassa voi kestää kauemmin.

Löydä edullinen laina

Credinord auttaa sinua löytämään edullisen lainan

Credinordin blogi

Viimeisimmät blogikirjoituksemme

Punkaharju, Savonlinna – Punkaharjun museotie

Yrittäjän kilometrikorvaus

Suomalaisen Yrittäjän kilometrikorvaus Siirry vuoden 2024 kilometrikorvauksiin » Kilometrikorvaukset ovat tehokas tapa lisätä vuosittain saamaasi tuloa yrittäjänä. Jokainen yritysajoon käytetty kilometri ...
Lue lisää »

Iso yrityslaina

Aika ajoin yritys saattaa tarvita isomman kokoluokan lainaa. Kyse saattaa olla esimerkiksi uuden toimitilan tai koneen hankkimisesta tai laajentumisesta uusille ...
Lue lisää »
Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.