Twenty20 20 10 2021 at 14.11.56

Yritysrahoitus joustavasti

CrediNordilta yritysrahoitusta erilaisiin käyttötarkoituksiin aina 100.000 euroon asti. Pyydä maksuton rahoitustarjous yrityksellesi Suomen johtavalta pk-rahoittajalta.

Yritysrahoitusta joustavasti aina 100.000 euroon asti
Maksuton rahoitustarjous tunnissa – hakemus ei sido mihinkään
Joustava takaisinmaksu – maksuaikaa jopa 36 kuukautta

Pyytämällä rahoitustarjouksen saat tietää tarkalleen, kuinka paljon rahoitusta ja millä ehdoilla voimme tarjota.

Twenty20 20 10 2021 at 14.11.56 17

Yritysrahoitusta eri käyttötarkoituksiin

CrediNordin yritysrahoitusta voi käyttää joustavasti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tässä muutama yleinen käyttötarkoitus:

Käyttöpääoma
Kalliimman yritysrahoituksen poismaksu
Investointi laitteisiin tai koneisiin
Uuden projektin aloitus
Henkilöstön palkkaaminen
consultancy student modern learning working schooling workplace wireless female work calling creative t20 mLA2G8 1 1

Selvitä yritysrahoituksen vaihtoehdot hyvän sään aikana

Todennäköisesti jokainen yrittäjä on jossain vaiheessa yrityksensä elinkaarta joutunut miettimään vaihtoehtoisia rahoitusmuotoja, turvatakseen oman yrityksensä olemassaolon ja toiminnan myös vaikeina aikoina.

Rahoitusvaihtoehtoja on tänä päivänä olemassa paljon erilaisia, ja niiden tutkaileminen ja vertaileminen onkin viisasta aloittaa jo ennalta, ennen kuin akuutti kassavaje on tosiasia.

Kun yrittäjä on jo ennalta kartoittanut erilaisia vaihtoehtoja rahoituksen järjestämiseksi, ei hän huonojenkaan aikojen iskiessä tule tehneeksi äkkinäisiä ja mahdollisesti jopa kalliiksi käyviä ratkaisuja rahoituksen suhteen.

Rahoituspäätöstä kannattaakin hakea jo hyvissä ajoin, jotta suhteet rahoittajiin ovat tarpeen tullen kunnossa. Kannattaa muistaa, ettei rahoituksen hakeminen itsessään sido vielä mihinkään.

Yritysrahoitus toimii yrityksen tukena esimerkiksi silloin, kun asiakkaat vaativat laskuille pitkiä maksuaikoja. Se parantaa myös yrityksen maksuvalmiutta, ja mahdollistaa nopeidenkin investointien ja hankintojen tekemisen, jättäen samalla maksuvalmiutta muuhun liiketoimintaan. Sen avulla voi tasata kausivaihteluita, turvata palkanmaksun tiukkoina kuukausina, tai täydentää materiaalivarastoa huippusesonkeina.

young adults people using laptop and mobile phone for online holiday shopping at lockdown covid 19 in t20 1bRn0v 1

Rahoitusta kaikenkokoisille yrityksille

CrediNordin yritysrahoitus tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille nopean ja joustavan tavan rahoittaa yrityksen pienet ja suuremmat tarpeet. Nopea käsittelyprosessi mahdollistaa rahojen maksun yrityksen tilille jopa saman päivän aikana.

Lainasummamme vaihtelevat 1.000-100.000 € välillä, ja maksuaikaa tarjoamme lainoillemme 6-18 kuukautta, asiakkaan toiveiden mukaan.

Vakuudeton yritysluottomme on nopea ja joustava, ja se räätälöidään kunkin yrityksen tarpeiden mukaan. Syyt rahoituksen hakemiseen ovat yhtä moninaisia kuin ovat niitä hakevat yrityksetkin.

Jokaista yritystä kuitenkin yhdistää se tekijä, että raha on niiden toimintaa pyörittävä voima, ja rahaa tulee olla saatavilla silloin kun sitä tarvitaan.

Yrityslainan uudistaja laajenee myös Suomen ulkopuolelle

Me CrediNordilla haluamme olla tukemassa suomalaisia yrityksiä heidän toimintaedellytystensä ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Olemme täysin kotimainen rahoitusyhtiö, jonka operatiivisessa johdossa toimivat yrityksemme perustajajäsenet.

Perustajamme Jan Forsbom, Roope Lindroos, Jim Forsbom ja Matias Peltoniemi ovat samalla myös yrityksemme suurimpia omistajia. Muita omistajiamme ovat ammattimaiset, kotimaiset sijoittajat.

Vakavaraisena toimijana olemme nykyisin yksi suosituimmista yritysrahoituksen tarjoajista Suomessa. Haluamme olla uudistamassa yrityslainamarkkinoita myös muualla, ja laajennamme toimintaamme yritys ja maa kerrallaan. Tällä hetkellä toimimme Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa ja Hollannissa.

tracks t20 YgPGZx 1 1

Yritysrahoitus laskuri

Valitse haluamasi yritysrahoitus-summa 1.000–100.000 € ja sinulle sopiva kuukausierä 6–18 kuukautta.

Lainasumma 12000
Kuukausierä

CrediNordin asiakkaat edustavat kaikkia aloja

Me CrediNordilla tiedämme, että asiakkaamme arvostavat nopeaa ja joustavaa tapaamme toimia. Tämä yhdessä selkeiden lainatuotteiden ja joustavien lainaehtojemme kanssa ovat tuoneet meille asiakkaita kaikilta toimialoilta.

Olemme tähän mennessä olleet mukana rahoittamassa jo yli 5.000 suomalaisen yrityksen tarpeita ja investointeja. Asiakkaamme edustavat kaikkia olemassa olevia yritysmuotoja, aina toiminimistä avoimiin yhtiöihin ja osakeyhtiöihin.

Asiakkaidemme joukossa on yrittäjiä kaikilta mahdollisilta aloilta. Mukana on niin vähittäiskaupan toimijoita, palvelualojen yrittäjiä, konsulttialan yrityksiä, terveysdenhuoltoalan yrityksiä kuin teollisuusalojen yrityksiäkin. Maantieteellisesti asiakkaamme sijaitsevat ympäri Suomen, kirjaimellisesti maamme laidasta laitaan.

Joustavampi ja nopeampi kuin pankki

CrediNordin myöntämä yritysrahoitus on erinomainen vaihtoehto perinteisiin pankkilainoihin verrattuna. Toisin kuin pankit, me emme vaadi myöntämällemme rahoitukselle koskaan reaalivakuuksia. Täysin sähköisen lainankäsittelyn ansiosta asiakas saa rahoituspäätöksen nopeasti, ilman turhaa odottelua ja papereiden edestakaisin lähettämistä.

Varsinkin pienille tai aloitteleville yrityksille lainan saaminen pankista voi joskus olla haastavaa, sillä pankit vaativat lainojensa vakuudeksi tarkkoja suunnitelmia ja laskelmia, sekä reaalivakuuksia. Me CrediNordilla haluamme olla pienen yrittäjän apuna silloinkin, kun perinteisen pankkilainan saaminen on vakeaa tai mahdotonta.

Haastavassa tilanteessa nopea ja joustava rahoitus voi parhaillaan pelastaa koko yrityksen olemassaolon. Pankkien käsittelyprosessit voivat olla todella hitaita ja byrokraattisia, eikä akuutissa rahantarpeessa olevalla yrittäjällä ole aikaa odottaa monia päiviä pankin luottopäätöstä, varsinkaan jos tuo päätös lopulta tulee kielteisenä. Palkat on maksettava työntekijöille palkkapäivänä, eikä päivääkään sen jälkeen.

positive woman in formal clothes calls to business partner discusses financial startup project reads t20 O0ELg8 1 e1634281714223 1

Suosittu yritysrahoitus kaikenkokoisiin tarpeisiin

Jokaisen yrityksen tarpeet ovat erilaiset, mutta hyvin todennäköisesti meille jokaiselle tulee joskus eteen tilanne, jossa nopealle lisärahoitukselle on tarvetta. CrediNord myöntää yrityksille rahoitusta hyvin monenlaisiin tarpeisiin, niin lyhyemmällä kuin pidemmällä takaisinmaksuajalla.

Syitä yritysrahoituksen hakemiselle voivat olla esimerkiksi laite- ja materiaalihankinnat, uuden työntekijän palkkaamisesta aiheutuvat kustannukset, materiaalivaraston kasvattaminen, kausivaihtelujen tasaaminen tai markkinoinnista aiheutuneet kulut. Olipa tarpeenne mikä tahansa, voitte koska tahansa jättää maksuttoman lainahakemuksen kotisivuillamme.

Yritysrahoitusta joustavasti, aina asiakkaan ehdoilla

Joustava yrityslainamme rakennetaan aina asiakkaan tarpeiden ja ehtojen mukaan. Asiakkaan hakiessa lainaa me huolehdimme siitä, että haettu lainasumma ja -aika ovat tasapainossa yrityksen taloudellisen tilanteen kanssa. Vakuudeton yrityslainamme on reilu ratkaisu kaiken kokoisille yrityksille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa yleisesti ottaen hyvin.

Joustamme tarpeen tullen myös laina-ajoissa. Laina-aikamme eivät koskaan ole kiveen hakattuja, ja mikäli äkillinen tilanne yllättää, voitte koska tahansa hakea lainallenne lyhennysvapaata kuukautta. Tällöin laina-aikaa voidaan pidentää sen loppupäästä. Voitte myös koska tahansa halutessanne maksaa lainanne ennakoitua aiemmin pois, eikä tästä aiheudu teille minkäänlaisia lisäkustannuksia. Maksatte kulut vain siltä ajalta, joka sisältyy laina-aikaanne.

Paljonko rahoitusta voidaan myöntää ja mihin hintaan

Myönnämme yrityslainoja, joiden suuruus vaihtelee 1.000-100.000 euron välillä. Yleensä myönnetyn lainan määrä vastaa noin yrityksen kuukausittaisen liikevaihdon määrää. Lainojen takaisinmaksuaika vaihtelee asiakkaan toiveiden mukaan 6-18 kuukauden välillä.

Rahoituksen hinta määräytyy aina yrityskohtaisesti. Hinnoittelumme perustuu hakijayrityksestä tekemäämme riskiarvioon, sekä arvioon yrityksen takaisinmaksukyvystä. Tämän vuoksi myös lainan korko sekä muut lainaehdot vaihtelevat yrityksittäin.

Yrityslainamme takaisinmaksu hoituu aina kiinteällä kuukausierällä, eikä siitä peritä erillisiä laskutuslisiä, tai avaus- tai kuukausimaksuja. Näin asiakkaamme tietävät aina ennakkoon lainan maksuerän suuruuden, eikä hintoihimme lisätä koskaan muitakaan piilokuluja.

Hakemuksen jättäminen kannattaa aina, saatte meiltä tarjouksen nopeasti, eikä se sido hakijaa vielä mihinkään. Asiakas voi rauhassa tutustua saamaansa tarjoukseen ja sen ehtoihin, ja vasta tämän jälkeen päättää, onko tarjoamamme rahoitus hänelle se sopiva.

Sähköinen hakuprosessi takaa rahat nopeasti tilille

Lainan hakeminen CrediNordilta on helppoa. Hakemuslomake löytyy nettisivuiltamme, ja sen täyttämiseen menee korkeintaa pari minuuttia. Hakemukseen tarvitsee täyttää vain haettu lainasumma ja -aika, sekä tieto siitä, mitä tarkoitusta varten lainaa haetaan. Lisäksi tarvitsemme yrityksen ja lainaa takaavan henkilön tiedot.

Lainatarjouksen asiakas saa sähköpostiinsa asiakaspalvelumme aukiollessa jo tunnin sisällä. Mikäli hakija hyväksyy tarjouksen, hoituu myös hyväksyntä täysin sähköisesti. Joissain tapauksissa saatamme tarvittaessa pyytää hakemukseen liitteitä, yleensä tämä ei kuitenkaan ole tarpeen.

Kun lainasopimus on allekirjoitettu, maksamme haetun lainan yrityksen tilille jopa samana arkipäivänä. Mikäli tarjous on allekirjoitettu arkena ennen klo 16, maksetaan rahat tilille vielä saman päivän aikana. Muussa tapauksessa maksu näkyy asiakkaan tilillä seuraavan arkipäivän aikana.

team of fashion designers working together in studio young tailors man and woman choose fabric for t20 8goRyB 1 1

Lainan takaisinmaksuaika

Jokaisen yrityslainamme ehdot on aina räätälöity yksilöllisesti, kunkin yrityksen omiin tarpeisiin sopiviksi. Lainaa haettaessa on hyvä miettiä tarkoin, millainen takaisinmaksuerä on yrityksen kuukausittaiseen maksukykyyn sopiva. Liian tiukaksi mitoitettu kuukausibudjetti voi ajaa nopeasti suurempiin taloudellisiin vaikeuksiin, ja rahaa on hyvä olla varalta puskurissa myös yllättäviä menoja varten.

Lainojemme takaisinmaksuaika vaihtelee asiakkaan omien toivomusten mukaisesti 6-18 kuukauden välillä. Lainan voi kuitenkin maksaa takaisin myös ennenaikaisesti koska vain, täysin ilman lisäkuluja. Lainalle voidaan myös tarvittaessa myöntää lyhennysvapaa kuukausi, jolloin maksamaton erä siirtyy maksettavaksi laina-ajan loppuun.

Yritysrahoituksen saamisen ehdot

Oikein mitoitetulla yrityslainalla pystytään tukemaan yrityksen kasvua ja kannattavuutta, samalla riskit huomioiden. Me CreditNordilla emme koskaan vaadi yritysasiakkailtamme reaalivakuuksia.

Yrityslainassamme yrittäjä toimii aina itse omavelkaisena takaajana lainalle. Tämä tarkoittaa käytännössä, että jos yritys ei jostain syystä pystyisikään maksamaan lainaa takaisin, on yrittäjä itse lainan takaajana henkilökohtaisesti vastuussa sen takaisin maksamisesta.

Yrityksellä tai takaajalla ei saa olla merkintöjä maksuhäiriöistä, ja yrityksen päätoiminen toimipaikka tulee olla Suomessa. Rahoitettavan yrityksen liikevaihto tulee olla vähintään 30.000 euroa vuodessa. Lisäksi sen on täytynyt olla toiminnassa vähintään 12 kuukauden ajan. Yrityksen päättäjien tulee asua Suomessa.

Rahoitettavan yrityksen ei välttämättä tarvitse olla voitollinen, sillä teemme kaikista meiltä lainaa hakevista yrityksistä kokonaisvaltaisen riskiarvion. Tehtävä arvio perustuu muun muassa yrityksen liikevaihtoon, tuloslaskelmaan ja taseeseen. Myös yrityksen toimiala voi olla riskiarvioon vaikuttava tekijä.

Uuden yrityksen rahoitusmahdollisuudet

Uutta yritystä perustettaessa on rahoitus varmasti yksi eniten huolta aiheuttavista aiheista. Yrittäjä on todennäköisesti juuri jäänyt pois palkkatyöstä, eikä hänellä enää ole tukena säännöllisiä kuukausituloja. Hyppy tuntemattomaan pelottaa, ja koska asiakaskuntaa tai myyntiä ei vielä ole, ei kassavirtaa tule vielä sisään, eikä yritys ole vielä tuottava.

Aloittelevan yrityksen on mahdollista saada starttirahaa toimintansa käynnistämiseen, mutta se ei välttämättä yksin riitä. Starttirahaa tulee myös ymmärtää hakea jo ennen yrityksen perustamista, ja se myönnetään aina harkinnanvaraisesti ja tapauskohtaisesti. CreditNord voi tietyin ehdoin myöntää yrityslainaa myös aloitteleville Start Up -yrityksille.

Lainan saamisen edellytyksenä on kuitenkin, että rahoitettava yritys on ollut toiminnassa jo vähintään kuuden kuukauden ajan. Yrityksen liikevaihdon on myös oltava vähintään vähintään 30.000 euroa.

Mikäli olet aloitteleva yrittäjä, ja yrityksesi mahdollinen rahoituskelpoisuus askarruttaa mieltäsi, kannattaa sinun jättää meille lainahakemus nettisivuillamme. Teemme sinulle ilmaisen luottokelpoisuusarvion, ja mikäli ehdot täyttyvät, saat meiltä lainatarjouksen suoraan sähköpostiisi.

workspace at home t20 mvpavj 1

Vanhojen lainojen ja osamaksujen yhdistäminen uudeksi lainaksi

Yrityksen aikaisempia lainoja ja osamaksuja voidaan myös yhdistää yhdeksi uudeksi lainaksi. Tästä on etua varsinkin, jos maksettavia kuukausieriä on kertynyt monesta paikasta, ja kuukausittaiset maksuerät tekevät yrityksen kuukausibudjettiin suuren loven.

Rahallinen hyöty yrityslainojen yhdistämisestä syntyy, kun useiden lainankorkojen ja muiden rahoituskulujen sijaan maksettavaksi jää enää yhden lainan korot ja kulut.

Lainojen yhdistämisessä lainan takaisinmaksettava pääoma säilyy samana, mutta useiden päällekkäisten kulujen pois jääminen voi säästää isonkin summan rahaa joka kuukausi. Yhdistelyssä säästyneille rahoille on varmasti lukuisia muitakin käyttökohteita, kuten vaikkapa investoinnit uusiin laitteisiin tai yrityksen puskurirahastoon säästäminen pahan päivän varalle.

Kysy rohkeasti lisää yrityksenne lainojen yhdistämisestä asiakaspalvelvelijaltamme, niin räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan lainan yhdellä järkevällä kuukausierällä.

Yritysluoton edut perinteiseen pankkilainaan verrattuna

Pankkien myöntämissä yrityslainoissa lainojen ehdot usein huomattavasti tiukempia, kuin CrediNordin kaltaisten rahoituslaitosten myöntämien rahoitusten ehdot. Pankit vaativat yleensä lainojensa vakuudeksi reaalivakuuksia, henkilötakaajia sekä tarkkoja rahoitus- ja takaisinmaksusuunnitelmia. Pankkien lainankäsittelyajat ovat usein myös paljon hitaampia, ja ne voivat kestää jopa useita pankkipäiviä.

CrediNordin täysin sähköinen lainapalvelu takaa sujuvan ja nopean käsittelyn kaikille lainahakemuksille. Turhien välivaiheiden ja kustannusten jääminen pois tekee koko lainaprosessista edullisempaa, ja mahdollistaa näin entistä parempien lainaehtojen tarjoamisen asiakkaillemme. Samalla voimme tarjota uusia rahoitusmahdollisuuksia myös sellaisille yrityksille, jotka jostain syystä eivät pysty saamaan yrityslainaa perinteisestä pankista.

young professionals at whiteboard t20 XzLb2r 1

Yritysrahoituksen vertaileminen ja kilpailuttaminen kannattaa

Harkitessaan yrityslainan ottamista, kannattaa yrittäjän tutustua huolella markkinoilla oleviin erilaisiin vaihtoehtoihin. Rahoituksen tarjoajia on markkinoilla tänä päivänä lukuisa määrä, ja niiden joukosta voi olla vaikea valita omalle yritykselleen sopivaa rahoituskumppania. Rahoituksen tarjoajaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota ainakin näihin oleellisiin seikkoihin:

Lainan todellinen vuosikorko

Vaikka lainan nimelliskorko voi vaikuttaa edulliselta, saattaa lainan lyhennyksiin tulla piilokuluja, kuten kuukausimaksuja, avausmaksuja ja niin edelleen. Tutki tarkasti kuinka kalliiksi laina todellisuudessa käy.

Rahoituslaitoksen luotettavuus

Markkinoille on ilmestynyt monenlaisia lainantarjoajia, jotka mainostavat helppoa ja nopeaa lainaa netissä täytettävällä lainahakemuksella. Mikäli lainantarjoajan nimi vaikuttaa tuntemattomalta, etsi tietoa siitä ennen lainan allekirjoittamista. Esimerkiksi netistä löytyvät muiden asiakkaiden tekemät arvostelut voivat antaa kullan arvoista tietoa yrityksen luotettavuudesta.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelun saavutettavuus

Kannattaa jo ennakkoon tutustua myös rahoitusyrityksen asiakaspalvelun saavutettavuuteen. Tarjoaako yritys asiakkailleen suomenkielistä asiakaspalvelua, ja ovatko asiakaspalvelun yhteystiedot selkeästi esillä. Mikäli yrityksen yhteystietoja on vaikea löytää, kannattaa harkita kaksi kertaa haluaako sen kanssa tehdä lainasopimusta.

CrediNord UKK

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa asioissa

Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa rahoitusasioissa. Tavoitatte asiakaspalvelijamme arkipäivisin klo 9.00-17.00 puhelimitse numerosta 09 42453157 tai chatin välityksellä. Muina aikoina voitte jättää meille yhteydenottopyynnön, ja palaamme asiaan heti asiakaspalvelumme auettua.

Löydät myös nettisivuiltamme yrityslainalaskurin, jonka avulla voit hahmotella yrityksesi tarpeisiin sopivaa lainasummaa ja -aikaa. Muistathan kuitenkin, että laskurin tarjoamat luvut ovat suuntaa antavia, ja tarkan laskelman saamiseksi sinun tulee täyttää lainahakemus, tai olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme.

Jokainen asiakkaamme on meille yhtä tärkeä, ja haluamme aina toimia suomalaista yrittäjyyttä tukien ja eteenpäin vieden. Olipa lainan tarve pieni tai suuri, me räätälöimme yrityksenne tarpeisiin sopivan lainan. Kun turhat rahahuolet eivät paina mieltä, voi yrittäjä vapautuneesti keskittyä siihen kaikkein oleellisimpaan, yrityksen täysivaltaiseen pyörittämiseen.

 • Miten yritysrahoituksen hinta ja korko määräytyvät?

  Hinta on aina yrityskohtainen. Yritysrahoituksessamme on vain kiinteä kuukausikulu, ei avausmaksuja tai muita piilokuluja. Hinnoittelu perustuu tekemäämme arvioon yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä. Pyytämällä lainatarjouksen yrityksellesi saat tietää, millä hinnalla yrityksellesi voidaan tarjota rahoitusta.

 • Mitkä ovat vaatimukset rahoituksen saantiin yritykselle?

  Yrityksellä tai takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Yrittäjä toimii aina omavelkaisena takaajana yrityslainassa. Emme vaadi reaalivakuuksia. Muita minimivaatimuksia luoton saantiin:

  • Yrityksen ja takaajan päätoiminen toimipaikka on Suomi
  • Yritys on ollut aktiivinen vähintään 12 kuukautta
  • Yrityksen liikevaihto on vähintään 30 000 euroa vuodessa

  Yrityksen ei välttämättä tarvitse olla voitollinen. Teemme kokonaisvaltaisen riskiarvion yrityksestä. Arviomme perustuu mm. yrityksen liikevaihtoon, tuloslaskelmaan ja tasetietoihin.

 • Kuinka paljon yritykseni voi saada rahoitusta?

  Tarjoamme yritysrahoitusta aina 100.000 euroon asti. Lopullinen lainamäärä riippuu yrityksen liikevaihdosta, toimialasta ja riskiluokasta. Tyypillisesti voimme rahoittaa yritystä noin 1 kuukauden liikevaihdon verran. Pyytämällä lainatarjouksen saat tietää tarkalleen, kuinka paljon rahoitusta yrityksesi voi saada CrediNordilta.

 • Mihin yritysrahoitusta voi käyttää?

  Rahoitusta voi hakea mihin tahansa yrityksen toimintaa edistävään tarkoitukseen. Tyypillisimpiä rahoituksen käyttötarkoituksia ovat laite ja koneinvestoinnit, työntekijöiden palkkaaminen, uuden projektin aloittaminen sekä kalliimman lainan poismaksu.

 • Kuinka pitkä laina-aika on?

  Voit valita laina-ajaksi 6-18 kuukautta riippuen yrityksesi tarpeista. Tarvittaessa voit pyytää myös maksuvapaita kuukausia.

 • Mitä tietoja hakemusta varten tarvitaan?

  Hakemukseen tarvitsee täyttää vain haluttu lainasumma- ja aika, rahoituksen käyttötarkoitus sekä yrityksen ja takaajan perustiedot.

 • Miten rahoitushakemus tehdään?

  Rahoitushakemuksen voi tehdä kotisivuillamme. Hakemukseen tarvitsee täyttää seuraavat tiedot:

  • haluttu rahoitus-summa- ja aika
  • rahoituksen käyttötarkoitus
  • yrityksen ja takaajan perustiedot

  Lähetämme tyypillisesti tarjouksen tunnin sisällä (arkisin klo 9-17) rahoitushakemuksesta.

  Saat rahoitustarjouksen sähköpostiin, jonka jälkeen se voidaan allekirjoittaa sähköisesti. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää liitteitä. Kun allekirjoitat lainasopimuksen, rahat maksetaan ilmoittamallesi yritystilillesi viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 • Milloin rahat maksetaan yrityksen tilille?

  Rahat maksetaan yrityksen tilille vielä samana arkipäivänä, jos sopimus on allekirjoitettu ennen kello 16.

 • Voiko lainan maksaa etuajassa pois ilman lisäkuluja?

  Kyllä voi. Lainan voi maksaa aina etuajassa pois ilman lisäkulua- maksat vain kuukausilta, kun laina on yrityksen käytössä.

 • Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

  Asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo. 9-17 numerossa 09 424 531 57. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@credinord.com