Yrityslainaa 100 000 euroa

Credinord

Yleinen, Yritystoiminta

Etusivu » Blogi » Yrityslainaa 100 000 euroa

Toimiipa yrityksesi sitten kuljetus- tai konsultointialalla, CrediNordin kautta saat nopeasti yritysrahoitusta jopa 10 000 000 euroon asti niin yllättäviin kuin jo tiedossa olleisiinkin rahatarpeisiin. Koska yrittäjän aika on kallista, lainahakemuksen täyttää minuutissa ja tarjoukset voivat tulla jopa tunnissa.

 • Maksuaikaa 1 – 48 kuukautta
 • Esimerkiksi 100 000 euron yrityslaina tai 10 000 000 euroon saakka
 • Hakemus 1 minuutissa, tarjous tunnissa

Yrityslaina 100 000 euroa nopeasti netistä

Yritysten syyt lainan tarpeelle ovat erilaiset tilanteesta ja tarkoituksista riippuen. Yrityslainaa voidaan tarvita yhtä lailla yrityksen alkutaipaleella kuin myöhemmissäkin vaiheissa.

Yleisimpiä syitä hakea yrityslainaa 100 000 euroa ovat esimerkiksi kausivaihteluiden tai hetkellisten kassavajeen paikkaaminen, investointien rahoittaminen tai kasvun tuki. Yleensä kun rahan tarve on suuri ja yllättävä, nopeat ratkaisut ovat tarpeen.

Netistä saa yrityslainaa 100 000 euroa nopeasti. Lainatarjoukset pyytämiseksi täytettävän hakemuksen kirjoittelee palveluun minuutissa ja tarjoukset saa parhaimmillaan tunnissa sähköpostiisi.

Lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään. Tarjouksen allekirjoittamisen jälkeen rahat siirtyvät tilille vielä saman päivän aikana. Yrityslainaa 100 000 euroa varten ei vaadita vakuuksia, joku yrityksen vastuuhenkilöistä toimii sen sijaan lainan henkilötakaajana. Tarjouspyyntöä varten tarvitaan sekä yrityksen että takaajan tiedot. Mikäli yrityslainaa haetaan yli 250 000 eurolle, lainalla tulisi olla jokin reaalivakuus.

100 000 euron yrityslaina – yleisimmät käyttökohteet

 • Isommat investoinnit
 • Kausivaihteluiden tai kassavajeen tasoittaminen
 • Nopean kasvun tueksi
 • Toiminnan laajentaminen tai kansainvälistyminen
 • Laitteiston uusinta tai korjaus

Yleensä yrityksen perustamiseen tarvitaan suurempi yrityslaina, jotta löydetään sopivat toimitilat ja päästään sujuvasti alkuun.

Myöhemmissä vaiheissa yleisimpiä käyttökohteita voivat olla muun muassa erilaiset investoinnit, kuten esimerkiksi laitteiston uusinta tai toimitilojen remontointi. Liiketoiminnan kasvaessa saatetaan haluta laajentaa toimintaa vaikkapa avaamalla uusi toimipiste toisaalle.

Tavoitteena yrityksen ottamalle lainalle on yleensä toiminnan kehitys tai parantaminen siten, että sen toiminta olisi jatkossa vieläkin kannattavampaa. Yrityslaina 100 000 euroa auttaa esimerkiksi yrityksen toiminnan laajentamiseksi, sillä se saattaa pitää sisällään esimerkiksi uutta koneistoa, toimitilojen suurentamista ja uusien työntekijöiden palkkaamista.

Kun yrityksen toiminta alkaa kasvaa, saattaa tuote- ja palveluvalikoima yllättäen jäädä liian vajaaksi. Hakemalla yrityslainaa 100 000 euroa nopeasti saadaan tuotesuunnittelulle, testauksille ja lopulta uusien tuotteiden tuottamiselle riittävät resurssit.

CrediNord – kilpailuta 100 000 euron yrityslaina

CrediNord on suomalainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailutukseen. Lainan tarpeen syystä tai yrityksen toimialasta riippumatta saat apua niin suunniteltuun kasvuun kuin yllättäviinkin investointeihin.

CrediNord tuntee yritysmaailman haasteet, mutta myös tunnistaa avoinna olevat mahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on asiakas ja hänen tarpeensa.

CrediNord perustettiin, koska suomalaisen yritysmaailman rahoituspalvelut tuntuivat kankeilta, lainan kilpailuttaminen oli hidasta ja vaivalloista. CrediNord haluaa tarjota yritysrahoituksen kilpailutusta nopeasti ja helposti.

Yrityslaina CrediNordin kumppaneiden malliin on aina joustavasti sovitettu yrityksen tarpeisiin ja tilanteisiin. Alhaisemmalla riskiarviolla saa alhaisemmat lainakulut.

 • 500 -10 000 000 euroa lainaa tilanteesta ja tarpeesta riippuen
 • Laina-aika 1 – 48 kuukautta
 • Ei piilokuluja
 • Lainan voi maksaa etuajassa pois ilman lisäkuluja

Kuka voi hakea yrityslainaa 100000 euroa?

 • Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta
 • Yrityksellä ei ole merkittäviä maksuviiveitä
 • Takaajana toimivan yrittäjän luottotiedot ovat kunnossa
 • Yrityksen liikevaihto on vähintään 30 000 €
 • Päättäjät asuvat Suomessa

CrediNordin kautta yrityslainaa 100 000 euroa nopeasti haettaessa tarvittavia tietoja ovat yrityksen y-tunnus sekä takaajana toimivan yrittäjän oleellisimmat tiedot. Mitä huolellisemmin lainahakemuksen täyttää, sitä jouhevammin sen käsittely sujuu. Lainalle asetetut minimivaatimukset ovat sekä lainanhakijan että sen rahoittajan etu.

Yrityksen toimintaedellytysten tulee olla kunnossa. Sen on oltava aktiivisesti toiminnassa ja sijaittava pysyvästi Suomessa. Yrityslainaa 100000 euroa saa CrediNordin kilpailutuksen kautta yrityksen toimialasta riippumatta. Lainaa on myönnetty niin palvelualan, konsultoinnin kuin teollisuusyrityksillekin.

Miten 100 000 euron yrityslaina haetaan?

Yritykselle lainan tarve voi olla yllättävän nopeasti, jos esimerkiksi jokin laite meni rikki tai liiketoiminta lähtee valtavaan nousuun eikä varastot olekaan riittävät. CrediNordin kumppaneilta saa yrityslainaa 100 000 euroa nopeasti ja helposti täyttämällä lainahakemuksen CrediNordin sivustolla.

Lainahakemuksen täyttäminen ei maksa mitään tai sido sen hakijaa vielä mihinkään. Arkisin niin sanottuun toimistoaikaan hakemukset käsitellään todella nopeasti ja lainasumma on mahdollista saada tilille vielä saman päivän kuluessa, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Pyydettyä lainatarjousta on aikaa pohtia rauhassa, ennen sen hyväksymistä.

Näin hakeminen etenee:

 1. Täytä ja lähetä lainahakemus
 2. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi nopealla aikataululla
 3. Hyväksymällä tarjouksen rahat voivat siirtyä yrityksen tilille vielä samana päivänä (ark. 9-16)

Täyttämällä lainahakemuksen verkossa, saamme pyydettyä yrityskohtaiset lainatarjoukset kaikilta 15 kumppaniltamme. He tekevät arvion siitä, voivatko myöntää yritykselle lainaa ja millaisilla ehdoilla. Saatuasi lainatarjoukset sähköpostiin, sinulla on aikaa tutustua rauhassa lähetettyihin tarjouksiin ja lainojen ehtoihin. Allekirjoittaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla. Lainatarjouksen voi jättää hyväksymättä, sillä tarjouspyynnön lähettäminen ei sido mihinkään, eikä siitä veloiteta mitään.

Lainaan kannattaa aina perehtyä huolella

Kun haetaan yrityslainaa 100 000 euroa on tärkeää tutustua lainaehtoihin ja erilaisiin vaihtoehtoihin tarkasti. Yrityksen on hyvä laskea omaa budjettiaan ja varmistaa takaisinmaksun mahdollisuudet huolella.

Yrityslaina 100 000 saattaa vaatia verraten korkeat kuukausierät lainalle valitusta takaisinmaksuajasta riippuen.

Vaikka rahan tarve voi iskeä yllättäen ja yrityslainaa 100 000 euroa pitäisi saada nopeasti, on jokainen investointi tai varaston kasvatustapaus syytä puntaroida pidemmällä aikavälillä.

Moni yrittäjä onkin jo valinnut CrediNordin kautta yritysrahoituksen.

Lainatuotteita on monenlaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia kilpailutamme monenlaiset eri lainatuotteet, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.