Kulutusluotto yritykselle

Credinord

Yleinen, Yritystoiminta

Etusivu » Blogi » Kulutusluotto yritykselle

Yritysrahoituksen saaminen perinteisenä pankkilainana yritykselle voi olla nykyisin yllättävän vaikeaa, kun hakijana on pieni tai keskisuuri yritys. Suvantovaiheista yli pääsemiseen tarvitaan kuitenkin pääomaa, ja yrityksen kulutusluotto onkin näissä tilanteissa usein hyvä vaihtoehto.

Palkat ja muut kiinteät kulut on maksettava, jotta yritys selviää vaikeiden aikojen yli siihen hetkeen, kun pääsee taas lähettämään seuraavat isommat laskut asiakkaille. Kulutusluotto yritykselle myönnetäänkin usein juoksevien kulujen kattamiseen tai uusien investointien tekemiseen tilanteessa, jossa kassan tilanne on hetkellisesti heikko. Jokainen yrittäjähän tietää, että ilman investointeja ei ole kasvua. 

Kulutusluotto yritykselle jopa 10 000 000€ asti

CrediNordin kumppanien yrityskulutusluottoa voit hakea jopa 10 000 000 euroon asti. Myönnetyt lainat ovat pienimmillään 1000 euron suuruisia, joten niiden vaihteluväli on suuri. Lainaa yritykselle hakiessasi voit valita summan, jota haet. Yritysrahoituksen hakeminen on äärimmäisen helppoa, sillä se tapahtuu lomakkeella, jonka täyttämiseen kuluu noin minuutti.

Prosessi on muutenkin hyvin nopea: saat kumppaneiltamme lainatarjouksen usein saman päivän aikana, ja rahat maksetaan tilillesi jopa samana päivänä, kun olet ensin allekirjoittanut sopimuksen. Haluamme, että onnistut liiketoiminnassasi, joten kumppanimme eivät senkään takia aio laittaa sinua odottelemaan lainapäätöstä tai rahoja liian pitkiä aikoja. 

Yrityslainojemme takaisinmaksuajat vaihtelevat kuukaudesta 48 kuukauteen. Koko ajan on tietenkin mahdollista myös maksaa koko laina kerralla pois, jolloin voit säästää merkittäviä summia koroista ja muista kustannuksista.

Kilpailutamme lainoja yrityksille, joilla on aktiivista toimintaa ja joiden kotipaikka on Suomessa – olemmehan kotimainen toimija. Yrityksen vastuuhenkilö – käytännössä usein yrittäjä tai toimitusjohtaja itse – toimii lainan takaajana, mikäli laina on vakuudeton. Lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido mihinkään, vaan lopullisen päätöksen voi tehdä, kun näkee tarjouksen. 

Yrityksen kulutusluotto – lainaa yrityksen arkisiin menoihin

Yrityksen kulutusluotto auttaa selviytymään arkisista menoista. Liiketoiminnassa voi tulla vastaan vaiheita, joissa kassan tilanne huolestuttaa mutta juoksevat kulut täytyy saada katettua.

Työntekijöiden palkat täytyy maksaa, toimitiloista juoksevat vuokrat, verottaja odottaa suorituksia ja yrittäjänkin pitäisi elää.

Yrityksen kulutusluotto on apuna rahoittamassa silloin, kun rahan tarve on suuri, mutta ei kuitenkaan puhuta varsinaisista investoinneista. Kun välttämättömät kulut on maksettu ja kassassa on rahaa, yrityksen johdon on helpompi keskittyä toiminnan kehittämiseen ja uuteen nousuun nostamiseen. Rahantarve voi olla hyvinkin lyhytaikainen mutta kuitenkin aivan kriittinen yrityksen tulevaisuuden kannalta. 

Joskus yritysrahoituksen tarve voi olla hyvinkin lyhytaikainen, mutta ilman yrityksen kulutusluottoa koko toiminnan tulevaisuus on vaakalaudalla. Esimerkiksi kriittisellä hetkellä rikki mennyt tuotantokoneisto pitää voida korvata käytännössä välittömästi, vaikka vakuutusyhtiöllä kestääkin jonkin aikaa asian käsittelyssä.

Myös työntekijöiden palkat pitää voida maksaa ajallaan, sillä moni lopettaa työt heti, jos työnantaja ei selviydy palkanmaksusta ajallaan.

Muuttaminen uusiin toimitiloihin kysyy aikaa ja rahaa, mutta se voi olla hyvin tarpeellinen liike yrityksen elinvoimaisuuden kannalta. Asiakkaiden kannalta sopivampi sijainti voi merkitä sitä, että yrityksen liikevaihto kasvaa nopeastikin. Muutto on siis hyvä syy hakea rahoitusta yritykselle.

Yritysluottojen yleisimmät käyttökohteet

Yritysluottoja haetaan moniin erilaisiin käyttökohteisiin- ja tarkoituksiin, mutta yleisimmät syyt hakea lainaa löytyvät alla olevalta listalta. Laskuttamaan päästään, kun uusilla koneilla on saatu tuotanto käyntiin. Työntekijä mahdollistaa suuremman kassavirran ja lopulta myös paremman tuloksen. Uusi projekti tuo mukanaan hyvän määrän uutta laskutusta – mutta ensin se täytyy suunnitella, aloittaa ja sitä pitää tietenkin myös markkinoida asiakkaille! Kaikkeen tähän tarvitaan rahoitusta, jota ilman kehitystä ei pääse tapahtumaan. Kumppanimme myöntävät yritysluottoja myös pienten yrityslainojen yhdistämiseen eli toisin sanoen kalliimpien lainojen pois maksamiseen – on varmasti yrityksen etu, että kuukausierä pienenee mutta lainan määrä pysyy samana. 

  • Laite- ja koneinvestoinnit 
  • Käyttöpääoma
  • Työntekijöiden palkkaaminen 
  • Uuden projektin aloittaminen 
  • Kalliimman lainan poismaksu 

Kaikki luetellut syyt hakea yrityslainaa ovat sellaisia, että ne voivat jopa määrittää koko yrityksen tulevaisuuden. Usein kysymys on tilanteista, joissa rahaa tarvitaan vain hyvin hetkellisesti ja laina voidaan maksaa pois todella lyhyen ajan kuluttua.

Kumppaniemme myöntämien yrityslainojen maksuajat ovat korkeintaan 48 kuukautta. Yrityksen kasvattaminen on siis hyvinkin mahdollista yrityksen kulutusluoton avulla – vaikka virallisesti ei investoinneista puhutakaan.

Jokainen yrittäjä tietää, että voittaakseen täytyy ensin sijoittaa – rahaa, aikaa tai resursseja. Yrityksen kulutusluotto auttaa tämän sijoituksen tekemisessä, jolloin yrityksen tehtävä on lähteä tavoittelemaan voittoja.

Millaiselle yritykselle kulutusluottoja myönnetään?

Kumppanimme myöntävät kulutusluottoja yrityksille, joiden kotipaikka on Suomi ja joilla on aktiivista toimintaa. Yritysluottoa saavan yrityksen yhtiömuoto voi olla myös toiminimi – olennaista on se, että yrityksellä on riittävästi liikevaihtoa vuodessa ja että se on ollut aktiivisesti toiminnassa vähintään vuoden ajan.

Lainahakemuksessa on avoin kenttä, jossa kysytään, mihin tarkoitukseen yrityslainaa haetaan. Kenttään hakija voi lyhyesti perustella, mihin käyttöön lainattava raha on tarkoitettu. Lainanantajien antamat lainatarjoukset on aina laskettu kullekin yritykselle erikseen, ja ne perustuvat julkisiin tietoihin sekä siihen informaatioon, mitä lainan hakija hakulomakkeella meille antaa.

Arvio perustuu muun muassa yrityksen liikevaihtoon, tuloslaskelmaan ja tasetietoihin. Lainan takaajan täytyy olla yrityksen vastuuhenkilö ja asua Suomessa.

Takaajaksi kumppanimme eivät hyväksy henkilöitä, joilla on maksuhäiriömerkintöjä. Käytännössä lainan takaaja on usein yrittäjä ja omistaja, joka tarvitsee lainan muodossa uutta selkänojaa yritystoimintansa nostamiseen. Yrityksen kulutusluotto voi olla yrityksen elinkaaren jossakin vaiheessa se asia, joka ratkaisee asiat lopulta parhain päin yrityksen, sen työntekijöiden ja muiden sidosryhmien kannalta!

Lainatuotteita on monenlaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia meidän kautta voi kilpailuttaa monet erilaiset lainatuotteet. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita kilpailutamme, tutustu ja lue lisää alta.

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.