Credinord auttaa löytämään edullisen yrityslainan

Credinord avulla haet lainaa yrityksellesi aina 10 000 000 € saakka. Credinordin palvelussa voit saada yrityslainatarjouksen jopa yli 15 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Miksi valita Credinord?

Nopea lainapäätös

Voit saada lainatarjouksia jo saman päivän aikana

Useita lainatarjouksia

Saat tarjouksen jopa yli 15 pankilta ja rahoituslaitokselta

Turvallinen ympäristö

Credinord on täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Etusivu » Yritysrahoitus » Yrityslaina

Hae yrityslainaa ja rahoitua yrityksesi kasvu

Pystymme kilpailuttamaan yrityslainat puolestasi. CrediNordin lainavertailu on suosittu, koska lainan hakeminen on kauttamme helppoa ja nopeaa.

Lokakuusta 2023 lähtien sivuston kautta on mahdollista vertailla noin 15 luotonmyöntäjän lainatarjouksia. Tätä ennen sivusto myönsi ainoastaan CrediNordin omaa luottoa. CrediNord vertailee nykyään ainoastaan lainoja, ei myönnä niitä.

Yrityslainaa jopa 250 000 euroon asti ilman vakuuksia

Maksuaikaa lainalle 1–48 kuukautta

Yli 250 000 euron lainaan reaalivakuus

Näin haet yrityslainaa

Hae yrityslainaa

Maksuton lainahakemus minuuteissa.

Tutustu yrityslainatarjouksiin

Jos olet tyytyväinen johonkin tarjoukseen, voit valita sen ja allekirjoittaa lainasopimuksen.

Ota seuraavat asiakirjat esiin valmiiksi

Tuorein tilinpäätös, tilikauden kirjanpito, kirjanpidon väliajo, mikäli viimeisimmästä tilinpäätöksestä on aikaa yli 3 kuukautta.

Täytä hakemus »

Vakuudeton yrityslaina 500–250 000 €

Hae yritykselle vakuudeton yrityslaina 500–250 000 eurolle jopa 48 kuukauden maksuajalla. Lainan korko ja hinta selviää lainatarjousta pyytämällä, sillä yrityslaina hinnoitellaan asiakaskohtaisesti. 

Voit nostaa vakuudetonta yrityslainaa kaikkiin yleisimpiin käyttötarkoituksiin. Ainoa rajoite lainan käyttötarkoitukseen on se, että lainaa tulisi käyttää yrityksen toimintaa varten, ei henkilökohtaiseen käyttöön. 

Lue lisää

Nainen katselee puhelintaan ja miettii eri lainavaihtoehtoja
Mies käyttää tietokonetta

Vakuudellinen yrityslaina 10 000 000 € saakka

Hae yritykselle vakuudellista yrityslaina aina 10 000 000 € saakka jopa 60 kuukauden maksuajalla. Lainan korko ja hinta selviää lainatarjousta pyytämällä, sillä vakuudellinen yrityslaina hinnoitellaan asiakaskohtaisesti. 

Vakuudellisessa yrityslainassa, kuten nimi vihjaa, yrityksen on tarjottava vakuus lainan maksun turvaamiseksi. Lainasummat, jotka ylittävät 250 000 euroa, vaativat yleensä vakuuden, joka voi olla esimerkiksi kiinteistö, toimistotila, arvopaperit tai yrityskiinnitys. Credinordin auttaa sinua löytämään edullisen vakuudellisen yrityslainan.

Lue lisää

Lainaa yritykselle toimialaan katsomatta

Lainaa yritykselle voidaan myöntää mille tahansa toimialalle. Tässä lista yleisistä toimialoista, jotka hyödyntävät vakuudetonta lainaa: 

Rakennusala ja kuljettaminen

Teollisuus

Kaupan ala ja ravintolat

Asiantuntijapalvelut

Toimialan sijaan tärkeää on, että yrityksellä on riittävästi maksukykyä lainan takaisinmaksuun. Lainapäätökseen vaikuttaa yrityksen taloudellinen tilanne ja takaajan tiedot. 


Liikevaihdon määrä ratkaisee, kuinka paljon yritykselle voidaan myöntää lainaa. Lisäksi yrityksen luottoluokitus, tulos, velkamäärä ja muut taloudelliset tiedot vaikuttavat lainapäätökseen.

Yrityslainaa kaikkiin yhtiömuotoihin

Yrityslainaa voidaan myöntää kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin: 

Lainaa osakeyhtiöille

Toiminimille yrityslainaa

Yrityslainaa kommandiittiyhtiölle

Yrityslaina avoimelle yhtiölle

Lainaa myönnetään suhteessa liikevaihtoon, joten suuremman liikevaihdon yhtiö voi saada isomman vakuudettoman lainan. 

Takajalla on oltava puhtaat luottotiedot ja nimenkirjoitusoikeus yhtiöön. Suuremmissa yrityslainoissa voidaan vaatia kahta tai useampaa takaajaa. 

Hae yrityslainaa »
Mies katsoo puuta

CrediNord asiakastarina – näin yrityslaina auttaa kansainvälistymisessä

Suomalainen kuusenpihkavoide on pitkään ollut hittituote

Tuotteen matka maailmalle oli pysähtyä koronaan

Yrityslainaa kommandiittiyhtiölle

Lue Iltalehden sivuilta miten CrediNord auttoi yrittäjää päästä tavoitteisiinsa

Lue asiakastarina »

Löydä edullinen yrityslaina

Usein kysyttyjä kysymyksiä yrityslainoista

Millaiset yritykset voivat hakea lainaa CrediNordin kautta?

Yrityslainaa voivat hakea seuraavat yritysmuodot: osakeyhtiö, osuuskunta, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö sekä toiminimen omaava yksityinen elinkeinonharjoittaja.

Sitoudunko johonkin, jos pyydän lainatarjouksen?

Tarjous ei sido sinua mihinkään. Pyytämällä lainatarjouksen saat selville, kuinka paljon voit saada lainaa ja millä hinnalla.

Paljonko yrityslaina maksaa?

Lainan hinta on asiakaskohtainen. Hinta perustuu arvioon yrityksen riskitasosta. Sitä alhaisempi riski, sen alhaisempi hinta.

Voinko maksaa lainan etuajassa pois?

Kyllä. Voit maksaa lainan etu-ajassa pois.

Kuinka paljon yritys voi saada lainaa?

Yrityslainaa voidaan myöntää ilman vakuuksia 500–250 000 euroa. Lainan määrään vaikuttavat liikevaihdon määrä, yhtiön taloudellinen tilanne, toimiala ja muut tiedot.

Saat lainahakemuksen avulla nopeasti nähtäväksi, minkälaista yrityslainaa yrityksellenne voidaan myöntää.

Millaisille yrityksille myönnetään yrityslainaa?

Yrityslainaa myönnetään kaikille yleisimmille yhtiömuodoille ja toimialoille. Lainaa voivat hakea suomalaiset kaupparekisterissä olevat luottokelpoiset yritykset. Lainaa yritykselle hakevan henkilön tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu.

Mikä on lainan korko?

Yrityslainan korko määräytyy aina lainanmyöntäjän tekemän kokonaisarvion perusteella ja siihen vaikuttavat maksukyvyn lisäksi yrityksen toimiala, tulevaisuuden näkymät ja yrityksestä tehty riskiarvio. Mitä suurempaa lainasummaa yritys hakee, sitä pienempi sen korko yleensä on.

Kuinka pitkää maksuaikaa yrityslainaan voi saada?

Yrityslainaan myönnetään maksuaikaa 1–48 kuukautta. Lainan voi aina maksaa nopeammassa aikataulussa takaisin ja säästää täten kuluissa. Mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun käy ilmi saamastasi lainatarjouksesta.

Vaaditaanko lainaan vakuuksia?

Yrityslainoja on vakuudettomia ja vakuudellisia. Vakuudettomaan yrityslainaan ei tarvita mitään reaalivakuuksia. Isommissa yrityslainoissa vaaditaan vakuus.

Voiko toiminimi saada yrityslainaa?

Toiminimi voi saada normaalisti yrityslainaa, sillä vakuudetonta yrityslainaa myönnetään kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin. Toiminimi voi saada yrityslainaa jopa 250 000 euroon asti riippuen liikevaihdon määrästä.

Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

Jotta saat rahat yrityksen tilille nopeasti, kannattaa etsiä viimeisimmät kirjanpitoajot sekä tilinpäätöstiedot jo ennakkoon, sillä useimmat lainanmyöntäjät tarvitsevat näistä ilmeneviä tietoja luottopäätöstä tehdessään. Mitä pikaisemmin voit toimittaa yrityksen talouteen liittyvät tiedot, sitä nopeammin laina siirretään tilille. Vakuudettoman lainan voi saada nopeammin, kun taas vakuudellisessa lainassa voi kestää kauemmin.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia joustavasti käyttöön

Hae lainaa yritykselle joustavasti ilman vakuuksia. Voit saada edullisen yrityslainatarjouksen jopa samana päivänä, joten yrityslaina sopii myös kiirellisiin rahan tarpeisiin. 

Yrityslainaa voi hyödyntää erilaisiin investointeihin, kuten henkilöstön palkkaamiseen, varaston kasvattamiseen, markkinointiin tai uuden toimitilan hankintaan. Koska laina on vakuudetonta, päättää yrittäjä itse lopullisen lainan käyttökohteen. 

CrediNordin blogi yrittäjille

Haluamme tarjota asiakkaillemme yrityslainavertailun lisäksi maksutonta mutta rahanarvoista tietoa ja yrittäjän elämää helpottavia vinkkejä. Käsittelemme blogissamme erilaisia yritystoimintaan liittyviä aiheita taloudenhallinnasta markkinointiin.

Tutustu blogiimme »
Nainen ja mies katsovat puhelimelta eri lainatarjouksia ja kävelevät samalla

Credinord auttaa sinua löytämään edullisen yrityslainan

Saat yrityslainatarjouksen jopa yli 15 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Täytä hakemus »

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia jopa yli 15 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Turvallinen palvelu

Credinord täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.