Hae vakuudetonta yrityslimiittiä heti

CrediNord haluaa olla tukemassa yritysten kasvua auttamalla heitä löytämään kilpailukykyisen rahoituksen. Kauttamme voit hakea vakuudeton luottolimiittiä. Hakemuksen täyttäminen ei edellytä paperien täyttämistä ja hankalia hakemusprosesseja, joten voit käyttää aikasi tehokkaasti muuhun kuin hakemusten tekemiseen.

Miksi valita Credinord?

Nopea lainapäätös

Voit saada lainatarjouksia jo saman päivän aikana

Useita lainatarjouksia

Saat tarjouksen jopa yli 15 pankilta ja rahoituslaitokselta

Turvallinen ympäristö

Credinord on täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Etusivu » Yritysrahoitus » Yrityslimiitti

Luotollinen tili, joka toimii yrityksen luottokorttina

Yrityslimiitillä tai toiselta nimeltään luottolimiitillä voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset. Kun limiitti on myönnetty, sitä voi nostaa ja käyttää joustavasti. Sen voi ajatella toimivan luottokorttina, jolla on tietty nostoraja. Luottolimiitiltä on noston jälkeen käytettävissä eli nostettavissa lisää määrä, joka on nostamasi limiitin ja sovitun maksimisumman erotus.

Luottolimiitiltä voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Kuten luottokortti, luottolimiitinkin kustannukset riippuvat nostetusta luottosummasta. Maksat korkoa vain nostamastasi rahasta, et koko limiitistä. Maksamalla limiittiä takaisin myös korkokulut laskevat.

Nainen ja mies katsovat puhelimelta eri lainatarjouksia ja kävelevät samalla

Miten limiittiluotto toimii?

Luottolimiitin haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen tekoon menee kaksi minuuttia, ja lainatarjouksen saat jopa tunnissa. Et joudu tekemään pitkiä selvityksiä yrityksesi tilasta.

Limiitin nostaminen on tehty helposti. Nostot toimivat ilman erillisiä nostopyyntöjä. Voit tehdä nostot aina juuri silloin, kun sille on tarve. Samoin nostetun summan takaisinmaksu onnistuu helposti. Näet aina ajantasaisimman luottolimiittisi määrän, nostetun limiitin sekä ajankohtaisen kuukausierän. Pysyt siis koko ajan kärryillä luottolimiittisi tilasta!

Yrityslimiitin edut

Saatuasi luottolimiitin, voit käyttää sitä tarpeesi mukaan. Maksat vain nostamastasi rahasta, sen ajan kun se on sinulla lainassa. Luottolimiitti on vakuudeton luotto, jonka vuoksi sinun ei tarvitse tehdä pitkiä selvityksiä yrityksesi maksukyvystä tai nykytilasta.

Luottolimiitti on yrityksen apuna esimerkiksi kausivaihtelun tasaamisessa. Jos tuotteesi menekkihuippu osuu talveen, tuotanto on turvattava kesällä. Jonkin raaka-aineen hinnanmuutos voi niin ikään vaarantaa tuotannon. Sairastuminen voi lisätä palkkamenoja uuden työntekijän muodossa. Limiitti on siis hyvin joustava rahoitustuote, joka taipuu avuksi monenlaisissa tilanteissa.

Nainen nojaa seinään ja katselee ympärilleen puhelin kädessään ja hymy huulillaan

Koska yrityksen kannattaa harkita luottolimiittiä?

Jokaisella yrityksellä voi ilmaantua yllättäviä, pieniä tai suuria menoja. Luottolimiitti on varteenotettava tapa rahoittaa tällaiset menot, nopeasti ja edullisesti. Nimenomaan lyhytaikaiseen tarpeeseen ja nopeaan takaisinmaksuun limiitti on hyvä apu esimerkiksi luottokortin sijaan. Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa eikä lainatarjouksen pyytäminen vielä sido sinua mihinkään. Voit siis tehdä hakemuksen, ja tehdä päätöksen vasta saatuasi tarjouksen.

Limiittiä voi sen myöntämisen jälkeen nostaa ja käyttää juuri sen verran, kun tarve kulloinkin on. Limiitti voi olla olemassa ja käyttämättä, kunnes sille tulee tarvetta. Et maksa käyttämättömästä limiitistä kuukausimaksuja tai korkoja.

Kokeile yrityslimiittilaskuria

Limiittilaskurillamme voit määritellä kuukausimaksusi määrän. Laskuri laskee kuukausierän, jonka maksat limiitin ollessa kokonaan käytössä. Jos limiittisi ei ole kokonaan käytössä, kuukausimaksu on tietenkin pienempi. Limiitin ollessa käytössäsi maksat aina vain siitä rahasta, joka on käytössäsi. Laskurilla voit muuttaa haettavaa eli nostamaasi määrää ja laina-aikaa, ja näet siitä tulevan kuukausittaisen maksun määrän.

Laskurin antama kuukausimaksu on keskimääräinen summa. Lopullinen, yksilöllinen kuukausimaksu perustuu aina yrityksesi tarkkoihin tietoihin ja niiden perusteella pankin tai rahoituslaitoksen tekemään riskiarvioon. Lähettämällä hakemuksen kilpailutukseemme, saat lainatarjouksia, jotka ovat maksuttomia eivätkä sido sinua mihinkään. Voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja tehdä sen perusteella päätöksesi.

Millaiset ovat yrityslimiitin korkokustannukset ja kulut?

Luottolimiitin hakeminen on nopeaa ja yksinkertaista siihen tarkoitetulla lomakkeellamme. Syötä laskuriin hakemasi summa sekä laina-aika. Tarvitsemme yrityksesi y-tunnuksen, takaajan henkilötunnuksen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Lopuksi haluamme kuulla, mihin olet käyttämässä lainan. Kenties tuotannon kannalta oleellinen kone on rikkoutunut, tai kiinteistössä on tehtävä pientä remonttia?

Muita tavanomaisia luottolimiitin käyttökohteita voivat olla esimerkiksi kausityöntekijöiden tai sairaspoissaolojen tuottamat palkkakustannukset, kalliimman lainan poismaksaminen tai erilaiset investoinnit. Limiitillä voit myös jaksottaa ostoksiasi ja jakaa oston kustannukset kuukausierien mukaisiksi menoiksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä luottolimiitistä

Miten luottolimiitin hinta ja korko määräytyvät?

Hinta on aina yrityskohtainen.  Hinnoittelu perustuu luotonantajan tekemäämme arvioon mm. yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä. Pyytämällä lainatarjouksen yrityksellesi saat tietää, millä hinnalla yrityksellesi voidaan tarjota rahoitusta.

Mitkä ovat vaatimukset luottolimiitin saantiin yritykselle?

Luottolimiittiä voivat hakea suomalaiset kaupparekisterissä olevat luottokelpoiset yritykset. Luottolimiittiä yritykselle hakevan henkilön tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu. Yrityksellä tai nimenkirjoitusoikeutetulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka paljon yritykseni voi saada luottolimiittiä?

Tarjoamme rahoitusta aina 10 000 000 euroon asti. Lopullinen limiitti riippuu yrityksen liikevaihdosta, toimialasta ja riskiluokasta. Pyytämällä tarjouksen saat tietää tarkalleen, kuinka paljon rahoitusta yrityksesi voi saada.

Mihin luottolimiittiä voi käyttää?

Limiittiä voi nostaa mihin tahansa yrityksen toimintaa edistävään tarkoitukseen. Tyypillisimpiä rahoituksen käyttötarkoituksia ovat laite ja koneinvestoinnit, työntekijöiden palkkaaminen, uuden projektin aloittaminen sekä kalliimman lainan poismaksu.

Mitä tietoja yrityslimiittihakemusta varten tarvitaan?

Hakemukseen tarvitsee täyttää vain haluttu lainasumma, rahoituksen käyttötarkoitus sekä yrityksen ja hakijan perustiedot.

Miten hakemus tehdään?

Hakemuksen voi tehdä kotisivuillamme. Siihen tarvitsee täyttää seuraavat tiedot:

• haluttu lainasumma- ja aika
• rahoituksen käyttötarkoitus
• yrityksen ja takaajan perustiedot

Voit saada tarjoukset sähköpostiisi jo saman päivän aikana. Sinun tulee vain valita tarjouksista itsellesi paras ja allekirjoittaa sopimus.

Yrityslimiitti pk-yrityksille

Pk-yritykselle limiitti voi toimia hätäkassana, luottokorttina tai muuna nopeana rahoituksena. Haluamme olla mukana turvaamassa yritysten arkea ja toimintavarmuutta tarjoamalla nopean ja helpon lainojen kilpailutuksen. Yrityksen toiminta voi helposti törmätä erilaisiin esteisiin tuotannon, asiakkaiden maksuvaikeuksien ja muiden yllättävien tilanteiden vuoksi. Limiitistä näiden tilanteiden muodostamat tilapäiset vajeet on helppo kattaa, ja tuotanto pääsee jatkumaan.

Mitä luottolimiitti tarkoittaa?

Limiitti on luottoa, jonka maksimimäärän olemme määritelleet sopimuksessa. Koko limiitti on heti käytettävissäsi, mutta sinun ei tarvitse nostaa sitä kerralla. Maksat korkoa kuukausimaksun muodossa vain siltä osalta, jonka olet nostanut. Voit maksaa nostamasi limiitin takaisin kerralla tai osissa, määritellyn kuukausimaksun verran.

Kun luottolimiittiä käsitellään tilinpäätöksessä, se huomioidaan niiltä osin kuin limiittiä on nostettu. Limiittiä ei siis kokonaisuudessaan käsitellä velkana, vaan se huomioidaan vain siltä osin kuin sitä on nostettu ja käytetty. Se, lasketaanko limiitiltä nostettu summa pitkä- vai lyhytaikaiseksi velaksi, riippuu velan erääntymisestä.

Tavallisesti limiittien päättymisellä ei ole ennalta määrättyä eräpäivää, jolloin niitä käsitellään tilinpäätöksessä pitkäaikaisina velkoina. Periaatteessa luottolimiitti käsitellään kuten velka yleensä, mutta siitä huomioidaan vain tehdyt nostot. Koska limiitti ei yleensä ole kokonaan käytössä eli nostettu, sitä ei huomioida luottolimiitin maksimin mukaan.

Voit hakea luottolimiitiksesi tarvitsemaasi summaa. Muista, että sinun ei tarvitse nostaa luottolimiitin kokonaismäärää heti, vaan tarkoitus on käyttää siitä vain kulloinkin tarvittava määrä. Maksat kuluja aina vain nostamastasi määrästä. Voit siis hakea hieman tarvettasi suurempaa limiittiä, jolloin sinulle jää käyttämätöntä limiittiä varalle.

Lainalaskurimme antaa suuntaa antavan kuukausierän arvion. Voit hakea mitä tahansa summaa väliltä 500 – 10 000 000 euroa.

Yrityslimiitti on joustava ja nopea ratkaisu erilaisiin tilanteisiin. Kauttamme hakemuksen lähettäminen on hyvin riisuttu ja yksinkertainen, jonka perusteella saat lainatarjouksia jopa samana päivänä. Limiitti on käytössäsi jatkuvasti, ja voit nostaa siltä rahaa juuri tarpeesi mukaisen määrän. Koko summaa ei siis tarvitse nostaa heti!

Luottolimiitin takaisinmaksu

Maksat vain nostamastasi limiitistä. Luotonantajan määrittelemä kuukausimaksu maksetaan vain nostamastasi määrästä, ja voit maksaa kuukaudessa myös enemmän kuin määritellyn kuukausimaksun. Tällöin kuluja koituu sinulle tietenkin vähemmän. Mikäli takaisinmaksussa sen sijaan on ongelmia, ole heti yhteydessä luotonantajaan. Jo yksi maksuvapaa kuukausi voi auttaa!

Mies katsoo puuta

CrediNord asiakastarina – näin yritysrahoitus auttaa kansainvälistymisessä

Suomalainen kuusenpihkavoide on pitkään ollut hittituote

Tuotteen matka maailmalle oli pysähtyä koronaan

Yrityslainaa kommandiittiyhtiölle

Lue Iltalehden sivuilta miten CrediNord auttoi yrittäjää päästä tavoitteisiinsa

Lue asiakastarina »

CrediNordin blogi yrittäjille

Haluamme tarjota asiakkaillemme yrityslainavertailun lisäksi maksutonta mutta rahanarvoista tietoa ja yrittäjän elämää helpottavia vinkkejä. Käsittelemme blogissamme erilaisia yritystoimintaan liittyviä aiheita taloudenhallinnasta markkinointiin.

Tutustu blogiimme »
Nainen ja mies katsovat puhelimelta eri lainatarjouksia ja kävelevät samalla

Credinord auttaa sinua löytämään edullisen yrityslimiitin

Saat luottolimiittitarjouksen jopa yli 15 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Täytä hakemus »

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat luottolimiittitarjouksen jopa yli 15 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Turvallinen palvelu

Credinord täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.