Hae lainaa netistä

Credinordin avulla haet helposti ja nopeasti netistä – kilpailuta lainasi ilmaiseksi! Lainahakemuksen täyttäminen kestää n. 4 minuuttia ja saat lainatarjoukset heti.

Credinordin avulla haet lainaa netistä aina 60 000 € saakka. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja lainapäätöksen saat heti.

Miksi valita Credinord?

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat tarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta

Turvallinen ympäristö

Credinord on täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Etusivu » Lainaa » Lainaa netistä

Kun haet lainaa netistät, lainan kilpailutus auttaa säästämään

Kun kaipaat lainaa nopeasti tilillesi, tarjoamme sinulle helpon ja nopean tavan hakea lainaa ja samalla vertailla lainatarjouksia tunnetuilta rahoituslaitoksilta ja pankeilta kädenkäänteessä – yhdellä hakemuksella. Lainahakemus palvelussamme hoituu vain parissa minuutissa, jonka jälkeen pääset vertailemaan saamiasi tarjouksia nopeasti. Sopivan lainan löydettyäsi lainasumma voidaan maksaa tilillesi jo muutamassa tunnissa. Lainatarjouksen hakeminen ei velvoita sinua mihinkään, mahdollistaen lainan kilpailuttamisen vapaasti, vaikka muuttaisit mieltäsi tarjousten saamisen jälkeen.

Kun tarvitaan lainaa nopeasti, netin kautta haettava kulutusluotto on siihen oiva vaihtoehto. Verkkoasiointi takaa lainan pikaisen käsittelyn, mikä mahdollistaa lainapäätökset ja tarjoukset sähköpostiisi nopeasti. Tämä säästää myös sinun omaa aikaasi, kun et joudu vierailemaan useissa pankeissa lainaneuvotteluissa. Samoin yksi lainahakemus kuulostaa varmasti helpommalta vaihtoehdolta esimerkiksi viiteen hakemukseen verrattuna.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisimman helppo lainavertailu. Siksi järjestämme lainatarjoukset edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron perusteella. Vaikka saisit runsaasti kilpailukykyisiä lainatarjouksia, sinulla on aina mahdollisuus jättää laina kokonaan nostamatta. Lainojen kilpailuttaminen on siis joka tapauksessa järkevä vaihe, sillä vain nopealla lainavertailulla pystyt varmistamaan taatusti parhaat lainaehdot. Jos päätät hyväksyä jonkun saamasi lainatarjouksen, rahat voivat olla tilillä jopa muutamassa tunnissa.

Palvelumme käytön hyödyt

Helppoa

Teet vain yhden lainahakemuksen ja voit saada jopa yli 20 lainatarjousta

Maksutonta

Kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista

Turvallista

Teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien kanssa

Nopeaa

Sinun on mahdollista saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa

Ilman vakuuksia

Lainan saaminen ei edellytä vakuuksia tai takaajia

Ei sitoutumista

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä lainatarjoukset

Credinord logo

Hae lainaa netistä

Lainaa heti 24/7 – millainen laina on kyseessä?

Kun lainaa tarvitaan nopeasti ajasta ja paikasta riippumatta, verkossa tehtävä lainojen kilpailutus on siihen erinomainen keino. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse pohtia takaajia tai vakuuksia tai selata kalenteristasi sopivia ajankohtia pankkitapaamisille. Voit saada lainatarjouksia heti vuorokauden ympäri, kun teet lainahakemuksen vaikkapa myöhään illalla.

Vaikka haet lainaa nopeasti – se ei tarkoita, että sinun tulisi tinkiä lainaehdoista, vaan ne voidaan räätälöidä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. 

Lainaehdot tiivistettynä:

 • Joustava lainasumma jopa 60 000 euroon asti
 • Lainan korko alkaen 4 %.
 • Maksuaika 1–20 vuotta.

Kun laina nostetaan verkosta suoraan tilille, sen käyttötarkoitus on varsin vapaasti valittavissa, eikä ole sidottu mihinkään tiettyyn hankintaan. Lainaa voidaan hakea äkilliseen rahantarpeeseen, mutta se soveltuu myös arkisiin menoihin.

Mahdollisia käyttötarkoituksia pikalainalle:

 • Auton tai muun ajoneuvon ostaminen tai huolto
 • Mökin hankinta
 • Remontointi
 • Lomamatkan rahoitus
 • Häiden tai muiden juhlien kustannukset
 • Yllättävät tai arkipäiväiset menot

Näin ollen nopea laina voi tuoda luksusta arkeen tai tarjota apua tiukassa taloustilanteessa. On kuitenkin tärkeää muistaa, että helppouden ja nopeuden myötä lainaa ei tule hakea tai käyttää harkitsemattomasti. Omaa taloutta kannattaa aina tarkkailla ja budjetoida tarkasti. Lainan nostaminen on aina suuri ja sitova päätös, joka pitää peilata omaan taloustilanteeseen ja maksuvaraan.

Miten haen lainaa heti – näillä vinkeillä onnistut

Vaikka tavoite onkin saada lainaa nopeasti tilille, turhaan hätäilyyn ei ole tarvetta. Pahimmassa tapauksessa kiirehtiminen tai hätäily vain hidastaa koko prosessia.

Kun tarvitaan lainaa netistä heti tilille, koko prosessi tapahtuu siis verkossa. Tällä saavutetaan ketterä palvelu, mutta samaan aikaan lainanhakuprosessi perustuu täysin lainanhakijan ilmoittamiin tietoihin. Tämän takia nimenomaan lainahakemuksen täyttämisessä ei voi hätäillä, koska virheelliset tai puutteelliset tiedot voivat aiheuttaa viivästyksiä tai pahimmassa tapauksessa koko lainahakemuksen hylkäämisen.

Niinpä onkin tärkeää, että kerrot lainahakemuksessa talous- ja elämäntilanteestasi rehellisesti ja realistisesti. Silloin lainaprosessi on sujuva ja hakemuksesi voidaan käsitellä viiveittä.

Täytä seuraavat tiedot tarkasti hakemukseen:

 • omat henkilötietosi
 • hakemasi lainasumma
 • toivomasi laina-aika
 • lainan käyttökohde
 • palkkatiedot tai vaihtoehtoisesti eläke- tai muut tulotiedot
 • tiedot nykyisistä lainoistasi
 • siviilisääty
 • asumismuoto ja nykyiset asumiskulut.

Mikäli lainaa tarvitaan nopeasti, kannattaa kuitenkin muistaa, että suurin osa pankeista ei voi maksaa lainasummia yöaikaan. Sinun on siis mahdollista toki tehdä lainahakemus keskellä yötä, mutta lain mukaan luotoantajat eivät saa tilittää lainasummia kello 23–07 välisenä aikana. Jos siis haet lainaa nopeasti yöllä, myönnetty lainatarjous voidaan maksaa tilillesi vasta aamulla.

Varsinainen lainahakemus ja lainapäätöksen saaminen voi olla erittäin nopeaa. Sinun on mahdollista saada lainapäätös palvelussamme jopa parissa minuutissa. Lainahakemuksien käsittely tapahtuu automaattisesti, joten sinun ei tarvitse jäädä jännittämään miten lainahakemuksellesi oikein käy. Kaikki on tehty helpoksi:

 • Et tarvitse välttämättä todistuksia esimerkiksi palkkatuloistasi. Sinun pitää vain ilmoittaa tarkasti tulosi lainahakemukseen. Ilmoitetut tulot tarkistetaan vasta sitten, kun lainasummaa ollaan maksamassa tilillesi. Kannattaa kuitenkin etsiä tulotodistukset valmiiksi, jotta lainanmaksukin voidaan hoitaa nopeasti.
 • Vaikka tavoitteena on saada lainaa heti, kannattaa tarjouksiin silti tutustua rauhassa. Vertaile saamiasi tarjouksia ja kiinnitä huomiota tarjouksen voimassaoloaikaan. Sen puitteissa voit käyttää niin paljon aikaa tarjousten vertailuun kuin haluat.
 • Voit valita sopivan lainan aikataulusi mukaan tai jättää lainan halutessasi kokonaan nostamatta. Jos lainaa tarvitaan heti, sinulla on myös mahdollisuus nostaa laina heti tilillesi, kun olet saanut lainapäätöksen

Kuka voi saada lainaa nopeasti?

Luotonmyöntäjä tarkastelee aina lainanhakijan luottotietoja, minkä vuoksi lainan saanti ei ole itsestäänselvyys kaikille. Lainan saadakseen hakijan on täytettävä tietyt ehdot.

Lainan on mahdollista saada nopeasti, kun:

 • hakijalla on vakituiset palkka- tai eläketulot
 • hakija on vähintään 20-vuotias
 • hakija on hoitanut taloutensa moitteettomasti ja tulot sekä menot ovat tasapainossa.

Lainan saanti vaikeutuu tai estyy, jos:

 • hakijalla on maksuhäiriöitä
 • hakijan tulot ovat riittämättömät tai epäsäännölliset
 • hakijalla on jo runsaasti olemassa olevaa lainaa tai muista syistä heikentynyt maksukyky.

Lisäksi kullakin luotonantajalla voi olla muita kriteereitä, jotka vaikuttavat lainan myöntämiseen tai sen ehtoihin. Jokainen luotonantaja käyttää omia menetelmiään lainan myöntämiseen ja hinnoitteluun.

Lainapäätös tehdään siis tapauskohtaisesti, joten ei ole olemassa yhtä tarkkaa sääntöä sille, kuka voi saada lainaa heti tilille ja kuinka paljon. Yleisenä ohjenuorana voidaan pitää sitä, että hakijalla on oltava riittävä tulotaso eikä maksuhäiriömerkintöjä tai muita maksukykyä heikentäviä tekijöitä. Silloin lainan saanti on useimmiten mahdollista.

Voit valita vapaasti itse, mistä nostat lainaa nopeasti tilille

Kiire ei saa olla ohjaava tekijä lainanhakuprosessissa. Siksi sinun kannattaakin aina kiinnittää huomiota lainan kokonaiskuluihin, jotta valitset varmasti edullisimman tarjouksen. Toki me haluamme auttaa sinua tässä ja järjestämmekin lainat aina edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan.

Kun maksukykysi ja taloustilanteesi ovat kunnossa ja olet täyttänyt lainahakemuksen huolellisesti palvelussamme, etsimme sinulla lainatarjoukset luotettavilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Sinulla on vapaus valita niistä itsellesi mieluisin.

Monet asiakkaamme arvostavat nopeutta ja usein lainaa halutaan nopeasti tilille. Nopeudesta onkin tullut yksi pankkien kilpailuvalteista. Me mittaamme säännöllisesti sitä, kuinka nopeita eri pankit ovat hakemusten käsittelyssä tai lainasummien maksamisessa asiakkaiden tileille. Tätä tietoa hyödyntämällä pystymme tarjoamaan sinulle tietoa eri pankkien nopeudesta lainatarjousten yhteydessä. Kun saat palvelustamme lainatarjouksia, näet tarjousten yhteydessä maininnan niistä pankeista, jotka ovat erityisen nopeita hakemusten ja suoritusten käsittelyssä. Voit siis valita nopean lainan tarpeessa sellaisen pankin, joka pystyy palvelemaan sinua toivotulla tavalla.

Usein kysyttyä – lainaa netistä heti tilille

Mistä voin saada lainaa heti?

Käyttämällä palveluamme, voit saada lainaa nopeasti tai heti. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus palvelussamme ja voit saada useita lainatarjouksia luotettavista pankeista. Kun vertailet lainatarjouksia, voit valita sellaisen pankin, jolla on nopeampi palvelu. Silloin voit saada lainasumman tilillesi välittömästi. Kaikki palvelussamme mukana olevat pankit ovat nopeita eli he siirtävät lainasumman tilillesi kahden arkipäivän sisällä.

Joudunko maksamaan lisähintaa, jos nostan lainaa nopeasti?

Vaikka lainaa nostetaan nopeasti, niiden hinta ei todennäköisesti ole yhtään sen kalliimpi. Pankit käsittelevät lainahakemuksia nykyään verkossa täysin automaattisesti ja nopeus perustuu siihen. Siksi nopeasti tilille siirrettävän lainan korko ei välttämättä ole muita lainoja korkeampi.

Miten varmistan, että saan lainaa nopeasti tilille?

Sinun kannattaa aina käyttää aikaa ja huolellisuutta lainahakemuksen täyttämiseen. Silloin hakemus käsitellään nopeasti ja voit myös saada luottopäätökset nopeasti. Varmista erityisesti, että ilmoittamasi tulot vastaavat niitä tietoja, jotka löytyvät palkka- tai eläketodistuksestasi. Lainanmaksu nopeutuu myös, kun sinulla on tulotodistukset valmiina esillä.

Hae lainaa netistä Credinordin avulla

Saat lainatarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Täytä lainahakemus »

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Turvallinen palvelu

Credinord täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Kun haet lainaa nopeasti, kiinnitä huomiota laina-aikaan

Palvelumme kautta sinulla on mahdollisuus hakea lainaa nopeasti, myös pitkällä maksuajalla. Jos käytetään kulutusluottoa, laina voidaan myöntää jopa 20 vuoden maksuajalle.

Lainan maksuaikaa valitessasi on tärkeää ottaa huomioon, kuinka maksuaika vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. On yleisesti tiedossa, että pidemmällä maksuajalla kuukausierä pienenee, mutta samalla lainan kokonaiskulut kasvavat. Tämä johtuu siitä, että pitkäaikaisen lainan korot ja muut kulut kertyvät ajan kuluessa. Takaisinmaksuajan pituudella on siis suora vaikutus lainan kokonaishintaan.

Pohdi siis sitä, mikä on mielestäsi sopiva kuukausierä. Sen pohjalta voit yrittää määrittää lainasummaa ja -aikaa niin, että kuukausittainen lyhennys on sopivalla tasolla. Lyhennyksen on oltava kuitenkin riittävän suuri, jotta laina saadaan maksettua pois nopeasti ja kokonaiskulut pysyvät maltillisina.

Ennen pikalainan hakua kannattaa tutkia palvelumme ilmaisen lainalaskurin avulla, miten eri laina-ajat ja -summat sekä muut ehdot vaikuttavat lainan kuluihin. Laskurin avulla voit myös nähdä itse, miten muutokset lainasummassa ja -ajassa vaikuttavat kuukausierän suuruuteen.

Hae lainaa nopeasti rinnakkaishakijan kanssa – voit saada paremmat ehdot

Lainaa on mahdollista hakea yleensä paremmilla ehdoilla yhdessä toisen henkilön kanssa. Rinnakkaishakijaksi valikoituu usein oma avo- tai aviopuoliso. Huomioitavaa on, että pääasiallisen hakijan ja rinnakkaishakijan ei ole pakko asua samassa osoitteessa, mutta molempien on oltava täysi-ikäisiä, heillä on oltava suomalainen henkilötunnus ja säännölliset tulot. Lisäksi kummankin hakijan luottotiedot on oltava moitteettomassa kunnossa.

Kun lainahakemukseen lisätään rinnakkaishakija, lainanantaja voi tarjota paremmat lainaehdot. Tämä johtuu siitä, että lainanantajan näkökulmasta rinnakkaishakijan osallistuminen lainaan lisää turvallisuutta takaisinmaksun osalta. Tämän ansiosta saatat saada lainan yhteishakijan kanssa pienemmällä korolla kuin yksin.

Rinnakkaishakijan kanssa lainaa hakiessa on kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka lainaehdot voivat olla edullisemmat, vastuu lainasta jakautuu molempien hakijoiden kesken. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli pääasiallinen hakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin, rinnakkaishakija on vastuussa lainan maksamisesta. Siksi on viisasta hakea lainaa vain sellaisen henkilön kanssa, johon voi luottaa.

Jos tavoitteena on saada lainaa heti tilille ja parhaimmilla mahdollisilla lainaehdoilla, suosittelemme hakemaan lainaa yhdessä sopivan rinnakkaishakijan kanssa. Palvelumme kautta voit vaivattomasti kilpailuttaa lainatarjouksia myös yhteishakijan kanssa.

Löydä edullinen laina

Credinord auttaa sinua löytämään edullisen lainan

Credinordin blogi

Viimeisimmät blogikirjoituksemme

Punkaharju, Savonlinna – Punkaharjun museotie

Yrittäjän kilometrikorvaus

Suomalaisen Yrittäjän kilometrikorvaus Siirry vuoden 2024 kilometrikorvauksiin » Kilometrikorvaukset ovat tehokas tapa lisätä vuosittain saamaasi tuloa yrittäjänä. Jokainen yritysajoon käytetty kilometri ...
Lue lisää »

Iso yrityslaina

Aika ajoin yritys saattaa tarvita isomman kokoluokan lainaa. Kyse saattaa olla esimerkiksi uuden toimitilan tai koneen hankkimisesta tai laajentumisesta uusille ...
Lue lisää »
Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.