Yrityslainaa verkkokauppiaalle

Credinord

Yleinen, Yritystoiminta

Etusivu » Blogi » Yrityslainaa verkkokauppiaalle

Onko sinulla verkkokauppa, jolle kaipaisit lisää asiakkaita tai uusia investointeja? Toimiiko yrityksesi verkossa, ja sinulla on tavoitteena kasvattaa liiketoimintaa?

Onko mielessäsi joku uusi aluevaltaus, mutta pääomaa puuttuu varaston hankkimisesta? Oletko harkinnut lainan ottamista, jotta saat haaveesi toteutettua? Verkkokaupan rahoitukseen löydät apua CrediNordilta.

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tutustua CrediNord-lainapalveluun, joka mahdollistaa yrityksesi verkkokaupan nousun aivan uudelle asteelle. CrediNord tarjoaa yrityslainaa kasvuun ja investointeihin, joilla pääset toteuttamaan haaveitasi ja unelmiasi, ja samalla kasvattamaan liiketoimintaa.

CrediNordin tarjoama yritysrahoitus ja suosittu vaihtoehto pankkien tarjoamalle rahoitukselle. Hyvä, mutkaton ja nopea asiakaspalvelu, asiakaslähtöisyys sekä selkeä tieto yritysrahoituksesta ovat CrediNordin vahvuuksia.

CrediNord tarjoaa yrityslainaa nettiyrityksille ja verkkokauppiaille erilaisista tarpeista ja tilanteista riippuen aina jopa 10 000 000 euroon asti. Maksuaika on joustavasti sovittavissa, pisimmillään jopa 48 kuukauden mittaiseksi.

Joustavilla maksuehdoilla CrediNord haluaa tukea erilaisia netissä toimivia yrityksiä ja verkkokauppoja kasvamaan, ja samalla monipuolistamaan tarjontaansa ja lisäämään yrityksen kassavirtaa. Lainasopimukset laaditaan aina yrityksen tarpeita kuunnellen sekä huomioiden yrityksen riskiarvio.

Kenelle CrediNord yrityslaina on tarkoitettu?

CrediNordin yrityslaina on tarkoitettu esimerkiksi yrittäjille tai verkkokaupoille, joiden liiketoiminta perustuu verkossa toimivaan bisnekseen. Jos yrityksesi on luottokelpoinen, kaupparekisterissä ja olet yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu, voit hakea yrityslainaa CrediNordin kautta.

CrediNordin tarjoama yrityslaina yrityksille on suuruudeltaan juuri sen verran kuin yrityslainaa investointiin tai kasvuun tarvitaan, korkeimmillaan jopa 10 000 000 euroa.

Yrittäjä valitsee lainaa hakiessaan summan, joka voi alkaa aina viidestä sadasta eurosta ylöspäin joustavasti. Myös pienemmät investoinnit ovat siis mahdollisia, ja joskus pienikin oikein panostettu summa auttaa tavoittamaan jotain suurta tulevaisuudessa.

Yrityksen on myös mahdollista valita laina-aika joustavasti kuukaudesta 48 kuukauteen, mikä ikinä sopii parhaiten yrityksen omaan tilanteeseen.

Olennaista on se, että yritys valitsee itse niin lainan summan kuin laina-ajankin, juuri omaan tarpeeseen pohjautuen. CrediNord kuitenkin varmistaa, että yrityksen taloudellinen tilanne on tasapainossa, ja yritys pystyy selviytymään lainan takaisinmaksusta.

Mihin yrityslainaa voi käyttää?

Yrityslainaa voi hakea esimerkiksi hakea rahoitustayrityksen tai kasvuun, eli käytännössä mihin tahansa, joka edistää liiketoimintaasi. Jos sinulla on jo toimiva yritys, ja mielessäsi on ideoita vaikka laajentamisesta tai uusista mahdollisuuksista markkinassa, lainan avulla saat nopeasti pääomaa kasaan.

Pääoman kautta voit investoida esimerkiksi kasvuun, uusiin tuotteisiin, varaston kasvattamiseen tai mitä ikinä yrityksesi tarvitsee, jotta se voi kasvaa ja laajentua.

Usein investoinnit ja yrityksen kasvattaminen mahdollistavat myös tulevaisuudessa suurempia kassavirtoja, ja auttaa näin yritystä nousemaan ja kasvamaan entistä paremmaksi.

Apua myös äkillisiin tilanteisiin

Joskus yritysten pyörittämisessä tulee myös vastaan tilanteita, joissa yritys tarvitsee rahoitusta äkillisesti. Yrityslainaa on mahdollista saada avuksi myös sellaiseen tilanteeseen. Jos vaikka työtä onkin yllättäen enemmän kuin ehdit tehdä, saatat tarvita apukäsiä nopealla aikataululla.

Työntekijän palkkaaminen on kuitenkin aluksi investointi, joka sitten toivottavasti jatkossa maksaa itsensä takaisin. Jos tarve on nopea ja äkillinen, yrityslainan avulla saat pääomaa ja apua nopeammin, etkä ehdi polttaa itseäsi loppuun.

Verkkokauppa voi saada yllättävän tarjouksen, joka mahdollistaa varaston laajennuksen uusilla tuotteilla, mutta vaatii nopeaa päätöksentekoa ja tuotteiden ostamista.

Nopea, luotettava yrityslaina mahdollistaa kaupan teon mahdollisesti jo saman päivän aikana, joten nopeudesta se ei ainakaan jää kiinni. Haastaviin tilanteisiin on usein olemassa joku ratkaisu, ja monesti raha auttaa pääsemään tilanteesta eteenpäin.

Nopeus on valttia – miten haen ja saan yrityslainaa?

Lainahakemus on helppo ja nopea täyttää CrediNordin nettisivuilla. Aikaa hakemuksen täyttämiseen kuluu arviolta noin minuutti, joten työaikaa tämä ei kuluta kuin pienen hetken, etkä joudu lähtemään lainaneuvotteluihin kesken työpäivää, vaan voit keskittyä senkin ajan yrityksen pyörittämiseen.

Lainaa hakiessa siis kerrot vain tarvitsemasi summan, ja halutun lainan takaisinmaksuajan kuukausissa. Tämän lisäksi sinun tulee kertoa lainan käyttötarkoitus, eli mitä rahalla on tarkoitus saada aikaan yrityksessäsi. Sen jälkeen tulee vielä yrityksen perustiedot, sekä lainan takaajana toimivan eli yrittäjän omat perustiedot.

Nopeaa on myös lainatarjouksen saaminen; arkipäivinä voit saada jo tunnissa vastineen hakemukselle sähköpostiisi.

Kun hyväksyt tarjouksen ja hoidat tarvittavat allekirjoitukset, rahat siirtyvät yrityksen tilille jo seuraavana arkipäivänä, joten pääset nopeasti liikkeelle tarvittaessa.

Laina-ajan pituus on valittavissa

Laina-aika on CrediNordin vakuudettomassa yrityslainassa hyvin joustava, ja voit valita yrityksen tilanteeseen parhaiten soveltuvan laina-ajan.

Pisimmillään laina-aika voi olla 48 kuukautta. Koska toisinaan kaikkeen ei voi varautua, joskus yrityksen tilanteet voivat muuttua.

Silloin on mahdollista hakea lyhennysvapaata kuukautta, jolloin myös lainan takaisinmaksuaika luonnollisesti pitenee. Jos taas investointisi saa kassavirran laulamaan, on aina myös mahdollista maksaa laina pois etuajassa, ja täysin ilman lisäkuluja!

Kuukausilyhennykset eivät myöskään sisällä mitään piilokuluja, eli näet suoraan mistä maksat ja mikä on kuukausittainen summasi.

Kiinteä kuukausikulu siis on aina sama, eikä lainasumma sisällä erikseen esimerkiksi avausmaksua tai järjestelypalkkiota, joka on tyypillinen kulu monessa yritykselle myönnetyssä lainassa.

Yrityslainan hinta on yksilöllinen

Yrityslainan hinta ei ole yksi ja sama kaikille toimijoille, vaan siihen vaikuttaa yrityksen historia. Lainan hinta on siis aina yrityskohtainen, ja se määräytyy CrediNordin riskiarvion mukaan, joka yrityksestä tehdään kun lainahakemus saapuu.

Lainan hakemisen yhteydessä tehtävällä riskiarviolla arvioidaan yrityksen taloudellista tilannetta sekä sen kykyä maksaa lainaa pois sovitussa ajassa. Jos riskiarvio on matala, silloin myös lainakulut ovat pienet.

Mitä suuremmaksi riskiarvio kasvaa, sitä suuremmat ovat myös lainasta aiheutuneet kulut. Jos haluat tietää, mikä sinun yrityksen lainan hinta olisi, voit tehdä hakemuksen nopeasti ja maksutta.

Lainan hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään, ja se on täysin maksutonta pyytää. Miksi et siis vaikka heti kokeilisi, onko sinun yrityksesi mahdollista saada lainatarjousta.

Joustavuus avuksi yllättäviin tilanteisiin

CrediNordin yrityslaina on suunniteltu nimenomaan yrittäjiä ajatellen ja lähtökohdiltaan hyvin joustava.

Usein yrityslainoissa joustavista ehdoista lainaa hakiessa joutuu maksamaan ylimääräisiä kuluja, mutta tässä yrityslainassa se sisältyy jo hintaan. Joustavuutta tuo mahdollisuus määrittää itse haluttu lainasumma sekä myös sen takaisinmaksuaika.

Ja mikä parasta, laina-aika ei ole kiveen hakattu ja järkähtämätön kuten monesti, vaan sen voi maksaa milloin vain kokonaan pois, kun yrityksen taloudellinen tilanne sen sallii. Ja mikä parasta, etuajassa maksamisesta ei synny edes mitään ylimääräisiä kuluja! Jos siis kassavirta kasvaakin vauhdilla investoinnin avulla, maksat vain lainan pois heti kun siltä tuntuu ja rahaa on kertynyt tarpeeksi.

Jos yrityksellesi tulee joku odottamaton tilanne, on lainasta myös mahdollista pyytää lyhennysvapaata kuukautta.

Tämä takaa sen, että yllättävässä tilanteessa et joudu pulaan, vaan voit lyhennysvapaan kuukauden aikana hoitaa tilannetta kuntoon rauhassa, ilman stressiä ja painetta. Elämässä ja yrityksissä kuitenkin sattuu toisinaan tilanteita, joita on mahdoton ennakoida, joten lisäjoustavuus saattaa tulla tarpeeseen.

Jos ei muuten, niin yrittäjän oman mielenrauhan vuoksi. Yrityksissä kun yllättäviä tilanteita tulee vastaan lähes kaikille, mutta toisaalta niistä selviäminen usein kasvattaa yrittäjän osaamista ja stressinsietokykyä.

Uskalla ajatella isosti

Jos raha on unelmien ja yrityksen kasvun esteenä, ota selvää CrediNordin lainasta ja vie yrityksesi juuri sinne, minne olet aina halunnut! Luotettavaa ja helppoa yritysrahoitusta – valitse CrediNord.

Yrityksen lainan saaminen ei voisi olla tehty helpommaksi ja nopeammaksi, ja maksuton hakeminen ei ainakaan lisää kynnystä yrittää. Joustavuus ja selkeä kuukausilyhennys ilman piilokuluja antaa mahdollisuuden ennakoida tulevien kuukausien talousnäkymiä – ja mielenrauha on varmasti taattu. Toisinaan kannattaa tähdätä korkealle ja kasvattaa liiketoimintaasi ja sen kautta omaa tulevaisuuttasi isoksi!

Lainaa eri tyyppisille ja kokoisille PK-yrityksille

CrediNordilla olemme erikoistuneita palvelemaan kaiken kokoisia ja tyyppisiä PK-yrityksiä suomessa. Olemme alle listanneet esimerkkejä siitä, minkä tyylisiä yrityksiä olemme rahoittaneet. Klikkaa ja lue lisää jos vaikkapa tunnistaisit kaltaisesi yrityksen alta.

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.