Autolaina yritykselle

Credinord

Yleinen, Yritystoiminta

Etusivu » Blogi » Autolaina yritykselle

Auto on monen yrityksen liiketoiminnalle elinehto, oli yritys sitten yhden ihmisen toiminimiliike tai suurempi, kansainvälistä liiketoimintaa harjoittava yritys.

Autoja tarvitaan erilaisiin käyttötarkoituksiin ja siksi niiltä vaaditaan erilaisia ominaisuuksia. Toisiin tehtäviin riittää vanhempi pakettiauto, kun toisaalla auton tulee olla yrityksen edustuskelpoinen ja liikkuva mainos. Toisinaan yritykselle tarvitaan autolainaa, jotta käyttöön saadaan sopiva ajoneuvo. Seuraavaksi käymme läpi yrityksen ajoneuvon hankintaa ja rahoittamista.

Investointi autoihin

Auto on samaan aikaan monelle sekä tärkein työkalu että kallein investointikohde. Useamman pakettiauton ostaminen voi kustantaa yritykselle jo kymmeniä tuhansia, eikä myyntiedustajien premiumautotkaan ole halvimmasta päästä. Autoja voidaan ostaa useammasta paikasta markkinoilta ja saada kokonaishintaa sovitettua, mutta investointina autojen hankkiminen on joka tapauksessa suuri. Ajoneuvoa hankittaessa onkin varmistettava, että yrityksen rahoitus ajoneuvon hankintaan on varmistettu.

PK-yritysten tarve autoille

Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä voi jo perustamisestaan lähtien olla tarve autoille, mutta liiketoiminta ei vielä mahdollista autojen kaltaisten suurten investointien tekemistä omalla pääomalla. Tämä voi olla kynnyskysymys monelle yritystoiminnan aloittamiseen. Kun asiakaslaskutus ja työt saadaan käyntiin, ei autojen rahoitus enää olisikaan ongelma. Tähän “muna vai kana” -ongelmaan löytyy ratkaisu CrediNordin avulla.

Mikä CrediNord on?

CrediNord on suomalainen lainojen kilpailutussivusto, joka tarjoaa pk-yrityksille lainavertailupalvelun. Kauttamme on mahdollista hakea rahoitusta autolainaa varten. Tekemällä lainahakemuksen, voit saada jo saman päivän aikana tarjouksia sähköpostiisi. Sinun tulee valita vain tarjouksista itsellesi paras vaihtoehto ja siirtyä allekirjoittamaan lainasopimus lutonmyöntäjän nettisivuilla. Kaikki tämä tapahtuu kuitenkin nopeasti ja helposti netin välityksellä.

Ja koska autot ovat työkaluja yrityksille siinä missä isot teollisuuskoneetkin, joten luonnollisesti myös CrediNord tarjoaa palvelujaan yrityksille myös autolainoihin!

Millaisia rahoitusvaihtoehtoja CrediNord tarjoaa?

CrediNord tarjoaa mahdollisuuden hakea ja kilpailuttaa yrityslainaa erilaisiin autohankintoihin joko tukeakseen yrityksenne kasvua tai yllättäviin autojen hankintoihin liittyen.

Autolainan määrä

Yritysten tarpeista ja tilanteista riippuen rahoitusta voi saada 500–10 000 000 €. Hyvinvoiva yritys voi kasvua varten tarvita lisää asentajia, jotka tarvitsevat useamman pakettiauton. Tuolloin lainahaitarin yläpää voi tulla tarpeeseen. Voi myös käydä niin, että uuden auton hankitaa on jo suunniteltu, mutta vanha auto hajoaakin ennen kuin uuteen tarvittava rahamäärä oli saatu kasaan. Silloin jopa puuttuva 1000 € voi järjestyä CrediNordin kilpailutuksen kautta.

Mitä vaatimuksia lainan saannille on?

Lainan edellytyksiin, hakuprosessiin ja muihin käytännön asioihin voit tutustua tarkemmin Usein kysyttyä -sivulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Heräsikö mielenkiintosi tai jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Alle on listattu usein kysyttyjä kysymyksiä.

Sitoudunko johonkin jättäessäni hakemuksen?

Ette. Hakemuksen jättäminen on paitsi nopeaa, myös aina ilmaista. Vasta erikseen hyväksyttyänne tarjouksen, sitoudutte ottamaan lainan vastaan.

Mitä tietoja hakemukseen tulee täyttää?

Hakemus täytetään sähköisesti, ja siinä kysytään seuraavia:

  • Haettavan lainan määrä ja takaisinmaksuaika.
  • Rahoituksen käyttötarkoitus, tässä tapauksessa yrityksen autot.
  • Yrityksen ja takaajan perustiedot.

Tietyissä tapauksissa päätöksen tekemistä varten voidaan tarvita liitteitä, joita pyydetään erikseen.

Mitä tarkoitatte selkeydellä?

Olemme suoraselkäinen ja läpinäkyvä lainakilpailutus. Palvelussa ei ole piilokuluja. Kilpailutuksessa kaikki lainan kulut ovat ilmoitettu selkeässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa.

Mitä autolaina maksaa?

Autolainan korko riippuu lainan lisäksi yrityksenne tilanteesta. Saatte juuri teidän yrityksenne tilanteeseen ja riskiarvioon perustuvan hinnoittelun lainallenne, joka selviää täyttämällä ilmaisen hakemuksemme. Voit kuitenkin olla varma siitä, että se on juuri sinun yrityksesi tilanteelle sopiva.

Muut yleiset yrityslainan käyttökohteet

Asiakkaamme ovat käyttäneet kauttamme hakemiaan yrityslainoja moneen eri käyttökohteeseen. Alle olemme listanneet muita yleisiä käyttökohteita. Painamalla aihetta voit lukea siitä myös lisää. Yrityslainaa on muun muassa käytetty:

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.