Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa
Viimeksi muokattu:

CrediNord Rahoitus

Kun yritykselle iskee äkillinen rahoituksen tarve, on lainaa pystyttävä järjestämään nopeasti. Kulut pyörivät koko ajan, olipa yrityksen tilillä katetta tai ei. Palkat ja laskut on pystyttävä maksamaan ajallaan, eivätkä myöskään tavarantoimittajat odota maksujaan yhtään sen kauempaa.

Me CrediNordilla ymmärrämme, että kiireisessä yritysmaailmassa on äkillisen rahoitustarpeen iskiessä pystyttävä saamaan raha-asiat kuntoon nopeasti ja joustavasti, ilman turhaa paperin pyörittelyä ja odottamista.

CrediNordin tärkeimpänä tavoitteena on tukea suomalaisia yrityksiä heidän toimintaedellytyksiensä kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Tarjoamme joustavaa ja selkeää rahoitusta yrityksille, ja tämä yhdessä sähköisen lainankäsittelyn, sekä nopean asiakaspalvelumme kanssa tekee toiminnastamme ketterää ja nopeaa. Hoidamme raha-asiasi kuntoon ja saat hakemasi lainan yrityksesi tilille usein jo saman päivän aikana.

CrediNord -yrityksen taustaa

Olemme täysin kotimainen ja vakavarainen rahoitusyritys. Mutkattomuutemme ja asiakaslähtöisen toimintatapamme ansiosta CrediNordista on kasvanut yksi Suomen suosituimmista yritysrahoitusten tarjoajista.

Yrityksemme taustalla vaikuttavat sen perustajäsenet, jotka johtavat yritystä ja ovat sen suurimmat omistajat. Muita omistajiamme ovat kotimaiset, ammattimaiset sijoittajat.

Uskomme, että hyvä ja nopea asiakaspalvelu yhdistettynä selkeisiin lainatuotteisiin on se juttu, jota asiakkaamme eniten arvostavat.

Tämä näkyy yrityksemme kasvuna, joka mahdollistaa meidän tarjota jatkuvasti entistä tehokkaampia ja monipuolisempia palveluita kaikille yritysasiakkaillemme. Haluamme uudistaa yrityslainamarkkinoita myös Suomen ulkopuolella, ja olemmekin jo laajentaneet toimintaamme Suomen lisäksi myös Ruotsiin, Tanskaan ja Hollantiin.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Joustava yrityslaina, aina asiakkaan ehdoilla

Nopea ja joustava yrityslainamme rakennetaan aina asiakkaan omien ehtojen ja tarpeiden mukaan. Sinä valitset tarvitsemasi lainasumman ja laina-ajan, me huolehdimme siitä, että ne ovat varmasti tasapainossa yrityksesi taloudellisen tilanteen kanssa.

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutin tai pari, ja tarjouksen saat meiltä tunnin sisällä. Rahat maksamme tilillesi usein jo saman päivän aikana.

Vakuudeton yrityslaina on reilu ratkaisu yrityksille, jotka ovat hoitaneet velvoitteensa ja muut asiansa kunnolla. Laina-aikamme ei ole kiveen hakattu, voit maksaa lainasi koska tahansa etuajassa pois, ilman että siitä aiheutuisi sinulle minkäänlaisia lisäkuluja.

Mikäli taas tilanteesi muuttuu äkillisesti, ja tarvitset pidennystä aiemmin sovittuun laina-aikaan, voit aina pyytää itsellesi lyhennysvapaata kuukautta.

Lainaa yrityksen vaihtuviin tarpeisiin

Jokaisen yrityksen tarina ja tarpeet ovat erilaisia. Hyvin todennäköisesti kuitenkin suurimmalla osalla yrityksistä tulee jossain vaiheessa vastaan tilanne, jossa se tarvitsee lisärahoitusta ylimääräisiin menoihin tai äkillisiin investointeihin.

Esimerkiksi yllättävät laitteiden tai työkoneiden hajoamiset voivat aiheuttaa akuutin tarpeen nopealle rahoitukselle, jotta yrityksen toiminnan jatkuvuus voidaan taata. Mitäpä tekisikään kuljetusyrittäjä ilman toimivaa kuljetuskalustoa tai maalari ilman maalausvälineitä.

Syitä rahoituksen hakemiseen voi siis olla lukuisia, ja voit hakea yrityslainaa yrityksen kasvuun, sekä yllättäviin tarpeisiin.

Tarvetta rahoitukselle voivat aiheuttaa laitehankintojen lisäksi vaikkapa tarve kasvattaa materiaalivarastoa suuren kysynnän keskellä, tilojen laajentaminen, kausivaihteluiden tasaaminen, markkinoinnin kustannukset, laskujen maksaminen tai vaikkapa lisätyöntekijän palkkaaminen avuksi kiireisenä sesonkina. 

Myöntämiemme vakuudettomien yrityslainojen suuruus vaihtelee 1.000 – 100.000 euron välillä. Koska yritysten tarpeet ja tilanteet ovat erilaisia, räätälöimme lainasumman ja takaisinmaksuajan kunkin yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Tarve rahoitukselle voi olla hetkellinen tai pidempi aikainen, ja lainojemme takaisinmaksuaika vaihtelee 6-18 kk välillä.

Yrityslainaa myös vanhojen lainojen ja osamaksujen yhdistämiseen

Myönnämme myös yritykselle rahoitusta useiden yrityslainojen yhdistämiseen ja pois maksamiseen. Tällöin yritys voi maksaa vanhat kalliimmat lainansa kerralla pois, ja keskittyä ainoastaan yhden lainan takaisin maksamiseen.

Näin olemassa olevan lainan määrä pysyy samana, mutta kuukausierä pienenee. Säästöä syntyy, kun usean päällekkäisen lainan aiheuttamat korot ja muut kustannukset muuttuvat yhdeksi kiinteäksi kuukausittaiseksi eräksi.

Tällä tavalla rahaa vapautuu yrityksen muihin tärkeisiin kuukausittaisiin kuluihin. Sinun ei myöskään yrittäjänä tarvitse enää muistella eri lainojen ja osamaksujen eräpäiviä, saati murehtia, onko yrityksesi tilillä varmasti riittävästi katetta juuri noina päivinä. 

Esimerkkejä nykyisistä yritysasiakkaistamme

CrediNord palvelee kaikkia pieniä ja keskisuuria yrityksiä toimialasta rippumatta. Jo yli 5.000 yritystä onkin valinnut meidät yrityksensä rahoittajaksi. Lue tästä asiakkaidemme kokemuksia CrediNordista.

Asiakkaamme edustavat hyvin erilaisia toimialoja ja yhtiömuotoja. Joukossa on niin osakeyhtiöitä, toiminimiä kuin avoimia yhtiöitä ympäri Suomen. Asiakkainamme on esimerkiksi palvelualojen, terveydenhuollon ja vähittäiskaupan yrityksiä, sekä konsultti- ja teollisuusyrityksiä.

Etenkin pienille yrityksille lainan saaminen pankista voi olla haastavaa, sillä pankit vaativat lainojensa vakuudeksi tarkat suunnitelmat ja laskelmat rahojen käytöstä ja lainan takaisinmaksusta.

Moni iso pankki ei ilman näitä myönnä lainaa pienyrittäjälle. Me CrediNordilla haluamme auttaa silloinkin, kun perinteisen pankkilainan saaminen osoittautuu hankalaksi. Tiedämme, että haastavassa tilanteessa eteenpäin pääsemiseksi on nopeasti saatavilla oleva rahoitus kaiken avainsana.

Mitä yrityslainan saaminen edellyttää?

Vaatimuksena yrityslainan saamiselle on, että yrityksellä tai lainan takaajalla ei saa olla merkintöjä maksuhäiriöistä.

Yrityslainassa yrittäjä toimii aina omavelkaisena takaajana. Sekä yrityksen että takaajan päätoimipaikka on oltava Suomessa, lisäksi yrityksen pitänyt toimia aktiivisesti vähintään 12 kk ajan. Reaalivakuutuksia emme vaadi lainoillemme lainkaan.

Lainan saamisen edellytyksenä on myös, että yrityksen liikevaihto on vähintään 30 000 euroa vuodessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että yrityksen olisi välttämättä oltava voitollinen.

Teemme jokaisesta yrityksestä kokonaisvaltaisen riskiarvion, jonka tekeminen perustuu muun muassa yrityksen liikevaihtoon, tuloslaskelmaan sekä tasetietoihin. Myös yrityksen toimiala voi vaikuttaa arviota tehdessä.

Paljonko voin saada lainaa ja mihin hintaan?

Yrityslainan hinta on aina yrityskohtainen. Hinnoittelu perustuu tekemäämme arvioon yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä, siksi myös lainan korko ja muut ehdot voivat vaihdella.

Koska lainamme kuukausimaksu on aina kiinteähintainen, tiedät varmasti mitä lainastasi maksat. Emme myöskään peri koskaan erillisiä avausmaksuja tai muita piilokuluja.

Tyypillisesti myönnetyn yrityslainan määrä vastaa yrityksen noin yhden kuukauden liikevaihtoa. Tarkan lainamäärän saat kuitenkin tietää vain pyytämällä meiltä lainatarjousta. Tarjouksen pyytäminen kannattaa, sillä se ei sido sinua mihinkään, ja saat tarjouksemme sähköpostiisi usein jo tunnissa.

Kuinka CrediNord -yrityslainaa haetaan?

CrediNord yrityslainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, sillä lainahakemus tehdään aina verkossa CrediNordin kotisivuilla.

Lainahakemuksen tekeminen kestää korkeintaan pari minuuttia. Hakemusta tehdessäsi sinun tarvitsee vain täyttää haettava lainasumma ja -aika, sekä lainan käyttötarkoitus ja yrityksen sekä lainan takaajan tiedot. Asiakaspalvelumme aukioloaikoina (arkisin klo 9-17) saat lainatarjouksemme yleensä jo tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. 

Lähetämme lainatarjouksen sähköpostiisi, jonka jälkeen voit hyväksyä sen sähköisesti. Joissain tapauksissa saatamme myös pyytää sinulta liitteitä hakemukseen.

Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, maksamme lainan ilmoittamallesi yritystilille viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mikäli sopimus on allekirjoitettu ennen klo 16, maksamme rahat yrityksesi tilille vielä saman päivän aikana.

Lainan takaisinmaksu

Myöntämiemme yrityslainojen ehdot on aina räätälöity yrityksen tarpeisiin sopiviksi. Lainan ehdot ovat joustavia, ja voit itse vaikuttaa lainasi takaisinmaksuaikaan.

On tärkeää miettiä tarkkaan, millaisissa erissä lainan voi maksaa takaisin venyttämättä yrityksensä maksukykyä liian tiukille. Yllättäviä menoja tulee aina, joten kuukausibudjetissa on hyvä säilyttää pientä pelivaraa niiden varalle. 

Tyypillisesti myöntämiemme yrityslainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat 6-18 kuukauden välillä. Huomaathan kuitenkin, että voit koska tahansa maksaa loppulainasi pois jo ennakoitua aiemmin, ilmaan minkäänlaisia ylimääräisiä kuluja.

Äkillisissä tilanteissa laina-aikaa voidaan tarvittaessa myös pidentää. Tähän riittää, että olet yhteydessä meihin ja haet lainallesi maksuvapaata kuukautta.

CrediNord -yrityslainan edut ja hyödyt 

CrediNordin kaltaiset sähköiset lainapalvelut ovat antaneet uusia mahdollisuuksia myös monille sellaisille yrityksille, jotka hakevat vaihtoehtoista ratkaisuja pankkien tavanomaisiin yrityslainoihin.

Koska sähköinen käsittelymme tekee koko lainaprosessista sujuvampaa ja nopeampaa, voimme myös usein tarjota asiakkaillemme paremmat lainaehdot. Turhien kustannusten jääminen prosessista pois tekee myös lainaamisesta edullisempaa.

Pankkien myöntämien yrityslainojen ehdot ovat usein CreditNordin kaltaisia sähköisiä lainapalveluita tiukempia.

Pankkien käsittelyajat ovat myös huomattavasti hitaampia, ja lainahakemuksen käsittelyyn voi kulua useita pankkipäiviä.

Kiireellisessä pääoman tarpeessa olevalla yrityksellä kuitenkin on harvemmin aikaa odotella useita päiviä kestävää lainahakemuksen käsittelyä. Ja toisin kuin pankit, me emme vaadi sinulta minkäänlaisia reaalivakuuksia lainallesi.

Kilpailuta ja vertaile yrityslainoja keskenään

Onneksi yrityslainojen vertaileminen on tänä päivänä todella helppoa netissä, eikä se enää vaadi hattu kourassa pankista toiseen juoksemista. Muutama klikkaus netissä voi poikia sinulle monta potentiaalista lainatarjousta hyvinkin lyhyessä ajassa.

Ennen kuin teet lopullisen valintasi yrityksellesi lainaa tarjoavan rahalaitoksen suhteen, kannattaa sinun pysähtyä hetkeksi tutkailemaan tarkemmin lainatarjouksia ja niiden ehtoja. 

Vaikka lainan nimelliskorko saattaakin vaikuttaa äkkiseltään edulliselta, voivat joidenkin rahoitusyhtiöiden lainaehdot sisältää muita piilokuluja, jotka nostavat lainan kokonaissummaa. Todellisemman kokonaiskuvan lainan kokonaiskustannuksista kertoo sen todellinen vuosikorko.

CrediNordin tarjoamissa yrityslainoissa ei koskaan ole yllättäviä piilokuluja, kuten lainan avausmaksua. Lainatarjouksemme sisältää aina kiinteän kuukausimaksun, johon sisältyvät lainanlyhennys sekä lainan korko. Siten tiedät aina varmasti, paljonko kuukausittaiset lainakulusi ovat.

Start Up -yrityksen rahoitus ja riskit

Vasta liiketoimintaansa käynnistelevät Start Up -yritykset eivät yleensä ole vielä tuottavia, mutta myös niiden on todella tärkeää pohtia tulevia rahoitustarpeitaan jo hyvissä ajoin ennakkoon.

Rahoituksen nopea saaminen voi olla yrityksen toiminnan kannalta elintärkeää, joten on hyvä jo valmiiksi tietää, mistä rahoitusta voi hakea ja saada nopeasti omien tarpeiden mukaan, mikäli akuutti kassavaje iskee.

Start Up -yrittäjien tueksi on onneksi olemassa monenlaisia yksityisiä ja julkisia rahoituksia, joiden avulla toimintaansa vasta aloittelevat yritykset pystyvät kasvattamaan liiketoimintaansa nollasta niin sanottuun break even pisteeseen, eli tilaan, jossa yritys on rahallisesti omillaan.

Tässä vaiheessa yritykselle ei vielä synny voittoa, mutta sen tulot kattavat yrityksen menot, eli ollaan ikään kuin nollatilassa.

Myös CrediNord voi tietyin ehdoin myöntää yrityslainaa Start Up -yrityksille. Lainan saaminen edellyttää kuitenkin, että rahoitettava yritys on jo vähintään vuoden ikäinen, ja että sen liikevaihto on vähintään 30.000 euroa.

Mikäli et ole varma yrityksesi rahoituskelpoisuudesta, voit koska tahansa jättää kotisivuillamme ilmaisen lainahakemuksen tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

CrediNordin asiakaspalvelu auttaa

CrediNordin asiakaspalvelu palvelee sinua aina arkisin klo 9 – 17 välisenä aikana. Tavoitat asiakaspalvelijamme parhaiten joko soittamalla numeroon 09 42453157 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@credinord.com.

Mikä tahansa rahoitukseen liittyvä asia mieltäsi askarruttaa, olemme enemmän kuin iloisia voidessamme auttaa sinua. Voit myös hahmotella sinulle sopivan kuukausierän määrää kotisivuiltamme löytyvän yrityslainalaskurin avulla.

Olipa lainan tarpeesi pieni tai suuri, me CrediNordilla räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan yrityslainan, sinulle sopivilla ehdoilla. Ota yhteyttä ja hae lainaa – rahat maksamme yrityksesi tilille ennen kuin huomaatkaan. Kun turhat rahahuolet eivät paina mieltäsi, voit vapautuneesti keskittyä siihen kaikkein oleellisimpaan, eli yrityksesi pyörittämiseen täydellä teholla.