Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa
Viimeksi muokattu:

CrediNord Rahoitus

Kun yritykselle iskee äkillinen rahoituksen tarve, on lainaa pystyttävä järjestämään nopeasti. Kulut pyörivät koko ajan, olipa yrityksen tilillä katetta tai ei. Palkat ja laskut on pystyttävä maksamaan ajallaan, eivätkä myöskään tavarantoimittajat odota maksujaan yhtään sen kauempaa.

Me CrediNordilla ymmärrämme, että kiireisessä yritysmaailmassa on äkillisen rahoitustarpeen iskiessä pystyttävä saamaan raha-asiat kuntoon nopeasti ja joustavasti, ilman turhaa paperin pyörittelyä ja odottamista.

CrediNordin tärkeimpänä tavoitteena on tukea suomalaisia yrityksiä heidän toimintaedellytyksiensä kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

CrediNordin kautta saat yhdellä hakemuksella useita yrityslainatarjouksia nopeasti, jopa saman työpäivän aikana. Hakemuksen täyttämiseen kuluu vain pari minuuttia.

CrediNord -yrityksen taustaa

Lokakuusta 2023 lähtien sivuston kautta on mahdollista vertailla noin 15 luotonmyöntäjän lainatarjouksia. Tätä ennen sivusto myönsi ainoastaan CrediNordin omaa luottoa. CrediNord vertailee nykyään ainoastaan lainoja, ei myönnä niitä.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Joustava yrityslaina, aina asiakkaan ehdoilla

Nopea ja joustava yrityslainamme rakennetaan aina asiakkaan omien ehtojen ja tarpeiden mukaan. Sinä valitset tarvitsemasi lainasumman ja laina-ajan, me huolehdimme siitä, että ne ovat varmasti tasapainossa yrityksesi taloudellisen tilanteen kanssa.

Lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutin tai pari, ja tarjouksen saat kumppaneilta jopa saman arkipäivän aikana. Rahat maksamme tilillesi usein jo saman päivän aikana.

Vakuudeton yrityslaina on reilu ratkaisu yrityksille, jotka ovat hoitaneet velvoitteensa ja muut asiansa kunnolla. Laina-aikamme ei ole kiveen hakattu, voit maksaa lainasi koska tahansa etuajassa pois, ilman että siitä aiheutuisi sinulle minkäänlaisia lisäkuluja.

Mikäli taas tilanteesi muuttuu äkillisesti, ja tarvitset pidennystä aiemmin sovittuun laina-aikaan, voit aina pyytää itsellesi lyhennysvapaata kuukautta.

Lainaa yrityksen vaihtuviin tarpeisiin

Jokaisen yrityksen tarina ja tarpeet ovat erilaisia. Hyvin todennäköisesti kuitenkin suurimmalla osalla yrityksistä tulee jossain vaiheessa vastaan tilanne, jossa se tarvitsee lisärahoitusta ylimääräisiin menoihin tai äkillisiin investointeihin.

Esimerkiksi yllättävät laitteiden tai työkoneiden hajoamiset voivat aiheuttaa akuutin tarpeen nopealle rahoitukselle, jotta yrityksen toiminnan jatkuvuus voidaan taata. Mitäpä tekisikään kuljetusyrittäjä ilman toimivaa kuljetuskalustoa tai maalari ilman maalausvälineitä.

Syitä rahoituksen hakemiseen voi siis olla lukuisia, ja voit hakea yrityslainaa yrityksen kasvuun, sekä yllättäviin tarpeisiin.

Tarvetta rahoitukselle voivat aiheuttaa laitehankintojen lisäksi vaikkapa tarve kasvattaa materiaalivarastoa suuren kysynnän keskellä, tilojen laajentaminen, kausivaihteluiden tasaaminen, markkinoinnin kustannukset, laskujen maksaminen tai vaikkapa lisätyöntekijän palkkaaminen avuksi kiireisenä sesonkina. 

Kauttamme kilpailutettujen vakuudettomien yrityslainojen suuruus vaihtelee 1.000 – 250.000 euron välillä. Koska yritysten tarpeet ja tilanteet ovat erilaisia, räätälöimme lainasumman ja takaisinmaksuajan kunkin yrityksen tarpeisiin sopivaksi.

Vakuudellista yrityslainaa on mahdollista kilpailuttaa jopa 10 000 000 €.

Tarve rahoitukselle voi olla hetkellinen tai pidempi aikainen, ja lainojemme takaisinmaksuaika vaihtelee 1-48 kk välillä.

Yrityslainaa myös vanhojen lainojen ja osamaksujen yhdistämiseen

Myönnämme myös yritykselle rahoitusta useiden yrityslainojen yhdistämiseen ja pois maksamiseen. Tällöin yritys voi maksaa vanhat kalliimmat lainansa kerralla pois, ja keskittyä ainoastaan yhden lainan takaisin maksamiseen.

Näin olemassa olevan lainan määrä pysyy samana, mutta kuukausierä pienenee. Säästöä syntyy, kun usean päällekkäisen lainan aiheuttamat korot ja muut kustannukset muuttuvat yhdeksi kiinteäksi kuukausittaiseksi eräksi.

Tällä tavalla rahaa vapautuu yrityksen muihin tärkeisiin kuukausittaisiin kuluihin. Sinun ei myöskään yrittäjänä tarvitse enää muistella eri lainojen ja osamaksujen eräpäiviä, saati murehtia, onko yrityksesi tilillä varmasti riittävästi katetta juuri noina päivinä. 

Esimerkkejä nykyisistä yritysasiakkaistamme

CrediNord palvelee kaikkia pieniä ja keskisuuria yrityksiä toimialasta rippumatta.

Asiakkaamme edustavat hyvin erilaisia toimialoja ja yhtiömuotoja. Joukossa on niin osakeyhtiöitä, toiminimiä kuin avoimia yhtiöitä ympäri Suomen. Asiakkainamme on esimerkiksi palvelualojen, terveydenhuollon ja vähittäiskaupan yrityksiä, sekä konsultti- ja teollisuusyrityksiä.

Etenkin pienille yrityksille lainan saaminen pankista voi olla haastavaa, sillä pankit vaativat lainojensa vakuudeksi tarkat suunnitelmat ja laskelmat rahojen käytöstä ja lainan takaisinmaksusta.

Moni iso pankki ei ilman näitä myönnä lainaa pienyrittäjälle. Me CrediNordilla haluamme auttaa silloinkin, kun perinteisen pankkilainan saaminen osoittautuu hankalaksi. Tiedämme, että haastavassa tilanteessa eteenpäin pääsemiseksi on nopeasti saatavilla oleva rahoitus kaiken avainsana.

Mitä yrityslainan saaminen edellyttää?

Lainaa voivat hakea suomalaiset kaupparekisterissä olevat luottokelpoiset yritykset. Lainaa yritykselle hakevan henkilön tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu.

Paljonko voin saada lainaa ja mihin hintaan?

Yrityslainan hinta on aina yrityskohtainen. Hinnoittelu perustuu rahoituslaitoksen arvioon yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä, siksi myös lainan korko ja muut ehdot voivat vaihdella.

Voit hakea lainaa yritystoimintaan ilman reaalivakuuksia jopa 250 000 euroa. Joskus lainanmyöntäjät saattavat vaatia lainalle vastuuhenkilön antaman henkilökohtaisen takauksen turvaamaan lainan takaisinmaksun, mutta osa lainanantajista ei vaadi takausta ollenkaan.

Suurempiin, yli 250 000 euron lainasummiin tarvitaan usein vakuus. Vakuutena voi käyttää muun muassa kiinteistöä, toimitilaa, arvo-osuuksia tai yrityskiinnitystä.

Kuinka CrediNord -yrityslainaa haetaan?

CrediNord yrityslainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, sillä lainahakemus tehdään aina verkossa CrediNordin kotisivuilla.

Lainahakemuksen tekeminen kestää korkeintaan pari minuuttia. Hakemusta tehdessäsi sinun tarvitsee vain täyttää haettava lainasumma ja -aika, sekä lainan käyttötarkoitus ja yrityksen sekä muut lomakkeella olevat tiedot.

Lähetämme lainatarjoukset sähköpostiisi, jonka jälkeen voit hyväksyä sen sähköisesti. Joissain tapauksissa saatamme myös pyytää sinulta liitteitä hakemukseen.

Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen rahoituslaitoksen palvelussa, he maksavat lainan ilmoittamallesi yritystilille.

Lainan takaisinmaksu

Myöntämiemme yrityslainojen ehdot on aina räätälöity yrityksen tarpeisiin sopiviksi. Lainan ehdot ovat joustavia, ja voit itse vaikuttaa lainasi takaisinmaksuaikaan.

Yrityslainan voi maksaa usein etuajassa takaisin ilman erillistä veloitusta. Mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun käy ilmi saamastasi lainatarjouksesta.

Kilpailuta ja vertaile yrityslainoja keskenään

Onneksi yrityslainojen vertaileminen on tänä päivänä todella helppoa netissä, eikä se enää vaadi hattu kourassa pankista toiseen juoksemista. Muutama klikkaus netissä voi poikia sinulle monta potentiaalista lainatarjousta hyvinkin lyhyessä ajassa.

Ennen kuin teet lopullisen valintasi yrityksellesi lainaa tarjoavan rahalaitoksen suhteen, kannattaa sinun pysähtyä hetkeksi tutkailemaan tarkemmin lainatarjouksia ja niiden ehtoja. 

Vaikka lainan nimelliskorko saattaakin vaikuttaa äkkiseltään edulliselta, voivat joidenkin rahoitusyhtiöiden lainaehdot sisältää muita piilokuluja, jotka nostavat lainan kokonaissummaa. Todellisemman kokonaiskuvan lainan kokonaiskustannuksista kertoo sen todellinen vuosikorko.

CrediNordin kilpailuttamissa yrityslainoissa ei koskaan ole yllättäviä piilokuluja, vaan jokaisesta tarjouksesta tuodaan esille todellinen vuosikorko

Start Up -yrityksen rahoitus ja riskit

Vasta liiketoimintaansa käynnistelevät Start Up -yritykset eivät yleensä ole vielä tuottavia, mutta myös niiden on todella tärkeää pohtia tulevia rahoitustarpeitaan jo hyvissä ajoin ennakkoon.

Rahoituksen nopea saaminen voi olla yrityksen toiminnan kannalta elintärkeää, joten on hyvä jo valmiiksi tietää, mistä rahoitusta voi hakea ja saada nopeasti omien tarpeiden mukaan, mikäli akuutti kassavaje iskee.

Start Up -yrittäjien tueksi on onneksi olemassa monenlaisia yksityisiä ja julkisia rahoituksia, joiden avulla toimintaansa vasta aloittelevat yritykset pystyvät kasvattamaan liiketoimintaansa nollasta niin sanottuun break even pisteeseen, eli tilaan, jossa yritys on rahallisesti omillaan.

Tässä vaiheessa yritykselle ei vielä synny voittoa, mutta sen tulot kattavat yrityksen menot, eli ollaan ikään kuin nollatilassa.

Mikäli et ole varma yrityksesi rahoituskelpoisuudesta, voit koska tahansa jättää kotisivuillamme ilmaisen lainahakemuksen ja kilpailutamme lainasi kumppaneiden kautta.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt