Hae vakuudetonta lainaa jopa 60 000 € asti 

Vakuudeton laina on nopea ja joustava lainatuote, jota monet pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat 1000–60 000 eurolle. Lainan maksuaika on 1–20 vuotta. 

Miksi valita Credinord?

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat tarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta

Turvallinen ympäristö

Credinord on täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Etusivu » Lainaa » Vakuudeton laina

Hae kulutusluotto eli vakuudetonta lainaa

Kulutusluotto eli vakuudeton laina onnistuu nopealla verkkohakemuksella. Voit hakea CrediNordin lainakilpailutuksen kautta milloin tahansa lainaa, sillä lainan haku ei sido sinua mihinkään. 

Rahoita vakuudettoman lainan avulla joustavasti erilaisia käyttötarkoituksia, sillä voit itse päättää lainan käyttökohteen.

Käytä vakuudetonta lainaa joustavasti 

Voit käyttää vakuudetonta lainaa hyvin joustavasti, sillä kulutusluotossa voit itse valita, mihin lainaa käytetään. Suosittuja lainan käyttökohteita ovat remontti, lainojen yhdistely, matkustaminen, shoppailu, kodinkoneiden ja auton hankinta. 

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä ja lainan maksuaika vaihtelee usein lainasumman mukaan. 

CrediNordin avulla voit kilpailuttaa lainat nopeasti ja löytää edullisimman vakuudettoman lainan. Lainojen koroissa on isoja eroja, joten lainan kilpailuttaminen kannattaa aina tehdä.

Palvelumme käytön hyödyt

Helppoa

Teet vain yhden lainahakemuksen ja voit saada jopa yli 20 lainatarjousta

Maksutonta

Kilpailuttaminen on sinulle täysin ilmaista

Turvallista

Teemme yhteistyötä vain luotettavien pankkien kanssa

Nopeaa

Sinun on mahdollista saada lainatarjouksia jopa muutamassa minuutissa

Ilman vakuuksia

Lainan saaminen ei edellytä vakuuksia tai takaajia

Ei sitoutumista

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä lainatarjoukset

Nainen ja mies katsovat puhelimelta eri lainatarjouksia ja kävelevät samalla

Kenelle voidaan myöntää vakuudetonta lainaa?  

Vakuudetonta lainaa voidaan myöntää täysi-ikäiselle henkilölle, jolla on puhtaat luottotiedot. Lisäksi lainaa varten pankit edellyttävät säännöllisiä ansio eli palkkatuloja ja kotimaista henkilötunnusta. Usein pankit vaativat, että lainaa varten hakija on asunut Suomessa yhtäjaksoisesti viimeiset 36 kuukautta. 

Eri pankeilla ja rahoitusyhtiöillä on eri vaatimuksia minimi palkkatuloihin. Tyypillisesti vaaditaan vähintään 15 000 euron vuosituloja, mutta osa rahoitusyhtiöistä voi myöntää lainaa myös alhaisemmilla tuloilla. 

Voit hakea CrediNordin lainavertailun kautta lainaa myös silloin, kun et ole varma, voitko saada lainaa. Koska lainan hakeminen on maksutonta ja ei sido mihinkään, voit tarkistaa huoletta milloin vain, mitä lainatarjouksia pankit sinulle tarjoavat. 

Hae vakuudetonta lainaa Credinordin avulla

Saat lainatarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Täytä lainahakemus »

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Turvallinen palvelu

Credinord täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Kuinka paljon vakuudetonta lainaa voidaan myöntää? 

Vakuudettoman lainan suuruus riippuu paljolti siitä, kuinka paljon ansiotuloja eli työtuloja sinulla on. Sitä suuremmat tulot hakijalla on, sitä isompi laina voidaan myöntää. 

Tulojen lisäksi lainansaantiin vaikuttaa työsuhteen kesto ja muiden lainojen määrä. Jos sinulla on paljon muuta velkaa pankeille ja rahoitusyhtiöille, voi luottopäätös olla negatiivinen. 

Lainaa ei myönnetä, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä. Huomioi, että pääomatuloja ei lasketa säännöllisiksi tuloiksi, joten lainamäärään vaikuttaa ainoastaan palkkatulot. 

Mies kävelee alas portaita läppäri kainalossa

Käytä vakuudetonta lainaa kuten haluat 

Vakuudettoman lainan etuina ovat joustavuus ja nopeus. Lainan hakeminen vie vain muutaman minuutin, eikä hakemusta varten tarvitse toimittaa liitteitä. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti katsottavaksi, joten lainatuote sopii myös hyvin kiireellisiin tarpeisiin. 

Vakuudeton laina on hyvin joustava tuote, sillä päätät itse aina lainan käyttökohteen. Tämä tarkoittaa sitä, ettei lainaa tarvitse käyttää juuri yhteen käyttötarkoitukseen varten, vaan voit hyvin joustavasti valita sinulle tärkeimmät käyttötarkoitukset rahalle. 

 • Auton korjaus ja osto 
 • Moottoripyörän tai veneen ostaminen 
 • Sisustaminen ja kodinkoneen hankinta 
 • Mökin osto tai remontti 
 • Kodin remontti 
 • Lomamatka  
 • Laskujen maksu 
 • Lainojen yhdistely 

Osta lainarahalla auto tai moottoripyörä. Onko sinulla huolto tiedossa ajoneuvolle, johon tarvitset rahoitusta? Voit käyttää vakuudetonta lainaa kaikkiin näihin käyttötarkoituksiin. Kauttamme voit hakea ja kilpailuttaa rahoitusta monipuolisesti eri toimialoille. Olipa tarpeesi vaikka yrityslaina taksiyritykselle tai yrityslaina hammaslääkärialan yritykselle.

Moni nostaa vakuudetonta lainaa juoksevien kustannusten ja laskujen maksuun. Sitä voidaan käyttää remonttikulujen kattamiseen kotona tai mökillä. 
Tiesitkö, että voit nostaa vakuudetonta lainaa myös pienten lainojen poismaksua varten? Yhdistelylainan avulla maksat kalliit pienet lainat pois. Yhdistelylainaa nostetaan usein isompi lainamäärä esimerkiksi 30 000 euroa, jonka avulla maksetaan osamaksut ja kulutusluotot pois.

Kilpailuta vakuudeton laina 

Vakuudeton laina kannattaa aina kilpailuttaa, sillä sen avulla selvität nopeasti parhaan korkotarjouksen. Koska lainojen koroissa on suuria eroja, kannattaa lainavertailu tehdä huolella. 

Kun vertailet lainojen hintoja, kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko paljastaa, kuinka paljon maksat vuositasolla kuluja lainasta. Sitä alhaisempi todellinen vuosikorko, sen edullisempi laina on kyseessä. 

CrediNordin kautta voit kilpailuttaa lainat yhdellä hakemuksella. Näin voit saada yhdellä hakemuksella kymmeniä lainatarjouksia! Kilpailuta lainat jo tänään ja selvitä, mistä löytyy paras korko sinulle! 

Nosta vakuudetonta lainaa puolison kanssa 

Tiesitkö, että voitte nostaa puolison kanssa yhdessä lainaa? Pankit tarjoavat usein parempia ehtoja lainalle, kun lainaan otetaan kaksi takaisinmaksajaa. 

Lainaa rinnakkaishakijan kanssa tarkoittaa, että hakemuksessa on kaksi takaisinmaksajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että olette molemmat henkilökohtaisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta pankille. 

Kun haette yhdessä lainaa, voitte saada alhaisemman koron lainalle. Tämä johtuu siitä, että lainan takaisinmaksu on pankille turvallisempaa, kun lainassa on useampi maksaja. 

 Lisäksi lainasumma voi olla suurempi, sillä kahdella hakijalla on suuremmat palkkatulot kuin yhdellä. Mikäli toisella hakijalla on maksuhäiriömerkintä, ei lainaa kannata hakea rinnakkaishakijan kanssa. Tällöin lainaa kannattaa hakea vain henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot. 

Vakuudeton laina edullisella korolla 

Lainan ei tarvitse olla kallista, vaikka siinä ei ole vakuuksia. Usein vakuudettomaan lainaan voidaan saada alle 10 % korko isommissa lainossa. Sitä isompi lainasumma on kyseessä, sitä tärkeämpää on löytää alhainen korko lainalle. 

Lainan hinta koostuu korosta, tilinhoitomaksusta ja avausmaksusta. Korko vaihtelee usein 4 – 20 % välillä. Tilinhoitomaksu lainoissa on 4 ja 10 euron välillä kuukaudessa. Avauspalkkiota ei veloita jokainen pankki, mutta osa voi veloittaa 40 – 100 euroa avausmaksuna. 

Tässä tiivistettynä vakuudettoman lainan tärkeimmät tiedot: 

 • Lainan korko: asiakaskohtainen 4–20 % 
 • Lainasumma: 1 000–60 000 € 
 • Maksuaika: 1–20 vuotta 
 • Takaisinmaksu: kuukausittain tasaerissä
 • Vakuudet: ei vakuuksia 
 • Käyttötarkoitus: valinnainen 

Remontoi koti tai lähde matkalle vakuudettoman lainan avulla 

Lainan nosto voi mahdollistaa erilaisten unelmien täyttymistä tai arkisempien asioiden toteuttamista. Jos sinulla on kiirellisiä rahatarpeita, voit nostaa lainaa laskujen maksua varten tai muihin kulueriin. 

Monella on suunnitteilla kauan toivottu lomamatka, jota varten tarvitaan rahoitusta. Vakuudettoman lainan avulla voit lähteä pidemmälle matkalle tai nostaa lainaa äkkilähtöä varten. 

Onko sinulla remontti tarpeita kotona? Moni investoi kotona remonttiin, joka parantaa kodissa viihtymistä. Lisäksi se voi olla rahallisesti järkevä investointi, jolloin kodin myyntiarvo kasvaa. Voit käyttää lainaa joustavasti remonttikamojen ostoon, uusien kodinkoneiden hankintaa tai työmiehen palkan maksuun. 

Kilpailuta vakuudeton laina jo tänään ja selvitä, kuinka alhaisella hinnalla sinulle voidaan tarjota joustavaa lainaa!

Lainan nosto samana päivänä ja joustava takaisinmaksu 

Lainapäätös tehdään heti hakemuksen lähettämiseen jälkeen. Usein pankit vaativat vielä ennen lainan maksua tilille, että todistat palkkatulojen määrän. Tähän kelpaa vaikka palkkatosite tai verotustodistus. 

Kun lainasopimus on allekirjoitettu ja kaikki tiedot on annettu, maksetaan laina tilille 1–2 arkipäivän kuluessa. Viimeistään laina maksetaan tilille 5 päivän sisällä, mutta usein laina maksetaan nopeammin omalle tilille. 

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain. Takaisinmaksu tehdään tasaerissä, jolloin kuukausierän suuruus on sama eli vakio joka kuukausi. Voit aina maksaa lainaa myös nopeammassa aikataulussa takaisin. 

Lainan maksuaika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Lisäksi lainaan voidaan usein tarjota 1–4 kertaa vuodessa maksuvapaata, joka tuo lainan takaisinmaksuun joustoa. 

Hae lainaa netistä

Eri vakuudettomia lainatuotteita 

Kuluttajalle on tarjolla useampia erilaisia vakuudettomia lainatuotteita. Suurin osa lainatuotteista on samoja muuten, paitsi niiden korko ja hintaehdot vaihtelevat. Yleensä aina lainan suurimmat erot liittyvät hintaan, jonka takia laina kannattaa aina kilpailuttaa. 

Tässä yleisiä vakuudettomia lainatuotteita: 

 • Joustoluotto 
 • Kulutusluotto
 • Laina 
 • Limiittiluotto 
 • Käyttölaina 
 • Kertalaina 

Joustoluotto on limiittiluotto, jossa lainaa ei tarvitse nostaa yhdellä kertaa tilille. Sitä voidaan nostaa tilille hyvin pieniä summia kerralla ja se sopii pieniin ja jatkuviin luottotarpeisiin. Joustoluotosta käytetään myös usein termejä joustolaina, limiittiluotto, saldolimiitti ja tilililimiitti. 


Normaali kulutusluotto on kertalaina, joka maksetaan yhdellä kertaa tilille. Kulutusluotosta käytetään usein seuraavia nimiä: laina, vakuudeton laina, käyttölaina ja käyttöluotto. Nämä tarkoittavat kaikki käytännössä samaa asiaa. 

Hae kulutusluottoa Credinordin avulla

Saat lainatarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Täytä lainahakemus »

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Turvallinen palvelu

Credinord täysin suomalainen ja luotettava palvelu

CrediNordin avulla edullinen vakuudeton laina 

Hae vakuudetonta lainaa CrediNordin avulla 1 000–60 000 euroa nopeasti. Voit saada lainaan maksuaikaa jopa 20 vuotta ja sen voi maksaa milloin vain takaisin. 

Lainojen vertailu kannattaa, sillä koroissa on suuria eroja. Sitä isompaa lainaa haetaan, sitä tärkeämpää on löytää kilpailuttamisen avulla alhainen korko. Todellinen vuosikorko paljastaa, mikä lainan on kaikkein edullisin. 

Voit saada vakuudetonta lainaa, kun olet täysi-ikäinen, sinulla on puhtaat luottotiedot ja tarpeeksi säännöllisiä tuloja. Sitä enemmän sinulla on ansiotuloja, sitä suuremman lainan voit saada. 

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Voit lisäksi saada lainaan lyhennysvapaata tai maksuvapaata muutaman kerran vuodessa. 

Voit käyttää lainaa hyvin joustavasti, sillä lainassa ei ole vakuuksia. Käytä raha auton ostoon, remonttiin tai vaikka lomamatkaa varten! 

Voit nostaa lainaa myös yrityksellesi. Vakuudeton yrityslaina on joustava lainatuote, jota myönnetään jopa 250 000 euron asti ilman vakuuksia. 

Kun sinulla on tiedossa lainatarve, kilpailuta CrediNordin kautta lainat vaikka heti. Voit saada yhdellä hakemuksella jopa yli 20 lainatarjousta, jolloin säästät ajan lisäksi myös kuluissa!

Löydä edullinen laina

Credinord auttaa sinua löytämään edullisen lainan

Credinordin blogi

Viimeisimmät blogikirjoituksemme

Punkaharju, Savonlinna – Punkaharjun museotie

Yrittäjän kilometrikorvaus

Suomalaisen Yrittäjän kilometrikorvaus Siirry vuoden 2024 kilometrikorvauksiin » Kilometrikorvaukset ovat tehokas tapa lisätä vuosittain saamaasi tuloa yrittäjänä. Jokainen yritysajoon käytetty kilometri ...
Lue lisää »

Iso yrityslaina

Aika ajoin yritys saattaa tarvita isomman kokoluokan lainaa. Kyse saattaa olla esimerkiksi uuden toimitilan tai koneen hankkimisesta tai laajentumisesta uusille ...
Lue lisää »
Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.