Lainaa toiminimelle

Credinord

Yleinen, Yritystoiminta

Etusivu » Blogi » Lainaa toiminimelle

Toiminimelle on tänä päivänä entistä vaikeampaa saada lainaa. Pankkien kiristyneet vaatimukset ovat hankaloittaneet lainan saamista, etenkin pienemmille yrityksille. Lainan saamisesta ei ole takuita. Vaikka pankki tarjoaisikin yritykselle, voi siinä kestää todella kauna. CrediNord antaa tähän onneksi ratkaisun, sillä tarjoamme lainaa toiminimelle nopeasti ja helposti! 

Lainaa toiminimelle jopa 250 000 euroa 

CrediNordin tarjoaa lainaa toiminimelle jopa 250 000 euroon asti. Erikoistumme nimenomaan pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Perinteiset pankit eivät priorisoi pk-yrityksiä, sillä tuotto-odotus on pienempi ja riskitaso korkeampi. CrediNord ymmärtää yrittämisen vaikeudet, eikä rahan saanti pitäisi olla yksi niistä.  

CrediNordilla ei myöskään tarvitse sietää pankin pitkää käsittelyaikaa. Tarvitsetko lainaa nopeasti? Ei ongelmaa. CrediNordin kautta on parhaimmassa tapauksessa mahdollista saada rahat tilille jopa samana päivänä, kun täytät lainahakemuksen 

Miten hakea vakuudetonta lainaa toiminimelle? 

Moni toiminimiyrittäjä pohtii väyliä, mistä hankkia toiminimelle yrityslaina. nyt toiminimelle on mahdollista saada vakuudetonta yrityslainaa CrediNordin kautta. Toiminimelle voi olla hyvin vaikeaa täyttää perinteisen pankin vaatimuksia reaalivakuuksista. Varsinkin pienemälle toiminimelle se voi olla täysin mahdotonta.

”Toiminimelle voi olla hyvin vaikeaa täyttää perinteisen pankin vaatimuksia reaalivakuuksista.”

Pankit pyytävät reaalivakuuksia ajaakseen oman riskinsä niin alas kuin mahdollista. Luonnollisesti vakuudellinen yrityslaina perinteisesti edullisempi, johtuen siitä, että pankki eliminoi riskinsä. Kuten mainittu, vakuudellinen laina voi tuottaa ongelmia pienemmille yrityksille. Tämän lisäksi vakuudellisen lainan hakuprosessi voi kestää todella kauan, eikä siihen aina ole aikaa.

Tämän takia CrediNord tarjoaa lainaa toiminimelle ilman vakuuksia, jotta olisi yhä helpompaa hakea rahoitusta toiminimelle.

Vakuudetonta vai vakuudellista lainaa?

Yrittäjällä on mahdollisuus hakea sekä vakuudellista lainaa, että vakuudetonta lainaa. Kumpi yrittäjän kannattaa valita? Vakuudellisen ja vakuudettoman yrityslainan oleellisin ero on, että vakuudeton yrityslaina ei vaadi nimensä mukaisesti reaalivakuutta. Sen sijaan vakuudeton yrityslaina perustuu henkilötakaukseen.

Kummassakin lainamuodossa on omat hyvä puolensa. Vakuudeton yrityslaina on pääsääntöisesti hieman hintavampaa vakuudelliseen lainaan nähden. Vaakudettoman yrityslainan etuina kuitenkin on, että se ei vaadi vakuuksia, se on mahdollista maksaa milloin tahansa kuluitta pois ja on luottoprosessiltaan huomattavasti nopeampi vakuudelliseen lainaan verrattuna.

Tämän vuoksi vakuudeton yrityslaina sopii paremmin esimerkiksi tilanteisiin, kun yritys tarvitsee rahoitusta nopeasti tai rahoitustarve on lyhytaikainen.

Vakuudellinen ja vakuudeton yrityslaina vertailussa:

Vakuudellinen yrityslainaVakuudeton yrityslaina
Vaatii yritykseltä reaalivakuuksiaEi reaalivakuuksia, perustuu henkilötakaukseen
Hidas lainaprosessiNopea lainaprosessi
Mahdollisuus suurempaan lainaeräänTyypillisesti enintään 500 000 €
Usein lisäkuluja etuajassa maksamisestaJoustava takaisinmaksu etuajassa

Tarjous tunnissa, rahat jopa samana päivänä 

Yrityslainan hakeminen CrediNordilta menee erittäin nopeasti ja helposti. Lainahakemuksen täyttäminen kestää noin minuutin kotisivuillamme, etkä tarvitse kaiken maailman liitteitä. Täytät vain yrityksen ja lainantakaajan perustiedot. Luonnollisesti haluamme myös tietää haettavan lainasumman sekä laina-ajan, jonka sinä saat itse päättää.  

”Rahat on mahdollista saada yrityksen käyttöön jopa samana päivänä lainan hakemisesta.”

Hakemuksen saapuessa luottotiimimme tekee yrityskohtaisen riskiarvion. Mikäli pystymme tarjoamaan yrityksellenne lainaa, saatte lainatarjouksen sähköpostitse tunnin sisällä. Tutustuttuanne tarjoukseen voitte allekirjoittaa sen sähköisesti. Allekirjoituksen jälkeen rahat maksetaan mahdollisimman nopeasti yrityksen tilille. Rahat on mahdollista saada yrityksen käyttöön jopa samana päivänä lainan hakemisesta.

Toiminimiyrittäjän lainan kulut

CrediNordin yrityslainassa on vain yksi kiinteä kulu, joka pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kulut. Ohessa esimerkki CrediNordin myöntämän yrityslainan kuluista toiminimiyrittäjälle:

  • Lainasumma: 10 000 €
  • Laina-aika: 18 kuukautta
  • Kuukausittainen kulu: 144.44 €
  • Kuukausierä yhteensä: 700 €
  • Takaisinmaksettava osuus kuluineen: 12 600 €

Laina on toiminimen vapaassa käytössä 

Kun haet lainaa toiminimelle, saat rahaa yrityksesi tarpeisiin. Mielestämme paras henkilö arvioimaan yrityksen mahdollisuudet ja tarpeet on yrittäjä itse. Tämän takia emme vaadi tarkkoja suunnitelmia tai muuta vastaava. Kun haet lainaa, sinun pitää vain lyhyesti ilmoittaa mihin käyttötarkoitukseen laina menee.  

Toiminimen yleisimmät käyttökohteet 

CrediNordin joustavaa yrityslainaa voi käyttää moniin eri tarkoitukseen. Lainaa voi käyttää niin liiketoimintaa edistävään tarkoitukseen, kuin yllättävien menojen kattamiseen.  

Yleisimmät käyttötarkoitukset:  

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä lainan käyttömahdollisuuksista.  

Joustava maksuaika lainalle 

Lainan takaisinmaksu on tehty yrittäjää ajatellen joustavaksi. Kun haet lainaa, saat itse vaikuttaa maksuaikaan. Laina-aika on jopa 36kk. Yrityksellä on myös mahdollisuus saada laina-aikaa pidennettyä lyhennysvapaan muodossa, mikäli siihen on tarvetta.  

Mikäli yritykselläsi tulee mahdollisuus maksaa laina etuajassa pois, on sekin mahdollista. Tämä ei luo ylimääräisiä kustannuksia. Tämä luo tarvittavaa joustoa yrityksille, sillä yritys ei varsinaisesti sitoudu itse laina-aikaan. 

Uusi luottolimiittituote toiminimiyrittäjille

CrediNord on tuomassa toiminimiyrittäjille uuden luottolimiittituotteen, joka tarjoaa toiminimiyrittäjälle entistä joustavamman rahoitusvaihtoehdon. Luottolimiitissä yritykselle myönnetään luottolimiitti tietylle summalle, kuten 10 000 tai 20 000 euroa. Kun limiitti on myönnetty, voi yrittäjä milloin tahansa nostaa limiittiä käyttöönsä. Limiitistä maksetaan kulua ainoastaan koron mukaan nostetusta limiitin määrästä, eikä siinä ole muita juoksevia kuluja. Tästä syystä se täydentää erinomaisesti toiminimiyrittäjän rahoitusvaihtoehtoja, tarjoten joustavan ja nopea tavan rahoittaa esimerkiksi yllättäviä menoja ja hankintoja.

Mitkä tekijät vaikuttavat lainan saantiin?  

Toiminimilainan saanti on riippuvainen tietyistä tekijöistä. Kun luottotiimimme vastaanottaa lainahakemuksen, tekevät he yrityskohtaisen riskiarvion. Riski-analyysissä arvioidaan isompaa kokonaisuutta, mihin vaikuttaa monet eri tekijät. Luonnollisesti siihen vaikuttaa muun muassa yrityksen taloudellinen tilanne. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että yrityksen välttämättä tarvitsisi olla voitollinen hakuhetkellä.  

Yrityksen taloudellisen tilanteen lisäksi, lainan saantiin vaikutta myös henkilötakaaja. Henkilötakaajalla, kuten yrityksellä, ei saa olla maksuhäiriömerkintää.  

Hae yrityslaina toiminimelle nyt! 

Mikäli yrityksellesi ilmaantuu kiireellinen tarve rahoitukselle, kannattaa yrityslainaa hakea CrediNordilta. Lainahakemuksen täyttämisessä menee noin minuutti. Tämän jälkeen sinulla pitäisi olla päätös jo tunnin sisällä ja pääset tutustumaan tarjoukseen ja lainan ehtohiin. Et siis häviä aikaa, etkä sitoudu mihinkäänn kun pyydät lainatarjousta. Toisin sanoen; sinulla ei ole mitään hävittävää, ainoastaan voitettavaa. Laina toiminimelle nopeasti ja luotettavasti CrediNordilta.

Mitkä yritykset voivat saada lainaa? 

Lainaa voi CrediNordilta saada kaiken kokoiset yritykset, kunhan ne täyttävät tietyt minimivaatimukset. Nämä minimivaatimukset ovat asetettu molempia osapuolia ajatellen. Niistä voi lukea enemmän alla olevasta osiosta.  

CrediNordilla ei yrityksen toimialalla tai koolla ole väliä. Olemme erikoistuneet pk-yritykseen. Meiltä voi hakea lainaa niin pienet yhden henkilön yritykset, kuin kymmeniä henkilöjä työllistävät isommat yritykset 

Olipa kyseessä osakeyhtiö tai toiminimi laina on aina kannattavaa hakea CrediNordilta, sillä rahoitamme kaikkia yritysmuotoja. Jätä lainahakemus ja katso, mikäli juuri sinun yrityksesi voi saada rahoitusta CrediNordilta. 

Minimivaatimukset – yrityslainaa toiminimelle 

Yrityslainan kohdalla olemme asettaneet muutaman minimivaatimuksen, jotka yrityksen tulisi täyttää. Mikäli yritys ei näitä vaatimuksia täytä, ei yritys myöskään voi lainaa saada. Mikäli olet epävarma vaatimuksien täyttymisestä, kannattaa aina tehdä hakemus varmuuden vuoksi. Vaatimuksiin voi tarkemmin tutustua kotisivuillamme, mutta ne liittyvät muun muassa yrityksen liikevaihtoon. 

Yrityksen liikevaihto pitää olla vähintään 25 000 euroa. Tämän lisäksi yritys ei saa olla ihan äskettäin perustettu. Jotta pystymme tekemään reilun arvion yrityksestä, on yrityksellä oltava tilinpäätös. Tämä on olennainen yrityksen riskianalyysissä. Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksellä pitää olla ikää vähintään yksi vuosi.  

Lisäksi yrityksen toimipaikka pitää olla suomessa. Yrityksen päättäjien pitää myös asua suomessa.  

Miksi CrediNord? 

CrediNord tarjoaa toiminimelle, ja muillekin yrityksille, toivottua joustavuutta rahan lainaamisessa. Meistä ei ole vaikea päästä eroon, mikäli niin haluaa. Lainan takaisinmaksu tapahtuu myös joustavasti. 

Lisäksi koko lainaprosessi on helppouden lisäksi hyvin nopea. Perinteiset pankit eivät näe yrityksen kiireellisiä tarpeita, toisin kuin CrediNord. Mikäli yritys tarvitsee lainaa, on sitä saatavilla silloin kun sitä tarvitaan. Sinun ei tarvitse odottaa kuukausia mahdollista hylkäävää päätöstä. Siksi yrityslaina toiminimiyrittäjälle kannattaa hakea CrediNordilta. 

Meidän koko toiminta perustuu ajattelutapaan, missä yrittäjä on keskiössä. Yritämme parhaamme mukaan luoda juuri sinun yrityksellesi toimiva paketti. Kun siis mietit mistä lainaa toiminimelle, tee hakemus CrediNordille.

Miten toimii lainan hakeminen henkilöyhtiölle? 

Lainan hakeminen henkilöyhtiölle tapahtuu samalla tavalla, kuin toiminimelle. Lainaa voi hakea CrediNordin kotisivuilla. Lainaa haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Hakulomakkeeseen täytät yrityksen sekä henkilötakaajan perustiedot. Lisäksi luonnollisesti haettava summa sekä laina-aika.  

Kun olemme vastaanottaneet lainahakemuksen, luottotiimimme tekee yrityksen kohdalla riskiarvion. Mikäli tarvitsemme ylimääräisiä liitteitä, otamme teihin erikseen yhteyttä. Normaali prosessi on, että hakemuksen jälkeen saat vastauksen tunnin sisällä. Mikäli pystymme tarjoamaan yrityksellesi lainaa, lähetämme tarjouksen sähköisesti sähköpostiisi.  

Pystyt sähköisesti tutustumaan lainatarjoukseen ja sen ehtoihin, jotka selvästi ilmoitetaan asiakasta ajatellen. Tutustuttuasi tarjoukseen voit halutessasi allekirjoittaa sopimuksen, joka myös tapahtuu sähköisesti. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen maksamme rahat yrityksen tilille mahdollisimman pian. Parhaimmassa tapauksessa siirrämme rahat tilillenne jopa samana päivänä kuin teet lainahakemuksen. Yrityksesi voi saada rahoitusta nopeasti ja helposti.

Lainaa toiminimelle kirjanpidossa – voiko lainan toiminimelle vähentää tuloksesta? 

Verottajan tulkinnan mukaan yrityslaina nähdään tulonhankkimisvelkana. Tämä on luonnollista, sillä yrityslainaa otetaan käyttötarkoituksesta riippumatta tulojen hankkimiseen. Tulkinta tarkoittaa myös sitä, että yrityslainan korkomenot ovat verovähennyskelpoisia. Tämä pätee myös toiminimen kohdalla. 

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että toiminimi voi vähentää yrityslainan kustannukset tuloksestaan. Silloin summa, mistä veroa maksetaan, myös pienenee. Tämä kannattaa ottaa huomioon yrityslainaa ottaessa, sillä yrityslaina on tällä tavalla todellisuudessa halvempi kuin miltä se alun perin näyttää. 

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.