CrediNord Yritysluotto

Yritysluotto
netistä – nopeasti
ja mutkattomasti

Yritysluotto netistä 1.000–100.000 €
Helppo ja nopea hakea
Yritysluoton voi saada tilille vielä saman päivän aikana
Selkeä ja kiinteä kuukausilyhennys – ei piilokuluja
Takaisinmaksu joustaa tarpeen mukaan
CrediNord - yritysluotto pitkällä maksuajalla

Yritysluotto pitkällä maksuajalla

Yritysluotto nopeasti? Pitkällä maksuajalla? CrediNordin yritysrahoitus netistä yhdistää molemmat. Kun sinä olet hoitanut asiasi kunnolla, me tarjoamme edullista yritysluottoa joustavalla maksuajalla.

Voit valita laina-ajaksi joustavasti 6, 12 tai 18 kuukautta
Laina on maksettavissa ilman lisäkuluja etuajassa
Sinulla on mahdollisuus hakea myös lyhennysvapaata kuukautta
Luoton hinta on sitä edullisempi, mitä alhaisempi on yrityksestäsi tehtävä riskiarvio Selvitä yrityksesi luottomahdollisuudet
Selvitä yrityksesi luottomahdollisuudet pyytämällä maksuton luottotarjous

CrediNord toi yritysluoton nykyaikaan

Me ymmärrämme suomalaisia yrityksiä. Tiedämme, että aika on rahaa ja siksi palvelemme asiakkaitamme nopeasti ja mutkattomasti. Haluamme, että silloinkin kun rahan tarve yllättää, sinä voit rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi.

CrediNord perustettiin, koska huomasimme, kuinka kankeasti yrityksiä palveltiin luottoasioissa. Kun aiemmin yritysluoton hakeminen vaati aikaa, vaivaa ja paperitöitä, me halusimme suoraviivaistaa kaiken. Meillä yritysluotto netistä onnistuu kädenkäänteessä sähköisellä hakemuksella. Edes liitteitä ei tarvita.

Lue lisää meistä ja ajatuksistamme

CrediNord luottolaskuri bg

Yritysluottolaskuri

Valitse haluamasi yritysluotto 1.000–100.000 € ja sinulle sopiva kuukausierä 6–18 kuukautta.

Lainasumma 21000
Kuukausierä

Yritysluotto netistä
– toimi näin

Haussa yritysluotto nopeasti? Meiltä saat tarjouksen ilman turhaa aikailua. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään, vaan saat tehdä lopullisen päätöksen sitten, kun sinulle sopii. Kun teet päätöksen arkena klo 16 mennessä, yritysluotto maksetaan tilillesi saman päivän aikana.

Näin helppoa yritysluoton hakeminen on:

 1. Tee sähköinen luottohakemus
 2. Saat yritysluottotarjouksen tunnin sisällä (ark. klo 9–17)
 3. Kun hyväksyt tarjouksen, maksamme rahat tilillesi samana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä

Näillä perusteilla luotto myönnetään

Pyrimme auttamaan kaikkia suomalaisia yrityksiä, jotka ovat hoitaneet velvoitteensa hyvin. Lisäksi tiettyjen perusedellytysten on oltava kunnossa, jotta yritysluoton hakeminen ja myöntäminen on perusteltua.

Minimivaatimukset yritysluoton saamiselle:

 • Aktiivista yritystoimintaa vähintään 6 kuukauden ajalta
 • Liikevaihto vuodessa vähintään 30.000 €
 • Luottotiedot kunnossa eikä merkittäviä maksuviiveitä
 • Yrityksen kotipaikka ja päättäjät Suomessa
CrediNord yritysluoton hakeminen

Hakeminen vie minuutin

Olemme suoraviivaistaneet yritysluoton hakemisen. Kysymme hakemuksessa vain oikeasti olennaiset tiedot. Se tarkoittaa, että meille riittää yrityksen Y-tunnus sekä takaajan henkilötunnus ja yhteystiedot. Ole silti huolellinen tietojen täyttämisessä. Mahdolliset virheet voivat estää tai ainakin hidastaa hakemuksen käsittelyä ja luottopäätöksen tekemistä.

Meillä on asiakkaita laidasta laitaan

Asiakkaamme toimivat hyvin monenlaisilla aloilla. Tyypillisesti ne edustavat pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joiden yhtiömuodot vaihtelevat toiminimistä osakeyhtiöihin. Meille ulkoiset seikat eivät merkitse vaan se, mikä on kunkin yrityksen perimmäinen tarve ja tilanne.

Palvelemme mm. näitä toimialoja:

Yritysluottoa
monenlaisiin tarpeisiin

Me tarjoamme yritysluottoa kaikenlaisiin tarpeisiin, jotka parantavat yritysten toimintaedellytyksiä. Jokaisen tilanne on uniikki, joten erilaisia luottotarpeita on yhtä paljon kuin on yrityksiäkin. Tähän olemme listanneet tyypillisiä esimerkkejä.

 • Yritys palkkaa uuden työntekijän
 • Yritys maksaa laskuja
 • Yritys hankkii laitteita tai materiaaleja
 • Yritys kasvattaa varastoaan
 • Yritys laajentaa tilojaan
 • Yritys tasaa kausivaihteluita
CrediNord FAQ - yritysluotto netistä

Yritysluotto netistä – usein kysytyt kysymykset

icon number list one

Kenelle CrediNord myöntää yritysluottoa?

Palvelemme kaikenlaisia yrityksiä toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta. Yrityksellä tai takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja yrityksen kotipaikan on oltava Suomessa.

icon number list two

Minkä kokoista luottoa myönnätte?

Yritysluoton määrä on tapauskohtainen ja riippuu mm. yrityksen liikevaihdosta.
Oman yrityksesi luottomahdollisuudet saat tietää pyytämällä maksuttoman luottotarjouksen. Se ei sido sinua mihinkään. Pyytämällä lainatarjouksen saat tietää oman yrityksesi lainamahdollisuudet.

icon number list three

Kauanko luottopäätöksen tekeminen kestää?

Käsittelemme hakemukset arkisin klo 9-17 välillä. Käsittely kestää keskimäärin 30 minuuttia ja viimeistään saat tarjouksen tunnin sisällä (arkisin työaikana).

icon number list four

Miten pian yritysluoton saa käyttöönsä?

Jos lainasopimuksen allekirjoittaa arkipäivänä ennen klo 16, yritysluotto tulee yrityksen tilille vielä saman päivän aikana. Muuten sen saa seuraavana arkipäivänä.

CrediNord
lyhyesti

 • Olemme suomalainen rahoitusyhtiö
 • Palvelemme pieniä ja keskisuuria yrityksiä
 • Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa

Kysyttävää
yritysluotosta?

Mitä tahansa kysyttävää sinulla onkaan yritysluottoon liittyen,
soita tai lähetä sähköpostia. Asiakaspalvelumme keskustelee mielellään kanssasi yrityksesi tarpeista. Kartoitetaan yhdessä
tilanne ja mietitään sopiva ratkaisu.

 • Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@credinord.fi
 • Soita: 09 04950 4030 (ma–pe klo 9–17)

Yritysluotto

Pankit ja rahoitusyhtiöt voivat myöntää yrityksille yritysluottoja ja niitä on tarjolla useita erilaisia. Tarjolla on yleisesti muun muassa täysin verkossa haettavia luottoja ja reaalivakuudettomia luottoja. Reaalivakuutta vaativat luotot haetaan usein pankista. Yritysluottoa on nyt mahdollista hakea netistä ja se on nopeaa ja helppoa. Voit saada luottoa tuhannesta eurosta jopa sataantuhanteen euroon asti vielä saman päivän aikana. Luotot ovat selkeästi kuukausihinnoiteltuja ilman piilokuluja. Takaisinmaksusta on mahdollista sopia tilanteen ja tarpeen mukaan.

Mikäli sinun on ajankohtaista miettiä yrityksellesi luottoa, tulee lainojen tarjoajien vertailu ajankohtaiseksi. Jos suunnitteilla on uusia tärkeitä projekteja tai rekrytointitoimia, voi esteeksi koitua raha, tai useammin sen puute.

CrediNord mahdollistaa yritysluoton hakemisen ilman vakuuksia. Meillä se on nopeaa ja vaivatonta, jos yrityksen taustat vain ovat kunnossa. Tiettyjen kriteerien on täytyttävä, mutta lähtökohtana on, että lainaa voidaan myöntää jopa ilman mitään reaalivakuutta.

Luottoa hakevan yrityksen taustoista tai takaajan taustoista ei saa löytyä merkintöjä maksuhäiriöistä. CrediNordin yrityslainat edellyttävät aina vakuuksien sijaan henkilötakauksen. Tämä tarkoittaa lainanhakijan olevan henkilökohtaisesti lainasta vastuussa. Lainasummalle tulisi löytyä kaksi takaajaa, jos summa ylittää 25 000 euroa.

Lainaehtomme ovat aina joustavia ja räätälöimme ne henkilökohtaisesti juuri yrittäjän tarpeisiin. Maksuaikoihin on mahdollista vaikuttaa ja jo lainaa myöntäessämme arvioidaan aina suunnitelman realistisuutta. Mikäli teemme huomioita, ehdotamme laskelmiimme ja arviointiimme perustuvaa sopivampaa takaisinmaksusuunnitelmaa.

attractive female with cute smile having a coffee while relaxin in a break with a digital tablet t20 7WJKYv

Yritysluotto ilman vakuuksia

Yrityslaina ilman vakuuksia voi toimia varteenotettavana vaihtoehtona sellaisissa tapauksissa, kun rahaa tarvitaan nopeasti ja summa on kohtuullinen. Vakuudeton yritysluotto tarkoittaa sitä, ettei mitään reaaliomaisuutta ole tarpeen laittaa vakuudeksi lainalle.

Täysin vakuudettomia yritysluottoja voidaan myöntää tyypillisesti pienehköille summille ja lyhytaikaisesti. Tavallista on, että näissä tapauksissa lainarahasta joutuu maksamaan muunlaisia rahoitusvaihtoehtoja korkeamman hinnan.

Yritysluotto ilman vakuuksia on monelle yritykselle harkinnan arvoinen mahdollisuus yritystoiminnan tukemiseksi. Luottoa voi olla tarpeen hakea monenlaisiin tilanteisiin. Ilman vakuutta sitä on mahdollista saada omalle tilille jopa hakupäivän aikana. Yritys voi tarvita luottoa tai lainaa useisiin erilaisiin tarpeisiin. Yrittäjän arkeen voivat joskus kuulua pikaiset ja yllättävät rahoitustarpeet. On uskallettava tehdä pitkän tähtäimen investointeja ja muutoksia toimitilaratkaisuihin.

Rekrytointikin voi tuottaa kuluja ja monet laitehankinnat edellyttävät käsirahan maksua. Yrityksen ei tarvitse välttämättä tehdä positiivista tulosta, sillä teemme kokonaisvaltaisen riskiarvion. Siinä otetaan huomioon sekä liikevaihto, tuloslaskelman tiedot sekä tase.

one person business service working young man smile tablet workshop work professional business person t20 eo13LB 1

Luottoa yritykselle

Kun on tarve saada luottoa yritykselle, kannattaa lisärahoitusta hakea silloin, kun se tilanteeseen parhaiten sopii. Yrittäjät voivat saada lainatarjouksensa jo samana päivänä ja rahatkin näkyvät tilillä tavallisesti jo seuraavana pankkipäivänä. Yrityksen liiketoiminnan kasvua voi olla tarve rahoittaa väliaikaisesti.

Ymmärrämme myös kassavirran vaihteluita ja sitä, kuinka kassavirtaa voi olla tarpeen tasapainottaa. Yrityksen taloutta on johdonmukaisesti suunniteltava. Lisärahoituksella se on mahdollista, kun tietää, mitä se tarkoittaa ja kokonaisuudessaan maksaa.

Laina-asioissa on oltava tarkkana. Luottoa harkittaessa yrityksen tilanne on kartoitettava oikeanlaisen ja oikein mitoitetun luoton varmistamiseksi. Budjetoinnilla suunnitellaan tulo- ja menoarviot, joilla myös luoton takaisinmaksua varmistetaan. Hyvällä suunnittelulla hahmottuu sekä luoton kokonaismäärä että sopivaksi mitoitettava kuukausittainen lyhennyserä.

Luottoa yritykselle voidaan hakea kassavirtavaihteluiden tasaamiseen ja talouden mahdollisiin haasteisiin. Luottoa on mahdollista käyttää kuitenkin myös liiketoiminnan kehittämishankkeisiin ja sen jatkuvuuden turvaamiseen.

man doing a financial report in the office top view solution gadget office tech computer technology t20 P3rErQ

Yritysluotto heti tilille

Usein yllättävien menojen mukanaan tuoma rahoituksen tarve on hyvinkin nopea ja siksi halutaan yritysluotto heti. Lukuisat yritykset ovat kiitollisia saadessaan tiedon, että on mahdollista saada yritysluotto heti tilille. Haluamme tukea kaikkia moitteettoman taustan omaavia suomalaisia yrityksiä. Kun luoton hakemisen perusedellytykset täyttyvät, on mahdollista hakea yritysluotto netistä. Monen yrittäjän pelastus pinteestä on ollut helppo yritysluotto.

Lähes aina lainatarpeen kohde tai syy määrittelee yritykselle haettavan luoton tyypin. Jos vaikkapa kassavajeen voidaan olettaa korjautuvan nopeasti, mutta rahantarve on kiireellinen, on vakuudeton nopeasti järjestyvä laina sopiva. Koska lainan maksuaikataulu on lyhyt, se ei myöskään jää liiaksi rasittamaan yrityksen rahaliikennettä ja taloudenpitoa.

Olemme luoneet luotonhakuprosessista niin yksinkertaisen kuin mahdollista. Hakuprosessissa pyydetään vain tärkeimmät tiedot eli y-tunnus ja takaajan tiedot. Meillä jokainen yritys ja luotonhakija on tärkeä toimialasta ja yhtiömuodosta riippumatta. Tärkeintä on, ettei luottohäiriöitä ole ja yrityksen kotipaikka on Suomessa.

Yrityksen liikevaihto määrittelee myönnettävissä olevan luoton määrää ja on siksi aina tapauskohtainen. Luottomahdollisuuksia on hyvä selvittää ja helpointa se on pyytämällä meiltä luottotarjous. Tarjouksen pyytäminen ei sido mihinkään, mutta antaa kuitenkin tilaisuuden selvittää oman yrityksen mahdollisuuksia saada yritysluottoa. Kun luottoon liittyvät asiat ovat selvillä, voi helpommin arvioida myös mahdollisia jatkotoimenpiteitä.

business businessman outdoor with laptop young caucasian male business person typing laptop keyboard t20 3d4ZQ3

Yritysluotto kokemuksia

Yrittäjät ovat kerryttäneet kokemuksia yritysluotoista ja nimenomaan vakuudettomille yritysluotoille riittää kysyntää. Valtaosa yritysluotto kokemuksista ovat positiivisia ja niitä on yleensä lainanhakuprosessin nopeus. Yksi parhaista palautteista on, että lainapäätöksen voi tosiaan saada jo samana päivänä.

Nykypäivän kiireisessä maailmassa lähes kaikkien mielestä on todella helpottavaa tehdä hakemus sähköisesti, ja vieläpä ilman turhaa sähläämistä liitteiden kanssa. Toinen merkittävä yritysluotto kokemuksia on selkeä ja hyvä hinnoittelu. Kokeneet yritysluoton käyttäjät pitävät hinnoittelua merkittävässä roolissa luottoa harkitessaan. Hintapolitiikka on ennen kaikkea selkeää siksi, että kaikki kulut ovat todella selvästi tiedossa jo heti hakemuksentekovaiheessa.

Yritysluottoa hakeneet ovat myös huomioineet, että vakuudellisiin pankkilainoihin verratessa yritysluoton kulut ovat suuremmat. Se ei kuitenkaan ole esteenä varsinkaan siinä tapauksessa, että luotto on tarkoitettu nopeasti pois maksettavaksi.

Yleisesti kokemuksia vertaillessa kerrotaan, että joissain tapauksissa jos lainan maksaa aiottua nopeammin takaisin, se ei välttämättä vähennä lainan kokonaiskustannuksia. CrediNordilla on ollut selkeä hinnoittelu, eikä yllätyksiä ole tullut vastaan. Lainan voi maksaa aina suunniteltua aiemmin pois, eikä siitä seuraa lisäkuluja. Luotosta maksetaan vain niiltä kuukausilta, kun se on ollut yrityksen käytössä.

a man and a girl sit at a desk in the office and do business analysis office work teamwork calculate t20 knpE3r 1

Yritysluottolaskuri ja hinnat

Jokaisen luottoa miettivän yrityksen kannattaa ottaa käyttöön yritysluottolaskuri. Yritysluotto hinnat on oltava tiedossa ennen varsinaisia päätöksiä. Kannattaa selvittää tarkasti, mitä tarkoittaa yritysluotto juuri oman yrityksen tilanteessa.

Yritysluottolaskurin käyttäminen onkin suosittua ja helppoa. Laskuriin voi valita haluamansa euromääräisen yrityslainan tuhannen ja sadan tuhannen euron väliltä sekä itselle sopivimman maksuaikataulun. Maksuaikataulu voi olla esimerkiksi 6 kuukautta, 12 kuukautta tai 18 kuukautta. Laskuri näyttää annettujen valintojen perusteella kuukausierän suuruuden.

CrediNordin yrityslainojen hinnan perusteena on yrityksestä tehtävä riskiarvio. Sen tarkoituksena on arvioida yrityksen kykyä maksaa laina takaisin. Lainasta maksetaan vain kuukausikulu eikä siihen lisätä mitään piilokuluja kuten avausmaksua tai muita vastaavia lisiä.

Kuukausikulu määräytyy lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella. Mitä lyhyempi lainan maksuaika on, sitä suurempi on luonnollisesti sen kuukausierä. Maksuaikaa pidennettäessä myös kuukausierä pienenee. Tyypillinen luoton takaisinmaksuaika on kuuden kuukauden ja puolentoista vuoden väliltä.

CrediNordilla laina on mahdollista maksaa myös lyhyemmässä ajassa kuin mitä alussa se on sovittu. Koska ymmärrämme tilanteiden muuttuvan nopeastikin, on uuden lainan hakeminen taas helposti mahdollista. Tilannekohtaisten arvioidenkin tekeminen on arkipäivää.

Voi olla, että lainasummaa on muokattava tai takaisinmaksun aikataulua on venytettävä. Näissä tilanteissa on syytä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta nopea reagointi on mahdollista. Tarvittaessa voidaan neuvotella esimerkiksi lyhennysvapaasta. Haluamme ennen kaikkea mahdollistaa asiakasyritystemme toiminnan.

ideas music technology cafe writing businesswoman asian phone notes listening t20 a7ljox

Mistä edullisin yritysluotto

Moni yritys kohtaa taipaleellaan tilanteita, joissa tarvitaan lisärahoitusta. Tarve voi olla ennakkoon suunniteltu tai täysin yllättäen eteen tuleva tilanne. Jokainen luotonhakija miettii, onko tarjottu yritysluotto edullisin. Sen selvittämiseksi joutuu usein näkemään vähän vaivaa, mutta vaivannäkö kuitenkin kannattaa. Yrityslaina kannattaa kilpailuttaa, eikä vain sokeasti luottaa pankkien tarjoamaan vaihtoehtoon.

Kaikki mahdollisuudet kannattaa selvittää etenkin, jos kyseessä on uusi yritysluotto. Se onnistuu helposti, kun täyttää lainahakemuksen. Sitä varten tarvitaan vain yrityksen perustiedot ja tiedot lainan takaavasta tahosta. Kannattaa huomioida, että tarjouksen pyytäminen ei vielä velvoita ottamaan lainaa lainkaan.

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta. Lomakkeen voi täyttää kerralla, eikä mitään liitteitä tarvita. Lainatarjouksen saa sähköpostitse parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Kun tarjouksen sitten päättää hyväksyä, rahat saa käyttöönsä välittömästi.

Tyypillisesti pienten ja keskisuurten yritysten odotetaan antavan jotakin reaalivakuutta yrityslainaa saadakseen. Vakuuksien tarkoituksena on pyrkiä laskemaan lainan hintaa. Pankit eivät ota kontolleen yrityksen riskiä lainanoton suhteen. Pankkien intresseissä on keskittyä vain vakuuksiin liittyviin riskienhallintoihin. Pankkilainoihin liittyy korkokulujen lisäksi myös esimerkiksi mahdollisia avaus- ja käsittelymaksuja.

Yrityksen kannattaa olla tarkkana myös muissa lainaehdoissa yllätysten välttämiseksi. CrediNordin lähtökohtana on asiakkaiden tarpeet ja siitä syystä tarjotut rahoitusmallit ovat nopeita, joustavia ja ehdottoman selkeitä.

business professional t20 waYwym

Yritysluottoa 5000 euroa

Vaikka yritystoimintaa olisikin loistavasti suunniteltu, voi vastaan siltikin tulla tilanteita, joihin ei ole osannut varautua. Oma pääoma ei aina riitä ja usein sitä tarvitaan juuri vaikkapa kasvamiseen ja siten tulevaisuuden turvaamiseen. Lainan hakemista suunnitellessasi on oleellista olla selvillä oikean tarvittavan lainasumman suuruudesta.

Selvitä siis ensin, kuinka paljon lainaa oikeasti tarvitaan, onko tarvittava yritysluotto esim. 5000 / 20000 euroa vai kenties jotain siltä väliltä. Yrityksen kannattaa laskea tarkasti oikeasti tarvittava summa ja miettiä etukäteen, miten se maksetaan takaisin. 5000 euron yrityslainalla voit paikata esimerkiksi yrityksen kassavajetta. Yrittämisessä tärkeää olisi voida keskittyä täysin liiketoiminnan pyörittämiseen. Yritysluoton hakeminen voi olla kannattavaa, jos etsitään reilua ja kannattavaa ratkaisua. Voit vaikuttaa laina-aikaasi, ja jos tilanne muuttuu, lyhennysvapaita kuukausia on aina mahdollista hakea.

Lainamäärän arvioimme aina jokaisen yrityksen kohdalla erikseen. Lainamäärään, joka voidaan myöntää, vaikuttaa liikevaihto, yrityksen toimiala ja kokonaisriskiarvio. Yrityslainan määrä on tyypillisimmillään noin kuukauden liikevaihtoa vastaava summa. Kun pyydät tarjouksen, saat tietoosi lainasumman tarkalleen ja sen ehdot. Tarjouksen pyytäminen esimerkiksi 5 000 eurolle ei sido sinua mihinkään. Vertailtaessa vakuudettomia ja vakuudellisia yrityslainoja, on molemmilla omat vahvuutensa.

Jos lainatarve on lyhytaikainen voi vakuudeton 5000 euron yrityslaina olla parhaiten soveltuva. Muun muassa sesonkivaihtelu tai asiakkaan maksuviive voi aiheuttaa tilapäistä luoton tarvetta. Pankin kanssa asiointi voi kestää liian kauan, kun haetaan vakuudellista lainaa. Siinä tapauksessa vakuudeton yritysluotto voi toimia tilanteessa parhaiten. Sen hakeminenkin on nopeampaa ja vaivattomampaa. Aina paras luottovaihtoehto ei ole oman pankin tarjoama. Yrityslainoissa vertailu varsinkin kannattaa. Yrityslainalaskurin avulla saa aluksi hyvän käsityksen, millaisen lainatarjouksen voisimme antaa.

morning conference in the hotel running business online drink coffee or tea in paper cup job search t20 KJJkGX

Yritysluotto korko

CrediNordin yrityslainan avulla voi kattaa erilaisia yrityksen menoja, kuten uuden työntekijän palkkaamisesta koituvia kuluja, uuden toimitilan hankkimista tai yllättävien laskujen maksamista. Helposti ja nopeasti saatavissa oleva yritysluotto paikkaa kassavajetta ja yrittäjä pääsee keskittymään omaan liiketoimintaansa. Yritysluottoa harkittaessa kannattaa kuitenkin aina tarkistaa, mistä yrityslainan kokonaishinta muodostuu.

Luoton hinta on ensinnäkin aina yrityskohtainen. Lisäksi, kuten aina lainarahan kyseessä ollessa, luotosta maksetaan myös korkoa. Yritysluotto korko on järkevää vertailla tarkasti. CrediNord tarjoaa yritysluottoa, jossa kuukausikulu on kiinteä. Koron lisäksi luotto pitää jo valmiiksi sisällään kaikki muutkin kulut. Taloustilanteen hahmottamisesta tuleekin selkeämpää, kun maksettavaksi ei lankea mitään piilokuluja.

Lainasopimusta tehdessä sovitaan myös lainan takaisinmaksu korkoineen. Koron voidaan ajatella olevan luottoa luotonantajan ottamalle riskille. CrediNordilta voi saada yritysluottoa jonkin verran helpommalla ja nopeammin kuin tavallisilta pienlainoja tarjoavilta pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä. Yhteinen tavoitteemme on yritystoimintasi taloudellisen tilanteen korjaaminen.

Kun sinä menestyt, mekin menestymme. Tästä syystä voit maksaa lainasi myös etuajassa pois ilman mitään ylimääräisiä maksuja tai sanktioita ja näin pienentää omia korkokulujasi. Maksat kuluja aina vain niiltä kuukausilta, jolloin laina on oikeasti ollut käytössä. Mitä alhaisempi yrityksestä tekemämme riskiarvio on, sen pienemmät ovat myös lainakulut. Tarjoamamme lainan hinta perustuu arvioomme yrityksesi takaisinmaksukyvystä ja siihen liittyvästä riskiarvioinnista. Lainatarjous on sinulle riskitön ja tarkoitettu avuksesi yritystoimintasi suunnittelua varten. Tarjouspyyntö ei myöskään sido sinua mihinkään.

working from home one person lifestyle at home quarantine t20 3gK2By

Yritysluottoa pitkällä maksuajalla

Yritysluotto takaisinmaksu kannattaa aina suunnitella tarkasti. Maksuaikataulun laatiminen on hyvä pohja luotonhakusuunnitelmalle. Yrityslaina kannattaakin aina kilpailuttaa myös maksuaikataulun osalta. Mieti, sopiiko tarpeisiisi paremmin pitkä vai lyhyt maksuaika. CrediNordilla myöntämämme laina-ajat ovat tyypillisesti puolesta vuodesta puoleentoista vuoteen. Jos aikatauluja tarvitsee muokata näiden ulkopuolelle, asiasta voidaan neuvotella asiakaspalvelumme kanssa.

Asiakaspalvelu voi tarjota vaihtoehdoiksi esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia tai tilanteesta riippuen myös pidentää laina-aikaa tarpeen mukaan. Laina on aina mahdollista maksaa myös kokonaan takaisin, vaikka alun perin suunniteltu aikataulu olisikin ollut pidempi. Yritysluotto ehdot ovat tarpeen tullen joustavat.

Pidemmän maksuajan tuomat hyödyt ovat luotonottajalle selkeät. Pitkä maksuaika on armollisempi siinä mielessä, että siinä on paljon joustoa ja liikkuvuutta. Yritysluotto pitkällä maksuajalla toki tuo suuremmat kokonaiskulut kuin lyhyellä maksuajalla, mutta muutoksia on mahdollista tehdä koko laina-ajan ja tarpeen vaatiessa.

Lyhyempi maksuaika on puolestaan hieman pienempi kokonaiskuluiltaan, mutta samalla myös riskialttiimpi. CrediNordilla emme jätä yrittäjiä oman onnensa nojaan, vaan olemme vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa koko laina-ajan. Tukea saa erityisesti mahdollisissa muutostilanteissa, sillä haluamme panostaa suomalaisten yritysten toimintaedellytysten vahvistamiseen.