Credinord 6253 e1630654470451

Yrityslaina

Hae yrityslainaa
Vakuudeton yrityslaina 1 000–350 000 €
Hakemus minuutissa – lainatarjous tunnissa
Rahat tilille samana päivänä
Yrityslainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae yrityslainaa Keskustele asiantuntijan kanssa
Credinord 6253 e1630654470451
Yrityslainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Yrityslaina
Vakuudeton yrityslaina 1 000–350 000 €
Hakemus minuutissa – lainatarjous tunnissa
Rahat tilille samana päivänä
Yrityslainaa voi hakea sekä pienille että suuremmille summille

Yrityslainaa heti tilille ilman vakuuksia

Yrityslainaa voi saada nopeasti tilille, sillä laina on ilman vakuuksia. Hae yrityslainaa mihin tahansa käyttötarkoitukseen, sillä päätät itse lainan käyttökohteen. 

Yrityslainaa jopa 350 000 euroon asti ilman vakuuksia
Maksuaikaa lainalle 6 – 36 kuukautta
Vakuudeton yrityslaina, jossa yrittäjä toimii henkilötakaajana

Näin haet yrityslainaa

icon number list one

Hae yrityslainaa

Maksuton lainahakemus minuuteissa.

icon number list two

Tutustu yrityslainatarjoukseen

Jos olet tyytyväinen tarjoukseen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen.

icon number list three

Maksu tilille

Rahat maksetaan tilille viimeistään seuraavana arkipäivänä, kun lainasopimus on allekirjoitettu.

desktop img

Vakuudeton yrityslaina 1 000 – 350 000 € 

Hae yritykselle vakuudeton yrityslaina 1 000 – 350 000 eurolle jopa 36 kuukauden maksuajalla. Lainan korko ja hinta selviää lainatarjousta pyytämällä, sillä yrityslaina hinnoitellaan asiakaskohtaisesti. 

Voit nostaa vakuudetonta yrityslainaa kaikkiin yleisimpiin käyttötarkoituksiin. Ainoa rajoite lainan käyttötarkoitukseen on se, että lainaa tulisi käyttää yrityksen toimintaa varten, ei henkilökohtaiseen käyttöön. 

Yrityslainassa yrittäjä toimii lainan takaajana. Lainaan ei vaadita vakuuksia, sillä yrittäjän takaus riittää yrityslainan saantiin. 

Yrittäjä katsoo lainatarjousta jossa yrityskohtainen korko

Lainaa yritykselle toimialaan katsomatta 

Lainaa yritykselle voidaan myöntää mihin tahansa toimialaan. Tässä lista yleisistä toimialoista, jotka hyödyntävät vakuudetonta lainaa: 

Rakennusala ja kuljettaminen
Teollisuus
Kaupan ala ja ravintolat
Asiantuntijapalvelut

Toimialan sijaan tärkeää on, että yrityksellä on riittävästi maksukykyä lainan takaisinmaksuun. Lainapäätökseen vaikuttaa yrityksen taloudellinen tilanne ja takaajan tiedot. 


Liikevaihdon määrä ratkaisee, paljonko yritykselle voidaan myöntää lainaa. Lisäksi yrityksen luottoluokitus, tulos, velkamäärä ja muut taloudelliset tiedot vaikuttavat lainapäätökseen.

Credinord 5979

Yrityslainaa kaikkiin yhtiömuotoihin 

Yrityslainaa voidaan myöntää kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin: 

Lainaa osakeyhtiöille
toiminimille yrityslainaa
Yrityslainaa kommandiittiyhtiölle
Yrityslaina avoimelle yhtiölle

Yrityslainaa voidaan myöntää yritykselle, jolla on takana vähintään yksi tilikausi. Lainaa annetaan suhteessa liikevaihtoon, joten suuremman liikevaihdon yhtiö voi saada isomman vakuudettoman lainan. 

Takajalla on oltava puhtaat luottotiedot ja nimenkirjoitusoikeus yhtiöön. Suuremmissa yrityslainoissa voidaan vaatia kahta tai useampaa takaajaa. 

Usein kysyttyä yrityslainoista 

 • Paljonko yritys voi saada lainaa?

  Yrityslainaa voidaan myöntää ilman vakuuksia 1000 – 350 000 euroa. Lainan määrään vaikuttavat liikevaihdon määrä, yhtiön taloudellinen tilanne, toimiala ja muut tiedot.

  Saat lainatarjouksen avulla nopeasti nähtäväksi, minkälaista yrityslainaa yrityksellenne voidaan myöntää.

 • Minkälaisille yrityksille myönnetään yrityslainaa?

  Yrityslainaa myönnetään kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin ja toimialoihin. Yrityslainaa voi saada, kun:

  Yrityksellä on liikevaihtoa yli 10 000 euroa
  Vähintään yksi tilikausi takana
  Yrityksen ja takaajan luottotiedot kunnossa

 • Mikä on lainan korko?

  Lainan korko on yrityskohtainen. Selvität CrediNordin maksuttoman lainatarjouksen avulla nopeasti, minkälaista vakuudetonta yritys lainaa voit saada. Yrityslainan korkoon vaikuttaa lainamäärä sekä yrityksen ja takaajan tiedot.

 • Kuinka pitkää maksuaikaa yrityslainaan voi saada?

  Yrityslainaan myönnetään maksuaikaa 6 – 36 kuukautta. Lainan voi aina maksaa nopeammassa aikataulussa takaisin ja säästää kuluissa.

 • Vaaditaanko lainaan takaajia tai vakuuksia?

  Yrityslaina on vakuudetonta, eikä siihen tarvita mitään reaalivakuuksia. Lainaa varten yrittäjä antaa henkilötakauksen lainaan. Isommissa yrityslainoissa voidaan vaatia kahta takaajaa lainalle.

 • Voiko toiminimi saada yrityslainaa?

  Toiminimi voi saada normaalisti yrityslainaa, sillä vakuudetonta yrityslainaa myönnetään kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin. Toiminimi voi saada yrityslainaa jopa 350 000 euroon asti riippuen liikevaihdon määrästä.

 • Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

  Yrityslaina maksetaan tilille jopa samana päivänä, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Rahat maksetaan tilille, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja tarvittavat liitteet on toimitettu.

Yrityslainan saa nopeasti haettua

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia joustavasti käyttöön

Nosta lainaa yritykselle joustavasti ilman vakuuksia. Voit saada edullista yrityslainaa käyttöön jopa samana päivänä, joten yrityslaina sopii myös kiirellisiin rahan tarpeisiin. 


Voit käyttää yrityslainaa vaikka henkilöstön palkkaamiseen, varaston kasvattamiseen, markkinointiin tai uuden toimitilan hankintaan. Koska laina on vakuudetonta, päättää yrittäjä itse lopullisen lainan käyttökohteen. 

Yrityslainaan voidaan saada myös joustoa maksuissa. Voit saada lainaan jopa 4 kertaa vuodessa lyhennysvapaata. Tällöin riittää, että maksat lainan kulut kyseiseltä kuukaudelta, eikä lainan lyhennystä tarvitse tehdä. 

Lainatarjouksien käsittely on nopeaa ja helppoa ja siinä auttaa asiakaspalvelu

Lainatarjous ja rahat tilille nopeasti 

Saat lainatarjouksen nopeasti katsottavaksi, joten yrityslainan hakeminen ja nostaminen on nopeaa ja helppoa. 

Lainatarjouksesta näet, millä korolla lainaa voidaan myöntää. Koska lainatarjous on yrityskohtainen, selvität parhaiten sinulle tarjottavan yrityslainan koron pyytämällä tarjousta. 

Jos olet tyytyväinen lainatarjoukseen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen allekirjoitus linkin avulla. Lainan allekirjoitus tehdään sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. 

Rahat maksetaan tilille, kun sopimus on allekirjoitettu. Lainan maksua varten yrittäjän tulee vielä toimittaa todiste yrityksen tilinumerosta, jotta laina voidaan varmistaa maksettavaksi yrityksen omalle pankkitilille. 

Yrittäjä katsoo lainatarjousta jossa yrityskohtainen korko

Hae vakuudeton yrityslaina nopeasti käyttöön 

CrediNordin kautta voit hakea yrityslainaa 1 000 – 350 000 euroa ilman vakuuksia. Yrityslaina on vakuudetonta, johon riittää yrittäjän henkilökohtainen takaus. 

Yrityslainaan voidaan saada maksuaikaa 6 – 36 kuukautta. Lisäksi yritys voi saada lyhennysvapaita kuukausia jopa 4 kertaa vuodessa lainaan. 

Lainaa voi käyttää joustavasti, sillä yrityslaina on ilman vakuuksia. Lainaa myönnetään kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin, myös toiminimelle.

Yrityslainaa voidaan myöntää, kun yrityksellä on takana vähintään yksi tilikausi. Takaajalla ja yrityksellä on oltava luottotiedot kunnossa lainaa varten. Liikevaihdon määrä ratkaisee, paljonko lainaa voidaan myöntää. 

Hae maksuton lainatarjous jo tänään CrediNordilta! Näin selvität nopeasti, millä ehdoilla yrityksellesi voidaan myöntää nopeaa ja joustavaa rahoitusta. 

Pk-yrittäjä hakenut lainaa CrediNordilta

Pieni yrityslaina ilman vakuuksia

Pientä yrityslainaa voidaan nostaa ilman vakuuksia joustavasti käyttöön, sillä yrittäjä voi itse päättää lainan käyttötarkoituksen. Pientä alle 20 000 euron yrityslainaa voi nostaa osakeyhtiö, toiminimi, kommandiittiyhtiö tai avoin yhtiö. 

Pieni yrityslaina nostetaan usein käyttöön tiettyyn ennalta määriteltyyn käyttötarkoitukseen. Sillä voidaan rahoittaa esimerkiksi työntekijäkuluja, markkinointia, varaston kasvattamista tai uuden projektin aloittamista varten. Yritys voi nostaa pientä yrityslainaa myös kassanhallintaa varten. 

Nopea ja pieni yrityslaina sopii vakuudettomana pk-yritykselle, joka ei tarvitse suurta lainasummaa käyttöön. Koska laina on nopeasti nostettavissa tilille, se sopii myös äkillisiin rahan tarpeisiin.

Kokemuksia CrediNordista

Yhteistyössä