Credinord 6253 e1630654470451

Yrityslaina

Hae yrityslainaa
Vakuudeton yrityslaina jopa 250 000 €
Hakemus minuutissa – saat lainatarjouksia jo saman päivän aikana
Nopeaa ja helppoa
Yrityslainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae yrityslainaa
Credinord 6253 e1630654470451
Yrityslainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Yrityslaina
Vakuudeton yrityslaina jopa 250 000 €
Hakemus minuutissa – saat lainatarjouksia jo saman päivän aikana
Nopeaa ja helppoa
Yrityslainaa voi hakea sekä pienille että suuremmille summille

Yrityslainaa nopeasti tilille ilman vakuuksia

Yrityslainaa voi saada nopeasti tilille, sillä laina voi saada ilman vakuuksia jopa 250 000 €. Hae yrityslainaa mihin tahansa käyttötarkoitukseen, sillä päätät itse lainan käyttökohteen. 

Yrityslainaa jopa 250 000 euroon asti ilman vakuuksia
Maksuaikaa lainalle 1–48 kuukautta
Yli 250 000 euron lainaan reaalivakuus

Näin haet yrityslainaa

icon number list one

Hae yrityslainaa

Maksuton lainahakemus minuuteissa.

icon number list two

Tutustu yrityslainatarjouksiin

Jos olet tyytyväinen johonkin tarjoukseen, voit valita sen ja allekirjoittaa lainasopimuksen.

icon number list three

Ota seuraavat asiakirjat esiin valmiiksi

Tuorein tilinpäätös, tilikauden kirjanpito
kirjanpidon väliajo, mikäli viimeisimmästä tilinpäätöksestä on aikaa yli 3 kuukautta.

desktop img

Vakuudeton yrityslaina 500 – 250 000 € 

Hae yritykselle vakuudeton yrityslaina 500–250 000 eurolle jopa 48 kuukauden maksuajalla. Lainan korko ja hinta selviää lainatarjousta pyytämällä, sillä yrityslaina hinnoitellaan asiakaskohtaisesti. 

Voit nostaa vakuudetonta yrityslainaa kaikkiin yleisimpiin käyttötarkoituksiin. Ainoa rajoite lainan käyttötarkoitukseen on se, että lainaa tulisi käyttää yrityksen toimintaa varten, ei henkilökohtaiseen käyttöön. 

Yrittäjä katsoo lainatarjousta jossa yrityskohtainen korko

Lainaa yritykselle toimialaan katsomatta 

Lainaa yritykselle voidaan myöntää mille tahansa toimialalle. Tässä lista yleisistä toimialoista, jotka hyödyntävät vakuudetonta lainaa: 

Rakennusala ja kuljettaminen
Teollisuus
Kaupan ala ja ravintolat
Asiantuntijapalvelut

Toimialan sijaan tärkeää on, että yrityksellä on riittävästi maksukykyä lainan takaisinmaksuun. Lainapäätökseen vaikuttaa yrityksen taloudellinen tilanne ja takaajan tiedot. 


Liikevaihdon määrä ratkaisee, kuinka paljon yritykselle voidaan myöntää lainaa. Lisäksi yrityksen luottoluokitus, tulos, velkamäärä ja muut taloudelliset tiedot vaikuttavat lainapäätökseen.

Credinord 5979

Yrityslainaa kaikkiin yhtiömuotoihin 

Yrityslainaa voidaan myöntää kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin: 

Lainaa osakeyhtiöille
Toiminimille yrityslainaa
Yrityslainaa kommandiittiyhtiölle
Yrityslaina avoimelle yhtiölle

Lainaa myönnetään suhteessa liikevaihtoon, joten suuremman liikevaihdon yhtiö voi saada isomman vakuudettoman lainan. 

Takajalla on oltava puhtaat luottotiedot ja nimenkirjoitusoikeus yhtiöön. Suuremmissa yrityslainoissa voidaan vaatia kahta tai useampaa takaajaa. 

Usein kysyttyä yrityslainoista 

 • Kuinka paljon yritys voi saada lainaa?

  Yrityslainaa voidaan myöntää ilman vakuuksia 500–250 000 euroa. Lainan määrään vaikuttavat liikevaihdon määrä, yhtiön taloudellinen tilanne, toimiala ja muut tiedot.

  Saat lainahakemuksen avulla nopeasti nähtäväksi, minkälaista yrityslainaa yrityksellenne voidaan myöntää.

 • Millaisille yrityksille myönnetään yrityslainaa?

  Yrityslainaa myönnetään kaikille yleisimmille yhtiömuodoille ja toimialoille. Lainaa voivat hakea suomalaiset kaupparekisterissä olevat luottokelpoiset yritykset. Lainaa yritykselle hakevan henkilön tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu.

 • Mikä on lainan korko?

  Yrityslainan korko määräytyy aina lainanmyöntäjän tekemän kokonaisarvion perusteella ja siihen vaikuttavat maksukyvyn lisäksi yrityksen toimiala, tulevaisuuden näkymät ja yrityksestä tehty riskiarvio. Mitä suurempaa lainasummaa yritys hakee, sitä pienempi sen korko yleensä on.

 • Kuinka pitkää maksuaikaa yrityslainaan voi saada?

  Yrityslainaan myönnetään maksuaikaa 1–48 kuukautta. Lainan voi aina maksaa nopeammassa aikataulussa takaisin ja säästää täten kuluissa. Mahdollisuus ennenaikaiseen takaisinmaksuun käy ilmi saamastasi lainatarjouksesta.

 • Vaaditaanko lainaan vakuuksia?

  Yrityslaina on vakuudetonta, eikä siihen tarvita mitään reaalivakuuksia. Isommissa yrityslainoissa vaaditaan vakuus.

 • Voiko toiminimi saada yrityslainaa?

  Toiminimi voi saada normaalisti yrityslainaa, sillä vakuudetonta yrityslainaa myönnetään kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin. Toiminimi voi saada yrityslainaa jopa 250 000 euroon asti riippuen liikevaihdon määrästä.

 • Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

  Jotta saat rahat yrityksen tilille nopeasti, kannattaa etsiä viimeisimmät kirjanpitoajot sekä tilinpäätöstiedot jo ennakkoon, sillä useimmat lainanmyöntäjät tarvitsevat näistä ilmeneviä tietoja luottopäätöstä tehdessään. Mitä pikaisemmin voit toimittaa yrityksen talouteen liittyvät tiedot, sitä nopeammin laina siirretään tilille. Vakuudettoman lainan voi saada nopeammin, kun taas vakuudellisessa lainassa voi kestää kauemmin.

Yrityslainan saa nopeasti haettua

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia joustavasti käyttöön

Hae lainaa yritykselle joustavasti ilman vakuuksia. Voit saada edullisen yrityslainatarjouksen jopa samana päivänä, joten yrityslaina sopii myös kiirellisiin rahan tarpeisiin. 

Yrityslainaa voi hyödyntää erilaisiin investointeihin, kuten henkilöstön palkkaamiseen, varaston kasvattamiseen, markkinointiin tai uuden toimitilan hankintaan. Koska laina on vakuudetonta, päättää yrittäjä itse lopullisen lainan käyttökohteen. 

Lainatarjouksien käsittely on nopeaa ja helppoa ja siinä auttaa asiakaspalvelu

Lainatarjous nopeasti 

Saat lainatarjouksen nopeasti katsottavaksi, joten yrityslainan hakeminen ja nostaminen on nopeaa ja helppoa. 

Lainatarjouksesta näet, millä korolla lainaa voidaan myöntää. Koska lainatarjous on yrityskohtainen, selvität parhaiten sinulle tarjottavan yrityslainan koron pyytämällä tarjousta. 

Valittuasi haluamasi tarjouksen sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin siirtyä yhteistyökumppanimme palveluun, jossa voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Jotta saat rahat yrityksen tilille nopeasti, kannattaa etsiä viimeisimmät kirjanpitoajot sekä tilinpäätöstiedot jo ennakkoon, sillä useimmat lainanmyöntäjät tarvitsevat näistä ilmeneviä tietoja luottopäätöstä tehdessään. Mitä pikaisemmin voit toimittaa yrityksen talouteen liittyvät tiedot, sitä nopeammin laina siirretään tilille.

Yrittäjä katsoo lainatarjousta jossa yrityskohtainen korko

Hae vakuudeton yrityslaina nopeasti käyttöön 

CrediNordin lainavertailun kautta voit hakea yrityslainaa 500–250 000 euroa ilman vakuuksia. Yrityslainaan voidaan saada maksuaikaa 1–48 kuukautta.

Lainaa voi käyttää joustavasti, sillä yrityslaina on ilman vakuuksia. Lainaa myönnetään kaikkiin yleisimpiin yhtiömuotoihin, myös toiminimelle.

Yrityksen nimenkirjoitusoikeutetulla ja yrityksellä on oltava luottotiedot kunnossa lainaa varten. Lainan summa, maksuaika, yrityksen maksuvalmius ja vastuuhenkilöiden luottokelpoisuus voivat vaikuttaa lainan hintaan.

Vertaile yrityslainat jo tänään CrediNordilla! Näin selvität nopeasti, millä ehdoilla yrityksellesi voidaan myöntää nopeaa ja edullista rahoitusta. 

Pk-yrittäjä hakenut lainaa CrediNordilta

Pieni yrityslaina ilman vakuuksia

Pientä yrityslainaa voidaan nostaa ilman vakuuksia joustavasti käyttöön, sillä yrittäjä voi itse päättää lainan käyttötarkoituksen. Pientä, esimerkiksi alle 20 000 euron yrityslainaa voi nostaa osakeyhtiö, toiminimi, kommandiittiyhtiö tai avoin yhtiö. 

Pieni yrityslaina nostetaan usein käyttöön tiettyyn ennalta määriteltyyn käyttötarkoitukseen. Sillä voidaan rahoittaa esimerkiksi työntekijäkuluja, markkinointia, varaston kasvattamista tai uuden projektin aloittamista varten. Yritys voi nostaa pientä yrityslainaa myös kassanhallintaa varten. 

Nopea ja pieni yrityslaina sopii vakuudettomana pk-yritykselle, joka ei tarvitse suurta lainasummaa käyttöön. Koska laina on nopeasti nostettavissa tilille, se sopii myös äkillisiin rahan tarpeisiin.

Yhteistyössä

sortter logo