Saldo Bank – kokemuksia ja arvostelu

Saldo Bank on moderni digitaalinen pankki, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2019 lähtien. Pankki tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman lainatuotteita sekä talletuspalveluita. Pankin tavoitteena on tulla Suomen suosituimmaksi digitaaliseksi pankiksi tarjoamalla helppokäyttöisiä ja nopeita rahoitusratkaisuja verkossa.

Saldo Bank logo

Lainaa 100–10 000 €

Korko: 6,9–19,9 %

Erikoistunut pienlainoihin

Suomenkielinen asiakaspalvelu

Täytä hakemus »

Tasalyhenteinen kertalaina. Vuotuinen nimelliskorko 6,9% – 19,9%. Lainanhoitokulu: 0,01% / päivä ja korkeintaan 150€ / vuosi. Laina-aika: 24 – 60 kuukautta. Kuukausierä: 22€-419€. Todellinen vuosikorko: 10,6 – 28,3 %. Esimerkkilaina: Kokonaiskulut 4000 € lainalle 60 kuukauden maksuajalle 91,17€ maksuerin ovat 5 470€.

Lainaa 1 000–60 000 €

Korko: 4–15 %

Yksi hakemus – tarjouksia kymmeniltä pankeilta

100 % suomalainen toimija

Täytä hakemus »

Lainaesimerkki: 11 000 €, aika 5 v., korko 6,5 %, tod. vuosikorko 7,72 %, av.maksu 0 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk, yht. 13 214 € eli 220 €/kk, henk. korko voi olla 4-15 % + voimassa oleva viitekorko.

Saldo Bank lyhyesti

Saldo Bank on liettualaislähtöinen digitaalinen pankki, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2019. Pankin palvelut keskittyvät täysin verkkoon, eikä sillä ole perinteisiä kivijalkakonttoreita. Saldo Bankin kautta voi hakea erilaisia lainatuotteita, kuten kulutusluottoja ja joustoluottoja ilman vakuuksia tai takaajia. Lainasummat vaihtelevat 300 eurosta 10 000 euroon, ja lainapäätöksen voi saada jopa 15 minuutissa. Pankki noudattaa hyviä luotonantokäytäntöjä ja toimii Suomessa Finanssivalvonnan alaisuudessa.

Saldo Bankin lainatuotteet on suunniteltu auttamaan asiakkaita erilaisissa arjen rahoitustarpeissa. Esimerkiksi kodin remontit, matkat tai muut suuremmat hankinnat on helppo rahoittaa kulutusluoton avulla. Joustoluotto tarjoaa puolestaan joustavuutta yllättävien menojen kattamiseen, ja siitä voi nostaa rahaa tililleen aina tarpeen mukaan. Pankki on panostanut erityisesti nopeaan ja helppokäyttöiseen palveluun, joka mahdollistaa lainan saamisen nopeasti ja vaivattomasti.

Saldo Bankin etusivu

Kuka voi hakea lainaa Saldo Bankista

Saldo Bank myöntää lainoja täysi-ikäisille, eli 18 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa. Hakijan tulee omata myös suomalaiset pankkitunnukset ja pankkitili. Lainan hakijan taloudellinen tilanne tarkistetaan aina automaattisesti, ja maksuhäiriömerkintä voi estää lainan saamisen.

Saldo Bank ei vaadi hakijoilta vakuuksia tai takaajia, ja myös työttömät voivat saada lainaa, kunhan heillä on säännölliset tulot ja hyvä maksukyky. Opiskelijat ja eläkeläiset voivat myös hakea lainaa, ja tuloiksi lasketaan myös erilaiset tuet ja eläkkeet. Hakemuksen voi tehdä kokonaan sähköisesti, ja lainapäätöksen saa usein jo muutamassa minuutissa.

Kilpailuta Saldo Bank ja kymmenet muut lainanantajat

Täytä lainahakemus Credinordin palvelussa ja kilpailutat Saldo Bankin ja yli kymmeen muuta lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Palvelumme avulla haet lainaa aina 60 000 € saakka.

Lainan hakeminen Saldo Bankista

Lainan hakeminen Saldo Bankista on nopeaa ja yksinkertaista. Prosessi alkaa siitä, että valitset haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan pankin verkkosivuilla. Seuraavaksi täytät henkilö- ja yhteystietosi sekä tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi.

Saldo Bankin lainanhakuprosessi on täysin digitaalinen, mikä tarkoittaa, että voit tehdä hakemuksen milloin tahansa ja mistä tahansa. Hakemukseen ei tarvita liitteitä tai vakuuksia, mikä nopeuttaa prosessia huomattavasti. Lainapäätöksen saat useimmiten jo 15 minuutissa, ja hyväksyttyäsi tarjouksen rahat siirtyvät tilillesi nopeasti.

Saldo Bank tarjoaa sekä kertaluottoja että joustoluottoja. Kertaluoton maksuaika voi olla 12–88 kuukautta, ja joustoluottoa voi käyttää joustavasti tarpeen mukaan ilman kiinteää takaisinmaksuaikaa. Joustoluoton nostoraja on 2000 euroa, ja siitä peritään korkoa vain käytetystä summasta.

Kokemuksia Saldo Bankista

Saldo Bank on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltään. Asiakkaat arvostavat erityisesti pankin helppokäyttöistä ja nopeaa palvelua. Lainanhakuprosessi on selkeä ja vaivaton, ja lainapäätöksen saa nopeasti ilman turhaa byrokratiaa. Monien mielestä Saldo Bankin kilpailukykyiset korot ja joustavat lainaehtot ovat merkittäviä etuja.

Negatiivista palautetta on tullut lähinnä siitä, että kaikki lainanhakijat eivät ole saaneet hyväksyttyä lainahakemustaan. Tämä johtuu yleensä siitä, että hakijan taloudellinen tilanne ei ole ollut riittävän hyvä lainan saamiseen. Kaiken kaikkiaan asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Saldo Bankin palveluun ja suosittelevat sitä muillekin.

Nainen ja mies katsovat puhelimelta eri lainatarjouksia ja kävelevät samalla

Yritys Saldo Bankin taustalla

Saldo Bankilla on toimistot Suomessa ja Liettuassa. Suomessa operoi Saldo Bank UAB Suomen sivuliike

Saldo Bankin toiminnan keskiössä on tarjota asiakkailleen moderneja ja helppokäyttöisiä rahoitusratkaisuja. Pankki panostaa erityisesti omaan finanssiteknologian kehittämiseen ja automatisoituihin palveluihin, jotka vastaavat entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Pankin tavoitteena on kehittyä Suomen suosituimmaksi digitaaliseksi pankiksi ja tarjota asiakkailleen paras mahdollinen palvelukokemus.

Saldo Bank asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Saldo Bank tarjoaa asiakaspalvelua suomeksi puhelimitse ja sähköpostitse. Voit olla yhteydessä pankin asiakaspalveluun seuraavilla tiedoilla:

Omalainan yhteystiedot ovat seuraavat:

  • Puhelinnumero: 010 190 100
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@saldo.com
  • Osoite: Lautatarhankatu 10, 00580 Helsinki (ei asiakaspalvelua paikan päällä)

Saldo Bankin asiakaspalvelu on saanut kiitosta nopeudestaan ja asiantuntevuudestaan. Mikäli sinulla on kysymyksiä lainahakemukseen tai muihin pankin palveluihin liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun yllä olevina aukioloaikoina.

Kokeile Credinordin lainapalvelua

Saat yhdistelylainatarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Hae lainaa »

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Turvallinen palvelu

Credinord täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Usein kysytyt kysymykset Saldo Bankista

Onko Omalaina.fi luotettava?

Saldo Bank tarjoaa kulutusluottoa 1000–10 000 euroon ja joustoluottoa 300–2000 euroon. Lopullinen lainasumma riippuu aina hakijan luottokelpoisuudesta ja taloudellisesta tilanteesta.

Mikä on Saldo Bank?

Saldo Bank on digitaalinen pankki, joka tarjoaa laina- ja talletuspalveluita Suomessa ja Liettuassa. Pankki aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2019.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Saldo Bankin lainapäätöksen voi saada jopa 15 minuutissa. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen rahat siirtyvät tilillesi nopeasti, usein jo saman päivän aikana.

Tarvitaanko lainalle vakuuksia tai takaajaa?

Ei, Saldo Bankin lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin tarvita takaajia.

Voinko hakea lainaa, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Maksuhäiriömerkintä voi estää lainan saamisen Saldo Bankista. Pankki tarkistaa hakijan luottotiedot automaattisesti lainahakemuksen yhteydessä.

Miten haen lainaa Saldo Bankista?

Täytä lainahakemus Saldo Bankin verkkosivuilla, valitse haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika, ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi. Saat lainapäätöksen nopeasti, ja rahat siirtyvät tilillesi hyväksyttyäsi tarjouksen.

Mikä on Saldo Bankin joustoluotto?

Saldo Bankin joustoluotto on jatkuva luotto, jonka nostoraja on 2000 euroa. Luotto toimii kuten luottokortti, ja maksat korkoa vain käytetystä summasta.

Löydä edullinen laina

Credinord auttaa sinua löytämään edullisen lainan

Credinordin blogi

Viimeisimmät blogikirjoituksemme

Punkaharju, Savonlinna – Punkaharjun museotie

Yrittäjän kilometrikorvaus

Suomalaisen Yrittäjän kilometrikorvaus Siirry vuoden 2024 kilometrikorvauksiin » Kilometrikorvaukset ovat tehokas tapa lisätä vuosittain saamaasi tuloa yrittäjänä. Jokainen yritysajoon käytetty kilometri ...
Lue lisää »

Iso yrityslaina

Aika ajoin yritys saattaa tarvita isomman kokoluokan lainaa. Kyse saattaa olla esimerkiksi uuden toimitilan tai koneen hankkimisesta tai laajentumisesta uusille ...
Lue lisää »
Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.