Rahalaitos – kokemuksia ja arvostelu

Rahalaitos.fi on pohjoismaalainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden hakea lainaa monelta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä yhdellä hakemuksella. Palvelun kautta voit hakea vakuudetonta lainaa, ja kilpailutuksen avulla löydät parhaan tarjouksen helposti ja nopeasti.

Rahalaitos logo

Lainaa 1 000–60 000 €

Korko: 4–20 %

Pohjoismaalainen lainavertailu

Rahat tilille jopa samana päivänä

Täytä hakemus »

Lainaesimerkki: 10 000 € lainan takaisinmaksuaika 5 vuotta, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk.

Lainaa 1 000–60 000 €

Korko: 4–15 %

Yksi hakemus – tarjouksia kymmeniltä pankeilta

100 % suomalainen toimija

Täytä hakemus »

Lainaesimerkki: 11 000 €, aika 5 v., korko 6,5 %, tod. vuosikorko 7,72 %, av.maksu 0 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk, yht. 13 214 € eli 220 €/kk, henk. korko voi olla 4-15 % + voimassa oleva viitekorko.

Rahalaitos lyhyesti

Rahalaitos.fi on ollut toiminnassa vuodesta 2011 ja on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista lainojen kilpailutuspalveluista. Palvelun avulla voit saada lainatarjouksia 50 eurosta aina 70 000 euroon asti. Laina-ajat vaihtelevat yhdestä vuodesta viiteentoista vuoteen, ja kaikki lainat ovat vakuudettomia, mikä tarkoittaa, että et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia. Palvelun käyttö on täysin maksutonta, ja sen avulla säästät aikaa ja vaivaa, koska sinun ei tarvitse tehdä useita lainahakemuksia eri rahoituslaitoksiin. Rahalaitos.fi toimii yhteistyössä 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, joten saat käyttöösi laajan valikoiman kilpailukykyisiä lainatarjouksia yhdellä hakemuksella.

Rahalaitos.fi -palvelun etusivu

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitos.fi

Rahalaitos.fi lainoja voivat hakea 20–79-vuotiaat henkilöt, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa ja omata suomalainen pankkitili. Lisäksi lainanhakijan on pystyttävä tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla, jotka ovat välttämättömät lainahakemuksen käsittelyssä. Lainan saamiseksi tarvitaan säännölliset tulot, jotka voivat olla palkkatuloja tai eläkettä. Mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintöjä, lainan saaminen on mahdotonta, sillä puhtaat luottotiedot ovat ehdoton edellytys. Hakemuksen voi tehdä myös yhteishakijan kanssa, mikä usein parantaa lainan saantimahdollisuuksia ja voi tuoda edullisempia lainaehtoja. Yhteishakijaksi sopii parhaiten esimerkiksi puoliso tai muu läheinen henkilö, joka pystyy myös täyttämään lainan saamisen ehdot.

Kootusti, ketkä voivat hakea lainaa Rahalaitos.fi:n kautta:

  • 20–79-vuotiaat henkilöt
  • ei luottohäiriömerkintöjä
  • asuu vakituisesti Suomessa
  • hakijalla tulee olla vakituiset tulot: palkka tai eläke

Hae lainaa – yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä tarjouksia

Oletko kokeillut Credinordia? Pavelumme avulla haet lainaa aina 60 000 € saakka. Täyttämällä lainahakemuksen Credinordin palvelussa saat lainatarjouksia jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Lainan hakeminen Rahalaitos.fi:stä

Lainan hakeminen Rahalaitos.fi:stä on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen prosessi, joka alkaa verkkosivuilta löytyvän lainalaskurin täyttämisellä. Lainalaskuriin syötetään haluttu lainasumma sekä takaisinmaksuaika, jonka jälkeen hakija saa arvion kuukausierästä. Tämä arvio auttaa hahmottamaan lainan kustannukset jo ennen hakemuksen lähettämistä. Seuraavaksi hakija täyttää henkilötiedot, kuten nimen, osoitteen ja tulotiedot. Näiden tietojen perusteella Rahalaitos.fi kilpailuttaa lainat yhteistyökumppaneidensa kesken. Hakemuksen lähettämisen jälkeen ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat yleensä muutamassa minuutissa. Hakijan kannattaa kuitenkin odottaa kaikki tarjousten saapumista, jotta hän voi vertailla niitä perusteellisesti ja valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Hyväksyttyään tarjouksen lainansaaja allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksillaan, ja rahat siirtyvät tilille usein jo samana päivänä. Suuremmissa lainoissa voidaan tarvita lisäselvityksiä, kuten palkkakuitteja, mutta näitä ei yleensä vaadita vakuudettomissa lainoissa.

Kokemuksia Rahalaitos.fi:stä

Rahalaitos.fi:stä on kertynyt runsaasti positiivisia kokemuksia, joita asiakkaat ovat jakaneet erilaisilla keskustelupalstoilla ja arvostelusivustoilla. Asiakkaat kiittelevät erityisesti palvelun helppoutta ja nopeutta – lainatarjoukset saa nopeasti yhdellä hakemuksella, ja lainan kilpailutusprosessi on selkeä ja käyttäjäystävällinen. Palvelua arvostetaan myös sen läpinäkyvyyden vuoksi, sillä asiakas saa kattavasti tietoa lainatarjouksista ja niiden ehdoista ennen päätöksen tekemistä. Negatiivisia kommentteja on tullut lähinnä tilanteista, joissa lainaa ei ole myönnetty, mutta tämä johtuu yleensä lainantarjoajien tekemistä riskiarvioista, joihin Rahalaitos.fi ei voi vaikuttaa. Yleisesti ottaen asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Rahalaitos.fi asiakaspalveluun, joka on saanut kiitosta ystävällisyydestään ja asiantuntevuudestaan. Asiakaspalvelun aukioloajat voisivat joidenkin mielestä olla pidemmät, mutta palvelun suomalaisuus ja luotettavuus saavat laajasti kiitosta.

Nainen ja mies katsovat puhelimelta eri lainatarjouksia ja kävelevät samalla

Yritys Rahalaitoksen taustalla

Rahalaitos.fi:n omistaa Sambla Group Oy, joka on suomalainen yritys. Rahalaitos perustettiin vuonna 2011, ja sen kotipaikka on Tampere. Sambla Group on osa ruotsalaista Sambla Group AB. Sambla Group omistaa useita muita rahoitusta palvelevia sivustoja, kuten Omalaina.fi ja rahoitu.fi.

Rahalaitos.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahalaitos.fi tarjoaa asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse arkisin. Asiakaspalvelu on auki maanantaista torstaihin klo 8.30–16.00 ja perjantaisin klo 8.30–15.00. Yhteystiedot ovat seuraavat:

  • Puhelinnumero: 09 2311 3670
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@rahalaitos.fi
  • Osoite: Yliopistonkatu 58 B, 33100 Tampere

Kokeile Credinordin lainapalvelua

Saat yhdistelylainatarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Hae lainaa »

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Turvallinen palvelu

Credinord täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Usein kysytyt kysymykset Rahalaitos.fi

Onko Rahalaitos.fi luotettava?

Kyllä, Rahalaitos.fi on luotettava ja Pohjoismaalainen lainanvertailupalvelu. Se toimii yhteistyössä useiden tunnettujen pankkien ja rahoituslaitosten kanssa.

Voinko saada Rahalaitos.fi kautta lainaa?

Jos olet 20–79-vuotias, asut Suomessa ja sinulla on puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot, voit todennäköisesti saada lainaa Rahalaitos.fi kautta.

Paljonko lainaa Rahalaitos.fi tarjoaa?

Rahalaitos.fi kautta voit hakea lainaa 50 eurosta 60 000 euroon asti yksityishenkilöille.

Mikä on Rahalaitos.fi lainan korko?

Rahalaitos ei itse myönnä lainoja. Rahalaitoksen palvelun kautta saatujen lainatarjousten korko vaihtelee lainatarjouksen mukaan, mutta nimelliskorko on yleensä 4–20 %. Lopullinen korko ja lainan ehdot määräytyvät luotonantajan tekemän riskiarvion perusteella.

Miten haen lainaa Rahalaitos.fi:stä?

Täytä lainahakemus Rahalaitos.fi-sivuilla ja saat lainatarjoukset useilta eri rahoituslaitoksilta muutamassa minuutissa. Voit vertailla tarjouksia ja valita niistä parhaan.

Löydä edullinen laina

Credinord auttaa sinua löytämään edullisen lainan

Credinordin blogi

Viimeisimmät blogikirjoituksemme

Punkaharju, Savonlinna – Punkaharjun museotie

Yrittäjän kilometrikorvaus

Suomalaisen Yrittäjän kilometrikorvaus Siirry vuoden 2024 kilometrikorvauksiin » Kilometrikorvaukset ovat tehokas tapa lisätä vuosittain saamaasi tuloa yrittäjänä. Jokainen yritysajoon käytetty kilometri ...
Lue lisää »

Iso yrityslaina

Aika ajoin yritys saattaa tarvita isomman kokoluokan lainaa. Kyse saattaa olla esimerkiksi uuden toimitilan tai koneen hankkimisesta tai laajentumisesta uusille ...
Lue lisää »
Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.