Omalaina – kokemuksia ja arvostelu

Omalaina.fi on suomalainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden saada lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä yhdellä hakemuksella. Palvelun kautta voit hakea vakuudetonta lainaa, ja kilpailutuksen avulla löydät parhaan tarjouksen helposti ja nopeasti.

Omalaina

Lainaa 1 000–60 000 €

Korko: 4–20 %

Pohjoismaalainen lainavertailu

Rahat tilille jopa samana päivänä

Täytä hakemus »

Lainaesimerkki: 10 000 € lainan takaisinmaksuaika 5 vuotta, korko 12,6 %, tod. vuosikorko 14,9 % ja avausmaksu 95 €, tilinhoitopalkkio 5 €/kk, yht. 13 958 € eli 233 €/kk.

Lainaa 1 000–60 000 €

Korko: 4–15 %

Yksi hakemus – tarjouksia kymmeniltä pankeilta

100 % suomalainen toimija

Täytä hakemus »

Lainaesimerkki: 11 000 €, aika 5 v., korko 6,5 %, tod. vuosikorko 7,72 %, av.maksu 0 €, tilinhoitomaksu 5 €/kk, yht. 13 214 € eli 220 €/kk, henk. korko voi olla 4-15 % + voimassa oleva viitekorko.

Omalaina lyhyesti

Omalaina.fi on kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu, jonka kautta voi hakea kulutusluottoa aina 60 000 euroon saakka. Laina-ajat ovat joustavat, ja maksuaikaa voi saada jopa 20 vuotta. Omalaina.fi-palvelun omistaa Sambla Group Oy, joka on tunnettu rahoitusalan toimija Pohjoismaissa. Omalainan kautta kilpailutetut lainat ovat aina vakuudettomia, eli et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia. Palvelun käyttö on täysin maksutonta, ja sen avulla voit kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti yhdellä hakemuksella.

Omalaina tarjoaa monipuolisia lainavaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Voit hakea pikalainaa, joustoluottoa, kulutusluottoa tai yhdistelylainaa, ja lainan suuruus voi vaihdella 100 eurosta aina 60 000 euroon asti. Palvelun kautta voit saada lainatarjouksia jopa 30 eri lainantarjoajalta, mikä takaa kilpailukykyiset lainatarjoukset. Omalaina.fi:n avulla voit säästää aikaa ja rahaa, sillä sinun ei tarvitse tehdä useita lainahakemuksia eri rahoituslaitoksiin.

Omalaina.fi:n etusivu

Kuka voi hakea lainaa Omalaina.fi:stä

Lainaa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite Suomessa. Hakijan tulee omata myös suomalaiset pankkitunnukset ja pankkitili. Omalainan kautta lainaa voivat hakea niin palkansaajat, eläkeläiset kuin opiskelijatkin, sillä tuloiksi lasketaan myös erilaiset tuet ja eläkkeet.

Maksuhäiriömerkintä ei automaattisesti estä lainan saamista, mutta se voi vaikeuttaa lainan myöntämistä merkittävästi. Luotonantajat tarkistavat hakijoiden luottotiedot automaattisesti, ja maksuhäiriömerkinnän omaavan henkilön on usein haastavampaa saada lainaa ilman yhteishakijaa. Yhteishakijan lisääminen lainahakemukseen parantaa lainan saantimahdollisuuksia ja voi tuoda edullisempia lainaehtoja. Yhteishakijaksi sopii parhaiten esimerkiksi puoliso tai muu perheenjäsen.

Kootusti, ketkä voivat hakea lainaa Omalaina.fi:n kautta:

  • 18–79-vuotiaat henkilöt
  • ei luottohäiriömerkintöjä
  • asuu vakituisesti Suomessa
  • hakijalla tulee olla vakituiset tulot: palkka tai eläke

Hae lainaa – yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä tarjouksia

Oletko kokeillut Credinordia? Pavelumme avulla haet lainaa aina 60 000 € saakka. Täyttämällä lainahakemuksen Credinordin palvelussa saat lainatarjouksia jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Lainan hakeminen Omalainan palvelusta

Lainan hakeminen Omalainalta on yksinkertaista ja nopeaa. Prosessi alkaa siitä, että täytät hakemukseen haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Näiden tietojen perusteella saat heti arvion lainan kuukausierästä, mikä auttaa hahmottamaan lainan kustannukset. Seuraavaksi täytät henkilö- ja yhteystietosi sekä tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen Omalaina.fi kilpailuttaa lainan useiden eri pankkien ja rahoituslaitosten kesken. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat yleensä muutamassa minuutissa. On suositeltavaa odottaa kaikkien tarjousten saapumista, jotta voit vertailla niitä perusteellisesti ja valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen allekirjoitat lainasopimuksen verkkopankkitunnuksillasi, ja rahat siirtyvät tilillesi nopeasti, usein jo samana päivänä.

Omalaina.fi:n kautta lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, ja palvelu säästää aikaa ja vaivaa verrattuna perinteisiin lainanhakutapoihin. Lisäksi saat kattavasti tietoa eri lainatarjouksista ja niiden ehdoista, mikä helpottaa päätöksentekoa.

Kokemuksia Omalaina.fi

Omalaina.fi on saanut paljon positiivista palautetta käyttäjiltään. Asiakkaat kiittelevät erityisesti palvelun helppoutta ja nopeutta – lainatarjoukset saa nopeasti yhdellä hakemuksella, ja lainan kilpailutusprosessi on selkeä ja käyttäjäystävällinen. Monet asiakkaat ovat myös arvostaneet palvelun läpinäkyvyyttä, sillä lainatarjoukset ja niiden ehdot esitetään selkeästi ja kattavasti.

Negatiivisia kokemuksia on ollut lähinnä tilanteista, joissa lainaa ei ole myönnetty, mutta tämä johtuu usein lainantarjoajien tekemistä riskiarvioista, joihin Omalaina.fi ei voi vaikuttaa. Yleisesti ottaen asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Omalaina.fi

asiakaspalveluun, joka on saanut kiitosta ystävällisyydestään ja asiantuntevuudestaan. Asiakaspalvelun aukioloajat voisivat joidenkin mielestä olla pidemmät, mutta palvelun suomalaisuus ja luotettavuus saavat laajasti kiitosta.

Nainen ja mies katsovat puhelimelta eri lainatarjouksia ja kävelevät samalla

Yritys Omalainan taustalla

Omalaina.fi:n omistaa Sambla Group Oy, suomalainen rahoitusalan konserni, joka on osa ruotsalaista Sambla Group AB. Sambla Group on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan ja laajasta yhteistyökumppaniverkostostaan, joka mahdollistaa kilpailukykyisten lainatarjousten välittämisen asiakkaille.

Sambla Groupin omistuksessa on useita muita lainapalveluja, ja yritys on toiminut Pohjoismaissa jo vuosikausia ansaiten paikkansa lainamarkkinoilla, ja Omalaina.fi jatkaa näiden arvojen mukaista toimintaa tarjoten asiakkailleen parhaan mahdollisen kokemuksen lainojen kilpailutuksessa.

Omalaina.fi asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Omalaina.fi tarjoaa asiakaspalvelua suomeksi puhelimitse ja sähköpostitse. Palvelua saa sekä puhelimitse että sähköpostin kautta, ja asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä ja asiantuntevia.

Omalainan yhteystiedot ovat seuraavat:

  • Puhelinnumero: 09-42550540
  • Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@omalaina.fi
  • Osoite: Kalevankatu 20, 00100 Helsinki

Mikäli sinulla on kysymyksiä lainahakemukseen tai kilpailutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä Omalainan asiakaspalveluun yllä olevina aukioloaikoina puhelimitse tai sähköpostitse. Mikäli kysymys tai ongelma koskee lainasopimusta tai lainaa itsessään, ota yhteys suoraan lainan myöntäjään, sillä Omalaina.fi ei näe lainasopimuksen tietoja, vaan sopimus tehdään suoraan pankin tai rahoituslaitoksen kanssa.

Kokeile Credinordin lainapalvelua

Saat yhdistelylainatarjouksen jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Hae lainaa »

Nopea lainapäätös

Voit saada lainan tilillesi jopa samana arkipäivänä

Useita lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia jopa yli 20 pankilta ja rahoituslaitokselta.

Turvallinen palvelu

Credinord täysin suomalainen ja luotettava palvelu

Usein kysytyt kysymykset Omalaina.fi

Onko Omalaina.fi luotettava?

Kyllä, Omalaina.fi on luotettava ja täysin suomalainen lainanvertailupalvelu. Se tekee yhteistyötä noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, ja sen kautta lainojen kilpailuttaminen on turvallista ja helppoa.

Kuinka nopeasti Omalaina-laina saapuu tilille?

Omalaina ei myönnä lainoja suoraan, joten lainan saapumisaika riippuu lainan myöntäneestä pankista. Yleensä laina maksetaan tilille viimeistään parin päivän sisällä.

Voinko saada lainaa Omalaina.fi jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Maksuhäiriömerkintä voi vaikeuttaa lainan saamista, mutta ei estä sitä täysin. Yhteishakijan lisääminen parantaa mahdollisuuksia saada lainaa.

Kuinka suuri on Omalaina-lainan korko?

Omalaina ei itse myönnä lainoja. Omalainan kauttaa saadun lainatarjouksen korko määräytyy henkilökohtaisesti hakijan taloudellisen tilanteen ja lainasumman mukaan. Lainojen korot vaihtelevat lainantarjoajan mukaan, ja Omalainan kautta kilpailuttamalla löydät edullisimman lainan.

Kuinka paljon lainaa voi saada Omalaina.fi:tä?

Omalainan kautta voi hakea lainaa 100 eurosta aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia.

Miten haen lainaa Omalaina.fi:stä?

Täytä lainahakemus Omalainan verkkosivuilla ja saat lainatarjouksia useilta eri rahoituslaitoksilta. Voit vertailla tarjouksia ja valita niistä parhaan.

Löydä edullinen laina

Credinord auttaa sinua löytämään edullisen lainan

Credinordin blogi

Viimeisimmät blogikirjoituksemme

Punkaharju, Savonlinna – Punkaharjun museotie

Yrittäjän kilometrikorvaus

Suomalaisen Yrittäjän kilometrikorvaus Siirry vuoden 2024 kilometrikorvauksiin » Kilometrikorvaukset ovat tehokas tapa lisätä vuosittain saamaasi tuloa yrittäjänä. Jokainen yritysajoon käytetty kilometri ...
Lue lisää »

Iso yrityslaina

Aika ajoin yritys saattaa tarvita isomman kokoluokan lainaa. Kyse saattaa olla esimerkiksi uuden toimitilan tai koneen hankkimisesta tai laajentumisesta uusille ...
Lue lisää »
Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.