Yrityslainaa LVI-alan yritykselle

Credinord

Yleinen, Yritystoiminta

Etusivu » Blogi » Yrityslainaa LVI-alan yritykselle

Tarve LVI-alan yrityksistä kasvaa jatkuvasti uusien rakennushankkeiden lisääntyessä. Myös vanhojen rakennusten korjaushankkeet lisäävät tarvetta LVI-alan tarjoajista.

LVI-alan yrityksillä on nyt hyviä kasvumahdollisuuksia lisääntyneen tarpeen vuoksi. Jotta yritys voi kasvaa, tarvitsee se myös pääomaa. LVI-alalla varsinkin tuotteiden osto ja varastointi ovat kalliita investointeja, jotka vaativat yritykseltä pääomaa.

Artikkelissa kerromme LVI-alan taloudellisista haasteita sekä kasvumahdollisuuksista. Tuomme esiin, miten yrityslaina LVI-alan yritykselle voi auttaa sitä kasvamaan ja mitä kehitysmahdollisuuksia yrityslaina voi juuri sinun LVI-alan yrityksellesi tarjota.

Kasvumahdollisuudet LVI-alalla

Yksi isoimmista kasvumahdollisuuksista tällä hetkellä LVI-alalla on talotekniikka. Talotekniikka työllistää tuhansia henkilöitä sekä tarve tekijöistä lisääntyy huimaa vauhtia. LVI-alalla se tarkoittaa LVI-tekniikan lisääntymistä. LVI-tekniikkaan lasketaan kaikki osa-alueet lämmitys- vesi ja ilmastointitekniikan alueelta.

Teknologia kehittyy jatkuvasti, joka tarkoittaa sitä, että myös talotekniikan alalla haetaan jatkuvasti uusia ja parempia teknologisia ratkaisuja myös LVI-tekniikan saralla.

Uusia osaavia tekijöitä tarvitaan jatkuvasti ja laitehankintoja pitää tehdä, sillä vanhoja laitteita täytyy korvata uusilla teknologioilla. LVI-alalla ei kasvumahdollisuudet lopukaan, mutta onko yrityksillä siihen resursseja?

Selätä haasteet yrityslainan avulla

Haasteita voi ilmestyä, jos tarvittaviin investointeihin ei ole pääomaa. Henkilöstön kouluttaminen, uudet laitehankinnat, yrityksen markkinointi, toimitilat sekä juoksevat kulut saattavat astua kasvun tielle.

Yrityslaina on hyvä apuväline haasteiden selättämiseen. Yrityslainalla voit tukea yrityksesi toimintaedellytyksiä kasvusta yllättäviin menoihin.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Teknologian ja LVI-tekniikan kehittyessä myös LVI-alalla osaamista täytyy päivittää jatkuvasti. Osaavaan uutta henkilöstöä joutuu etsimään määrin sekä oman henkilökunnan osaamista pitää myös kehittää.

Mikäli yritys haluaa pysyä muutoksessa mukana on tarpeet henkilöstön osaamisen kehittämisessä välttämättömät. Usein voidaan kuitenkin todeta, että taloudelliset esteet tulevat tielle, jolloin vaarana saattaa olla niin sanotusti kärryiltä putoaminen.

Yrityslaina auttaa taloudellisissa haasteissa myös tässä suhteessa. Sinä voit pitää henkilökuntasi osaamisesta kiinni ja pysyä näin alasi edelläkävijänä.

Uudet laitehankinnat ja teknologian kehitys

LVI-alalla uudet laitehankinnat ovat väistämättömiä teknologian kehittyessä. Teknologian kehitys kasvaa hurjaa vauhtia, jolloin myös LVI-tekniikkaa täytyy päivittää uusien tuotteiden ja laitteiden osalta.

Uudet laitehankinnat ja niihin laitettavat investointimäärät voivat olla hurjia summia, joita yrityksellä ei välttämättä ole. Mikäli yritys haluaa kuitenkin pysyä alan kehityksessä mukana on kyseisistä investoinneista tullut välttämättömiä.

Laitehankintojen tuoman haasteen voi selättää yrityslainan avulla. Yrityslaina mahdollistaa yrityksen laitehankinnat. Yrityksesi pysyy näin ollen alan muutoksessa mukana ja pystyt tarjoamaan markkinoiden vaatimaa palvelua ja tuotteita.

Markkinoi yritystäsi – kasvata myyntiäsi

Markkinointi nähdään usein ei välttämättömänä tukitoimena. Markkinointi voi kuitenkin nostaa yrityksesi tietoisuuteen tavalla, jolloin myyntisi kasvaa huomattavasti.

Varsinkin PK-sektorin LVI-alan yrityksissä koetaan taloudellista riittämättömyyttä tehdä markkinointia suunnitellusti ja tuloksellisesti. Markkinointi on kuitenkin hyvin merkittävä toimi ja jopa edellytys yrityksen myynnille.

Yrityslaina voi tarjota tarvitsemasi avun tuloksellisen markkinoinnin käynnistämiseen. Näin ollen voit investoida pääomaa sinne, minkä avulla voit lisätä myyntiäsi.

Toimitilat haasteena

LVI-alan yrityksillä haasteita saattaa tuottaa myös toimitilat ja varastot. LVI-alan tuotteita tarjoavien yritysten varastotilat saattavat loppua, jolloin edessä on suuri investointi laajentaa varastotiloja.

Myös toimitilojen puutteellisuus muuttuvien määräysten mukaan saattaa aiheuttaa työtilojen korjaustöitä. Toimiston infrastruktuurin uusiminen sekä uusien tilojen hankkiminen saattavat olla taloudellisesti mahdottomia.

Tässä kohtaa yrityslaina voi auttaa yritystäsi. Yrityslaina tarjoaa mahdollisuuden sinulle päivittää toimitilojasi varaston hankinnasta toimitilojen uudistamiseen. Varaston hallinta helpottuu ja työviihtyvyys lisääntyy.

Apu yllättäviin kuluihin

Jokaisella yrityksellä saattaa tulla vastaan hetki kun budjetti ylittyy yllättävien menojen johdosta. Yllättävät menot voivat viedä resurssit muualta, vaikkapa jo suunnitelluista investoinneista.

Yllättäviin menoihin ei kannata kuitenkaan takertua liikaa, sillä niihin voi saada apua nopeasti ja helposti. Yrityslainan avulla voit suunnata resurssit sinne, mihin niitä tarvitaan, ottamalla avuksi yrityslainan yllättävien kulujen varalle.

Yrityslaina pankista vai rahoitusyhtiöltä?

Nykypäivänä yrityslainoja tarjoaa myös monet muut, uudemmat palveluntarjoajat kuin pankit. Kaikille ei olekaan enää niin selvää, mistä yrityslaina kannattaa ottaa. Ottaisiko lainan perinteisesti pankista vai onko joustavampi ja nopeampi rahoitus yritykselle jostain muualta parempi vaihtoehto?

Pankkien lainaehdot ovat yleisesti ottaen tiukat. Monet yritykset saavat pankista yrityslainaa hakiessa hylätyn lainapäätöksen tiukkojen vaatimusten takia. Näin taas ei ole asioidessa rahoitusyhtiön kanssa. Vaatimukset ovat matalammalla ja tarpeisiin vastataan joustavasti.

Prosessia pankkien kanssa asioidessa vaikeuttaa myös pitkät käsittelyajat. Lainan saaminen itse tilille voi kestää hyvinkin kauan. Rahoitusyhtiöt toimivat nopeasti ja lainan voi saada jopa samana päivänä tilille.

Pankkien kanssa asioidessa saattaa syntyä myös hallinnollisia lisäkustannuksia. Pankit saattavat veloittaa esimerkiksi sopimusten allekirjoittamisesta erikseen maksua, mistä taas rahoitusyhtiöt harvoin veloittavat.

CrediNord tarjoaa joustavaa, helppoa ja nopeaa yrityslainaa

CrediNord toimii kotimaisena rahoitusyhtiönä tarjoten yrityslainaa pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Tuemme yritysten toimintaa tarjoamalla ratkaisuja kasvun mahdollistamiseen ja yllättävien menojen kattamiseen.

Palvelumme ydin on yritysten lainaprosessin yksinkertaistaminen ja joustavuuden tarjoaminen. Saat lainaa jopa 100.000€ saakka. Voit myös valita takaisinmaksuaja 6-18 kuukauteen.

Itse yrityslainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Et tarvitse vakuuksia, tee hakemus netissä ja saat rahat tilille jopa samana päivänä.

Perinteisen korkojen maksamisen sijaan, maksat kuukausittain kiinteän summan, jolloin tiedät kuukausittaiset kustannukset ilman lisä- tai piilokuluja. Näin pystyt suunnittelemaan myös yrityksesi budjettia paremmin. Mikäli haluat maksaa koko lainasumman aikaisemmin takaisin, onnistuu myös se ilman lisäkustannuksia.

Keitä me olemme

CrediNord on suomalainen lainojen kilpailutus sivusto. Ydinosaamistamme on pienten ja keskisuurten yritysten rahoituksen kilpailuttaminen.

Tarvitseeko yrityksesi lainaa? Hae lainaa jo tänään ja mahdollista huomisen yrityssuunnitelmat. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja voit saada laintarjouksia jo saman päivän aikana.

Lainaa eri tyyppisille ja kokoisille PK-yrityksille

CrediNordilla olemme erikoistuneita palvelemaan kaiken kokoisia ja tyyppisiä PK-yrityksiä suomessa. Olemme alle listanneet esimerkkejä siitä, minkä tyyliset yritykset ovat kilpailuttaneet lainoja kauttamme. Klikkaa ja lue lisää jos vaikkapa tunnistaisit kaltaisesi yrityksen alta.

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.