Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Yritysrahoitus ilman vakuuksia
Viimeksi muokattu:

Yritysrahoitus ilman vakuuksia

CrediNord yritysrahoitus on nimensä mukaisesti yrityksille suunnattu rahoituspalvelu. Olemme kotimainen sivusto, ja tuemme yritysrahoituksella sekä pieniä että keskisuuria yrityksiä, ja näin autamme heitä toteuttamaan yrityksen tarpeita sekä unelmia. Perinteisesti pankit sekä lainatarjoajat miettivät pelkästään omia tarpeitaan, mutta me CrediNordilla välitämme asiakkaistamme.

Olemme yksi Suomen suosituimmista rahoituspalveluiden tarjoajista, ja syy tähän on se, että emme tuhlaa sinun aikaasi turhalla paperien pyörittelyllä, vaan hoidamme hommat nopeasti ja vaivattomasti sähköisten kanavien kautta. Jos siis yritykselläsi on tarve saada yritysrahoitus nopeasti netistä ilman vakuuksia jo tänään, niin olet oikeassa paikassa.

Rahoitus on tärkeä osa PK-yrityksiä

Yksi tärkein osa yritystä on yrityksen rahoitus, kuten arvata saattaa. Yritys ei nimittäin voi toimia ilman kunnollista rahoitusta. Rahoitusta voi tarvita moneen asiaan, kuten laitteiden ja työkoneiden hankintaan, henkilökunnan palkkaamiseen, markkinointiin, ja vaikka mihin muuhun.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Jokaisella yrityksellä tulee todennäköisesti jossain vaiheessa vastaan tilanne, jolloin yrityksellä tulee tarve saada yritysrahoitusta heti käyttöön. Esimerkiksi välttämättömiä laitteita tai työkoneita voi mennä rikki, tai yrityksellä on tarve investoida uusiin hankintoihin uusia projekteja varten. Näissä tapauksissa kannattaa yritykselle hankkia yritysrahoitus nopeasti netistä.

Isot projektit kannattaa suorittaa loppuun saakka

Jos yrityksillä tulee eteen projekti, jonka suoritukseen yrityksellä ei riitä kassavirta, niin projektia ei missään nimessä tulisi hylätä, vaan yritykselle tulisi silloin hankkia yritysrahoitus projektin suorittamista varten. Tällaiset tilanteet ovat kultaisia mahdollisuuksia yritykselle saada yritys kasvamaan sekä saada uusia asiakaskontakteja yrityksen puolelle.

Yllättävän monet yrityksistä lopettavat toimintansa jo ennen kuin se on ehtinyt kunnolla alkaa, koska yrittäjillä ei ole käytössään tarvittavaa rahoitusta välttämättömien asioiden hankintaan. Yritysrahoitus on kuitenkin nimenomaan tähän ongelmaan tarkoitettu ratkaisu, ja se auttaa juuri pienempiä yrittäjiä kasvamaan rahoituksen avulla.

Jos yritys tarvitsee siis uusia työntekijöitä tai työkoneita projekteja varten, niin niihin kannattaa ehdottomasti investoida. CrediNord yritysrahoituksen avulla se onnistuu.

Markkinointi on hyvä investointi

Markkinointi on sellainen asia, jota suuret yritykset käyttävät hyödyksi parhaansa mukaan. Pienemmät tai keskisuuret yritykset eivät kuitenkaan välttämättä markkinoi yritystään tarpeeksi, mikä on sinänsä sääli, sillä markkinoinnin avulla yritys voi kasvaa ja saada paljon näkyvyyttä.

Yritysrahoitusta myönnetään myös markkinointia varten, mikä ei ole lainkaan huono investointi. Yritys tarvitsee näkyvyyttä, jotta ihmiset tietävät että yritys on olemassa.

Esimerkiksi nykyaikana yrityksen sosiaalisten medioiden tilien ylläpitäjän palkkaaminen ei ole lainkaan huono vaihtoehto. Erityisesti nuoremmat ihmiset käyttävät sosiaalisia medioita todella paljon, ja kun SoMe-työntekijä osaa hommansa, niin näkyvyyttä yritykselle voi saada todella paljon pilkkahintaan.

Markkinointi on termi, joka on ollut yrittäjien mielessä jo yrityksien alkuajoista saakka, ja siihen on syynsä. Kannattaa pitää se mielessä.

Nykyaikaiset toimistolaitteet nopeuttavat työntekoa

Yksi asia, joka monella yrittäjällä jää huomaamatta, on sellainen seikka, että yrityksellä on käytössään vanhanaikaiset laitteet toimistolla. Tämä on virhe, sillä vanhanaikaiset laitteet eivät todellakaan säästä rahaa.

Vanhat laitteet voivat hidastaa työntekoa huomattavasti. Jos vaikkapa tulostin jumittaa vähän väliä sekä tietokoneilla kestää iäisyys aukaista ohjelmia, niin silloin yrityksen työntekijöillä menee huomattava määrä aikaa. Varsinkin pidemmän päälle vanhat laitteet voivat käydä kalliiksi, sillä jos joka päivä tietokoneen hidasteluun kuluu aikaa vaikkapa vain 20 minuuttia, niin silloin se tarkoittaisi lähemmäs 90 työtuntia vuosittain. Jokaisen koneen sekä työntekijän kohdalla.

Hankkimalla uudet laitteet voi siis tämän laskukaavan mukaan säästää sievoisen summan rahaa. Jos vaikkapa useamman työntekijän kone jumittaa vähän väliä niin siitä tulee lukematon määrä työtunteja, joista ei ole ollut mitään hyötyä yritykselle.

Myös työntekijöiden hermoja ja motivaatiota voi nostattaa uusilla koneilla, sillä kukaan ei varmasti tykkää tehdä töitä vanhanaikaisella tietokoneella.

Mihin tarkoitukseen yritysrahoitusta voi hakea

Yritysrahoituksen tarkoitus on edistää yrityksien toimintaa. Olipa yritykselläsi sitten tarvetta pienelle rahoitukselle vaikka toimistolaitteiden hankintaan, tai vähän suuremmalle rahoitukselle, jota yritys voi käyttää vaikka markkinointiin. Muita tyypillisiä käyttöjä yritysrahoitukselle ovat esimerkiksi uuden projektin aloittaminen, uusien työntekijöiden palkkaaminen sekä koulutus, sekä myös kalliimman rahoituksen poismaksaminen.

Erityisesti lyhytaikaisiin ja yllättäviin rahoitustarpeisiin yritysrahoitus on erinomainen, sillä sen voi saada nopeasti yrityksen käyttöön, ja yritys maksaa vain kuukausista, joina yritysrahoitus on käytössä.

Jos sinulla on mielessä jotain muuta käyttötarkoitusta yritysrahoitukselle, niin laita vain rohkeasti maksuton rahoitushakemus. Saat vastauksen nopeasti sähköpostilla, ja vastauksen jälkeen voit saada rahan yrityksen tilille jopa saman päivän aikana.

Yrityslainaa monipuolisesti eri toimialoille

CrediNord tarjoaa rahoitusta toimialaan katsomatta. Tarvitsitpa sitten yrityslainaa hammaslääkäriaseman laajentamiseen tai vaikka taksialan yritykselle uuden ajoneuvon hankintaan, CrediNord tarjoaa yrityslainaa helposti ja nopeasti 250 000 euroon saakka.

Kuinka paljon yritysrahoitusta voi saada

Yritysrahoitusta CrediNordilta on mahdollista kilpailuttaa aina 250 000 euroon asti. Hakemuksen käsittelyn jälkeen yritykselläsi on mahdollisuus myös saada käyttöön yritysrahoitus heti, sillä maksamme usein rahoituksen tilille jopa saman päivän aikana. Rahoitusta tarjoamme yrityksen tilanteen mukaan, ja jokainen rahoitustarjous on räätälöity yrityskohtaisesti.

Arvioimme lopullisen yritysrahoituksen määrän riippuen yrityksen liikevaihdosta, yrityksen toimialasta sekä riskiluokasta. Tyypillinen rahoituksen määrä on noin 1 kuukauden liikevaihdon summa.

Tarvitseeko yritysrahoituksen saamiseen vakuuksia

Ymmärrämme, että varsinkin uusilla tai vähän pienemmillä yrityksillä ei ole välttämättä vielä vakuuksia rahoitusta varten, ja juuri sen takia yritysrahoitus ilman vakuuksia on mahdollista saada meillä. Haluamme tukea tällä tavoin Suomen pienempiäkin yrittäjiä, sillä hieman pienemmänkin yrityksen rahoitus on tärkeää.

Eli yrityksellesi yritysrahoitus on mahdollista saada vaikka heti, vaikka vakuuksia ei olisi. Sinun ei siis tarvitse pistää likoon omaa taloasi tai muuta vastaavaa, olipa yrityksesi toiminta sitten pientä tai hieman suurempaa.

Kuinka paljon yritysrahoitus maksaa

Teemme jokaisen hakemuksen kohdalla yritykselle räätälöidyn tarjouksen. Tämä tarkoittaa sitä, että varmistamme että haettu rahoituksen summa sekä maksu-aika ovat tasapainossa yrityksen tilanteeseen suhteutettuna, ja tämän lisäksi teemme riskiarvion yrityksen rahoitukseen liittyen.

Hinnoittelu rahoitukselle määräytyy aina tekemämme riskiarvion sekä yrityksen takaisinmaksukyvyn mukaan, Mitä alhaisempi riskiarvio yrityksellä on, sitä pienemmät ovat kulut rahoitukselle.

Paljonko yritysrahoituksessa on korkoa

Yritysrahoituksessa on kiinteä kuukausikulu, joka määräytyy yrityskohtaisesti. Yrityksen ei tarvitse maksaa rahoituksesta avauskuluja tai minkäänlaisia piilokuluja, vaan olemme avoimia kaikista maksuista mitä rahoituksesta tulee.

Lähetä meille hakemus, niin saat tietää millä hinnalla voimme tarjota yrityksellesi rahoitusta.

Miten hakea yritysrahoitusta

Yritysrahoituksen kilpailuttaminen käy nopeasti kotisivuillamme. Olemme ylpeitä siitä, että käsittelemme hakemukset huolella, mutta nopeasti. Täytä siis yksinkertainen hakemus rahoitukselle. Siinä ei mene kuin pari minuuttia, ja saat vastauksen jopa tunnin sisällä hakemusten käsittelyaikoina.

Kun olet saanut hakemuksen lähettämisen jälkeen vastauksen sähköpostiisi, niin sinun ei tarvitse tehdä enää muuta kuin allekirjoittaa sopimus, joka tapahtuu helposti ja nopeasti netissä. Joissakin tapauksissa voimme pyytää sinulta liitteitä hakemuksen käsittelyä varten. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen saat rahat tilille jopa samana päivänä, mutta viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Mitä tietoja hakemukseen täytetään

Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista. Sinun tarvitsee täyttää hakemukseen vain seuraavat asiat:

  • Rahoituksen summa
  • Maksu-aika
  • Mihin yritys tarvii rahoitusta
  • Yrityksen perustiedot
  • Takaajan perustiedot

Näiden tietojen täyttämisen jälkeen sinun tarvitsee vain lähettää hakemus ja ottaa rennosti. Me hoidamme loput, ja vastauksen voit saada jopa tunnin sisällä. Keskimääräinen hakemuksen käsittelyaikamme on 60 minuuttia, ja siitä olemmekin ylpeitä.

Kuinka pitkälle ajalle yritysrahoituksen voi saada

Yritysrahoituksen maksu-aika on yleensä 6–18 kuukautta. Ymmärrämme kuitenkin, että aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, ja asiat voivat muuttua. Tämän takia voimme tarjota asiakkaillemme lyhennysvapaita kuukausia, jos niille tulee yrityksellä tarvetta.

Voiko yritysrahoituksen maksaa pois etu-ajassa

Yritysrahoituksen voi maksaa pois, jos sille ei enää ole tarvetta. Se onkin koko palvelun tarkoitus. Lyhytaikainen yritysrahoitus yrityksen tarpeiden mukaan. Jos yritykselle tulee tarve saada yritysrahoitus heti netistä ilman vakuuksia, niin se on meillä mahdollista. Mutta jos yritysrahoitusta ei enää tarvi, niin sen voi huoletta maksaa pois, ja vieläpä ilman minkäänlaisia lisäkuluja.

Autamme siis yrityksiä juuri yrityksien tarpeiden mukaan, ja kun tarvetta rahoitukselle ei enää ole, niin rahoituksen voi maksaa takaisin ilman lisäkuluja ihan milloin vain. Näin et maksa turhasta palvelusta jolle ei ole enää tarvetta.

Mitä edellytyksiä yritysrahoituksen saantiin on

Yrityksellä tai rahoituksen takaajalle ei voi olla maksuhäiriömerkintöjä. Yrittäjä on omavelkainen takaaja yritysrahoituksessa. Reaalivakuuksia ei tarvitse olla.

Yrityksen tulee olla myös ollut olla aktiivinen vähintään 12 kuukautta, sekä yrityksellä tulee olla vähintään 30 000 euron liikevaihto vuodessa, ja yrityksen sekä takaajan pääasiallinen toimipaikka tulee olla Suomi.

Miksi valita CrediNordin yritysrahoitus

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

CrediNordin yritysrahoitus on oiva valinta erityisesti pienille sekä keskisuurille yrityksille. Tuemme yrittäjää tarjoamalla heille rahoituksen, jonka avulla yrityksen toiminta voi kasvaa. Tarjoamme yritysrahoitusta myös yllättäviin tarpeisiin, kuten tilanteisiin joissa yritys tarvitsee nopeasti laitteita yrityksen toimintaa varten.

Yllättävissä tilanteissa CrediNord on loistava valinta, sillä kun yrityksellä on tarve saada yritysrahoitus nopeasti netistä, niin se onnistuu parhaimmillaan samana päivänä. Esimerkiksi jos yrityksellä hajoaa vaikkapa kaivinkone, ja yritys tarvitsisi mahdollisimman nopeaa sellaisen käyttöön, niin yritysrahoitus on siinä tapauksessa paras valinta. Lue tästä yhden asiakkaamme kokemus, miksi yrityksen kannatti valita CrediNord rahoituskumppanikseen.

Aika on rahaa

Vaikka kyseessä ei olisikaan hätätilanne, niin kaikki tietävät, että yrittäjän aika on kallista, ja miksi odotella, kun yritysrahoitus ilman vakuuksia on saatavilla heti. Yrityksen pyörittämisessä aika on rahaa, ja meidän asiakkaana aikaa säästyy huomattava määrä.

Säästä siis se aika, joka menisi normaalisti paperien pyörittelyyn oikeaan työntekoon, ja yrityksesi sekä työntekijöidesi hyvinvointiin.

Et tarvitse vakuuksia

Useat yritykset hakevat yrityslainaa pankista, mutta yrityslainaa ilman vakuuksia ei ole usein pankeista saatavilla, ja vaikka olisikin, niin käsittelyajat voivat venyä todella pitkiksi.

Meillä sinun ei tarvitse lyödä koko omaisuuttasi likoon rahoituksen saamista varten, vaan meidän on mahdollista myöntää yritysrahoitus heti ilman mitään vakuuksia.

Räätälöidyt tarjoukset

Olemme täällä asiakkaitamme varten, ja meidän räätälöidyillä rahoitustarjouksillamme voimme varmistaa, että yritys saa juuri sen mitä tarvitsee toimiakseen. Otamme selvää yrityksen tilanteesta, jolloin yritys saa parhaan mahdollisen tarjouksen yrityskohtaisesti. Haluamme tarjota yritykselle mahdollisimman toimivan rahoituksen yrityksen sen hetkiseen tilanteeseen nähden.

Jos sinulla on kysyttävää

Jos sinulla ilmenee jotain kysyttävää yritysrahoituksesta tai mistä vain, niin ota rohkeasti meihin yhteyttä asiakaspalvelun kautta. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin joita sinulla on liittyen meidän palveluihimme. Voit lukea tarkemmin aiheistamme verkkosivultamme.

Yhteenveto

Yhteenvetona yrityksille rahoitus on kaikki kaikessa. Jokainen yritys tarvitsee rahaa selvitäkseen. Yrityksen pyörittämisen lomassa voi tulla eteen yllätyksiä, tai suuria mahdollisuuksia projektien muodossa. Juuri näihin tilanteisiin on olemassa yritysrahoitus, jonka avulla voi yritys saada tililleen rahaa jopa saman päivän aikana.

Yritysrahoitus on olemassa yrityksien tukemista ja kasvamista varten. Jos yritykselläsi on tarve saada yritysrahoitus nopeasti netistä, niin laita meille hakemusta tulemaan. Käsittelemme hakemukset nopeasti, ja palaamme asiaan sähköpostilla.