Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus

Yrityslainojen kilpailuttaminen ja vertailu

Lähes jokaisella yrityksellä tulee eteen tilanteita, jossa tarvitaan lisärahoitusta. Taloudellista tukea voidaan tarvita toiminnan kasvattamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen tai rikki menneiden laitteiden uusimiseen. Hyvin perinteisesti näissä tilanteissa käännytään pankin puoleen selvittämättä muita vaihtoehtoja sen tarkemmin.

Yrityslainojen osalta tilanne on kuitenkin muuttunut viime vuosina ja tarjolla on paljon muitakin vaihtoehtoja rahoitusmuodoksi. Oletko tilanteessa, että oma yritys tarvitsee lisärahoitusta? Siinä tapauksessa kaikki vaihtoehdot kannattaa huomioida ja yrityslaina kilpailuttaa.

Voit tehdä tämän helposti täyttämällä lainahakemuksen netissä. Tähän tarvitset vain muutamat perustiedot yrityksestä ja lainantakaajasta.

 • Alustava yrityslainatarjous helposti netissä. Voit tehdä lainahakemuksen ja saada lainatarjouksen helposti jopa saman päivän aikana. Huomioithan, että tarjouksen pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa vastaan.
 • Täytä lainahakemus nopeasti ja vaivattomasti. Saat yhteistyökumppaneiltamme lainatarjoukset täyttämällä kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen, eikä siihen tarvitse lisätä erikseen liitteitä.
 • Saat lainatarjoukset sähköpostiin jopa saman päivän aikana. Teemme parhaamme sen eteen, että saat tarjoukset käsiisi noin tunnin sisällä.
 • Hyväksymällä tarjouksen saat rahat käyttöösi välittömästi. Jos joku saamistasi tarjouksista on yrityksesi kannalta sopiva, niin hyväksymällä tarjouksen saat rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Yrityslainan hakeminen meiltä on vaivatonta ja nopeaa

Tarvitseeko yrityksesi rahaa välittömästi? Saat ilmaisen tarjouksen jopa saman päivän aikana, eikä se sido sinua mihinkään.

Toisinaan yrityksen toiminnan pyörittämisen aikana on lähes mahdotonta löytää aikaa erilaisten asioiden selvittämiseen. Yrityslainavertailu on ajateltua helpompaa ja hyvin usein myös kaikkein edullisin ratkaisu lainan kannalta.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Enää ei tarvitse juosta pankista ja rahoituslaitoksesta toiseen, vaan tarjoukset voi kilpailuttaa kerralla yksinkertaisesti netissä. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, tarjouksen saa parhaimmillaan vain muutamassa tunnissa ja hyväksymisen jälkeen asiat etenevät vauhdilla.

Kilpailuta yrityslaina – näin hakuprosessi etenee

CrediNordin yrityslainan hakeminen on erittäin helppoa. Tarvitsemme vain yrityksen y-tunnuksen ja takaajan tärkeimmät tiedot. Hakemus kannattaa täyttää mahdollisimman huolellisesti, joka nopeuttaa sen käsittelyä.

 • Täytä yrityslainahakemus. Netistä löytyvän valmiin lomakkeen kautta voit täyttää siihen pyydetyt tiedot yrityksestä ja takaajasta. Näin yhteistyökumppanimme pystyvät tekemään sinulle henkilökohtaisen tarjouksen jo samana päivänä.
 • Tutustu lainatarjoukseen. Saat yrityslainatarjoukset sähköpostiisi ja voit rauhassa tutustua niihin sekä liitettyihin ehtoihin. Jos päädyt hyväksymään jonkun tarjouksista, niin se käy helposti sähköisen allekirjoituksen avulla pankkitunnuksia käyttäen.
 • Rahat käyttöön jopa samana päivänä. Saat rahat käyttöön nopeasti jopa samana päivänä.

Yrityslainan kilpailutus – ota nämä asiat huomioon

Luonnollisesti jokaisen yrityksen tilanne on toisistaan poikkeava. Kun yrityksellä on kaavailluissa hankkia yrityslaina on kilpailutus on hyvä tehdä. Tästä johtuen on tärkeää, että vertaa yrityslainoja ja eri vaihtoehtoja. CrediNord on tukemassa suomalaisia yrityksiä niiden toimintaedellytysten kehittämisessä.

Yrityksen ollessa rahan tarpeessa, on yrityslainan kilpailuttaminen on ennen kaikkea järkevää, sillä voi tehdä huomattaviakin säästöä. Seuraavaksi olemme keränneet muutamia asioita, jotka tulee ottaa huomioon, kun vertaa yrityslainoja.

Selvitä kuinka paljon lainaa oikeasti tarvitaan

Vaikka toiminnan osaisi suunnitella hyvin, niin toisinaan oma pääoma ei riitä, tai sitä ei ole tarpeeksi yrityksen kasvattamiseen. Näissä tilanteissa taloudellista taakkaa voi jakaa pidemmälle aikavälille lainan avulla. Yrityslaina on palvelu, joka maksaa. Sen takia on hyvä laskea tarkkaan, minkä suuruiselle summalle on oikeasti tarvetta.

Vertaa yrityslainoja

Aina ei ole taloudellisesti kannattavinta astua oman luottopankkiin ja allekirjoittaa heidän tarjoamaa sopimusta. Vertaile yrityslainat aina. Voit kätevästi nähdä keskimääräisen arvion meidän antamalle lainatarjoukselle sivustolta löytyvän yrityslainalaskurin avulla.

Selvitä yrityslainoihin liittyvät asiat, jotta osaat itse valita oikeasti edullisen yrityslainan

Ei ole tarvetta ryhtyä talousalan asiantuntijaksi, mutta on hyvä tutustua aiheeseen niin, että ymmärtää mikä tekee lainasta edullisen. On hyvä tietää pääpiirteittäin mitä tarkoittaa muun muassa nimellinen korko tai todellinen vuosikorko ja mitkä seikat tekevät yrityslainasta edullisen.

Katso kokonaisuutta

Eri lainantarjoajien välillä on huomattavia eroja siinä, millä tavalla lainasta veloitetaan kuluja.

Älä hämäänny halvimmasta kuukausierästä, vaan selvitä lainan kokonaiskustannukset. Eri lainantarjoajien välillä on huomattavia eroja siinä, millä tavalla lainasta veloitetaan kuluja. Pelkän koron lisäksi moni lainantarjoaja veloittaa mm. aloitusmaksun ja lainan käsittelykuluja. Katso aina tarkasti läpi, mitä kaikkia kuluja lainasta todellisuudessa maksetaan. Kuukausittain maksettavaan summaan vaikuttaa monta eri asiaa, ja se on yleensä sitä pienempi mitä pidemmällä aikavälillä laina maksetaan takaisin. Mitä lyhyemmällä aikavälillä laina maksetaan takaisin, sitä edullisemmaksi se lainanottajalle tulee, huolimatta suuremmista kuukausieristä.

CrediNordin yrityslainassa kaikki lainan kulut sisältyvät yhteen kuluun

CrediNordilla yrityslainan kaikki kulut sisältyvät aina yhteen kuluun. Asiakkaan on siten aina helppo selvittää, kuinka paljon lainasta maksettavat kokonaiskulut on. Asiakkaan ei myöskään tarvitse miettiä, mitä ylimääräisiä kuluja lainasta voi seurata. Kaikki kulut selkeästi yhdessä kullussa – aina.

Tutustu tarkasti lainaehtoihin

Toisinaan tarjous saattaa näyttää päällisin puolin edulliselta tarjoukselta. Mutta niihin on voitu sisällyttää erilaisia piilokuluja esimerkiksi laskutuksen tai maksuvapaiden kuukausien suhteen. Olemalla yhteyksissä asiakaspalveluumme autamme mielellämme kaikissa yrityslainoihin liittyvissä asioissa.

Tarkista, kuinka nopeasti laina on mahdollista saada käyttöön

Kun yrityksellä on akuutti rahoitustarve on tärkeää, että laina saadaan nopeasti yrityksen käyttöön. Eri lainantarjoajien välillä on merkittäviä eroja siinä, kuinka nopeasti yrityslaina on yrityksen käytössä. Tarkista siis lainaa hakiessasi, kuinka nopeasti laina on mahdollista saada yrityksen käyttöön, erityisesti mikäli yrityksen lainatarve on akuutti.

CrediNordin yrityslaina yrityksen käyttöön seuraavaksi arkipäiväksi

CrediNord käsittelee saapuvat lainahakemukset arkisin tunnin sisällä hakemuksen vastaanottamisesta. Mikäli yritys on tyytyväinen saamaansa lainatarjoukseensa, tapahtuu allekirjoitus sähköisesti. Rahat ovat yrityksen käytössä jo seuraavana pankkipäivänä, parhaimmillaan jo saman päivän aikana lainan hakemisesta.

CrediNordilla rahat ovat yrityksen käytössä parhaimmillaan jo samana päivänä lainan hakemisesta.

Kilpailuta yrityksen lainat

Yrityslainan kilpailuttaminen on hyvä tapa vertailla tarjolla olevia vaihtoehtoja. Nykyään se on helppoa, kun ei tarvitse sopia kymmeniä tapaamisia pankkeihin tai rahoituslaitoksiin. Lainatarjoukset on mahdollista saada itselleen vain muutamalla klikkauksella saman päivän aikana. Suomessa toimii myös puhtaasti yritysluottojen kilpailutusta tarjoavia toimijoita, joiden kautta on mahdollista kilpailuttaa useampi lainantarjoaja kerralla.

Aikaa kannattaa varata kuitenkin tarjouksien vertailuun. Jokainen lainatarjous on räätälöity yrityksen tarpeen mukaan ja lainatyyppejä on tarjolla moneen eri tilanteeseen.

Vertailusta tekee haasteellisen sen, kun yrityslainan nimelliskorko saattaa olla edullisin, mutta lisäkulujen myötä siitä tuleekin kallein mahdollinen vaihtoehto. Parhaiten yrityslainan edullisuudesta kertoo todellinen vuosikorko. Tämä on summa, joka näyttää lainan kokonaiskustannukset. Koron lisäksi rahan lainaamisesta maksetaan muun muassa avausmaksuja ja tilinhoitomaksuja.

Todellisen vuosikoron laskeminen kaikista tarjouksista erikseen vie aikaa, mutta se kannattaa. Näin myöhemmin ei tule ikäviä yllätyksiä sen suhteen. Aina tulee tarkastella tarjousta kokonaisuutena, eikä tarttua yksittäisiin edulliselta näyttäviin seikkoihin.

Miksi hakea yrityslainaa?

Lainavaihtoehtoja on tarjolla useita erilaisia. Monesti voi olla turhauttavaa etsiä omaan tarpeeseen sopiva lainatyyppi. Yrityslaina on loistava vaihtoehto siinä mielessä, että se sopii moneen eri tilanteeseen.

Erilaisia käyttötarkoituksia, joihin yrityksesi voi tarvita rahaa

 • Työntekijän palkkaaminen
 • Laskujen maksu
 • Laite- tai materiaalin hankinta
 • Varaston suurentaminen
 • Tilojen remontointi
 • Varastotilan hankkiminen
 • Kausivaihtelun tasaaminen

Oli rahan tarve oikeastaan mihin tahansa yrityksen toimintaan, niin taloudellista taakkaa on mahdollista keventää yrityslainalla. Muita vaihtoehtoja yrityksen toiminnan rahoittamiseen ovat muun muassa laskutusrahoitus tai osamaksurahoitus.

Laskutusrahoitus vs. yrityslaina

Laskutusrahoituksella tarkoitetaan laskusaatavien rahoitusta tai laskusaatavien myyntiä. Nämä molemmat ovat yrityksen kannalta nopeita tapoja saada rahoitusta myyntisaatavia vastaan. Yritys saa näin paremman maksuvalmiuden, joka vaikuttaa yrityksen toimintaan positiivisella tavalla.

Tämän saaminen edellyttää kuitenkin, että yritykseltä löytyy vakiintunut asiakaskunta ja luottokelpoisuuden tulee olla hyvä. Laskutussaatavien myynti soveltuu parhaiten ratkaisuna suurille, kansainvälisesti toimiville yrityksille. Pienille ja keskisuurille yrityksillä tässä tapauksessa toiminnan rahoittamiseen sopiva ratkaisu on yrityslaina.

LaskurahoitusYrityslaina
Yrityksellä on oltava myyntisaamisiaYrityksen käyttöön nopeasti milloin tahansa
Laskun maksajan taloudellinen tilanne ratkaisevaa.Lainaa hakevan yrityksen taloudellinen tilanne ratkaisevaa

Osamaksurahoitus

Osamaksurahoituksella voidaan yritykselle hankkia kone tai laite. Tämä sopii yrityksille, joilta löytyy valmiiksi käsiraha. Yleensä kaupan yhteydessä myyjä haluaa noin 30 prosenttia hinnasta rahana tai muuna arvotavarana.

Sopimuskauden päätyttyä ostettu kone tai laite siirtyy yrityksen omistukseen. Olisi ideaali tilanne, jos yrityksen varat riittäisivät hankintoihin ja toiminnan kasvattamiseen. Etenkin uusilla yrityksillä on lähes mahdotonta laittaa sivuun suurempia summia rahaa edes laitehankintoihin. Näissä tapauksissa edullisin vaihtoehto on yrityslaina.

CrediNord kilpailuttaa yrityslainat

CrediNord on suomalainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailutukseen. Tavoitteenamme on tukea kotimaisten pk-yritysten toimintaedellytyksiä hakemalla yhteistyökumppaneiltamme lainatarjoukset yritysten toiminnan kasvattamiseen ja yllättäviin tarpeisiin. Haluamme tarjota yrityksille väylän hankkia rahoitusta nopeasti, luotettavasti ja selkeillä kuluilla.

Tilanteesta riippuen kilpailutamme yrityslainat 500 – 10 000 000 euron välillä joustavalla maksuajalla. Maksuaikaa yhteistyökumppanimme voivat tarjota 1-48 kuukautta. Tutustu rahoitus ratkaisuihin jo tänään.

Kenelle myönnämme yrityslainaa?

Autamme yrityksiä, joiden edellytykset toimintaan on kunnossa. Lainaa hakevalta yritykseltä vaaditaan tiettyjä asioita, ennen kuin yhteistyökumppanimme voivat myöntää yrityslainaa. Yrityksen tulee toimia aktiivisesti ja sen kotipaikka täytyy olla Suomessa.

Muita edellytyksiä yrityslainan saamiseen ovat:

 • Yritys on kaupparekisterissä
 • Yritys on luottokelpoinen
 • Lainaa hakevalla on nimenkirjoitusoikeus

CrediNordin kautta on myös mahdollista saada yrityslaina toiminnan alkuvaiheessa olevassa yritykselle.

Mistä yrityslainan hinta määräytyy?

Yrityslainan hinta on yrityskohtainen. Aina kun rahaa lainataan, niin lainatun summan lisäksi siitä maksetaan korkoa ja muita lisäkuluja. Lainanantajat, joiden kanssa teemme yhteistyötä tarjoavat yrityslainan, jossa on kiinteä kuukausikulu.

Tähän sisältyy koron lisäksi kaikki muut lisäkulut. CrediNordin yhteistyökumppaneilla ei ole piilokuluja. Laina hinnoitellaan tekemällä arvio yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä. Kilpailuta lainat meidän kautta ja selvitä, millä hinnalla voit saada rahoitusta.

Voiko lainan maksaa pois etuajassa?

Olemme iloisia yrityksen puolesta, jos rahoituksen avulla toiminnalle on saatu parannusta ja taloudellinen tilanne on saatu korjattua. Meidän kautta haetut lainat voi maksaa aina etuajassa pois. Yhteistyökumppanimme eivät veloita siitä lisäkuluja, vaan yritys maksaa vain niiltä kuukausilta, joiden aikana laina oli käytössä.

Kilpailuta, vertaa ja säästä

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Kilpailuta yrityslaina ja vertaa tarjouksia keskenään. Lisärahoituksen tarve vaihtelee yrityksen mukaan. Yrityslaina on nopea ja helppo tapa saada helpotusta taloudelliseen tilanteeseen.

Yrityslainaa voi hakea ilman reaalivakuuksia ja lainatarjouksen saa kätevästi netistä. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset vain yrityksen ja takaajan tiedot. Sivuiltamme löytyvän valmiin hakemuksen kautta saat parhaat tarjoukset yrityslainalle.

Näin säästät aikaa ja vaivaa, kun muutamalla klikkauksella saat yrityslainatarjoukset sähköpostiisi jopa saman päivän aikana. Yrityksen asioiden ja lainantakaajan tietojen ollessa kunnossa rahat saat käyttöösi välittömästi.

Meidän tehtävänämme on ymmärtää yrittäjien haasteita ja mahdollisuuksia. Toimintamme on nopeaa ja mutkatonta.

Yrityslainan hakemiseen liittyviä aiheita

Vaikka lainan hakeminen on tehty erittäin helpoksi CrediNordin kautta, mm. hakuprosessiin ja lainanhakemiskriteereihin kannattaa tutustua huolellisesti. Lisätietoja CrediNordin tarjoamista lainatuotteista löydät tästä. Olemme alle keränneet aiheita jotka liittyvät yrityslainan hakemiseen.

 • Miten kilpailuttaa yrityslainoja?

  Yrityslainoja on mahdollista kilpailuttaa erilaisten lainakilpailuttajien kuten Credinordin kautta tai vaihtoehtoisesti täyttämällä hakemukset suoraan itse useammalle lainantarjoajalle.

 • Mitä huomioida yrityslainoja kilpailutettaessa?

  Kun yrityslainoja ollaan kilpailuttamassa on tärkeää kiinnittää huomiota pelkän lainan koron lisäksi muihin lainaan liittyviin kuluihin. Eri lainantarjoajien tekemät tarjoukset voivat sisältää hyvin erilaisia kuluja keskenään. Tärkeää on tarkastaa, paljonko lainasta kertyy kokonaisuudessaan kustannuksia. Ylimääräisiä kuluja voivat esimerkiksi aiheuttaa avausmaksut, käsittelykulut ja kuukausimaksut.

  Myös lainan ehdot ovat tärkeä osa lainatarjousta ja ne voivatkin vaihdella voimakkaasti eri tarjoajien välillä. Onko yrityslaina esimerkiksi mahdollista maksaa etuajassa takaisin ja minkälaisia kuluja siitä aiheutuu?

 • Onko eri lainantarjoajien tekemissä lainatarjouksissa usein merkittäviä eroja?

  Eri luotonmyöntäjien tarjouksissa voi olla hyvinkin merkittäviä eroja. Isoja eroja löytyy esimerkiksi siinä, mistä lainan kulut koostuvat. Osa lainanmyöntäjistä tarjoaa yrityslainaa yhdellä kululla, johon sisältyvät kaikki lainaan liittyvät kulut. Osa luotonmyöntäjistä veloittaa asiakkaalta lainan koron lisäksi myös muita erillisiä maksuja.

  Myös lainaehdoissa voi olla merkittäviä eroja. Eroja löytyy esimerkiksi siinä, kuinka laina on mahdollista maksaa etuajassa takaisin.