Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa

Yrityslainojen kilpailuttaminen ja vertailu

Lähes jokaisella yrityksellä tulee eteen tilanteita, jossa tarvitaan lisärahoitusta. Taloudellista tukea voidaan tarvita toiminnan kasvattamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen tai rikki menneiden laitteiden uusimiseen. Hyvin perinteisesti näissä tilanteissa käännytään pankin puoleen selvittämättä muita vaihtoehtoja sen tarkemmin.

Yrityslainojen osalta tilanne on kuitenkin muuttunut viime vuosina ja tarjolla on paljon muitakin vaihtoehtoja rahoitusmuodoksi. Oletko tilanteessa, että oma yritys tarvitsee lisärahoitusta? Siinä tapauksessa kaikki vaihtoehdot kannattaa huomioida ja yrityslaina kilpailuttaa.

Voit tehdä tämän helposti täyttämällä lainahakemuksen netissä. Tähän tarvitset vain muutamat perustiedot yrityksestä ja lainantakaajasta.

 • Alustava yrityslainatarjous helposti netissä. Voit tehdä lainahakemuksen ja saada lainatarjouksen helposti jopa saman päivän aikana. Huomioithan, että tarjouksen pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa vastaan.
 • Täytä lainahakemus nopeasti ja vaivattomasti. Saat meiltä tarjouksen täyttämällä kotisivuiltamme löytyvän lomakkeen, eikä siihen tarvitse lisätä erikseen liitteitä.
 • Saat lainatarjouksen sähköpostiin jopa saman päivän aikana. Teemme parhaamme sen eteen, että saat tarjouksen käsiisi noin tunnin sisällä. Olemme apuna arkipäivisin kello 9-17 välillä.
 • Hyväksymällä tarjouksen saat rahat käyttöösi välittömästi. Jos tekemämme tarjous on yrityksesi kannalta sopiva, niin hyväksymällä tarjouksen saat rahat käyttöösi jopa saman päivän aikana. Käsittelemme yrityslainoja arkisin kello 9-16 välillä.

Yrityslainan hakeminen meiltä on vaivatonta ja nopeaa

Tarvitseeko yrityksesi rahaa välittömästi? Saat ilmaisen tarjouksen jopa saman päivän aikana, eikä se sido sinua mihinkään.

Toisinaan yrityksen toiminnan pyörittämisen aikana on lähes mahdotonta löytää aikaa erilaisten asioiden selvittämiseen. Yrityslainavertailu on ajateltua helpompaa ja hyvin usein myös kaikkein edullisin ratkaisu lainan kannalta.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Enää ei tarvitse juosta pankista ja rahoituslaitoksesta toiseen, vaan tarjoukset voi pyytää yksinkertaisesti netistä. Hakemuksen täyttäminen ottaa vain muutaman minuutin, tarjouksen saa parhaimmillaan vain muutamassa tunnissa ja hyväksymisen jälkeen asiat etenevät vauhdilla.

Me käsittelemme kaikki ennen kello 16 tehdyt päätökset yrityslainasta ja saa rahat tilille vielä saman päivän aikana. Muussa tapauksessa ne siirtyvät käyttöön seuraavana arkipäivänä.

Kilpailuta yrityslaina – näin hakuprosessi etenee

CrediNordin yrityslainan hakeminen on erittäin helppoa. Tarvitsemme vain yrityksen y-tunnuksen ja takaajan tärkeimmät tiedot. Hakemus kannattaa täyttää mahdollisimman huolellisesti, joka nopeuttaa sen käsittelyä.

 • Täytä yrityslainahakemus. Netistä löytyvän valmiin lomakkeen kautta voit täyttää siihen pyydetyt tiedot yrityksestä ja takaajasta. Näin pystymme tekemään sinulle henkilökohtaisen tarjouksen jo samana päivänä.
 • Tutustu lainatarjoukseen. Saat yrityslainatarjouksen sähköpostiisi ja voit rauhassa tutustua siihen sekä liitettyihin ehtoihin. Jos päädyt hyväksymään tarjouksen, niin se käy helposti sähköisen allekirjoituksen avulla pankkitunnuksia käyttäen.
 • Rahat käyttöön jopa samana päivänä. Saat rahat käyttöön välittömästi samana päivänä, jos olet allekirjoittanut sopimuksen ennen kello 16. Muussa tapauksessa ne siirtyvät tilille vasta seuraavana päivänä.

Yrityslainojen vertailu – ota nämä asiat huomioon

Luonnollisesti jokaisen yrityksen tilanne on toisistaan poikkeava. Tästä johtuen on tärkeää, että vertaa yrityslainoja ja eri vaihtoehtoja. CrediNord on tukemassa suomalaisia yrityksiä niiden toimintaedellytysten kehittämisessä.

Yrityksen ollessa rahan tarpeessa, on yrityslainan kilpailuttaminen on ennen kaikkea järkevää, sillä voi tehdä huomattaviakin säästöä. Seuraavaksi olemme keränneet muutamia asioita, jotka tulee ottaa huomioon, kun vertaa yrityslainoja.

Selvitä kuinka paljon lainaa oikeasti tarvitaan

Vaikka toiminnan osaisi suunnitella hyvin, niin toisinaan oma pääoma ei riitä, tai sitä ei ole tarpeeksi yrityksen kasvattamiseen. Näissä tilanteissa taloudellista taakkaa voi jakaa pidemmälle aikavälille lainan avulla. Yrityslaina on palvelu, joka maksaa. Sen takia on hyvä laskea tarkkaan, minkä suuruiselle summalle on oikeasti tarvetta.

Vertaa yrityslainoja

Aina ei ole taloudellisesti kannattavinta astua oman luottopankkiin ja allekirjoittaa heidän tarjoamaa sopimusta. Vertaile yrityslainat aina. Voit kätevästi nähdä keskimääräisen arvion meidän antamalle lainatarjoukselle sivustolta löytyvän yrityslainalaskurin avulla.

Selvitä yrityslainoihin liittyvät asiat, jotta osaat itse valita oikeasti edullisen yrityslainan

Ei ole tarvetta ryhtyä talousalan asiantuntijaksi, mutta on hyvä tutustua aiheeseen niin, että ymmärtää mikä tekee lainasta edullisen. On hyvä tietää pääpiirteittäin mitä tarkoittaa muun muassa nimellinen korko tai todellinen vuosikorko ja mitkä seikat tekevät yrityslainasta edullisen.

Katso kokonaisuutta

Älä hämäänny halvimmasta kuukausierästä, vaan selvitä lainan kokonaiskustannukset. Kuukausittain maksettavaan summaan vaikuttaa monta eri asiaa, ja se on yleensä sitä pienempi mitä pidemmällä aikavälillä laina maksetaan takaisin. Mitä lyhyemmällä aikavälillä laina maksetaan takaisin, sitä edullisemmaksi se lainanottajalle tulee, huolimatta suuremmista kuukausieristä.

Tutustu tarkasti lainaehtoihin

Toisinaan tarjous saattaa näyttää päällisin puolin edulliselta tarjoukselta. Mutta niihin on voitu sisällyttää erilaisia piilokuluja esimerkiksi laskutuksen tai maksuvapaiden kuukausien suhteen. Olemalla yhteyksissä asiakaspalveluumme autamme mielellämme kaikissa yrityslainoihin liittyvissä asioissa.

Löydä yrityksellesi sopiva yrityslaina vertailun avulla 

Yrityslainan kilpailuttaminen on hyvä tapa vertailla tarjolla olevia vaihtoehtoja. Nykyään se on helppoa, kun ei tarvitse sopia kymmeniä tapaamisia pankkeihin tai rahoituslaitoksiin. Lainatarjoukset on mahdollista saada itselleen vain muutamalla klikkauksella saman päivän aikana.

Aikaa kannattaa varata kuitenkin tarjouksien vertailuun. Jokainen lainatarjous on räätälöity yrityksen tarpeen mukaan ja lainatyyppejä on tarjolla moneen eri tilanteeseen.

Vertailusta tekee haasteellisen sen, kun yrityslainan nimelliskorko saattaa olla edullisin, mutta lisäkulujen myötä siitä tuleekin kallein mahdollinen vaihtoehto. Parhaiten yrityslainan edullisuudesta kertoo todellinen vuosikorko. Tämä on summa, joka näyttää lainan kokonaiskustannukset. Koron lisäksi rahan lainaamisesta maksetaan muun muassa avausmaksuja ja tilinhoitomaksuja.

Todellisen vuosikoron laskeminen kaikista tarjouksista erikseen vie aikaa, mutta se kannattaa. Näin myöhemmin ei tule ikäviä yllätyksiä sen suhteen. Aina tulee tarkastella tarjousta kokonaisuutena, eikä tarttua yksittäisiin edulliselta näyttäviin seikkoihin.

Miksi hakea yrityslainaa?

Lainavaihtoehtoja on tarjolla useita erilaisia. Monesti voi olla turhauttavaa etsiä omaan tarpeeseen sopiva lainatyyppi. Yrityslaina on loistava vaihtoehto siinä mielessä, että se sopii moneen eri tilanteeseen.

Erilaisia käyttötarkoituksia, joihin yrityksesi voi tarvita rahaa

 • Työntekijän palkkaaminen
 • Laskujen maksu
 • Laite- tai materiaalin hankinta
 • Varaston suurentaminen
 • Tilojen remontointi
 • Varastotilan hankkiminen
 • Kausivaihtelun tasaaminen

Oli rahan tarve oikeastaan mihin tahansa yrityksen toimintaan, niin taloudellista taakkaa on mahdollista keventää yrityslainalla. Muita vaihtoehtoja yrityksen toiminnan rahoittamiseen ovat muun muassa laskutusrahoitus tai osamaksurahoitus.

Laskutusrahoitus vs. yrityslaina

Laskutusrahoituksella tarkoitetaan laskusaatavien rahoitusta tai laskusaatavien myyntiä. Nämä molemmat ovat yrityksen kannalta nopeita tapoja saada rahoitusta myyntisaatavia vastaan. Yritys saa näin paremman maksuvalmiuden, joka vaikuttaa yrityksen toimintaan positiivisella tavalla.

Tämän saaminen edellyttää kuitenkin, että yritykseltä löytyy vakiintunut asiakaskunta ja luottokelpoisuuden tulee olla hyvä. Laskutussaatavien myynti soveltuu parhaiten ratkaisuna suurille, kansainvälisesti toimiville yrityksille. Pienille ja keskisuurille yrityksillä tässä tapauksessa toiminnan rahoittamiseen sopiva ratkaisu on yrityslaina.

Osamaksurahoitus

Osamaksurahoituksella voidaan yritykselle hankkia kone tai laite. Tämä sopii yrityksille, joilta löytyy valmiiksi käsiraha. Yleensä kaupan yhteydessä myyjä haluaa noin 30 prosenttia hinnasta rahana tai muuna arvotavarana.

Sopimuskauden päätyttyä ostettu kone tai laite siirtyy yrityksen omistukseen. Olisi ideaali tilanne, jos yrityksen varat riittäisivät hankintoihin ja toiminnan kasvattamiseen. Etenkin uusilla yrityksillä on lähes mahdotonta laittaa sivuun suurempia summia rahaa edes laitehankintoihin. Näissä tapauksissa edullisin vaihtoehto on yrityslaina.

Yrityslainaa CrediNordilta

CrediNord on kotimainen rahoitusyhtiö. Tavoitteena on tukea pienten ja keskisuurten yritysten toimintaedellytyksiä tarjoamalla lainaa toiminnan kasvattamiseen ja yllättäviin tarpeisiin.

Tilanteesta riippuen tarjoamme yrityslainaa 1 000 – 100 000 euron välillä joustavalla maksuajalla. Maksuaikaa voimme tarjota 6-18 kuukautta.

Kenelle myönnämme yrityslainaa?

Autamme yrityksiä, joiden edellytykset toimintaan on kunnossa. Lainaa hakevalta yritykseltä vaaditaan tiettyjä asioita, ennen kuin voimme myöntää yrityslainaa. Yrityksen tulee toimia aktiivisesti ja sen kotipaikka täytyy olla Suomessa.

Muita edellytyksiä yrityslainan saamiseen ovat:

 • Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta
 • Yrityksellä ei saa olla suuria maksuviiveitä
 • Yrittäjän luottotiedot tulee olla kunnossa
 • Liikevaihdon tulee olla vähintään 15 000 €/ vuosi
 • Yrityksen omistajien tulee asua Suomessa

Mistä yrityslainan hinta määräytyy?

Yrityslainan hinta on yrityskohtainen. Aina kun rahaa lainataan, niin lainatun summan lisäksi siitä maksetaan korkoa ja muita lisäkuluja. Me tarjoamme yrityslainan, jossa on kiinteä kuukausikulu.

Tähän sisältyy koron lisäksi kaikki muut lisäkulut. Meillä ei ole avausmaksuja tai muita piilokuluja. Lainan hinnoittelemme tekemällä arvion yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä. Pyydä lainatarjous, jotta voimme selvittää millä hinnalla pystymme tarjoamaan rahoituksen.

Voiko lainan maksaa pois etuajassa?

Olemme iloisia yrityksen puolesta, jos rahoituksen avulla toiminnalle on saatu parannusta ja taloudellinen tilanne on saatu korjattua. Meiltä haetut lainat voi maksaa aina etuajassa pois. Emme veloita siitä lisäkuluja, vaan yritys maksaa vain niiltä kuukausilta, joiden aikana laina oli käytössä.

Yrityslaina kannattaa aina kilpailuttaa

Kilpailuta yrityslainat aina ennen sopimuksen allekirjoittamista. Tällä voit tehdä merkittävääkin taloudellista säästöä. Sivuilta löytyvän yrityslainalaskurin avulla saat suuntaa lainatarjouksistamme.

Katsomme kuitenkin jokaisen tapauksen erikseen, joten yrityslainoja vertaillessa kannattaa pyytää henkilökohtainen lainatarjous. Tämä ei vielä sido hakijaa mihinkään.

Yksiselitteistä hintaa emme voi suoraan yrityslainalle ja sen kuluille antaa, mutta keskimäärin voimme tarjota lainaa seuraavasti:

 • 1 000 € lainasummalle 6 kuukauden maksuajalle tulee hintaa 1 128 € ja yrityksen tulee maksaa se takaisin 188 € kuukausierissä.
 • 30 000 € lainasummalle 18 kuukauden maksuajalle tulee hintaa 40 806 € ja yrityksen tulee maksaa se takaisin 2 267 € kuukausierissä.

Kilpailuta, vertaa ja säästä

Limiittilaskuri – hae lainaa nyt
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Kilpailuta yrityslaina aina ja vertaa tarjouksia keskenään. Lisärahoituksen tarve vaihtelee yrityksen mukaan. Yrityslaina on nopea ja helppo tapa saada helpotusta taloudelliseen tilanteeseen.

Yrityslainaa voi hakea ilman reaalivakuuksia ja lainatarjouksen saa kätevästi netistä. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset vain yrityksen ja takaajan tiedot. Sivuiltamme löytyvän valmiin hakemuksen kautta saat parhaan tarjouksen yrityslainalle.

Näin säästät aikaa ja vaivaa, kun muutamalla klikkauksella saat yrityslainatarjouksen sähköpostiisi jopa saman päivän aikana. Yrityksen asioiden ja lainantakaajan tietojen ollessa kunnossa rahat saat käyttöösi välittömästi.

Meidän tehtävänämme on ymmärtää yrittäjien haasteita ja mahdollisuuksia. Toimintamme on nopeaa ja mutkatonta, joka on tehnyt meistä yhden suosituimmista yritysrahoituksen tarjoajista Suomessa.