Näin CrediNord-yrityslaina
toimii verkossa

Kiitos, että harkitset lainaa CrediNordilta. Jotta voimme tehdä yrityksellesi lainatarjouksen, tulee sinun täyttää yrityksen y-tunnus ja takaajan tärkeimmät tiedot. Suosittelemme täyttämään kaikki hakemuksessa vaadittavat tiedot mahdollisimman huolellisesti. Näin varmistat, että hakemuksesi käsitellään mahdollisimman sujuvasti.

Täytä lainahakemus ilman liitteitä
Saat lainatarjouksen sähköpostiisi hetkessä
Hyväksy tarjous ja saat rahat yrityksen tilille heti

Minimivaatimukset
yrityslainan saantiin

Saadakseen yrityslainaa CrediNordilta, yrityksen on täytynyt olla vähintään 6 kuukautta toiminnassa. Yrityksen kotipaikka on oltava Suomessa ja sen on oltava aktiivinen. Yrittäjä toimii takaajana yrityslainassa. Muita minimivaatimuksia yrityslainan saantiin:

 • 1
  Yrityksellä ei ole merkittäviä maksuviiveitä
 • 2
  Takaajan luottotiedot ovat kunnossa
 • 3
  Yrityksen liikevaihto on vähintään 30.000 euroa vuodessa
 • 4
  Yrityksen päättäjät asuvat Suomessa

Yrityslainaa järkevämmin
digitaalisesti

Se on erittäin nopea

CrediNordilla on yksi nopeimmista lainojen hyväksymisprosesseista alalla. Täytä ilmainen hakemus ja saat vastauksen saman työpäivän aikana.

Täysin läpinäkyvä

Lainasopimuksemme on helppo ymmärtää ja läpinäkyvä. Perimme lainasta vain kuukausikulun - ei muita palkkioita tai piilokuluja. Maksat vain ajalta, kun laina on käytössäsi.

Joustava takaisinmaksu

Voit valita laina-ajan itse ja pyytää lyhennysvapaata kuukautta. Voit maksaa lainan aina etuajassa pois ilman lisäkuluja.

Luotettu ja suositeltava

Kiinnitämme huomiota tietoturvaasi käyttämällä pankkitason salausta palveluissamme. Olemme suosituimpia yritysrahoituksen tarjoajia Suomessa.
Lainasumma 10000
Kuukausierä 1884
Liiketoiminnan kasvattaminen
Työntekijän palkkaaminen
Varaston kasvattaminen
Kausivaihteluiden tasaaminen