Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa parturi-kampaamolle

Parturi-kampaamot voivat käyttää hyödyksi yrityslainaa moniin eri tarkoituksiin. Tässä artikkelissa käymmä läpi tyypillisiä kohteita, joihin parturi-kampaamot hyödyntävät yrityslainaa. Käymme läpi millä tavoin yrityslainaa on mahdollista käyttää kasvuun, sekä kuinka hakea yrityslainaa parturi-kampaamolle.

Suomalaiset ovat palailemassa koronan jälkeen palveluiden pariin

Korona on ravistellut voimakkaasti monia etenkin palvelualan yrityksiä. Osansa osumasta ovat saaneet myös kauneudenhoitalan yritykset, kuten parturi-kampaamot. Koronan aikana ihmiset viettivät huomattavasti vähemmän aikaa toisten ihmisten seurassa. Ei ollut juhlia, ei ravintolassa illanviettoja, sekä vähemmän yhteisoloa ystävien kanssa kasvotusten. Tämän vuoksi kauneudenhoitoon erikoistuneille yrityksille, korona aiheutti huomattavia haasteita.

Onneksi koronatilanteessa on jo näkyvissä valoa tunnelin päässä. Rajoitukset ja tartuntamäärät ovat lievenemässä. Tämä tarkoittaa, että ihmiset kokoontuvat taas kasvavin määrin yhteen viettämään aikaa, sekä menevät ravintoloihin, erilaisiin tapahtumiin, sekä ulkomaille entistä enemmän. Tämä tarkoittaa myös lisääntyvää tarvetta kauneudenhoidolle, kuten parturi-kampaamoille.

pexels engin akyurt 3065170

Investoi parturi-kampaamon kasvuun

Iso osa yrityksistä tavoittelee toimintansa kasvattamista tietyllä aikavälillä. Kasvu vaatii kuitenkin yritykseltä yleensä merkittävästi pääomaa. Riittävää määrää pääomaa eli rahaa yritykseltä ei kuitenkaan välttämättä omasta takaa löydy. Onneksi yrityksille on nykypäivänä tarjolla prosessiltaan helppoa ja nopeaa rahoitusta. Seuraavaksi käymme läpi, kuinka parturi-kampaamo voi hyödyntää yrityslainaa investointeihin ja kasvuun.

Uuden kampaamon ostaminen

Toiminnan kasvattaminen ei aina ole välttämättä mahdollista yrityksen nykyisissä toimitiloissa. Siksi yrityksen onkin usein harkittava siirtymistä toiseen toimitilaan, jossa useampia asiakkaita on mahdollista palvella samanaikaisesti. Isommat toimitilat mahdollistavat parturi-kampaamolle paremmin myös lisäpalveluiden tarjoamisen.

”Isommat toimitilat mahdollistavat parturi-kampaamolle paremmin myös lisäpalveluiden tarjoamisen.”

Uusi toimitila antaa yritykselle myös mahdollisuuden miettiä, olisiko aika uudistaa yrityksen ilmettä. Toimitila viestii voimakkaasti asiakkaille, minkälainen parturi-kampaamo on kyseessä. Mikäli yritys haluaa tähdätä esimerkiksi tarjoamaan premium-luokan kampaamopalveluita, kannattaa yrityksen miettiä, olisiko kampaamotilat kannattavampi olla alueella, jossa on paremmin premium-palvelusta kiinnostuneita asiakkaita.

pexels midia 897262

Maksa mahdolliset maksurästit pois

Useat yritykset hyödyntävät yrityslainaa aiempien maksurästein poismaksamiseen. Maksurästit ovat yritykselle rasita ja aiheuttavat yrittäjälle usein voimakasta stressiä. Maksurästit ovat aina myös huono merkki yrityksen tavarantoimittajille ja yhteistyökumppaneille. Kun yrityksen maksuajat venyvät pitkiksi ja maksuja alkaa kertyä rästiin, ei yritys ole kovin houkutteleva yhteistyökumppani. Yritykselle myönnetään yleensä myös lyhyempiä maksuaikoja jatkossa, mikäli yrityksellä on merkittäviä maksuviiveitä. Tämän vuoksi yritykselle on aina eduksi, mikäli merkittäviä maksuviiveitä ei pääse syntymään. Tämän vuoksi monet yritykset hyödyntävät yrityslainaa käyttöpääoman vahvistamiseen ja rästissä olevien laskujen poismaksamiseen.  

Investoi laitteisiin

Kuten mainitsimme toimitilan kohdalla, voi yritys hakea kasvua myös investoimalla uusiin laitteisiin, joiden avulla se pystyy tarjoamaan monipuolisempia palveluita asiakkailleen. Onko markkinalla esimerkiksi kysyntää palvelulle, jota yritys itse ei pysty tarjoamaan nykyisten laitteiden avulla? Onko tietyllä laitteella mahdollisuus erottautua kilpailijoista alueella? Muun muassa näitä yrityksen on usein kannattavaa pohtia, kun se harkitsee uusien laitteiden hankintaa.

Onko markkinalla esimerkiksi kysyntää palvelulle, jota yritys itse ei pysty tarjoamaan nykyisten laitteiden avulla?

Myös nykyisten laitteiden päivittäminen uudempiin voi olla harkinnan arvoista. Uudemmat laitteet tarjoavat parempaa käyttömukavuutta, ovat varmatoimisempia ja energiaystävällisempiä.

Uusien työntekijöiden palkkaaminen

Uusien työntekijöiden palkkaaminen on yritykselle aina merkittävä askel ja yrityksen on aina laskettava tarkkaan onko se kannattavaa. uuden työntekijän palkkaaminen aiheuttaa yritykselle myös monia taloudellisia velvoitteita. Yrityksen on kuitenkin vaikea kasvaa ilman uusia työntekijöitä. Samalla uudet osaajat tuovat yritykseen uudenlaisia näkemyksiä ja toimintatapoja.

Usein parturi-kampaamot myös toimivat yhden hengen yrityksinä, jossa yrityksen ainoana työntekijänä toimii yrittäjä itse. Suuri askel monelle yrittäjälle onkin ensimmäisen työntekijän hankkiminen yritykseen yrittäjän lisäksi. Ensimmäisen työntekijän ei välttämättä tarvitse olla kokoaikainen, vaan usein yritys aloittaa palkkaamalla osa-aikaisesti tai esimerkiksi harjoitteluun. Tämä rajaa huomattavasti yrityksen taloudellisia riskejä uuden työntekijän palkkauksessa, verrattuna tilanteeseen, jossa yritys palkkaa saman tien vakinaisen ja täysipäiväisen työntekijän.

Suuri askel monelle yrittäjälle onkin ensimmäisen työntekijän hankkiminen yritykseen yrittäjän lisäksi.

Yritys voi katsoa, onko yrityksellä tarpeeksi kysyntää, jotta uusi työntekijä voidaan palkata pysyvästi yritykseen. Mikäli näin on, voidaan osa-aikaisuus tai harjoittelu muuttaa kokoaikaiseksi työsopimukseksi.

pexels engin akyurt 3331486

Investoi markkinointiin

Kasvun kannalta oleellisessa osassa on myös totta kai markkinointi. Markkinoinnissa tärkeintä on määrittää yrityksen kohdeyleisö ja millä tavalla heidät tehokkaimmin saavutetaan. Yritys myös aina pohtii, kuinka paljon se haluaa rahaa markkinointiin käyttää. Markkinointia voidaan tehdä hyvin edullisesti esimerkiksi sosiaalisen median kautta. Vaihtoehtoisesti yritys voi pyytää konsultointia, mitkä markkinointikanavat olisivat kaikkein tehokkaimpia juuri yrityksen tarpeisiin ja oikean kohderyhmä tavoittamiseen. Vakuudeton yrityslaina sopii erinomaisesti yrityksen markkinointimenoihin ja se on aina joustavasti maksettavissa milloin tahansa kuluitta pois.

Esimerkki lainasta ja koron määrästä parturi-kampaamolle

Seuraavaksi esimerkki CrediNordin myöntämästä vakuudettomasta yrityslainasta parturi-kampaamolle.

Esimerkin yrityksen lähtötiedot ovat:

 • Yrityksen ja takaajan päätoimisena toimipaikkana Suomi
 • Liikevaihto 75 000 €
 • Yrityksellä ei luottohäiriömerkintöjä

Myönnetty laina ja lainan kustannus

 • Lainan määrä: 9 000 €
 • Laina-aika: 18 kuukautta
 • Kuukausikulu: 165 €
 • Kuukausierä yhteensä: 665 €

Miksi valita juuri CrediNord?

CrediNord on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yrityslainaa pk-yrityksille

. CrediNord on perustettu tarjoamaa kotimaisille yrityksille mahdollisimman helppoa, yksinkertaista ja luotettavaa yritysrahoitusta. Suomen lisäksi CrediNord on laajentunut jo Ruotsiin, Tanskaan ja Alankomaihin. Tarjoamme yrityslainaa 350 000 euroon saakka ja 6-48 kuukauden laina-ajalla. Yrityslainamme on vakuudetonta, joten laina ei vaadi yritykseltä reaalivakuuksia, vaan laina perustuu henkilötakaukseen. Yhä usempi yritys valitseekin CrediNordin rahoituskumppanikseen. Lue tästä yhden asiakkaistamme syyt, miksi hän päätyi valitsemaan CrediNordin.

Ketterä ja helppo hakuprosessi

Yrityslainan hakeminen CrediNordilta on äärimmäisen helppoa. Hakeminen tapahtuu täyttämällä lainahakemus kotisivujemme kautta osoitteessa credinord.com. Lainahakemukseen täytetään yrityksen ja takaajan perustiedot, haettavan lainan määrä ja laina-aika, sekä lainan käyttötarkoitus. Hakemuksen täyttämiseen kuluu aikaa noin minuutti. Hakemus saapuu luottotiimillemme, joka alkaa välittömästi tehdä arviota yrityksestä, sekä siitä , kuinka paljon yritykselle voidaan tarjota lainaa ja minkälaisella hinnoittelulla.

pexels rodnae productions 7755251

Lainatarjous tunnissa

CrediNordin vakuudettoman yrityslaina yhtenä suurimmista eduista on lainaprosessin nopeus. Koska kyseessä on vakuudeton yrityslaina, ei aikaa tarvitse käyttää vakuutena olevan kohteen arviointiin. Luottotiimimme käyttää hyödykseen myös osaksi automaatiota tehdessään kokonaisvaltaisen arvioinnin yrityksestä. Tällä tavoin pystymme tarjoamaan erittäin ketterän lainaprosessin. Asiakas saakin keskimäärin hakemukseensa vastauksen alle tunnissa, siitä kun olemme hakemuksen vastaanottaneet. Mikäli voimme tarjota yritykselle lainaa, lähetämme yritykselle lainatarjouksen. Lainatarjouksesta käy ilmi lainan yleiset ehdot, lainan kustannukset ja maksuohjelma.

Rahat yrityksen tilille jopa saman päivän aikana

Kun yritys on vastaanottanut lainatarjouksen, katsonut sen läpi ja on siihen tyytyväinen, tapahtuu sopimuksen allekirjoitus sähköisesti. Sähköisen allekirjoituksen ja pankkitilin vahvistamisen jälkeen lähetämme rahat välittömästi yritystä kohti. Tyypillisesti laina on yrityksen käytössä seuraavana pankkipäivänä ja parhaimmillaan jopa saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä.

Tyypillisesti laina on yrityksen käytössä seuraavana pankkipäivänä ja parhaimmillaan jopa saman päivän aikana hakemuksen lähettämisestä.

Maksa milloin tahansa etuajassa pois.

CrediNordin yrityslainan merkittäviin etuihin kuuluu myös mahdollisuus maksaa laina milloin tahansa etuajassa pois. Perimme lainasta kulua vain siltä ajalta, kun laina on yrityksen käytössä. Tällöin, mikäli yritys maksaa lainaetuajassa pois, ei yrityksen tarvitse maksaa kuluja jäljelle jääviltä kuukausilta. Tämä tekee CrediNordin yrityslainasta erittäin joustavan rahoitusvaihtoehdon yrityksille.

Luotettavaa ja helppoa yritysrahoitusta – valitse Credinord

 • Kuinka hakea yrityslainaa parturi-kampaamolle

  Yrityslainan hakeminen on helppoa osoitteessa credinord.com. Hakemukseen täytetään perustiedot yrityksestä ja takaajasta, haetun lainan määrä ja laina-aika, sekä lainan käyttötarkoistus. Hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan minuutin.

 • Kuinka paljon yritykseni on mahdollista saada yrityslainaa

  CrediNord tarjoaa yrityksille tyypillisesti rahoitusta noin 10-12 prosenttia yrityksen vuotuisesta liikevaihdosta.

 • Mitkä ovat minimikriteerit CrediNordin yrityslainaan

  Minimikriteerit CrediNordin yrityslainalle ovat seuraavat:

  -Yrityksen liikevaihto vähintään 25 000 €

  -Yritys on ollut aktiivinen vähintään 6 kuukautta

  -Yrityksen ja takaajan päätoimisena toimipaikkana on Suomi