Yrityslainaa netistä

Yrityslaina netistä

Yrityslainan hakeminen on nykyisin helpompaa kuin koskaan. Koko lainaprosessi on nykyisin mahdollista hoitaa verkon kautta, joka säästää yrityksiltä ja yrittäjiltä valtavasti aikaa. Lainahakemuksen täyttäminen käy helposti ja päätös lainasta ilmoitetaan yritykselle jo saman päivän aikana lainan hakemisesta. Mm. näiden seikkojen vuoksi yhä useampi yritys hakee yrityslainaa netistä.

Miksi kannattaa hakea yrityslainaa netistä

 • Helppo hakea. Suurimpia etuja lainaa verkosta haettaessa on hakemisen helppous. Hakemuksen täyttämiseen kuluu noin minuutin verran aikaa. Yrityksen ei myöskään tarvitse toimittaa liitteitä lainahakemuksen yhteydessä. Näin ollen yrityksen ei tarvitse käyttää yhtään ylimääräistä aikaa hakemuksen täyttämiseen.
 • Nopea prosessi. Verkon kautta haettaessa lainaprosessi on hyvin nopea. CrediNordin kautta yritys saa lainan käyttöönsä parhaimmillaan jo saman päivän aikana lainan hakemisesta. Viimeistään laina on yrityksen käytössä seuraavana pankkipäivänä lainasopimuksen allekirjoittamisesta.
 • Koko prosessi alusta loppuun verkon välityksellä. CrediNordilla koko prosessi on mahdollista hoitaa lainasopimuksen allekirjoittamista myöten verkon välityksellä. Hoidat siis helposti koko prosessin, vaikka työpäivän lomassa.

CrediNordin yrityslaina hetkessä yrityksen käyttöön

”Laina on yrityksen käytössä viimeistään seuraavana pankkipäivänä, parhaimmillaan jo saman päivän aikana lainan hakemisesta.”

CrediNord on kotimainen sivustto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailutukseen. CrediNord tarjoaa vakuudettomia yrityslainoja 250 000 euroon asti.

Lainan hakeminen CrediNordilta vie vain minuutin

Lainan hakeminen CrediNordilta on äärimmäisen helppoa. Yritys täyttää lainahakemuksen CrediNordin kotisivuilla. Lainahakemukseen täytetään ainoastaan perustiedot yrityksestä ja takaajasta, lainan summa ja laina-aika, sekä lainan käyttötarkoitus. Hakemus päätyy suoraan CrediNordin luottotiimin käsittelyyn

CrediNordilta saat vastauksen lainahakemukseesi tunnissa

CrediNordin luottotiimi käsittelee saapuvat hakemukset arkisin tunnin sisällä niiden vastaanottamisesta. Luottotiimi tekee arvion yrityksestä, sekä takaajasta, jonka pohjalta se tekee päätöksen, kuinka paljon lainaa voidaan yritykselle myöntää ja minkälaisella hinnoittelulla.

Laina yrityksen käyttöön jo saman päivän aikana

Kun CrediNordin luottotiimi on käsitellyt saapuneen lainahakemuksen ja antanut myönteisen luottopäätöksen, lähettää CrediNord yritykselle lainatarjouksen sähköisesti. Mikäli yritys on tyytyväinen saamaansa lainatarjoukseen, tapahtuu lainasopimuksen allekirjoittaminen sähköisesti. Laina on yrityksen käytössä viimeistään seuraavana pankkipäivänä, parhaimmillaan jo saman päivän aikana lainan hakemisesta.

Mitkä asiat vaikuttavat yrityslainan korkoon?

Yrityslainan korko on aina yrityskohtainen ja siihen vaikuttaa moni eri asia. Vaikka eri toimijat painottavat eri asioita luottoprosessissaan, on tiettyjä asioita, jotka vaikuttavat yleensä yrityksen saaman lainatarjouksen korkoon. Näitä ovat mm. seuraavat:

 • Yrityksen luottoluokitus. Yritysten luottoluokituksia tarjoaa Suomessa esimerkiksi Asiakastieto, sekä Bisnode. Yrityksen luottoluokitus on konkreettinen osa luottoprosessia. Heikon luottoluokituksen omaavalle yritykselle ei yleensä myönnetä lainaa ja erinomaisen luottoluokituksen omaava yritys voi saada lainaa normaalia edullisemmin. Yrityksen on hyvä kiinnittää huomiota omaan luottoluokitukseensa ja miettiä, millä tavalla luottoluokitusta olisi mahdollista parantaa. Joo muutamat myöhässä olevat laskut tai yksikin maksuhäiriö heilauttaa nopeasti yrityksen luottoluokitusta.
 • Yrityksen toimiala. Tyypillisesti myös yrityksen toimialalla on vaikutusta yrityksen saaman laina ja koron määrään. Tietyt alat nähdään lainantarjoajan näkökulmasta normaalia riskisempinä. Tällaisia aloja ovat tyypillisesti esimerkiksi rakennusala, sekä ravintola-ala.
 • Yrityksen maksukäyttäytyminen. Monesti lainantarjoaja tarkistaa myös yrityksen viimeaikaista maksukäyttäytymistä. Yrityksen pidentyneet maksuajat voivat kieliä siitä, että yrityksellä on haasteita selviytyä taloudellisista velvoitteistaan.

Ota huomioon yrityslainan kokonaiskustannukset

”lainatarjouksia vertaillessa on tärkeää katsoa koron lisäksi myös muita kuluja, sillä pienikorkoisin laina ei välttämättä ole lainanottajalle halvin.”

Yrityslainaa verkosta haettaessa on tärkeää ottaa huomioon yrityslainan kokonaiskustannukset. Eri lainantarjoajien välillä on paljon eroa siinä, millä tavalla lainan kokonaiskustannukset muodostuvat. Lainasta saatetaan veloittaa koron lisäksi esimerkiksi avausmaksuja ja tilinhoitomaksuja. Näin ollen lainatarjouksia vertaillessa on tärkeää katsoa koron lisäksi myös muita kuluja, sillä pienikorkoisin laina ei välttämättä ole lainanottajalle halvin.

CrediNordin yrityslainassa ei koskaan ole ylimääräisiä sivukuluja lainanottajalle, vaan kaikki lainaa koskevat kulut sisältyvät kuukausittaiseen korkoon.

Yrityslainaa monipuolisesti yrityksen ei tarpeisiin

Vakuudeton yrityslaina on nopeutensa ja helppoutensa vuoksi erinomainen käytettäväksi monipuolisesti yrityksen erilaisiin rahoitustarpeisiin. CrediNordilla asiakkaidemme yleisiä käyttökohteita vakuudettomalle yrityslainalle ovat mm. seuraavat:

Yrityslainaa toiminnan laajentamiseen

Kun yritys harkitsee toimintansa laajentamista, on usein juuri tarvittaman rahoituksen löytyminen yksi kasvun pullonkauloista. Laajentuminen voi tapahtua esimerkiksi nykyisiä toimitiloja laajentamalla, uusia tuote- tai palvelukategorioita tarjoamalla, tai esimerkiksi perustamalla yritykselle verkkokauppa. Nämä kaikki askeleet vaativat yritykseltä investointeja. Koska CrediNordin vakuudeton yrityslaina on mahdollistaa maksaa milloin tahansa kuluitta etuajassa pois, voidaan sitä käyttää esimerkiksi rahoituspuskurina laajentumisessa ilmenevien yllättävien menojen varalle.

Investoi koneisiin ja laitteisiin

Yrityksen koneisiin ja laitteisiin investoiminen kannattaa. Mikäli kyse ei olisikaan kone- tai laitekannan laajentamisesta, on nykyisten laitteiden päivittäminen tietyin väliajoin tärkeää. Uudet koneet ovat tuottavampia, turvallisempia, miellyttävimpiä käyttää, sekä energiatehokkaampia. Vaikka koneiden ja laitteiden päivittäminen ovat yritykselle aina suuria investointeja. Investointien rahoittamiseen helpotusta tuo kuitenkin CrediNordin vakuudeton yrityslaina.

Yrityslainaa markkinointiin

Yleinen käyttökohde vakuudettomalle yrityslainalle asiakkaillamme on käyttää yrityslainaa markkinointiin. Erityisesti toimintansa alkuvaiheessa olevat yritykset kohtaavat tarvetta rahoittaa markkinointiaan. Yrityksen tuotetta, palvelua ja imagoa on tehtävä ihmisille esille, mutta yrityksellä ei ole vielä tulorahoitusta, jolla kattaa markkinoinnin kustannuksia. Näin ollen erinomaisena apuna markkinoinnin rahoittamisen tueksi on vakuudeton yrityslaina.

 • Miksi yrityslainaa kannattaa hakea netistä?

  • Helppo hakea. Yrityslainan hakeminen verkosta on äärimmäisen helppoa. CrediNordin yrityslainan hakeminen tapahtuu täyttämällä vain muutaman kohdan hakemus, eikä yrityksen tarvitse lähettää liitteitä lainanhaun yhteydessä.
  • Nopeus. Yhtenä suurimmista eduista yrityslainaa haettaessa verkon välityksellä on lainaprosessin nopeus. Parhaimmillaan koko prosessi on valmis ja laina yrityksen tilillä jo samana päivänä lainan hakemisesta.
 • Mitä kannattaa huomioida haettaessa yrityslainaa verkosta?

  Yrityslainaa verkosta haettaessa on tärkeää kiinnittää huomiota yrityslainan kokonaiskustannuksiin. Eri lainantarjoajat velottavat kulunsa eri tavalla. Osalla toimijoista kaikki lainaan sisältyvät kulut sisältyvät lainasta maksettavaan korkoon. Usea toimija kuitenkin veloittaa koron lisäksi useita muita kuluja, kuten aloitusmaksut tai tai tilinhoitokulut. Tästä johtuen edullisin korko ei välttämättä ole yrittäjälle edullisin laina.

  CrediNordilla kaikki lainasta maksettava kustannukset sisältyvät lainasta maksettavaan korkoon.

 • Miksi valita CrediNordin yrityslaina?

  CrediNord on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kotimaisille pk-yrityksille vakuudettomia yrityslainoja 250 000 euroon saakka.

  Yrityslainan hakeminen tapahtuu CrediNordin kotisivuilla täyttämällä lainahakemus. CrediNordin luottotiimi käsittelee saapuvat hakemukset ja lähettää yritykselle tunnin sisällä lainatarjouksen, mikäli CrediNord voi myöntää yritykselle lainaa.

  Mikäli yritys on tyytyväinen saamaansa lainatarjoukseen, tapahtuu sopimuksen allekirjoittaminen sähköisesti. Laina on yrityksen käytössä viimeistään seuraavana pankkipäivänä.