Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Pyydä maksuton tarjous
Lainatarjouksia jo saman päivän aikana
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa logistiikka- ja kuljetusyrityksille

Nykypäivänä logistiikka- ja kuljetusalan yrityksille on tarvetta ja kysyntää. Ihmiset liikkuvat yhä enemmän ja aiempaa laajemmalla alueella. Lisäksi tavarat kulkevat ympäri maailman. Nettikaupan tilaukset ja kauppojen hankinnat pitää saada kulkemaan tehokkaasti. Tiloja on kunnostettava ja joustavuudesta on apua. Tämä tarkoittaa myös lisää töitä ja vaatimuksia logistiikka- ja kuljetusyrityksille.

Koko ajan kasvavat vaatimukset, sekä lisääntyvä työmäärä aiheuttavat kuitenkin myös kustannuksia. Laitteiden on oltava laadukkaita ja kunnossa olevia. Lisäksi laajenevaan toimintaan voidaan tarvita myös uusia toimistotiloja.

Yrityksesi hyvän markkinoinnin merkitystä ei sovi unohtaa. Mitä parempi markkinointistrategia yrityksellä on, sitä parempi mahdollisuus sillä on laajentaa toimintaansa sekä lisätä kassavirtaa.

Äkillisesti lisääntyvät kulut voivat kuitenkin aiheuttaa yrityksellesi taloudellisia haasteita. Tässä artikkelissa käsittelemme kuinka saada yrityslainaa logistiikka- ja kuljetusyritykselle ja mitä ottaa prosessissa huomioon.

Logistiikka- ja kuljetusyritysten taloudelliset haasteet

Logistiikka- ja kuljetusyrityksillä on paljon kysyntää. Kysyntään on kyettävä vastaamaan tarjoamalla laadukasta palvelua. Tämä kuitenkin tarkoittaa näille yrityksille kustannuksia. Laitteiden on oltava laadukkaita sekä kunnossa olevia ja tarvitaan osaavia työntekijöitä.

Uudet laitteet kuitenkin maksavat kohtuullisen paljon. Yrityksestä riippuen uusille ajoneuvoille voi olla tarvetta. Myös niiden huolto ja kunnossapito maksavat. Lisäksi tarvitaan osaavia työntekijöitä, joiden koulutus sekä työhön tarvittavat luvat maksavat. Lisäkuluja aiheuttavat myöskin toimistotilat ja niiden ylläpito. Alati muuttuva ja nopeatempoinen toimintaympäristö tuo yrityksille taloudellisia haasteita.

Logistiikka- ja kuljetusyrityksillä on tärkeää olla jatkuvasti hyvä taloudellinen valmius vastata näihin muutoksiin sekä alan vaatimuksiin, voidakseen tarjota mahdollisimman hyvää palvelua. Tämä on kuitenkin haasteellista, sillä välillä kulut voivat yllättää. Tällöin nopeasti ja helposti haettava yrityslaina voi tarjota oivan avun yrityksellesi.

CrediNord logo
Vie yrityksesi seuraavalle tasolle
Älä huolehdi huoltokuluista
Hanki uusimmat vehkeet ja vempaimet
Liiku uusille markkinoille

Miten yrityslaina voi auttaa logistiikka- ja kuljetusyrityksiä?

Yrityslaina on hyvä apuväline logistiikka- ja kuljetusyrityksille. Tilanteet sekä suunnitelmat voivat muuttua hyvinkin nopealla aikataululla ja joustavuus on tärkeää. Yrityksen toimintaa saa kasvatettua panostamalla joustavuuteen, laatuun sekä hyvään imagoon.

Mitä nopeammin yrityksesi pystyy vastaamaan uusiin tarpeisiin sekä kehittämään toimintaansa, sitä parempi mahdollisuus sillä on laajentaa toimintaansa ja kasvattaa kassavirtaa. Yritysten välisen kilpailun myötä hyvä reagointikyky on valttia. Seuraavaksi kerromme muutamia esimerkkejä, mihin yrityslainaa voi käyttää.

Joustava toiminta

Nykypäivänä yritysten on kyettävä toimimaan joustavasti. Voi tulla viime hetken muutoksia suunnitelmiin ja aikatauluihin. Nämä viime hetken muutokset voivat maksaa yritykselle aluksi ylimääräistä. Yrityksesi on hyvä myöskin olla valmis sopeutumaan vikkelästi esimerkiksi ihmisten muuttuviin liikkumistarpeisiin. Yrityslainalla saat kuitenkin katettua kätevästi viime hetken muutoksista aiheutuvat kulut ilman ylimääräistä huolta ja stressiä.

Huolto

Välillä välineistöä on huollettava. Vaikka yrityksesi olisikin varautunut säännöllisiin huoltoihin, näiden lisäksi ylimääräiset huoltotarpeet ja niiden kustannukset voivat yllättää. Ajoneuvo saattaa esimerkiksi hajota äkillisesti. Jotta yrityksesi pystyy toimimaan hyvin, välineistön on oltava kunnossa. Näihin ylimääräisiin kuluihin voit saada apua yrityslainalla. Sen avulla saat rahoitettua nopeasti ja joustavasti kaikki ylimääräiset huollot.

Välineistön uusinta

Saman alan yrityksillä on kilpailua ja jokainen yritys haluaa toki antaa itsestään hyvän ja ammattitaitoisen kuvan. Välillä välineistöä tarvitsee uusia ja uudistaa joko uusien tarpeiden myötä, korvaamaan jo vanhaksi käyviä laitteita tai toiminnan laajentamiseksi. Olipa syy välineistön uusintaan mikä hyvänsä, se aiheuttaa lisää kuluja yrityksellesi. Yrityslaina antaa mahdollisuuden välineistön uusimiseen nopeallakin aikataululla. Näin yrityksen ei tarvitse odottaa varojen kertymistä uusiakseen välineistönsä ja työt voivat jatkua ilman turhia viivästyksiä.

Pätevät työntekijät

Jotta työntekijät pysyvät kehityksessä mukana mahdollisimman hyvin ja yritys voi parantaa tai kasvattaa toimintaansa, voi työntekijöiden lisäkoulutus tulla tarpeeseen. Myös työntekijöiden lupien uusimisesta voi koitua yllättävän suuria kustannuksia. Tähänkin saat helposti apua yrityslainan avulla. Se nimittäin mahdollistaa työntekijöiden lisäkoulutuksen, lupien uusinnan tai vaikkapa uusien työntekijöiden palkkaamisen heti, kun yritykselläsi sille on tarvetta. Tämä auttaa yritystäsi tehostamaan toimintaansa, jolloin myös sen kassavirta saadaan kasvamaan nopeammin.

Kansainvälisyys

Nykymaailmassa kansainvälisyys on tärkeää. Tavarat kulkevat ympäri maailman, samoin kuin ihmisetkin. Tämän mahdollistamiseksi tarvitaan logistiikka- ja kuljetusyrityksiä. Yrityksesi vallottaessa uusia markkina-alueita, myös kielitaitovaatimukset kasvavat. Mitä monipuolisempaa kieliosaamista yrityksesi työntekijöillä on, sitä parempi mahdollisuus yritykselläsi on menestyä uusilla alueilla.

Työntekijöille voikin olla hyvä idea järjestää kielikursseja aika ajoin. Näistä kursseista kuitenkin koituu yrityksellesi kuluja. Sinun ei tarvitse kuitenkaan murehtia lisäkustannuksista liikaa, sillä yrityslainalla saat niihin oivan avun.

Markkinointi

Jotta yrityksesi saa uusia asiakkaita, kasvaa ja saa lisää kassavirtaa, markkinointiin satsaaminen on usein hyvä idea. Kannattaa panostaa suoraan kunnolliseen ja toimivaan markkinointiin, sillä ajan mittaan siitä hyötyy enemmän. Tällöin markkinointikustannukset voivat olla aluksi hieman suuremmat, mutta silloin on myös parempi mahdollisuus kasvattaa yrityksen kassavirtaa pidemmällä tähtäimellä. Näkyvällä ja edukseen erottuvalla yrityksellä on paremmat mahdollisuudet myöskin uusien asiakkaiden saantiin.

Markkinoinnista koituvat hetkellisesti suuremmat kustannukset saat rahoitettua kätevästi yrityslainalla. Näin sinun ei tarvitse kantaa huolta siitä, kuinka saat yrityksesi markkinoinnin hoidettua mahdollisimman tehokkaasti.

Toimitilat

Lisääntyneen kysynnän ja yrityksesi kasvun myötä saatat huomata tarvitsevasi uusia toimitiloja. Mikäli yritykselläsi ei vielä ole tarpeeksi varoja uusiin toimitiloihin, yrityslaina voi olla hyvä vaihtoehto. Näin saat tarvitsemasi toimitilat silloin, kun niitä tarvitset, ilman turhaa odottelua, eikä yrityksesi kehitys ei hidastu.

Mistä saat yrityksellesi parhaiten sopivan lainan?

Yrityslainoja myöntävät pankit sekä netissä toimivat rahoitusyhtiöt. Kullakin vaihtoehdolla on omat hyvät ja huonot puolensa. Sinun kannattaakin ottaa selvää eri vaihtoehdoista ja verrata niitä keskenään huolellisesti.

Kannattaako yrityslaina pankista?

Kun tarvitaan nopeasti yritykselle rahoitusta, saattaa monella tulla mieleen ensimmäiseksi pankilta saatava laina. Useat pankit tarjoavat yrityslainoja. Ennen lainan ottamista on kuitenkin hyvä ottaa huomioon muutama seikka.

Pankit ovat luotettavia ja pankilta saatava laina yrityksellesi voi aluksi tuntuakin parhaalta vaihtoehdolta. Lainaprosessi on kuitenkin yleensä hitaampi sekä työläämpi kuin verkossa toimivilla rahoitusyhtiöillä. Mikäli yrityksesi tarvitsee lainan nopeasti, pankkilainan hitaampi hakuprosessi ei palvele niin hyvin yrityksesi tarpeita.

Monesti pankit myös perivät joitakin lisäkuluja myöntämästään lainasta korkojen lisäksi. Näitä kuluja ovat esimerkiksi lainan nostamisen yhteydessä perittävä perustamismaksu sekä joka kuukausi perittävä käsittelymaksu. Nämä ylimääräiset kulut tekevät lainasta yleensä kalliimman yrityksellesi.

Yrityslaina logistiikka- ja kuljetusalan yritykselle CrediNordin kilpailutuksen kautta

Mikäli sinulla on logistiikka- ja kuljetusalan yritys sekä tarvitset yrityslainaa, me CrediNordilla olemme sekä sinua että yritystäsi varten. Pyydä maksuton lainatarjous ja saat tarjouksia sähköpostiisi jo saman päivän aikana. Hakemus on erittäin nopea tehdä, sillä se vie vain muutaman minuutin.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Lainaa eri tyyppisille ja kokoisille PK-yrityksille

CrediNordilla olemme erikoistuneita palvelemaan kaiken kokoisia ja tyyppisiä PK-yrityksiä suomessa. Olemme alle listanneet esimerkkejä siitä, minkä tyyliset yritykset ovat kilpailuttaneet lainoja kauttamme. Klikkaa ja lue lisää jos vaikkapa tunnistaisit kaltaisesi yrityksen alta.