Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa – ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Finances Saving Economy concept.
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa ilman piilokuluja

Oletko hakemassa tai harkitsemassa lainaa yrityksellesi? Onko toiveena saada laajennettua toimintaa tai kasvattaa yrityksen kokoa tai myyntiä?

Oletko kuullut pelottavia tarinoita piilokuluista, mutta et tiedä, mistä selvittää ne? Älä huoli, kaikkeen on olemassa helppo ja erinomainen ratkaisu.

Kotimainen toimija CrediNord tarjoaa yrityslainan kilpailutusta pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka ovat olleet toiminnassa vähintään vuoden ajan.

Yrityksellä voi olla monenlaisia tarpeita, joita varten olisi hyvä saada vierasta pääomaa, jotta yrityksen toimintaedellytykset eivät vaarannu. Yrityslaina on yleensä tyypillisin vaihtoehto saada helposti rahoitusta erilaisiin tarpeisiin.

Kannattaa kuitenkin tutustua lainojen erilaisiin ehtoihin, sillä monet yritysten lainoista sisältävät erilaisia piilokuluja, kuten perustamismaksuja, luoton järjestelymaksuja ja muita erilaisia piilokuluja, joita moni ei osaa edes lainaa harkitessa ottaa huomioon.

CrediNord yrityslainan saadaksesi yrityksellä ei saa olla merkittäviä maksuviiveitä, ja takaajan eli yleensä yrittäjän luottotiedot tulee olla kunnossa. Lisäksi yritysten päättäjien tulee asua Suomessa.

Mutta miksi kannattaa kilpailuttaa laina CrediNordilta? Nopeuden ja joustavuuden lisäksi yksi tärkeä avaintekijä on esimerkiksi juuri piilokulut. CreditNordin lainoissa on aina sama kuukausilyhennys, ilman piilokuluja.

CrediNord logo
Tiedät tarkkaan mistä maksat ja kuinka paljon
Sijoita kasvuun palkkaamalla lisää henkilökuntaa
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki uusimmat laitteet parantaaksesi prosesseja

Piilokulut – onko niitä yrityslainoissa?

Joskus tulee eteen hetkiä, jolloin kannattaa ottaa yrityksellesi lainaa. Koska perinteisten pankkien myöntämien yrityslainojen ehdot ovat viime vuosina kiristyneet, on monella järkevänä vaihtoehtona kääntyä myös yksityisten rahoituslaitosten puoleen.

Jos haet yritykselle kasvua, moni yritys joutuu jarruttelemaan turhaan potentiaalia, jos omaa pääomaa ei ole kertynyt riittävästi investointeihin.

Yrityslainan hakeminen voi olla toimiva vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun haluat kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa nopealla aikataululla, tai hakea yritykselle rahoitusta, vaikka äkillisiin ja yllättäviin kuluihin. Nämä saattavat usein olla lyhytaikaisia tarpeita, jolloin vakuudeton yrityslaina on nopea ja helppo tapa edetä asioissa.

Valitettavan monet yrityslainat sisältävät erilaisia piilokuluja, kuten avausmaksuja tai tilinhoitokuluja.

Nämä kulut luonnollisesti nostavat myös yrityslainan hintaa. Lainaa ottaessa ei siis kannata miettiä pelkkää nimelliskorkoa, vaan selvittää aina kaikki lainasta aiheutuvat todelliset kustannukset, jotka jäävät yrityksen maksettavaksi.

Monissa tapauksissa saattaa käydä vaikka niin, että jos haluat lainaa 3000 euroa yritykselle ja saat hyväksytyn lainapäätöksen, yrityksen tilille tulee kuitenkin vähemmän kuin mainittu lainasumma.

Nämä ovat piilokuluja, joita lainanmyöntäjä on veloittanut. Vaikka piilokulut ovat yleensä kertaluonteisia, niin ne ovat kuitenkin suhteellisen suuria verrattuna lainan kokonaismäärään. Piilokuluja voivat olla erilaiset tilinhoitomaksut, joita monesti peritään yrityslainoissa.

Yleisiä piilokuluja yrityslainoissa ovat:

  • tilinhoitomaksut
  • järjestelypalkkio
  • lainan avausmaksu
  • lainan nostokulu

Miten yrityslainan korko määräytyy?

Yrityslainoissa ei ole yhtä kaiken kattavaa korkoprosenttia, vaan korkotaso määräytyy aina lainaa hakevan yrityksen mukaan. Tästä syystä täysin tarkkoja tietoja on mahdoton antaa vaan kannattaa rohkeasti hakea lainaa ja selvittää, mikä on oman yrityksen korkotaso.

Jos esimerkiksi kaksi yritystä hakee lainaa samasta paikasta, heille tarjottavissa korkotasoissa voi olla isojakin eroja, siitäkin huolimatta, että yritysten taloudellinen tilanne on hyvin samankaltainen.

Lainaehdoissa voi silti olla eroavaisuuksia, jotka vaikuttavat lopputulokseen. Sen takia on järkevää, että jokainen yritys hakee itse lainaa juuri omalle yritykselle sopivasta paikasta, eikä välttämättä sieltä, mistä tuttu yrittäjä sai parhaan lainatarjouksen.

Korkotaso määritellään lainan hakemisen yhteydessä tehtävällä riskiarviolla. Mikäli lainan myöntäjä, eli tässä tapauksessa CrediNord, laskee yrityksen riskitason matalaksi, silloin korko on myös yleensä pieni.

Jos siis yrityksellä on tasainen kassavirta, hyvin hoidettu talous ja yrittäjän omatkin raha-asiat ovat kunnossa, korkotaso on matala.

Jos taas yrityksellä on epävarmuustekijöitä, jotka saattavat huonossa tapauksessa vaikuttaa sen kykyyn maksaa lainaa takaisin, silloin myös korkotason määrä on hieman korkeampi.

Sen sijaan, että käyttäisit aikaa ja vaivaa lainaneuvotteluissa, voit helposti tehdä lainahakemuksen vain muutamassa minuutissa.

Saat lainatarjouksen takaisin arkisin jo tunnin sisällä jos hakemus on täytetty ennen klo. 16. Lainatarjouksesta näet, millaisella korolla sinun yrityksesi voi lainaa saada. Lainahakemuksen tekeminen CrediNordillla on aina maksutonta, joten sen voi turvallisesti tehdä jo vaikka siinä vaiheessa, kun haluat vasta harkita lainan ottamista.

Myös joustavuus on usein kuluerä

Usein myös joustavuus yllättävien tilanteiden varalle maksaa lisää lainaa ottavalle yritykselle. Monesti edulliset yrityslainat ovat ehtojen kanssa jokseenkin joustamattomia. CrediNord tarjoaa kuitenkin lainojen kilpailutusta yrityksille, jotta rahoitus on joustavaa ja selkeää.

Kuten monessa muussakin yrityslainassa, CrediNord yrityslainassa voit valita halutun lainasumman, mutta myös takaisinmaksuun tarvittavan ajan itse niin, että se soveltuu parhaiten yrityksen sen hetken tarpeisiin ja kassavirtoihin. Vaihtoehtoina ovat 6, 12 tai 18 kuukautta. Sen lisäksi voit milloin vain maksaa lainasi takaisin kokonaan ilman, että siitä aiheutuu yritykselle yhtään ylimääräistä kulua. Joskus lainaehdot saattavat estää lainan kokonaan maksamisen ennenaikaisesti, tai jos se on mahdollista, joudut maksamaan siitä ylimääräistä kulua.

Tämän lisäksi CrediNord yrityslainaan on mahdollista hakea lyhennysvapaata kuukautta. Aina elämää ei voi ennustaa, ja yllättäviä asioita tapahtuu myös yritysmaailmassa. Lyhennysvapaa kuukausi antaa yritykselle mahdollisuuden saada lisää järjestelyaikaa yllättävien tilanteiden varalle.

Joskus lainan tarve yllättää äkisti

Joskus yrityksen nopea rahoitustarve tulee myös yllätyksenä, ja yritykselle tulee kiire keksiä tapa rahoittaa kuluja nopeasti. CrediNord ei laskuta kiireestä yhtään enempää, vaan se toimii todella nopeasti jo valmiiksi, ja ihan jokaisen yrityksen kohdalla.

Lainan hakeminen tapahtuu nopeasti verkossa, eikä sinun tarvitse varata aikaa minnekään. Arkipäivänä tehtyihin hakemuksiin saat vastauksen jopa tunnin sisällä. Jos allekirjoitat sinulle tulleen lainatarjouksen ennen kello 16 arkipäivänä, saatat saada lainan yrityksen käyttöön jo saman vuorokauden aikana. Joka tapauksessa saat allekirjoituksen jälkeen rahat yrityksen tilille seuraavan arkipäivän aikana.

Lainaa hakiessa tarvitset perustiedot yrityksestä sekä takaajana toimivasta yrittäjästä, ja lisäksi lyhyen selvityksen, mihin käyttöön laina tulee. Tämän lisäksi valitset halutun lainasumman ja toivotun takaisinmaksuajan. Kun täytät hakemuksen heti huolellisesti, nopeutat myös käsittelijöiden työtä, mikä taas nopeuttaa päätöksen saamista.

Miksi siis CrediNord?

CrediNordin tavoitteena on tarjota mahdollimman helppoa ja selkeää yritysrahoituksen kilpailutusta. Yrityslainan piilokulut saattavat kuulostaa monesti pelottavalta, etenkin jos olet lukenut yllättävistä maksuista yrityslainoissa, tai suurista piilokuluista, joita ei osattu ottaa huomioon ennalta. Siksi on aina tärkeää osata lukea lainatarjousta oikein, jotta pystyt oikeasti tietämään, kuinka paljon kuluja yrityslaina sisältää. CrediNordilla tätä ongelmaa ei ole, sillä maksat ainoastaan ennalta sovitun kuukausilyhennyksen, ilman mitään piilokuluja.

Lainahakemuksen jälkeen CrediNord varmistaa, että lainan summa sekä takaisinmaksuaika ovat tasapainossa yrityksesi kanssa. Saat yksilöidyn lainatarjouksen sähköpostiisi, joka sisältää sen korkotason, joka yrityksellesi myönnetään riskiarvioinnin jälkeen. Sen jälkeen hyväksyt ja allekirjoitat lainatarjouksen, ja rahat siirtyvät yrityksen käyttöön parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Mikäli sinulla tulee kysyttävää lainatarjouksesta, asiantunteva asiakaspalvelu auttaa mielellään. 

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Lisäksi yrityslainaan sisältyy myös automaattisesti joustava takaisinmaksu. Se tarkoittaa, että yrityksellä on mahdollisuus maksaa laina takaisin jo sovittua nopeammin, ja täysin ilman lisäkuluja tai lisäveloitusta. Myös maksuvapaan kuukauden hakeminen on mahdollista, mikäli sellainen tarve sattuisi laina-aikana tulemaan. Joustavuus tuo turvaa erilaisten tilanteiden varalta, tai mahdollisuuden olla velaton yritys, kun yrityksen taloudellinen tilanne sen sallii.

Lainatuotteita on monen erilaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia tuotepakkamme koostuu monesta eri lainatuotteesta, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joiden kilpailutusta tarjoamme: tutustu ja lue lisää alta.