Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa 50000 euroa

Olipa tarpeesi mikä tahansa, CrediNordin kautta saatu yrityslaina on auttanut jo yli 5000 asiakasta.

Yrityslainaa voi käyttää yllättäviin tai harkittuihin kuluihin kuten uuden työntekijän palkkaamiseen, toiminnan laajentamiseen tai laskujen maksamiseen. Nopea yrityslaina paikkaa kassavajeen ja voit yrittäjänä keskittyä olennaiseen, eli omaan liiketoimintaasi. Olemme suomalainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailutukseen.

Yrityslainaa 50000 euroa – verkosta nopeasti ja helposti

50000 euron yrityslaina mahdollistaa vaivattomasti yrityksesi kassavajeen paikkaamisen, jolloin sinä voit keskittyä yritystoimintaasi. Yrityslaina on sinulle, joka tarvitset reilua, vaivatonta ja nopeaa ratkaisua. Lainaa hakiessa palvelumme kautta saat itse vaikuttaa laina-aikaan, ja tilanteen muuttuessa voit pyytää lyhennysvapaan kuukauden.

 • Lainamäärä arvioidaan aina yrityskohtaisesti. Myönnettävään lainamäärään ja riskiarvioon vaikuttaa yrityksen liikevaihto, toimiala ja kokonaisriskiluokka.
 • Tavallisesti yrityslainan määrä voi olla noin yhden kuukauden liikevaihdon määrän.
 • Tarkan lainasumman ehtoineen saat tietää, kun täytät lainahakemuksen. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua mihinkään ja saat lainatarjoukset lainanantajiltamme usein saman päivän aikana.
CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Kuka voi saada yrityslainaa 50000 euroa?

Yrityslainaa 50000 euroa voi hakea yritys, joka on ollut toiminnassa vähintään kuusi kuukautta. Yrityksellä ei saa olla merkittäviä maksuviiveitä, ja takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Rahoituksen saamiselle minimivaatimuksena on vähintään 30 000 euron liikevaihto per vuosi ja yritysten päättäjien tulee asua Suomessa.

CrediNord palvelee niin pieniä kuin keskisuuria yrityksiä, ja yrityslainaa myönnetään kauttamme yritysmuodosta riippumatta toiminimille, avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille tai osakeyhtiöille. Yrityksesi sijainti ei vaikuta lainan myöntämiseen, sillä CrediNordin palvelu kattaa koko Suomen. Aikaisemmat asiakkaamme ovat toimineet muun muassa konsultoinnissa, teollisuudessa ja palvelualoilla.

 • Vakuudettomassa lainassa yrittäjä toimii aina itse omavelkaisena takaajana.
 • Yrityslainaa 50000 euroa jo tänään tilillesi – hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin ja saat tarjoukset sähköpostiisi usein jo tunnissa.

Kuinka nopeasti voin saada yrityslainaa?

Palvelumme on helppo ja yrittäjäystävällinen, ja voit saada yrityslainaa 50000 nopeasti ja vaivattomasti tilillesi jopa saman päivän aikana. Yrityslainan hakeminen tapahtuu verkon välityksellä sivustomme kautta. Täytä ilmainen lainahakemus ja tarjoukset jopa 15 lainanantajalta toimitetaan sähköpostiisi nopeasti. Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita tai sido sinua mihinkään. Mieluisan tarjouksen saatuasi voit tutustua tarjoukseen rauhassa ennen, kun päätät allekirjoittaa sen.

Yrityslainaa hakiessasi hakemuksen täyttäminen huolellisesti auttaa varmistamaan hakemuksen nopean käsittelyn. Hakemuksen tietoihin tarvitaan Y-tunnuksen lisäksi lainan takaajan tärkeimmät tiedot, lainan käyttökohde, lainasumma ja suunniteltu takaisinmaksuaika.

Yrityslainan yleisimmät käyttökohteet – lainaa juuri sinun yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin

Toimintamme keskiössä on asiakas, joka tarkoittaa jouhevaa ja mutkatonta palvelua sinulle. Ymmärrämme, että kaikilla yrityksillä on erilaiset taustat ja yllättävät tilanteet tarvitsevat nopeaa toimintaa. Oli kyseessä minkälainen haaste tahansa, me autamme.

Kauttamme sinun on mahdollista saada yrityslainaa 50000 euroa nopeasti. Erilaisia tarpeita, joihin yrityslainaa usein käytetään ovat esimerkiksi erilaiset hankinnat kuten laite- ja koneinvestoinnit, työntekijän palkkaamisesta koituvat kulut, yllättävien laskujen maksaminen, varaston kasvattaminen tai kassan kausivaihteluiden tasaaminen.

Muita yleisiä 50000 euron yrityslainan käyttökohteita ovat esimerkiksi uuden projektin aloittaminen, työntekijän palkkaaminen tai muiden yrityslainojen yhdistäminen yhdeksi.

Lainahakemusta täyttäessä tietoihin täytetään lainan käyttötarkoitus. Hakeminen käy täysin verkossa ja hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin. Saat tarjouksen tunnissa ja sen jälkeen voit saada rahat tilille jopa samana arkipäivänä.

Palvelumme mahdollistaa, että voit toimia nopeasti kun yritystoimintasi sitä vaatii. Oli kyseessä sitten yritystoiminnan kasvattaminen tai haastava tilanne, täytä lainahakemus ja me autamme.

Yrityslaina 50000 euroa – lainan takaisinmaksu

Meidän kumppanien lainojen ehdot ovat joustavia ja räätälöity yrittäjän tarpeisiin. Lainan takaisinmaksuaikaan voi itse vaikuttaa ja myöntäessä lainaa kumppanimme arvioivat, onko suunnitelma realistinen ja tarvittaessa ehdottavat sopivampaa suunnitelmaa takaisinmaksuun.

Palvelumme mahdollistaa 1-48 kuukauden takaisinmaksuajan riippuen yrityksesi tarpeista, takaisinmaksukyvystä ja riskiarviosta. Tarvittaessa yritys voi pyytää lyhennysvapaita kuukausia tai maksaa lainan ilman erillisiä kuluja aikaistetulla aikataululla.

Kun maksat lainan takaisin aikaisemmin, maksat vain kuukausilta, jolloin laina on ollut yrityksen käytössä, eikä etukäteen maksamisesta tule sinulle tai yrityksellesi lisäkuluja. Laina-aikaa voi myös muuttaa jos yrityksesi tilanne muuttuu ja haluatkin vaihtaa laina-aikaa pidemmäksi.

 • Lainatarjous on aina räätälöity yrityskohtaisesti ja yrityslainan hinta koostuu kiinteästä kuukausikulusta. Kumppaniemme tarjoamaan yrityslainaan ei tule avausmaksuja tai mitään muita piilokuluja.
 • Lainatarjous pohjautuu lainanantajan tekemään riskiarvioon yrityksestä.
 • Hae tarjous ja selvitä alle tunnissa, minkälaisen lainatarjouksen sinun yrityksesi voi saada.

Seuraa ohjeita ja hae yrityslainaa 50000 euroa nopeasti

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

1. Täytä lainahakemus 

Hakemuksen täyttäminen verkossa vie vain minuutin. Täytä seuraavat tiedot hakemukseen ja pääset tutustumaan lainatarjouksiin jopa tunnin kuluessa.

 • Haluttu laina-aika ja lainasumma
 • Lainan käyttötarkoitus
 • Yrityksen ja takaajan perustiedot
 • Tietojen täyttäminen huolellisesti edesauttaa yrityslainahakemuksen nopeaa käsittelyä. Tarvittaessa kumppanimme pyytävät lainanhakijalta liitteitä, jotka tulee toimittaa ennen lainatarjouksen myöntämistä.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu lainatarjoukseen ja allekirjoita sopimus kun sinulle sopii.

3. Rahat siirtyvät tilillesi 

Allekirjoita lainasopimus – saat rahat tilillesi jopa samana päivänä kun sopimus on allekirjoitettu arkipäivänä ennen kello 16.

Muutoin rahat siirtyvät tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Lainatuotteita on monenlaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia meillä voi kilpailuttaa monenlaiset eri lainatuotteet. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita kilpailutamme, tutustu ja lue lisää alta.