Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinh
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa 50000 euroa

Olipa tarpeesi mikä tahansa, CrediNordin yrityslaina on auttanut jo yli 5000 asiakasta.

Yrityslainaa voi käyttää yllättäviin tai harkittuihin kuluihin kuten uuden työntekijän palkkaamiseen, toiminnan laajentamiseen tai laskujen maksamiseen. Nopea yrityslaina paikkaa kassavajeen ja voit yrittäjänä keskittyä olennaiseen, eli omaan liiketoimintaasi. Yrityksemme on vakavarainen suomalainen rahoitusyhtiö ja autamme pieniä sekä keskisuuria yrityksiä tukemalla yritysten toimintaedellytyksiä kasvun ja haasteiden edessä.

Yrityslainaa 50000 euroa – verkosta nopeasti ja helposti

50000 euron yrityslaina mahdollistaa vaivattomasti yrityksesi kassavajeen paikkaamisen, jolloin sinä voit keskittyä yritystoimintaasi. Yrityslaina on sinulle, joka tarvitset reilua, vaivatonta ja nopeaa ratkaisua. Lainaa hakiessa palvelumme kautta saat itse vaikuttaa laina-aikaan, ja tilanteen muuttuessa voit pyytää lyhennysvapaan kuukauden.

 • Lainamäärä arvioidaan aina yrityskohtaisesti. Myönnettävään lainamäärään ja riskiarvioon vaikuttaa yrityksen liikevaihto, toimiala ja kokonaisriskiluokka.
 • Tavallisesti yrityslainan määrä voi olla noin yhden kuukauden liikevaihdon määrän.
 • Tarkan lainasumman ehtoineen saat tietää, kun pyydät tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja toimitamme tarjouksen sähköpostiisi usein tunnissa.
CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Kuka voi saada yrityslainaa 50000 euroa?

Yrityslainaa 50000 euroa voi hakea yritys, joka on ollut toiminnassa vähintään kuusi kuukautta. Yrityksellä ei saa olla merkittäviä maksuviiveitä, ja takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää. Rahoituksen saamiselle minimivaatimuksena on vähintään 30 000 euron liikevaihto per vuosi ja yritysten päättäjien tulee asua Suomessa.

CrediNord palvelee niin pieniä kuin keskisuuria yrityksiä, ja yrityslainaa myönnetään yritysmuodosta riippumatta toiminimille, avoimille yhtiöille, kommandiittiyhtiöille tai osakeyhtiöille. Yrityksesi sijainti ei vaikuta lainan myöntämiseen, sillä CrediNordin palvelu kattaa koko Suomen. Aikaisemmat asiakkaamme ovat toimineet muun muassa konsultoinnissa, teollisuudessa ja palvelualoilla.

 • Yrityksen ei välttämättä tarvitse olla voitollinen, ja tekemämme kokonaisvaltainen riskiarvio ottaa huomioon yrityksen liikevaihdon, tuloslaskelman ja tasetiedot.
 • Yrittäjä toimii aina itse omavelkaisena takaajana.
 • Yrityslainaa 50000 euroa jo tänään tilillesi – hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin ja saat tarjouksen sähköpostiisi usein jo tunnissa.

Kuinka nopeasti voin saada yrityslainaa?

Palvelumme on helppo ja yrittäjäystävällinen, ja voit saada yrityslainaa 50000 nopeasti ja vaivattomasti tilillesi jo tänään, jos allekirjoitat lainasopimuksen arkipäivänä ennen kello 16. Yrityslainan hakeminen tapahtuu verkon välityksellä sivustomme kautta. Ilmainen lainatarjous toimitetaan sähköpostiisi tunnissa ja tarjous ei velvoita tai sido sinua mihinkään. Tarjouksen saatuasi voit tutustua tarjoukseen rauhassa.

 • Lainatarjouksen saat sähköpostiisi tunnissa, ja ennen kello 16 allekirjoitetut lainasopimuksen mukaiset lainat saapuvat tilillesi jo samana arkipäivänä. Kello 16 jälkeen tehdyissä päätöksissä rahat siirretään tilille seuraavana arkipäivänä.

Yrityslainaa hakiessasi hakemuksen täyttäminen huolellisesti auttaa varmistamaan hakemuksen nopean käsittelyn. Hakemuksen tietoihin tarvitaan Y-tunnuksen lisäksi lainan takaajan tärkeimmät tiedot, lainan käyttökohde, lainasumma ja suunniteltu takaisinmaksuaika.

Yrityslainan yleisimmät käyttökohteet – lainaa juuri sinun yrityksesi yksilöllisiin tarpeisiin

Toimintamme keskiössä on asiakas, joka tarkoittaa jouhevaa ja mutkatonta palvelua sinulle. Ymmärrämme, että kaikilla yrityksillä on erilaiset taustat ja yllättävät tilanteet tarvitsevat nopeaa toimintaa. Oli kyseessä minkälainen haaste tahansa, me autamme. Yrityslaina jopa saman päivän aikana tilillesi mahdollistaa nopean toiminnan, sillä ymmärrämme, että välillä yrityksen on kriittistä toimia nopeasti.

Kauttamme sinun on mahdollista saada yrityslainaa 50000 euroa nopeasti. Erilaisia tarpeita, joihin yrityslainaa usein käytetään ovat esimerkiksi erilaiset hankinnat kuten laite- ja koneinvestoinnit, työntekijän palkkaamisesta koituvat kulut, yllättävien laskujen maksaminen, varaston kasvattaminen tai kassan kausivaihteluiden tasaaminen.

Muita yleisiä 50000 euron yrityslainan käyttökohteita ovat esimerkiksi uuden projektin aloittaminen, työntekijän palkkaaminen tai muiden yrityslainojen yhdistäminen yhdeksi.

Lainahakemusta täyttäessä tietoihin täytetään lainan käyttötarkoitus. Hakeminen käy täysin verkossa ja hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin. Saat tarjouksen tunnissa ja sen jälkeen rahat tilille jopa samana arkipäivänä allekirjoittaessasi lainasopimuksen ennen kello 16.

Palvelumme mahdollistaa, että voit toimia nopeasti kun yritystoimintasi sitä vaatii. Oli kyseessä sitten yritystoiminnan kasvattaminen tai haastava tilanne, pyydä lainatarjous ja me autamme.

Yrityslaina 50000 euroa – lainan takaisinmaksu

Lainamme ehdot ovat joustavia ja räätälöity yrittäjän tarpeisiin. Lainan takaisinmaksuaikaan voi itse vaikuttaa ja myöntäessämme lainaa arvioimme, onko suunnitelma realistinen ja tarvittaessa ehdotamme sopivampaa suunnitelmaa takaisinmaksuun.

Palvelumme mahdollistaa 6-18 kuukauden takaisinmaksuajan riippuen yrityksesi tarpeista, takaisinmaksukyvystä ja riskiarviosta. Tarvittaessa yritys voi pyytää lyhennysvapaita kuukausia tai maksaa lainan ilman erillisiä kuluja aikaistetulla aikataululla.

Kun maksat lainan takaisin aikaisemmin, maksat vain kuukausilta, jolloin laina on ollut yrityksen käytössä, eikä etukäteen maksamisesta tule sinulle tai yrityksellesi lisäkuluja. Laina-aikaa voi myös muuttaa jos yrityksesi tilanne muuttuu ja haluatkin vaihtaa laina-aikaa pidemmäksi.

 • Lainatarjous on aina räätälöity yrityskohtaisesti ja yrityslainan hinta koostuu kiinteästä kuukausikulusta. Tarjoamaamme yrityslainaan ei tule avausmaksuja tai mitään muita piilokuluja.
 • Lainatarjous pohjautuu tekemäämme riskiarvioon yrityksestä.
 • Hae tarjous ja selvitä alle tunnissa, minkälaisen lainatarjouksen sinun yrityksesi voi saada.

Seuraa ohjeita ja hae yrityslainaa 50000 euroa nopeasti

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

1. Täytä lainahakemus 

Hakemuksen täyttäminen verkossa vie vain minuutin. Täytä seuraavat tiedot hakemukseen ja pääset tutustumaan lainatarjoukseen tunnin kuluessa.

 • Haluttu laina-aika ja lainasumma
 • Lainan käyttötarkoitus
 • Yrityksen ja takaajan perustiedot
 • Tietojen täyttäminen huolellisesti edesauttaa yrityslainahakemuksen nopeaa käsittelyä. Tarvittaessa pyydämme lainanhakijalta liitteitä, jotka tulee toimittaa ennen lainatarjouksen myöntämistä.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tyypillisesti arkisin virka-aikana kello 9-17 välillä lainatarjous lähetetään tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Tutustu lainatarjoukseen ja allekirjoita sopimus kun sinulle sopii.

3. Rahat siirtyvät tilillesi 

Allekirjoita lainasopimus – saat rahat tilillesi jopa samana päivänä kun sopimus on allekirjoitettu arkipäivänä ennen kello 16.

Muutoin rahat siirtyvät tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Ota meihin yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@credinord.com tai soita asiakaspalveluumme 09 424 757 88.

Lainatuotteita on monen erilaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia tuotepakkamme koostuu monesta eri lainatuotteesta, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.