Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa
Meeting a team of businessmen, Executives and accountants meeting about the company's revenue
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa 5000 euroa

Kohtasiko yrityksesi yllättävän rahareiän? Jättikö asiakas maksamatta? Tuliko vastaan yllättävä investointimahdollisuus? Näissä tilanteissa yrityksellä voi tulla tarve saada rahoitusta. Yrityslainan avulla se onnistuu.

Yritys on esimerkiksi saattanut kohdata arjessaan yllättäviä kassavirtahaasteita tai tarvitsee lisärahoitusta kiihdyttääkseen kasvuaan. Lainaa käytetään myös esimerkiksi liiketilojen korjaamiseen, käteisvajeeseen, sijoitukseen tai odottamattomiin kuluihin, sekä pankkilainojen vakuudeksi. 

Vakuudettomat yrityslainat voivat säästää yrityksen maksuvaikeuksista. Laina voidaan maksaa takaisin pieninä kuukausimaksuina. Kaupallisen lainan hakeminen on riskitöntä ja ilmaista. Lainanhaku vie aikaa vain muutaman minuutin. Lainanhakijan ei tarvitse viettää aikaa pankin virkailijan juttusilla, hakeminen onnistuu helposti verkossa.

CrediNord on kotimainen rahoitusyhtiö, joka pyrkii tukemaan niin pienten, kuin suurempienkin yritysten toimintaedellytyksiä tarjoamalla yrityslainaa yrityksen kasvuun kuin yllättäviin tarpeisiin. Yrityksellä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita joka puolella Pohjoismaita.

Laina on kahdenvälinen sopimus

Lainassa osapuolet sopivat siirtävänsä tietyn summan väliaikaisesti toisen osapuolen vastuulle. Lainat maksetaan melkein aina takaisin korkoineen. Korko on eräänlainen luotto luotonantajan ottamalle riskille.

Sekä lainat että velat voivat viitata samanlaisiin velkasuhteisiin. Yrityslainan CrediNordilta voi saada helpommin ja nopeammin kuin esimerkiksi pienlainan pankilta tai vastaavilta rahoitusyhtiöltä.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Yrityslainaa 5000 euroa nopeasti tilille

Eri yritysrahoitusta tarjoavilla lainanantajilla on hieman erilaiset lainahakemusprosessit, mutta CrediNord on tehnyt lainan hakemisen mahdollisimman helpoksi:

  1. Valitse haluttu lainasumma
  2. Täytä lainaa hakevan yrityksen y-tunnus
  3. Anna takaajan henkilö- sekä yhteystiedot

Yrityslainojen saaminen voi viedä hieman kauemmin kuin lainojen myöntäminen yksityishenkilöille. CrediNordilta saat lainatarjouksen kuitenkin jopa alle tunnissa jos hakemus on tehty arkipäivänä klo 9-16.

Lainavertailu on ehdottomasti kannattavaa myös yrityslainoille, ja lainat on syytä vertailla parhaan lainatarjouksen saamiseksi.

Varmista myös onko lainallasi lisämaksuja. Ne voivat olla esimerkiksi tilin avaamismaksuja, tilinhallintamaksuja tai laskun lisämaksuja. Jotkut yritykset tarjoavat myös lainoja kiinteällä kuukausimaksulla. CrediNord noudattaa toiminnassaan hyvää lainojen myöntämistapaa. Yrityslaina 5000 euron summalle on helppoa ja vaivatonta hakea.

Yrittäjyys on haastavaa, laina voi helpottaa yrittäjän arkea

Tehokkailla markkinointistrategioilla on yhä tärkeämpi rooli yrityksen kannattavuudessa. Asianmukaisella markkinoinnilla yritys voi lisätä näkyvyyttä ja vahvistaa samalla markkina-asemaansa. Menestyvän markkinointistrategian kehittäminen vaatii kuitenkin taloudellisia investointeja, joita kaikilla yrityksillä ei ole varaa. 

Toinen yritysten kohtaama yleinen haaste on ymmärtää kuluttajien ostokäyttäytymistä. Esimerkiksi Internetin kehittyessä verkkokaupasta on kehittynyt globaali ilmiö, joka on muuttanut täysin vähittäismarkkinoita.

Nykyään verkkoliiketoiminta on ehdottoman välttämätöntä yrityksen menestykselle. Vaikka monet asiakkaat haluavat silti tehdä ostoksia vierailemalla liikkeessä, suurin osa heistä vertaa tuotteita etukäteen verkossa. CrediNordin yrityslaina auttaa ratkaisemaan nämä ongelmat. Laina mahdollistaa varteenotettaviin investointeihin panostamisen.

CrediNord tarjoaa helppoja ja kohtuuhintaisia ​​yrityslainoja eri toimialojen yrityksille. Voit käyttää sitä esimerkiksi markkinointitoiminnan harjoittamiseen, uusien työntekijöiden palkkaamiseen ja jopa tuotevalikoiman laajentamiseen.

Koska hakuprosessimme on nopea ja täysin elektroninen, voit säästää arvokasta aikaa. Voit käyttää sitä liiketoiminnan johtamiseen ja kasvattamiseen.

CrediNordilla maksat ainoastaan kiinteät kuukausimaksut yrityslainoista – ilman piilotettuja kuluja. Tällä tavalla voit aina ymmärtää tarkasti ja selkeästi lainan hinnan. Voit myös maksaa lainan etukäteen kokonaan pois ilman lisäkuluja.

Yrityslainan saanti voi estyä pankissa

Yleensä lainanhakija menee pankkiin neuvottelemaan lainan määrän ja ehdot pankin henkilökunnan kanssa.

Verkkopalvelun avulla lainahakemus voidaan täyttää muutamassa minuutissa. Yritykselle perinteisen lainan saanti pankista voi olla täysin epävarmaa. Siinä tapauksessa sinun tulisi keskittyä rahoitusyhtiön kuten CrediNordin palveluihin. 5000 euroa yrityslainaa on mahdollista saada muutamassa minuutissa. Pankkien lainojen saamisen esteitä voivat olla esimerkiksi:

  1. Pankkien mielestä riittämätön kannattavuus
  2. Epävakaat tulevaisuuden näkymät
  3. Vakuuksien puute

Rahoitusyhtiöt tarjoavat vakuudettomia lainoja, mikä voi monissa tapauksissa paras vaihtoehto lainojen saamiseksi. Lainoja verrattaessa on huomattava, että kunkin yrityksen lainaehdot ovat erilaiset. Tunnettu ja hyvin hoidettu yritys voi saada parempia lainaehtoja kuin aloittava yritys. Neuvottele CrediNordilta yrityslainaa 5000 euroa parhaan mahdollisen tarjouksen saamiseksi.

Rahoitusyhtiöiden yrityslainat ovat toteuttamiskelpoinen vaihtoehto odottamattomille kuluille

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Pankkien tiukentaessa lainaehtoja, yritysten on hyvä olla tietoisia muista rahoitusvaihtoehdoista. Rahoitusyhtiöiden tarjottavissa lainoissa on tavanomaisesti ennen ongelmana ollut korkea hinta. CrediNord on kuitenkin erilainen ja kykenee yhtenä alan tehokkaimmista toimijoista tarjoamaan yrityksille hyvin kustannustehokasta ja edullista lainaa, nopeaan ja yllättävään rahantarpeeseen. Yhä useampi yrittäjä valitseekin CrediNordin rahoituskumppanikseen.

CrediNord voi auttaa sinua, oli yrityksesi pieni tai suuri. Tarjoamme joustavia yrityslainoja jopa 100 000 euroon saakka.

Meillä on käytössä kiinteä kuukausimaksu, mikä helpottaa talouden suunnittelua. Kuukausimaksua lukuun ottamatta emme veloita muita maksuja. Voit maksaa jäljellä olevan lainan milloin tahansa ilman lisämaksuja. 

Tarvitsemme lainaa myöntääksemme aikaasi muutaman minuutin. Lainanhakuprosessi on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

Koska pankit ja muut rahoituslaitokset keskittyvät itseensä ja jatkuvaan voiton tavoitteluun, CrediNord keskittyy asiakkaisiin. Uskomme, että yrittäjien ja yritysten on tehtävä omaa liiketoimintaansa mielenrauhalla. Siksi yritysrahoituksen hakemisen on oltava helppoa, nopeaa ja joustavaa.

Lainatuotteita on monen erilaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia tuotepakkamme koostuu monesta eri lainatuotteesta, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.