Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Meeting a team of businessmen, Executives and accountants meeting about the company's revenue
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa 5000 euroa

Kohtasiko yrityksesi yllättävän rahareiän? Jättikö asiakas maksamatta? Tuliko vastaan yllättävä investointimahdollisuus? Näissä tilanteissa yrityksellä voi tulla tarve saada rahoitusta. Yrityslainan avulla se onnistuu.

Yritys on esimerkiksi saattanut kohdata arjessaan yllättäviä kassavirtahaasteita tai tarvitsee lisärahoitusta kiihdyttääkseen kasvuaan. Lainaa käytetään myös esimerkiksi liiketilojen korjaamiseen, käteisvajeeseen, sijoitukseen tai odottamattomiin kuluihin, sekä pankkilainojen vakuudeksi. 

Vakuudettomat yrityslainat voivat säästää yrityksen maksuvaikeuksista. Laina voidaan maksaa takaisin pieninä kuukausimaksuina. Kaupallisen lainan hakeminen on riskitöntä ja ilmaista. Lainanhaku vie aikaa vain muutaman minuutin. Lainanhakijan ei tarvitse viettää aikaa pankin virkailijan juttusilla, hakeminen onnistuu helposti verkossa.

CrediNord on suomalainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailutukseen. CrediNord pyrkii tukemaan niin pienten, kuin suurempienkin yritysten toimintaedellytyksiä kilpailuttamalla yrityslainat yrityksen kasvua sekä yllättäviä tarpeita varten. Yrityksellä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Suomessa.

Laina on kahdenvälinen sopimus

Lainassa osapuolet sopivat siirtävänsä tietyn summan väliaikaisesti toisen osapuolen vastuulle. Lainat maksetaan melkein aina takaisin korkoineen. Korko on eräänlainen luotto luotonantajan ottamalle riskille.

Sekä lainat että velat voivat viitata samanlaisiin velkasuhteisiin. Yrityslainan CrediNordin kilpailutuksen kautta voi saada helpommin ja nopeammin kuin esimerkiksi pienlainan pankilta tai vastaavilta rahoitusyhtiöltä.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Yrityslainaa 5000 euroa nopeasti tilille

Eri yritysrahoitusta tarjoavilla lainanantajilla on hieman erilaiset lainahakemusprosessit, mutta CrediNord on tehnyt lainan hakemisen mahdollisimman helpoksi:

  1. Valitse haluttu lainasumma
  2. Täytä lainaa hakevan yrityksen y-tunnus
  3. Anna takaajan henkilö- sekä yhteystiedot

Yrityslainojen saaminen voi viedä hieman kauemmin kuin lainojen myöntäminen yksityishenkilöille. CrediNordin kautta voit saada lainatarjouksia kuitenkin jopa alle tunnissa jos hakemus on tehty arkipäivänä klo 9-16.

Lainavertailu on ehdottomasti kannattavaa myös yrityslainoille, ja lainat on syytä vertailla parhaan lainatarjouksen saamiseksi.

Varmista myös onko lainallasi lisämaksuja. Ne voivat olla esimerkiksi tilin avaamismaksuja, tilinhallintamaksuja tai laskun lisämaksuja. Jotkut yritykset tarjoavat myös lainoja kiinteällä kuukausimaksulla. CrediNordin kumppanit noudattavat toiminnassaan hyvää lainojen myöntämistapaa. Yrityslaina 5000 euron summalle on helppoa ja vaivatonta hakea.

Yrittäjyys on haastavaa, laina voi helpottaa yrittäjän arkea

Tehokkailla markkinointistrategioilla on yhä tärkeämpi rooli yrityksen kannattavuudessa. Asianmukaisella markkinoinnilla yritys voi lisätä näkyvyyttä ja vahvistaa samalla markkina-asemaansa. Menestyvän markkinointistrategian kehittäminen vaatii kuitenkin taloudellisia investointeja, joita kaikilla yrityksillä ei ole varaa. 

Toinen yritysten kohtaama yleinen haaste on ymmärtää kuluttajien ostokäyttäytymistä. Esimerkiksi Internetin kehittyessä verkkokaupasta on kehittynyt globaali ilmiö, joka on muuttanut täysin vähittäismarkkinoita.

Nykyään verkkoliiketoiminta on ehdottoman välttämätöntä yrityksen menestykselle. Vaikka monet asiakkaat haluavat silti tehdä ostoksia vierailemalla liikkeessä, suurin osa heistä vertaa tuotteita etukäteen verkossa. CrediNordin kautta kilpailutettu yrityslaina auttaa ratkaisemaan nämä ongelmat. Laina mahdollistaa varteenotettaviin investointeihin panostamisen.

CrediNordin kumppanit tarjoavat helppoja ja kohtuuhintaisia ​​yrityslainoja eri toimialojen yrityksille. Voit käyttää lainaa esimerkiksi markkinointitoiminnan harjoittamiseen, uusien työntekijöiden palkkaamiseen ja jopa tuotevalikoiman laajentamiseen.

Koska hakuprosessimme on nopea ja täysin elektroninen, voit säästää arvokasta aikaa. Voit käyttää sitä liiketoiminnan johtamiseen ja kasvattamiseen.

CrediNordin kumppaneilla maksat ainoastaan kiinteät kuukausimaksut yrityslainoista – ilman piilotettuja kuluja. Tällä tavalla voit aina ymmärtää tarkasti ja selkeästi lainan hinnan. Voit myös maksaa lainan etukäteen kokonaan pois ilman lisäkuluja.

Yrityslainan saanti voi estyä pankissa

Yleensä lainanhakija menee pankkiin neuvottelemaan lainan määrän ja ehdot pankin henkilökunnan kanssa.

Verkkopalvelun avulla lainahakemus voidaan täyttää muutamassa minuutissa. Yritykselle perinteisen lainan saanti pankista voi olla täysin epävarmaa. Siinä tapauksessa sinun tulisi keskittyä rahoitusyhtiöiden kuten CrediNordin kumppaneiden palveluihin. 5000 euroa yrityslainaa on mahdollista saada muutamassa minuutissa. Pankkien lainojen saamisen esteitä voivat olla esimerkiksi:

  1. Pankkien mielestä riittämätön kannattavuus
  2. Epävakaat tulevaisuuden näkymät
  3. Vakuuksien puute

Rahoitusyhtiöt tarjoavat vakuudettomia lainoja, mikä voi monissa tapauksissa olla paras vaihtoehto lainojen saamiseksi. Lainoja verrattaessa on huomattava, että kunkin yrityksen lainaehdot ovat erilaiset. Tunnettu ja hyvin hoidettu yritys voi saada parempia lainaehtoja kuin aloittava yritys. Kilpailuta ja hae CrediNordin kumppaneilta yrityslainaa 5000 euroa parhaan mahdollisen tarjouksen saamiseksi.

Rahoitusyhtiöiden yrityslainat ovat toteuttamiskelpoinen vaihtoehto odottamattomille kuluille

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Pankkien tiukentaessa lainaehtoja, yritysten on hyvä olla tietoisia muista rahoitusvaihtoehdoista. Rahoitusyhtiöiden tarjottavissa lainoissa on tavanomaisesti ennen ongelmana ollut korkea hinta. CrediNordin kumppanit kykenevät kuitenkin tarjoamaan yrityksille hyvin kustannustehokasta ja edullista lainaa, nopeaan ja yllättävään rahantarpeeseen. Yhä useampi yrittäjä valitseekin CrediNordin, kun haluaa kilpailuttaa yritysrahoituksen.

CrediNord voi auttaa sinua, oli yrityksesi pieni tai suuri. Kilpailutamme joustavat yrityslainat jopa 10 000 000 euroon saakka. 

Lainahakemuksen täyttäminen vie aikaasi vain muutaman minuutin. Lainanhakuprosessi on ilmainen eikä se sido sinua mihinkään.

Uskomme siihen, että yrittäjien ja yritysten on tehtävä omaa liiketoimintaansa mielenrauhalla. Siksi yritysrahoituksen hakemisen on oltava helppoa, nopeaa ja joustavaa.

Lainatuotteita on monenlaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia kilpailutamme monenlaiset eri lainatuotteet, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.