Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Business partnership coworkers using a tablet to chart company f
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa 20 000 euroa

Laina on monelle yritykselle avain uusiin investointeihin, joka luo monia mahdollisuuksia. Jo 20 000 euron yrityslainalla voi saada paljon aikaan ja kohentaa runsaasti yrityksen liiketoimintaa. Sellaista voit hakea CrediNordin yrityslainan kilpailutuksen kautta.

Jos tarvitset yrityslainaa 20 000 euroa nopeasti, voit täyttää lainahakemuksen meidän sivuillamme. CrediNordin kautta kilpailutettu yrityslaina saattaa olla juuri oikea vastaus yrityksen lainantarpeeseen, on käyttökohteena sitten yritykselläsi vaikkapa auton tai uuden ohjelmiston hankinta.

Mihin käyttäisi 20 000 euron yrityslainan?

Riippuu paljolti yrityksen koosta, mihin 20 000 euron yrityslaina riittää, ja kuinka ratkaisevia muutoksia sillä pystytään luomaan. Pienille yritykselle, esimerkiksi toiminimille, 20 000 euroa saattaa olla suuri raha, ja sillä voi saada merkittävää muutosta aikaan, mutta suuremmallekin yritykselle tämä summa saattaa joskus tulla tarpeeseen.

Seuraavassa esitellään muutamia käyttökohteita, joihin yritys voisi mahdollisesti tämän summan sijoittaa. Näihin kuuluvat muun muassa erilaiset toimitilaremontit, yrityksen auto, tietojärjestelmät ja henkilöstökulut. Tilanteen tullessa eteen, on helppo täyttää ilmainen yrityslainahakemus, koska tarjous ei sido sinua mihinkään. CrediNordin kilpailutuksessa mukana olevilla lainanantajilla on tavoitteena tarjota rahoitusta mahdollisimman yksinkertaisilla ja läpinäkyvillä ehdoilla ja kuluilla, jotta yrittäjän ei tarvitse turhaan stressata rahoitusasioitaan.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Hankkisiko yritykselle kulkuneuvon?

Edullisen tai ehkä vähän arvokkaammankin auton hankintaan 20 000 euroa on hyvä summa. Jos yritykseltä puuttuu auto, ja ajoja syntyy sen verran, että oma auto yritykselle olisi pidemmän päälle kannattava ja tarpeellinen, voi 20 000 euron autolaina yritykselle olla suureksi avuksi auton hankinnassa yrityksen käyttöön. Sillä summalla saa jo edustavan ja asiallisen kulkupelin.

Saisiko oman toimitilan lainaa hyödyntämällä?

Toimitilan hankintaa ajatellen 20 000 euroa voi olla joko pieni tai suuri summa, riippuen missä päin Suomea ollaan. Kuitenkin, jos yritys toimii esimerkiksi Itä- tai Pohjois-Suomessa voi 20 000 eurolla saada jo mahdollisesti hyvinkin toimivan pienen toimitilan omakseen. Tällä hetkellä kuitenkin kaupunkialueilla 20 000 euron yrityslainan lisäksi tarvitaan yleensä runsaastikin muuta varallisuutta toimitilojen hankintaa ajatellen.

Lainaa yritystilojen pintaremonttiin

Kun toimitilat kaipaavat pientä tai ehkä isompaakin remonttia tai muuta uudistusta, voivat remontin tai uuden sisustuksen kustannukset olla joskus melko suuret, ja remonttilaina saattaa tulla hyvinkin tarpeeseen. Melko tukevalla 20 000 euron yrityslainalla saa jo aika paljon remontoitua tiloja toimivammiksi ja/tai sisustettua paljonkin edustavammiksi. Edustavat ja toimivat tilat ovat hyvin keskeisiä mallikkaasti toimivassa yrityksessä.

Pienet lainat suuremmaksi, vaikka 20 000 euron lainaksi

Joskus on kertynyt pari tai useampia pieniä lainoja ja niiden yhdistäminen voi tulla joskus ajankohtaiseksi.

Yritysrahoituksessa yhdistämällä useammat pienet lainat yhdeksi suuremmaksi, voi yritys saavuttaa merkittävää etua. Yhdistämällä yrityslainat voi säästää korko- tai lainanhoitokuluissa, ja näin se usein voi tulla kannattavaksi monen pienen lainan pitämiseen verrattuna. Jos yrityksellä on vaikka pari 10 000 euron yrityslainaa, ne on helppoa ja vaivatonta yhdistää yhdeksi 20 000 euron yrityslainaksi. Tällöin sinulle jää maksettavaksi vain yhden lainan hoitokulut, ei enää kahden. Myös useampia pieniä lainoja voi yhdistää yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Ohjelmistoja, tietojärjestelmiä tai elektroniikkaa – yrityslainalla

Puuttuva tai alkeellinen ohjelmisto voi olla merkittävä hidaste tuottavalle työlle. Mutta ohjelmistot ovat kalliita ja tietojärjestelmät ovat vieläkin arvokkaampia, eikä niiden hankinta onnistu aina suoralta kädeltä.

Kalleimmat järjestelmät voivat maksaa maltaita, mutta 20 000 euron yrityslainalla saa jo jonkinnäköiset tietojärjestelmät pienehkölle yritykselle. Esimerkkinä pieni tilitoimisto voi hankkia toimivia ja laadukkaita ohjelmistoja tällä summalla, jotka voittavat kyllä perinteisen taulukkolaskennan.

Tällä 20 000 euron summalla saa myös monelle työntekijälle uudet tietokoneet ja muut tekniset laitteet. Jos hankitaan puhelimia, vielä useampi saisi 20000 eurolla laadukkaan ja toimivan laitteen tehokkaaseen työkäyttöön.

Väliaikaiset korkeammat henkilöstökulut

Henkilöstökulujen enemmän tai vähemmän yllättävään hetkelliseen nousuun 20 000 euron yrityslaina saattaa olla hyvä apu.

Esimerkiksi palkatessa pieneen yritykseen uusi työntekijä, voidaan tarvita hieman puskuria alkuun, ennen kuin työntekijä maksaa itsensä työtä tekemällä yritykselle takaisin. Yrityslaina uuden työntekijän palkkaamista varten on tässä tapauksessa hyvin perusteltu ratkaisu ja 20 000 euron yrityslaina riittää usein jo pitkälle.

Yllättäviä kuluja – niitä voi syntyä milloin tahansa

Laina saattaa tulla tarpeeseen, jos yritykselle tulee eteen yllättäviä kuluja. Näitä saattaa syntyä poikkeustilanteissa, joissa voidaan esimerkiksi joutua vaihtamaan toimittajaa, tai joudutaan itse toimitusvaikeuksiin.

Voi joutua hankkimaan tavaraa tai palveluita hetkellisesti todella kalliilla hinnalla, tai ehkä ei saa suoritettua sovittuja toimituksia. Tällöin, jos toimitukset peruuntuvat, tai myöhästyvät, voi joutua maksamaan korvauksia sen sijasta, että saisi tuloja myynnistä. Pienemmillä yrityksillä tähän riittää usein 20 000 euron yrityslaina, jotta vastoinkäymisistä päästäisiin taas eteenpäin.

Yrityslaina 20 000 euroa – kenelle?

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

On olemassa muutamia perusvaatimuksia yrityslainan hakemista varten. Ensiksi, yrityslainan saamiseksi yrityksen pitää olla ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta ja sen liikevaihdon tulee olla vähintään 30 000 euroa vuotta kohden.

Maksuhäiriömerkintä ja myös maksuviivemerkinnät voivat estää lainan saannin, ainakin siinä tapauksessa, jos ne ovat merkittäviä. Kannattaa huomata, että myös itse yrittäjän luottotiedot tulee olla kunnossa, ja yrityksen päättäjän on asuttava Suomessa. Nämä kaikki ovat osana ehtoja, joiden perusteella päätös mahdollisesta lainan myöntämisestä tehdään.

Voit hakea yrittäjänä 20 000 euroa yrityslainaa sivustoltamme löytyvän lomakkeen kautta ja saat kumppaneiltamme lainatarjoukset hetkessä, usein jopa tunnin kuluessa siitä kun olet lähettänyt lomakkeen. Lomakkeen täyttämiseen ei kulu kun minuutti, eikä se sido sinua mitenkään, ja se on vielä kaiken lisäksi täysin ilmaista. CrediNord käsittelee hakemuksesi ja pyytää lainatarjoukset rahoituslaitoksilta, joiden kanssa tekee yhteistyötä. Lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi heti, kun yrityskohtaiset arviot on tehty ja voit valita tarjouksista juuri yrityksellesi sopivan lainan ilman, että joutuisit odottelemaan vastausta kauan. Kun tarvitset luotettavaa ja nopeaa yritysrahoitusta, kilpailuta yrityslainat CrediNordilla.

Lainatuotteita on monenlaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia kilpailutamme monenlaiset eri lainatuotteet, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.