Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa – ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus

Yrityslainaa 2000 euroa

Yrityslaina voi auttaa yritystäsi saamaan tarvitsemansa rahoituksen varaston kasvattamiseen, laitehankintoihin tai muihin kuluihin. Voisi kuvitella, että lainanhakuprosessi on monimutkainen, aikaa vievä prosessi.

CrediNordilla olemme tehneet lainan hakemisen niin yksinkertaiseksi, että hakemukseen menee vain noin minuutti. Yhä useammat yrittäjät Suomessa valitsevatkin meidät rahoituskumppanikseen.

Mieti ensin minkä tyyppinen yrityslaina on sinun yrityksellesi sopivin. Osa lainoista ovat vakuudellisia, mikä tarkoittaa, että ne edellyttävät yrittäjän pystymään maksamaan lainaa takaisin vaikka yrityksen omat varat eivät siihen riitä. Tämä pätee yleensä esimerkiksi suurempiin pankkien myöntämiin lainoihin. CrediNord mahdollistaa yrityslainaa 2000 euroa nopeasti eri tarpeisiin ilman vakuuksia. Saat lainan nopeasti ja vaivattomasti tilille jopa saman päivän aikana.

Luotettava yrityslaina luotettavalta lainanantajalta

CrediNord keskittyy asiakkaisiin. Uskomme, että yrittäjien ja yritysten on saatava toteuttaa oma liiketoimintaansa mielenrauhalla. Siksi rahoituksen hakemisen on oltava yksinkertaista, nopeaa ja joustavaa.

Palvelemme asiakkaitamme ilman tarpeetonta paperityötä ja pitkiä odotusaikoja. CrediNordilla ei ole aikaa vieviä ja työläitä lainaneuvotteluja, sillä lainahakemus ja allekirjoitus tehdään täysin sähköisesti. Lainan hakemista varten emme myöskään tarvitse vakuuksia.

Sen sijaan yrityslainaame varten vaaditaan henkilötakaaja, joka yleensä on yrittäjä itse. Hakemuksen täyttäminen ilman liitteitä kestää vain noin minuutin. Päätös tehdään tunnissa, kunhan hakemus on lähetetty arkipäivänä klo. 9-16. Lainan saat useimmiten käyttöösi myös samana arkipäivänä tai viimeistään seuraavana.

Tarjouksen on täysin ilmaista, eikä se sido mihinkään. Haluamme nimittäin, että asiakkaat pystyisivät tekemään päätöksensä rauhallisin mielin.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Huolehdi lainan takaisinmaksusta

Suurin ero yrityslainan ja henkilökohtaisen lainan välillä on se, että yrityslainoja ei ole tarkoitettu käytettäväksi henkilökohtaisiin kuluihin. Molempia lainoja myöntävät sekä pankit, että yksityiset rahoitusyritykset.

2000 euron yrityslaina on monien saatavilla

Lainan saaminen ei ole niin vaikeaa kuin voisi kuvitella:

  • Yrittäjällä ei tarvitse olla isoa yritystä. Liikevaihdon tulee kuitenkin vähintään olla 30 000 €.
  • Yrittäjällä ei tarvitse olla vakiintunutta asiakaskuntaa. Yrityksen täytyy kuitenkin olla ollut vähintään 6 kuukautta toiminnassa.
  • Lainanhakija ei tarvitse isoa omaisuutta. Takaajan luottotiedot tulevat kuitenkin olla kunnossa.
  • Hakijan ei tarvitse esitellä vaikuttavaa tai laajaa liiketoimintasuunnitelmaa hakiessaan yrityslainaa. Lainan käyttötarkoitus tulee kuitenkin olla yritystoimintaa edistävä asia.

Yrityslainaa varten tarvitset kuitenkin takaisinmaksukykyä ja suunnitelman tuloksellisesta yritystoiminnasta. Jokainen lainahakemus käsitellään tapauskohtaisesti ja lainan hinnat perustuvat yritykelle tehtyyn riskianalyysiin.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Yrityslainaa 2000 euroa heti tilille

Yritysrahoitukseen keskittyneellä CrediNordilla asiakkaan yritysmuodolla ei ole väliä. Keskitymme tarjoamaan palveluja erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Siksi vaadimme tiettyjen standardien täyttymistä. Tähän sisältyy se, että yritys on rekisteröity Suomeen ja ollut toiminnassa vähintään kuusi kuukautta. Maksujen viivästyminen ei tulisi olla säännöllistä, ja takaajan luottotietojen on oltava kunnossa.

CrediNord tarjoaa rahoitusta erityisesti yrityksille, joissa voimme auttaa edeltämään yrityksen kehitystä. Ensinnäkin yrityksen on oltava aktiivinen ja sen on oltava rekisteröity Suomeen. Muut minimivaatimukset CrediNord yrityslainan saamiseksi ovat:

  • Yhtiö on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta
  • Yrityksellä ei ole merkittäviä maksuviivästyksiä
  • Takaajan luottotiedot ovat kunnossa
  • Yrityksen liikevaihto on vähintään 30 000 €
  • Yrityksen päätöksentekijä asuu Suomessa

Yrityslaina on suosittu ratkaisu yritysten haasteisiin

Yritysten keskuudessa on selkeä kysyntä yksinkertaiselle, nopealle ja asiakaslähtöiselle lähestymistavallemme. Olemme jo tällä hetkellä yksi Suomen suosituimmista yrityslainan tarjoajista.

Kasvumme tarjoaa yhä tehokkaampia ja monipuolisempia palveluja nykyisille ja uusille asiakkaille. Tämän takia uskomme yrityslainamarkkinoiden uudistamiseen paitsi Suomessa myös muualla Euroopassa. Tällä hetkellä liiketoimintamme on laajentunut Suomesta myös Ruotsiin sekä Tanskaan että Hollantiin.

Yrityslaina vaivattomasti tilille samana päivänä

CrediNordilta on erittäin helppo hakea lainaa. Sinun tarvitsee vain valita haluttu lainasumma sekä maksuehto ja täyttää sähköinen hakemus kotisivuillamme.

Liitteitä emme vaadi. Kunhan lainahakemus on täytetty arkisin klo 8–16, saamme sinulle tehtyä lainapäätöksen jopa tunnin kuluessa. Muina aikoina käsiteltävät hakemukset käsitellään viimeistään seuraavana työpäivänä. Allekirjoittaessasi myönteisen lainapäätöksen arkipäivisin ennen klo. 16, saapuu yrityslaina jo saman päivän aikana yrityksen tilille.

Hae yrityslainaa 2000 euroa helposti erilaisiin tarpeisiin

Lainaa voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Voit käyttää yrityslainaa mihin itse parhaiten näet, kunhan tämä liittyy nykyisen liiketoimintasi parantamiseen.

Yrityslaina 2000 euroa soveltuu esim. uuden omaisuuden, ajoneuvojen tai vaikkapa tietokoneiden ostamiseen.

Tämän lisäksi voidaan käyttää 2000 euron yrityslainaa nykyisen liiketoiminnan laajentamiseen tai uusien tuotantolaitteiden ostamiseen tai korjaamiseen. 2000 euron yrityslaina on erittäin hyödyllinen työkalu liiketoiminnan tehostamiseen ja on hyvä tapa rahoittaa yritystäsi missä tahansa tilanteessa.

Lainahakemuksen voi täyttää verkossa

Voit hakea lainaa verkkosivustollamme. Hakemuksessa on täytettävä seuraavat tiedot:

• Lainan määrä ja tarvittava aika

• Rahoituksen tarkoitus

• Perustiedot yrityksestä ja takaajasta (suuremmissa yrityslainoissa tarvitaan kaksi takaajaa)

Lähetämme tarjouksen yleensä tunnin sisällä (arkipäivinä 9–17) lainahakemuksen jälkeen. Saat sähköpostitse tarjouksen, jonka voit allekirjoittaa sähköisesti. Joissakin tapauksissa sinua saatetaan pyytää toimittamaan liitteitä, useimmiten näitä ei kuitenkaan tarvita. Kun allekirjoitat lainasopimuksen, laina maksetaan antamallesi yritystilille viimeistään seuraavana työpäivänä.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Lainasopimus on joustava

Laina voidaan aina maksaa takaisin ennenaikaisesti täysin ilman lisäkuluja – maksat vain ajasta, jolloin yritys lainaa käyttää. Voit valita 6–18 kuukauden laina-ajan yrityksesi tarpeiden mukaan. Tarvittaessa voit hakea myös lyhennysvapaata kuukautta lainallesi.

Hinnat ovat aina yrityskohtaisia. Yrityslainoillamme on vain kiinteä kuukausikulu, ei tilin avaamismaksuja eikä muita piilokuluja. Hinnoittelu perustuu arviointiin yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä.

Täyttämällä hakemuksen saat helposti tietää yrityskohtaisen lainasi hinnan. Asiakaskohtaisen kiinteän kuukausikulun näet selkeästi tarjouksestasi ja ehdot ovat esitelty ilman monimutkaista lakijargonia. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa aina maanantaista perjantaihin klo. 9–17 jos jokin mietityttää hakuprosessissa. CrediNord – luotettava kumppanisi yritysrahoituksessa.

Lainatuotteita on monen erilaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia tuotepakkamme koostuu monesta eri lainatuotteesta, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.