Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa
Group of business people analysis summary graph reports of busin
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa 100 000 euroa

Toimiipa yrityksesi sitten kuljetus- tai konsultointialalla, CrediNordilta saat nopeasti yritysrahoitusta jopa 100 000 euroon asti niin yllättäviin kuin jo tiedossa olleisiinkin rahatarpeisiin. Koska yrittäjän aika on kallista, lainahakemuksen täyttää minuutissa ja tarjous tulee tunnissa.

 • Maksuaikaa 6- 18 kuukautta
 • 100000 euron yrityslaina
 • Hakemus 1 minuutissa, tarjous tunnissa

Yrityslaina 100 000 euroa nopeasti netistä

Yritysten syyt lainan tarpeelle ovat erilaiset tilanteesta ja tarkoituksista riippuen. Yrityslainaa voidaan tarvita yhtä lailla yrityksen alkutaipaleella kuin myöhemmissäkin vaiheissa.

Yleisimpiä syitä hakea yrityslainaa 100 000 euroa ovat esimerkiksi kausivaihteluiden tai hetkellisten kassavajeen paikkaaminen, investointien rahoittaminen tai kasvun tuki. Yleensä kun rahan tarve on suuri ja yllättävä, nopeat ratkaisut ovat tarpeen.

Netistä saa yrityslainaa 100 000 euroa nopeasti. Lainatarjouksen pyytämiseksi täytettävän hakemuksen kirjoittelee palveluun minuutissa ja tarjouksen saa parhaimmillaan tunnissa sähköpostiisi.

Lainatarjouksen pyytäminen ei vielä sido mihinkään. Tarjouksen allekirjoittamisen jälkeen rahat siirtyvät tilille vielä saman päivän aikana. Yrityslaina 100 000 euroa varten ei vaadita vakuuksia, joku yrityksen vastuuhenkilöistä toimii sen sijaan lainan henkilötakaajana. Tarjouspyyntöä varten tarvitaan sekä yrityksen että takaajan tiedot.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

100 000 euron yrityslaina – yleisimmät käyttökohteet

 • Isommat investoinnit
 • Kausivaihteluiden tai kassavajeen tasoittaminen
 • Nopean kasvun tueksi
 • Toiminnan laajentaminen tai kansainvälistyminen
 • Laitteiston uusinta tai korjaus

Yleensä yrityksen perustamiseen tarvitaan suurempi yrityslaina, jotta löydetään sopivat toimitilat ja päästään sujuvasti alkuun.

Myöhemmissä vaiheissa yleisimpiä käyttökohteita voivat olla muun muassa erilaiset investoinnit, kuten esimerkiksi laitteiston uusinta tai toimitilojen remontointi. Liiketoiminnan kasvaessa saatetaan haluta laajentaa toimintaa vaikkapa avaamalla uusi toimipiste toisaalle.

Tavoitteena yrityksen ottamalle lainalle on yleensä toiminnan kehitys tai parantaminen siten, että sen toiminta olisi jatkossa vieläkin kannattavampaa. Yrityslaina 100 000 euroa auttaa esimerkiksi yrityksen toiminnan laajentamiseksi, sillä se saattaa pitää sisällään esimerkiksi uutta koneistoa, toimitilojen suurentamista ja uusien työntekijöiden palkkaamista.

Kun yrityksen toiminta alkaa kasvaa, saattaa tuote- ja palveluvalikoima yllättäen jäädä liian vajaaksi. Hakemalla yrityslainaa 100 000 euroa nopeasti saadaan tuotesuunnittelulle, testauksille ja lopulta uusien tuotteiden tuottamiselle riittävät resurssit.

CrediNord 100 000 euron yrityslaina

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

CrediNord on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yrityslainoja pienten ja keskisuurten yritysten toiminnan tueksi. Lainan tarpeen syystä tai yrityksen toimialasta riippumatta saat apua niin suunniteltuun kasvuun kuin yllättäviinkin investointeihin.

CrediNord tuntee yritysmaailman haasteet, mutta myös tunnistaa avoinna olevat mahdollisuudet. Toiminnan lähtökohtana on asiakas ja hänen tarpeensa.

CrediNord perustettiin, koska suomalaisen yritysmaailman rahoituspalvelut tuntuivat kankeilta, lainan hakeminen oli hidasta ja vaivalloista. Aiemmat pankit ja rahoituslaitokset tuntuivat keskittyvän asiakkaana olevan yrityksen toiveiden sijasta vain omiin tarpeisiinsa. CrediNord haluaa tarjota yritysrahoitusta nopeasti ja helposti.

Yrityslaina CrediNordin malliin on aina joustavasti sovitettu yrityksen tarpeisiin ja tilanteisiin. Alhaisemmalla riskiarviolla saa alhaisemmat lainakulut.

 • 1000-100 000 euroa lainaa tilanteesta ja tarpeesta riippuen
 • Takaisinmaksu 6,12 tai 18 kuukauden erissä
 • Ei piilokuluja, avausmaksuja tai tilinhoitokuluja
 • Lainan voi maksaa etuajassa pois ilman lisäkuluja

Kuka voi hakea yrityslainaa 100000 euroa?

 • Yritys on ollut toiminnassa vähintään 6 kuukautta
 • Yrityksellä ei ole merkittäviä maksuviiveitä
 • Takaajana toimivan yrittäjän luottotiedot ovat kunnossa
 • Yrityksen liikevaihto on vähintään 30 000 €
 • Päättäjät asuvat Suomessa

CrediNord yrityslainaa 100 000 euroa nopeasti haettaessa tarvittavia tietoja ovat yrityksen y-tunnus sekä takaajana toimivan yrittäjän oleellisimmat tiedot. Mitä huolellisemmin lainahakemuksen täyttää, sitä jouhevammin sen käsittely sujuu. Lainalle asetetut minimivaatimukset ovat sekä lainanhakijan että sen rahoittajan etu.

Yrityksen toimintaedellytysten tulee olla kunnossa. Sen on oltava aktiivisesti toiminnassa ja sijaittava pysyvästi Suomessa. Yrityslainaa 100000 euroa saa CrediNordilta yrityksen toimialasta riippumatta. Lainaa on myönnetty niin palvelualan, konsultoinnin kuin teollisuusyrityksillekin.

Miten 100 000 euron yrityslaina haetaan?

Yritykselle lainan tarve voi olla yllättävän nopeasti, jos esimerkiksi jokin laite meni rikki tai liiketoiminta lähtee valtavaan nousuun eikä varastot olekaan riittävät. CrediNordilta saa yrityslainaa 100 000 euroa nopeasti ja helposti täyttämällä lainatarjouspyynnön rahoituspalvelun sivustolla.

Lainatarjouksen pyytäminen ei maksa mitään tai sido sen hakijaa vielä mihinkään. Arkisin niin sanottuun toimistoaikaan hakemukset käsitellään todella nopeasti ja lainasumma on mahdollista saada tilille vielä saman päivän kuluessa, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Pyydettyä lainatarjousta on aikaa pohtia rauhassa, ennen sen hyväksymistä. Tarjouksen hyväksynnän saapuessa CrediNordille arkipäivänä ennen kello 16, lainatut varannot siirtyvät yrityksen haltuun vielä saman päivän aikana. Kuten sanottu, yrityslainan vakuudeksi riittää takaaja, pyydetystä lainasummasta riippumatta.

Näin hakeminen etenee:

 1. Täytä ja lähetä lainahakemus ilman liitteitä
 2. Lainatarjous tulee sähköpostiisi tunnin sisällä (ark. 9-17)
 3. Hyväksymällä tarjouksen rahat siirtyvät yrityksen tilille vielä samana päivänä (ark. 9-16)

Täyttämällä lainahakemuksen verkossa, saamme rakennettua juuri sinun yrityksellesi sopivan tarjouksen vielä saman päivän aikana. Arkisin kello 9-17 välillä lähetetyt tarjouspyynnöt käsitellään tunnin sisällä, mutta sinulla on aikaa tutustua rauhassa lähetettyyn tarjoukseen ja lainan ehtoihin. Allekirjoittaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla. Lainatarjouksen voi jättää hyväksymättä, sillä tarjouspyynnön lähettäminen ei sido mihinkään, eikä siitä veloiteta mitään.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Lainaan kannattaa aina perehtyä huolella

Kun haetaan yrityslainaa 100 000 euroa on tärkeää tutustua lainaehtoihin ja erilaisiin vaihtoehtoihin tarkasti. Yrityksen on hyvä laskea omaa budjettiaan ja varmistaa takaisinmaksun mahdollisuudet huolella.

Yrityslaina 100 000 saattaa vaatia verraten korkeat kuukausierät lainalle valitusta takaisinmaksuajasta riippuen.

Vaikka rahan tarve voi iskeä yllättäen ja yrityslainaa 100 000 euroa pitäisi saada nopeasti, on jokainen investointi tai varaston kasvatustapaus syytä puntaroida pidemmällä aikavälillä. CrediNordin asiakaspalvelussa autetaan ja neuvotaan mielellään lainanhakuun liittyvissä asioissa.

Moni yrittäjä onkin jo valinnut CrediNordin kumppanikseen yritysrahoituksessa.

Lainatuotteita on monen erilaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia tuotepakkamme koostuu monesta eri lainatuotteesta, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.