Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa 10000 euroa

Oli tarpeesi sitten mikä tahansa, kuten uuden työntekijän palkkaaminen, tilojen laajentaminen tai laskujen maksaminen, nopealla 10 000 euron yrityslainalla paikkaat kassavajeen ja laina mahdollistaa, että yrittäjänä sinä voit keskittyä olennaiseen.

CrediNord on suomalainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailutukseen.

Yrityslainaa 10 000 euroa – verkosta nopeasti ja vaivattomasti

10 000 euron yrityslaina mahdollistaa ketterästi yrityksesi kassavajeen paikkaamisen, jolloin sinä voit keskittyä yritystoimintaasi. Yrityslaina on sinulle, joka tarvitset reilua, vaivatonta ja joustavaa ratkaisua. CrediNordin kilpailutuspalvelun kautta saat itse vaikuttaa laina-aikaan, ja tilanteesi muuttuessa voit pyytää lyhennysvapaata kuukautta.

  • Lopullinen lainamäärä arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Myönnettävään lainamäärään vaikuttaa yrityksen liikevaihto, toimiala ja kokonais riskiluokka.
  • Tyypillisesti yrityslaina voi olla noin yhden kuukauden liikevaihdon verran.
  • Tarkan lainamäärän ehtoineen saat tietää, kun kilpailutat rahoituksen CrediNordin kautta ja CrediNord pyytää yritykselle lainatarjoukset lainanantajilta. Rahoituksen kilpailutus ei sido sinua mihinkään ja saat lainatarjoukset sähköpostiisi jopa tunnissa.

Kuka voi saada yrityslainaa 10 000 euroa?

Yrityslainaa voi hakea yritys, joka on ollut toiminnassa vähintään kuusi kuukautta. Yrityksellä ei saa olla merkittäviä maksuviiveitä, ja takaajan, eli yrittäjän luottotiedot tulee olla kunnossa. Minimivaatimuksena on vähintään 30 000 euron vuosittainen liikevaihto ja yritysten päättäjien tulee asua Suomessa.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

CrediNord palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä, ja yrityslainaa voi CrediNordin kautta saada niin toiminimi, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai osakeyhtiö. Yrityksesi sijainnilla ei ole merkitystä, palvelumme kattaa koko Suomen. Aikaisemmat asiakkaamme ovat toimineet muun muassa teollisuudessa, palvelualalla ja terveydenhuollossa.

  • Yrityslainaa 10 000 euroa jo tänään tilillesi – hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin ja saat lainatarjoukset jopa tunnissa.

Miten nopeasti voin saada yrityslainaa?

Palvelumme on nopea ja mutkaton, ja voit saada yrityslainaa 10 000 euroa nopeasti ja vaivattomasti tilillesi ilman turhia paperitöitä tai aikaa vieviä prosesseja. Yrityslainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa, täytä vain maksuton lainahakemus, joka ei sido sinua mihinkään. Pyydämme sitten yrityskohtaiset lainatarjoukset kumppaneiltamme ja he tekevät yritykselle lainatarjoukset. Tarjoukset saatuasi voit tutustua niihin rauhassa ja tehdä päätöksen siitä, mikä tarjouksista on paras.

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa, että rahat siirtyvät tilillesi. Kello 16 jälkeen tehdyissä päätöksissä rahat saapuvat tilille seuraavana arkipäivänä.

  • Hakiessasi yrityslainaa CrediNordin kautta, hakemuksen täyttäminen huolellisesti auttaa varmistamaan hakemuksen nopean käsittelyn. Hakemuksen tietoihin tarvitaan Y-tunnuksen lisäksi lainan takaajan tärkeimmät tiedot, että lainan käyttökohde, lainasumma ja takaisinmaksuaika.

Yrityslainan yleiset käyttökohteet – juuri sinun yrityksesi uniikkeihin tarpeisiin

Oli tarpeesi mikä tahansa, CrediNordin kautta löytyy yritykselle sopiva ja edullinen ratkaisu rahoitukseen. Palvelumme on yrittäjälähtöinen ja toimintamme keskiössä on asiakas, joka tarkoittaa jouhevaa ja mutkatonta palvelua. Ymmärrämme, että kaikilla yrityksillä on erilaiset taustat ja yllättävät tilanteet tarvitsevat nopeaa asian ratkaisemista. Me autamme, oli kyseessä minkälainen haaste tahansa.

Erilaisia lainojen käyttökohteita joihin yrityslainaa 10 000 euroa nopeasti usein käytetään, ovat esimerkiksi työntekijän palkkaamisesta koituvat kulut, yllättävien laskujen maksaminen, erilaiset hankinnat, varaston kasvattaminen tai kassan kausivaihteluiden tasaaminen.

Lainaa hakiessasi hakemuksen tietoihin täytetään lainan käyttötarkoitus. Hakeminen käy täysin verkossa ja hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin. Saat lainatarjoukset jopa tunnissa ja sen jälkeen voit saada rahat tilille jopa samana arkipäivänä kun allekirjoitat lainasopimuksen ennen kello 16.

Palvelumme mahdollistaa, että voit toimia nopeasti kun yritystoimintasi sitä vaatii. Oli kyseessä sitten yritystoiminnan kasvattaminen tai haastava tilanne, täytä lainahakemus ja me autamme.

Muita yleisiä 10 000 euron yrityslainan käyttökohteita ovat esimerkiksi uuden projektin aloittaminen tai muiden yrityslainojen yhdistäminen yhdeksi.

Lue tästä, yhden asiakkaamme mietteet, miksi yritys päätyi valitsemaan juuri CrediNordin.

Yrityslaina 10 000 euroa – lainan takaisinmaksu

CrediNordin kumppaneiden lainojen ehdot ovat joustavia ja räätälöity yrittäjän tarpeisiin. Lainan takaisinmaksuaikaan voi itse vaikuttaa, myöntäessään lainaa lainanantaja arvioi, onko suunnitelma realistinen ja tarvittaessa ehdottaa sopivampaa ratkaisua lainan takaisinmaksuun.

CrediNordin kumppanit mahdollistavat 1-48 kuukauden takaisinmaksuajan riippuen yrityksesi tarpeista, takaisinmaksukyvystä ja riskiarviosta. Tarvittaessa yritys voi pyytää lyhennysvapaita kuukausia.

Laina on mahdollista maksaa myös takaisin suunniteltua aikaisemmin. Silloin maksat vain kuukausilta, jolloin laina on ollut yrityksen käytössä, eikä etuajassa maksamisesta tule lisäkuluja. Laina-aikaa voi myös muuttaa jos yrityksesi tilanne muuttuu ja haluatkin vaihtaa laina-aikaa pidemmäksi.

  • Lainatarjous on aina räätälöity yrityskohtaisesti ja yrityslainan hinta koostuu kiinteästä kuukausikulusta. CrediNordin kumppaneiden yrityslainoihin ei tule mitään piilokuluja.
  • Lainatarjous pohjautuu CrediNordin kumppanien tekemään riskitasoarvioon lainaa hakevasta yrityksestä.
  • Täytä hakemus ja selvitä, minkälaisia lainatarjouksia sinun yrityksesi voi saada.

Näin haet yrityslainaa 10000 euroa nopeasti

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

1. Lainahakemuksen täyttö – vie alle yhden minuutin

Tarvittavat tiedot ovat haluttu laina-aika ja lainasumma, lainan käyttötarkoitus, sekä yrityksen ja takaajan perustiedot. Tietojen huolellinen täyttäminen edesauttaa yrityslainahakemuksen nopean käsittelyn. Tarvittaessa lainanantaja pyytää lainanhakijalta liitteitä, jotka tulee toimittaa ennen lainatarjouksen myöntämistä.

2. Tutustu lainatarjoukseen

Tutustu rauhassa lainatarjoukseen ja allekirjoita sopimus oman aikataulusi mukaan.

3. Rahat siirretään yrityksen tilille

Hyväksy ja allekirjoita lainasopimus – voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana, kun sopimus on allekirjoitettu arkipäivänä ennen kello 16. Muissa tapauksissa rahat siirtyvät tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Lainatuotteita on monenlaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia meillä voi kilpailuttaa monet eri lainatuotteet. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita kilpailutamme, tutustu ja lue lisää alta.