Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa
Viimeksi muokattu:

Yrityslainaa 10000 euroa

Oli tarpeesi sitten mikä tahansa, kuten uuden työntekijän palkkaaminen, tilojen laajentaminen tai laskujen maksaminen, nopealla 10 000 euron yrityslainalla paikkaat kassavajeen ja me mahdollistamme, että yrittäjänä sinä voit keskittyä olennaiseen.

CrediNord on palveleva vakavarainen suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa luotettavaa ja edullista yritysrahoitusta pk-yrityksille.

Yrityslainaa 10 000 euroa – verkosta nopeasti ja vaivattomasti

10 000 euron yrityslaina mahdollistaa ketterästi yrityksesi kassavajeen paikkaamisen, jolloin sinä voit keskittyä yritystoimintaasi. Yrityslaina on sinulle, joka tarvitset reilua, vaivatonta ja joustavaa ratkaisua. CrediNord palvelun kautta saat itse vaikuttaa laina-aikaan, ja tilanteesi muuttuessa voit pyytää lyhennysvapaata kuukautta.

  • Lopullinen lainamäärä arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Myönnettävään lainamäärään vaikuttaa yrityksen liikevaihto, toimiala ja kokonais riskiluokka.
  • Tyypillisesti yrityslaina voi olla noin yhden kuukauden liikevaihdon verran.
  • Tarkan lainamäärän ehtoineen saat tietää, kun pyydät tarjouksen CrediNordilta. Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään ja saat tarjouksen sähköpostiisi tunnissa.

Kuka voi saada yrityslainaa 10000 euroa?

Yrityslainaa voi hakea yritys, joka on ollut toiminnassa vähintään kuusi kuukautta. Yrityksellä ei saa olla merkittäviä maksuviiveitä, ja takaajan, eli yrittäjän luottotiedot tulee olla kunnossa. Minimivaatimuksena on vähintään 30 000 euron vuosittainen liikevaihto ja yritysten päättäjien tulee asua Suomessa.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

CrediNord palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä, ja yrityslainaa voi saada niin toiminimi, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai osakeyhtiö. Yrityksesi sijainnilla ei ole merkitystä, palvelumme kattaa koko Suomen. Aikaisemmat asiakkaamme ovat toimineet muun muassa teollisuudessa, palvelualalla ja terveydenhuollossa.

  • Yrityksen ei tarvitse olla voitollinen, kokonaisvaltainen riskiarvio perustuu yrityksen liikevaihtoon, tuloslaskelmaan ja tasetietoihin.
  • Yrittäjä toimii itse omavelkaisena takaajana.
  • Yrityslainaa 10000 euroa jo tänään tilillesi – hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin ja saat tarjouksen tunnissa.

Miten nopeasti voin saada yrityslainaa?

Palvelumme on nopea ja mutkaton, ja voit saada yrityslainaa 10 000 euroa nopeasti ja vaivattomasti tilillesi ilman turhia paperitöitä tai aikaa vieviä prosesseja. Yrityslainan hakeminen tapahtuu täysin verkossa, pyydä maksuton lainatarjous joka ei sido sinua mihinkään. Tarjouksen saatuasi voit tutustua tarjoukseen rauhassa ja tehdä päätöksen rauhassa.

Lainatarjouksen saat sähköpostiisi tunnissa, ja ennen kello 16 tehdyt lainapäätökset saapuvat tilillesi samana arkipäivänä. Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa, että rahat siirtyvät tilillesi. Kello 16 jälkeen tehdyissä päätöksissä rahat saapuvat tilille seuraavana arkipäivänä.

  • Hakiessasi yrityslainaa CrediNordista, hakemuksen täyttäminen huolellisesti auttaa varmistamaan hakemuksen nopean käsittelyn. Hakemuksen tietoihin tarvitaan Y-tunnuksen lisäksi lainan takaajan tärkeimmät tiedot, että lainan käyttökohde, lainasumma ja takaisinmaksuaika.

Yrityslainan yleiset käyttökohteet – juuri sinun yrityksesi uniikkeihin tarpeisiin

Oli tarpeesi mikä tahansa, CrediNordilta löytyy yritykselle sopiva ja edullinen ratkaisu rahoitukseen. Palvelumme on yrittäjälähtöinen ja toimintamme keskiössä on asiakas, joka tarkoittaa jouhevaa ja mutkatonta palvelua. Ymmärrämme, että kaikilla yrityksillä on erilaiset taustat ja yllättävät tilanteet tarvitsevat nopeaa asian ratkaisemista. Me autamme, oli kyseessä minkälainen haaste tahansa.

Erilaisia lainojen käyttökohteita joihin yrityslainaa 10000 euroa nopeasti usein käytetään, ovat esimerkiksi työntekijän palkkaamisesta koituvat kulut, yllättävien laskujen maksaminen, erilaiset hankinnat, varaston kasvattaminen tai kassan kausivaihteluiden tasaaminen.

Lainaa hakiessasi hakemuksen tietoihin täytetään lainan käyttötarkoitus. Hakeminen käy täysin verkossa ja hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin. Saat tarjouksen tunnissa ja sen jälkeen rahat tilille jopa samana arkipäivänä kun allekirjoitat lainasopimuksen ennen kello 16.

Palvelumme mahdollistaa, että voit toimia nopeasti kun yritystoimintasi sitä vaatii. Oli kyseessä sitten yritystoiminnan kasvattaminen tai haastava tilanne, pyydä lainatarjous ja me autamme.

Muita yleisiä 10000 euron yrityslainan käyttökohteita ovat esimerkiksi uuden projektin aloittaminen tai muiden yrityslainojen yhdistäminen yhdeksi.

Lue tästä, yhden asiakkaamme mietteet, miksi yritys päätyi valitsemaan juuri CrediNordin.

Yrityslaina 10000 euroa – lainan takaisinmaksu

CrediNord lainan ehdot ovat joustavia ja räätälöity yrittäjän tarpeisiin. Lainan takaisinmaksuaikaan voi itse vaikuttaa, CrediNord myöntäessään lainaa arvioi, onko suunnitelma realistinen ja tarvittaessa ehdottaa sopivampaa ratkaisua lainan takaisinmaksuun.

CrediNord mahdollistaa 6-18 kuukauden takaisinmaksuajan riippuen yrityksesi tarpeista, takaisinmaksukyvystä ja riskiarviosta. Tarvittaessa yritys voi pyytää lyhennysvapaita kuukausia.

Laina on mahdollista maksaa myös takaisin suunniteltua aikaisemmin. Silloin maksat vain kuukausilta, jolloin laina on ollut yrityksen käytössä, eikä etuajassa maksamisesta tule lisäkuluja. Laina-aikaa voi myös muuttaa jos yrityksesi tilanne muuttuu ja haluatkin vaihtaa laina-aikaa pidemmäksi.

  • Lainatarjous on aina räätälöity yrityskohtaisesti ja yrityslainan hinta koostuu kiinteästä kuukausikulusta. CrediNord yrityslainaan ei tule avausmaksuja tai mitään muitakaan piilokuluja.
  • Lainatarjous pohjautuu CrediNordin tekemään riskitasoarvioon lainaa hakevasta yrityksestä.
  • Pyydä tarjous ja selvitä, minkälaisen lainatarjouksen sinun yrityksesi voi saada.

Näin haet yrityslainaa 10000 euroa nopeasti

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

1. Lainahakemuksen täyttö – vie alle yhden minuutin

Tarvittavat tiedot ovat haluttu laina-aika ja lainasumma, lainan käyttötarkoitus, sekä yrityksen ja takaajan perustiedot. Tietojen huolellinen täyttäminen edesauttaa yrityslainahakemuksen nopean käsittelyn. Tarvittaessa CrediNord pyytää lainanhakijalta liitteitä, jotka tulee toimittaa ennen lainatarjouksen myöntämistä.

2. Tutustu lainatarjoukseen jonka saat sähköpostiisi tunnin kuluessa

Tyypillisesti arkisin virka-aikana kello 9-17 välillä lainatarjous lähetetään tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Tutustu rauhassa lainatarjoukseen ja allekirjoita sopimus oman aikataulusi mukaan.

3. Rahat siirretään yrityksen tilille

Hyväksy ja allekirjoita lainasopimus – saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana kun sopimus on allekirjoitettu arkipäivänä ennen kello 16. Muissa tapauksissa rahat siirtyvät tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota yhteys asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@credinord.com tai soita 09 424 757 88

Lainatuotteita on monen erilaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia tuotepakkamme koostuu monesta eri lainatuotteesta, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.