Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa – ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
business-window-technology-office-planning-businesswoman-woman-laptop-work-using-mobile-devices

Yrityslaina verkosta

Aiemmin oli mahdollista hakea yrityslainoja ainoastaan pankeilta. Pankeilta yrityslainaa haettaessa sisälsi se usein aikaa vieviä ja pitkiä prosesseja, sekä paljon hallintoa. Digitalisaation jatkuessa yhä useammat luotonantajat ovat ottaneet käyttöön täysin digitaaliset lainaprosessit. Yrityslainan hakeminen verkosta on helpompaa kuin koskaan ennen. Mikä säästää ennen kaikkea yritykseltä merkittävästi aikaa ja rahaa.

Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin, miten haku- ja maksuprosessi on kehittynyt nykypäivänä yhä sujuvammaksi ja nopeammaksi. Listaamme myös joitain merkittäviä etuja, kun yrityslainaa haetaan verkossa verrattuna perinteiseen pankkiin.

Helpompi hakea

Yrityslainojen hakeminen on nykypäivänä helpompaa kuin koskaan ennen. Kuten mainittua, on digitalisaatio mahdollistanut pankkien ja rahoituslaitosten täysin digitaalisten käsittelyprosessien kehittämisen. Nykyisin hakemus on mahdollista jättää suoraan lainantarjoajan verkkosivuilla sen sijaan, että joutuisit vierailemaan pankissa täyttämässä lomakkeita.

Verkon kautta haettaessa ilmoitat hakulomakkeessa lainan perustiedot, kuten haettavan lainan määrän ja maturiteetin sekä yrityksen ja takaajan perustiedot. Pääsääntöisesti yritys saa vastauksen hakemukseensa jo samana päivänä lainan hakemisesta.

Tiedonkäsittelyn automatisointi

Verkon kautta yrityslainaa haettaessa, on monia lainaprosessin osia automatisoitu, jotta prosessi olisi mahdollisimman sujuva. Hakemuksen jättämisen jälkeen lainanantaja arvio luottotiedot yrityksestä, mutta myös mahdollisista hakemuksessasi ilmoittamistasi takaajista.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Lainanantaja tekee kokonaisvaltaisen arvioinnin yrityksestä ja sen taloudellisesta tilanteesta, sekä takaajista. Lainanantaja arvioi muun muassa yrityksen velkaisuutta, maksuvalmiutta ja kannattavuutta. Kun kokonaisvaltainen arvio on tehty, päätetään myönnetäänkö lainaa vai ei. Tiedonkäsittelyn automatisointi helpottaa ja nopeuttaa kokonaisvaltaisen arvion tekemistä nykypäivänä merkittävästi.

Automatisaatiota hyödyntämällä, pystytään hakemus käsittelemään jo saman päivän aikana lähettämisestä ja usein jopa tunnissa. Tämä voidaan nähdä huomattava erona, verrattuna perinteiseen lainanhakuun pankista. Lisäksi pankki usein vaatii täydentämään hakemusta liiketoimintasuunnitelmilla, budjetilla ja muilla asiakirjoilla pankin luottoriskin vähentämiseksi. Tämä pitkittää prosessia vielä usein huomattavasti lisää. Moni yrittäjä onkin viime vuosien aikana turhautunut pankin ehtoihin ja prosessin hitauteen.

Laina nopeammin yrityksen käyttöön

Toinen prosessi yritysrahoituksessa, joka on vuosien varrella muuttunut paljon sujuvammaksi on se, kuinka nopeasti yritys saa lainan käyttöönsä.  Nykypäivänä on mahdollista, että yritys saa lainapäätöksen jo saman päivän aikana lainan hakemisesta. Tämä on mahdollista, kun tarjous jätetään hyvissä ajoin ennen sulkemisaikaa.

Nopean käsittelyprosessin ansiosta, saa yritys lainansa käyttöön jo seuraavana arkipäivänä. On myös mahdollista, että rahat ovat yrityksellä jo saman päivän aikana hakemisesta. Mikäli hakemusta on täydennettävä lisää, lainanantaja ilmoittaa tästä hyvissä ajoin.

Mikäli lainaa haetaan perinteisestä pankista, täytyy sinun varautua vähintään parin päivän käsittelyaikaan ja sen jälkeen muutaman päivän maksuaikaan. Mikäli yritys tarvitsee lisärahoituksen nopeasti käyttöönsä, voi tämä olla kriittinen viive yritykselle.

Sujuvampi takaisinmaksu


Yrityslaina verkosta ei ole vain nopeammin haettava ja nopeammin asiakkaan käytössä, vaan se on myös huomattavasti helpompi maksaa takaisin. Sen sijaan, että maksaisit yrityslainan paperilaskulla – johon usein liittyy hallinnollinen maksu joka kuukausi – voit maksaa sekä verkkolaskulla että sähköpostilaskutuksella.

E-lasku. E-lasku on digitaalisessa muodossa oleva lasku, joka maksetaan kuten tavallinen lasku.  Verkkolaskussa ei yleensä tarvitse maksaa lisäkulua, toisin kuin usein perinteisessä paperilaskussa, johon sisältyy enemmän hallinnollista työtä kuin verkkolaskuun.

Sähköpostilasku. Sähköpostilaskussa asiakas saa laskunsa kätevästi suoraan sähköpostiinsa, yleensä pdf-muodossa. Tavallisessa paperilaskussa olevaa postin viivettä ei sähköpostilaskussa ole, eikä myöskään riskiä hukkua toimittamisen aikana.

Lue lisää vinkkejä yrityksen laskutukseen: Yrityksen laskutus opas.

Edut haettaessa yrityslainaa verkosta

Kuten olemme käyneet läpi, yrityslainojen hakemisesta verkossa on monia etuja perinteisen pankin sijaan. Tässä on lyhyt yhteenveto merkittävimmistä eduista.

Säästä arvokasta aikaa. Tärkein etu yrityslainaa verkon kautta haettaessa on tietysti se, että se säästää yritykseltä paljon aikaa. Tämä on erityisen tärkeää, koska yrittäjälle aika on ehdottomasti rahaa. Verkosta lainaa haettaessa lainaprosessi kestää usein muutamia tunteja. Sen sijaan perinteistä pankkilainaa haettaessa prosessi kestää vähintään useita päiviä.

Kilpailukykyiset korot. Digitaalisten yrityslainojen kysynnän kasvaessa myös lainantarjoajien välinen kilpailu kasvaa.  Tämä on johtanut edullisempiin lainaehtoihin, kuten matalimpiin korkoihin ja kuluihin.

Helppo hakea. Yrityslainan hakeminen verkon kautta kestää noin minuutin. Hakemus on helposti ymmärrettävä ja täytettävä. Voit myös laskea karkean arvion lainan kokonaiskustannuksista kotisivuilta löytyvän lainalaskurin avulla.

Vähemmän hallintoa. Kun haet yrityslainaa verkossa, sinun on harvoin täydennettävä hakemustasi niin monella asiakirjalla kuin jos hakisit lainaa perinteisesti pankista. Tämä vähentää hallinnollisen työn määrää, mikä puolestaan säästää sekä aikaa että energiaa.

Laina nopeasti käyttöön. Nopea haku- ja käsittelyprosessi on antanut lainanantajille mahdollisuuden maksaa yrityslainoja entistä nopeammin. Ei ole mahdotonta saada lainaa tilille jo yhden työpäivän kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Sujuvampi takaisinmaksu. Voit myös maksaa yrityslainan takaisin verok välityksellä, esimerkiksi sähköpostilla tai e-laskun avulla. Nämä vaihtoehdot ovat nopeita ja helppoja, sekä säästää yritykseltä merkittävästi aikaa paperilaskuihin verrattuna. Se tekee myös maksujen seuraamisesta helppoa.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

CrediNordin yrityslaina nopeasti verkosta

CrediNord on kotimainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailutukseen ja joka tarjoaa yrityslainaa 1-48 kuukauden maksuajalla 250 000 euroon asti. Yrityslaina perustuu henkilötakaukseen, eikä se vaadi reaalivakuuksia. Tämän  ansiosta lainaprosessi on hyvin nopea ja yritys saa hakemuksen tekemällä nopeasti tietää, kuinka paljon rahoitusta se voi saada ja minkälaisella hinnoittelulla.

Miksi yrityksen kannattaa valita CrediNord rahoituskumppanikseen? Lue tästä asiakkaamme kommentit siitä, miksi päätyi valitsemaan juuri CrediNordin.

Näin haet CrediNordin yrityslainaa

CrediNordin yrityslainaa voi hakea kotisivujemme kautta. Yritys täyttää lainahakemuksen, johon täyttää lainasumman, laina-ajan, lainan käyttötarkoituksen, sekä yrityksen ja takaajan perustiedot. Käsittelemme hakemuksen arkisin tunnin sisällä hakemuksen vastaanottamisesta. Mikäli yritys on tyytyväinen saamaansa lainatarjoukseen voi se allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti. Rahat lähtevät yritykselle matkaan yleensä jo saman päivän aikana allekirjoittamisesta.

CrediNordin yrityslainan kulut

CrediNordin yrityslainassa kulut on luoto mahdollisimman yksinkertaisiksi sillä kaikki lainaan liittyvät kulut sisältyvät yhteen kuukausikuluun. Emme peri mitään muita kuluja. Yritys saa tietää kuukausikulunsa suuruuden täyttämällä lainahakemuksen kotisivujemme kautta. Saamastaan lainatarjouksesta yritys näkee kuukausikulunsa suuruuden. Kulu perustuu luottotiimin tekemään arvioon yrityksestä ja takaajasta. Kuukausikulua maksetaan vain niiltä kuukausilta, kun laina on yrityksen käytössä. Yrityksellä voi siis milloin tahansa maksaa lainan etuajassa pois, eikä sen tarvitse maksaa kuluja jäljelle jääviltä kuukausilta. Kun haluat luotettavan kumppanin yritysrahoituksessa, valitse CrediNord.

Lainan hakeminen helposti selitettynä

CrediNordilla haluamme että yrityksesi osaa tehdä harkitun ja perustellun päätöksen hakiessaan lainaa. Olemme tästä syystä koonneet alle aiheita josta voit lukea lisää lainan hakuprosessista sekä muista lainan hakemiseen liittyvistä aiheista.