Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Lainatarjouksia jo samana päivänä
Viimeksi muokattu:

Yrityslaina siivousyritykselle

Siivouspalveluita tuottaville yrityksille yrityslaina voi tulla tarpeen esimerkiksi kysynnän kasvaessa tai toiminnan laajentuessa. Kun uutta henkilökuntaa pitäisi saada nopeasti palkattua ja koulutettua, tai laitteistoa pitäisi saada uusittua, nopea yrityslaina on tarpeen.

Tässä artikkelissa käydään lyhyesti läpi joitakin mahdollisia haasteita, joihin yrityslainaa voisi tarvita siivousyrityksessä. Esittelemme millaisia ratkaisuja yrityslaina voisi tuoda ja miksi hakea yrityslainaa siivousalan yritykselle juuri CrediNordin lainakilpailutuksen kautta.

Siivousyritysten yleisiä haasteita

Kilpailu on kovaa tämän hetkisessä taloudellisessa tilanteessa myös siivousyritysten kesken. Markkinoinnilla ja kotisivuilla pääsee erilaistumaan useiden muiden pienten toimialalla toimivien yritysten joukossa. Näkyvyyden ja tunnettuuden lisääminen voivat auttaa asiakashankinnassa.

Koska työ on usein liikkuvaa, täytyy yrityksen logistiikka suunnitella huolella. Käyttävätkö yrityksen työntekijät omia autojaan keikalta toiselle siirtymisessä vai järjestetäänkö kuljetus yrityksen puolesta? Autojen ylläpitoon liittyy useita suurempia kuluja, kuten esimerkiksi vakuutukset, huoltotyöt ja verot.

Työntekijöiden tulee olla ammattitaitoisia ja toisinaan heitä tarvitsee kouluttaa lisää. Siivousalalla työskentelevien on tärkeä tietää esimerkiksi erilaisten kemikaalien käyttäytymisestä. Siivousvälineiden ja muiden yrityksen tarvitsemien laitteiden tulee olla toimivat ja riittävät työtehtävistä selviytymiseen. Myös siivousyritykset tarvitset ainakin yhden tietokoneen ja puhelimen liittymineen ja nettiyhteyksineen.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Miten yrityslaina voisi auttaa siivousyrityksiä?

Huolellisesti suunniteltu ja tarkkaan harkittu yrityslaina voi auttaa siivousyritystä parantamaan toimintaedellytyksiään ja laajentamaan liiketoimintaa. Nopeasti saatava pääoma voi tuoda apua moneen erilaiseen tilanteeseen. Yrityslainalla voidaan hakea helpotusta niin uusiin investointeihin kuin juokseviin kuluihinkin.

Kasvata näkyvyyttä

Näkyvyys on yritykselle kuin yritykselle tärkeää nykymaailmassa. Siivousyritys voi lisätä näkyvyyttään esimerkiksi kotisivujen kehittämisellä ja markkinoinnilla. Hyvän työn jäljen jättäminen toimii tietysti myös hyvänä mainoksena. Näkyvyyden lisääminen on tärkeä tekijä asiakashankinnassa. 

Googlen Ads palveluilla ja hakukoneoptimoinnilla voidaan myös parantaa näkyvyyttä verkossa. Sosiaalisen median kanavissa läsnäolo lisää osaltaan yrityksen tunnettuutta. Kaikkeen tähän kuitenkin tarvitaan osaava tekijä, yleensä apu löytyy yrityksen ulkopuolelta. Markkinointiyritykset ja verkkosivuihin keskittyvät tekijät tarjoavat palveluita, jotka auttavat yrityksiä näkyvyyden kasvattamisessa. 

Sijoita laitteisiin

Vaikka siivoukseen tarvittavat välineet eivät yleensä ole hinnakkaita hankintoja, on yrityksen muuhun toimintaan käytettävät laitteet sitäkin kalliimpia. Nykymaailmassa jokainen yritys tarvitsee toimintansa tueksi tietokoneen ja puhelimen. Usein siivousyritykset myös käyttävät ulkoista kirjanpitäjää, joka huolehtii esimerkiksi yrityksen laskutuksesta, verotuksesta ja työntekijöiden palkanmaksuista. 

Siivoustyö on yleensä liikkuvaa ja päivän aikana voidaan siirtyä useasta kohteesta toiseen. Tätä varten on järjestettävä kuljetus, johon mahtuu työssä tarvittavat välineet. Auton ylläpitoon liittyy useita isoja kuluja. Työssä käytettävä auto on myös korjattava heti vian ilmestyessä, tällöin voi iskeä yllättävä, pikainen rahan tarve. 

Ostamalla kunnolliset välineet ja laitteet voidaan parantaa työntekijän tehokkuutta ja viihtymistä työssään. Toimivat laitteet myös mahdollistavat hyvän työn jäljen, joka toimii ikään kuin ilmaisena mainoksena siivousalalla. 

Palkkaa henkilökuntaa

Yritykselle uusien työntekijöiden rahoittaminen voi olla haasteellista. Työmäärän lisääntyessä tarvitaan kuitenkin myös lisää henkilökuntaa. Siivousalalla yritykset ovat yleensä pieniä, vain muutamasta työntekijästä koostuvia kokonaisuuksia. Henkilöstön kasvu mahdollistaa uusien asiakkaiden ja siivouskohteiden vastaan ottamisen. Uusien asiakkaiden löytäminen lisää liikevaihtoa ja parantaa toiminnan kannattavuutta pitkällä aikavälillä. 

Uusien työntekijöiden palkkaaminen on hintava operaatio ja vaatii pääomaa onnistuakseen. Palkkojen ja muiden kulujen maksamiseen tarvitaan taloudellista liikkumavaraa, jonka nopeasti saatava yrityslaina voisi tuoda mukanaan. 

Siivousalalla työntekijöiden kuluihin kuuluu palkkojen lisäksi muitakin kuluja. Esimerkiksi tapaturmavakuutus on hyvä olla jokaisella työntekijällä. Siivoustehtävät ovat yleensä fyysisesti kuormittavia, mikä lisää pitkien sairauslomien riskejä. Tapaturmavakuutuksella yritys voi saada helpotusta mahdollisiin sairaslomamaksuihin, joita voi seurata töissä sattuneista vahingoista. Fyysisesti raskas työ voi myös aiheuttaa erilaisia rasitusvammoja, kuten selkävaivoja tai rannekipuja. 

Työntekijöiden kouluttaminen

Työntekijöiden ammattitaitoisuus on tärkeää onnistuneiden työtehtävien suorittamisessa. Siivousalalla on tärkeää, että työntekijät ovat tietoisia esimerkiksi erilaisten yrityksen käyttämien kemikaalien käyttöohjeista ja -mahdollisuuksista. Käytössä olevat siivousaineet voivat olla todella myrkyllisiä. Jokaisen työntekijän on tiedettävä, millaisen suojautumisen mikäkin aine vaatii.

Ammattitaitoiset työntekijät suoriutuvat annetuista työtehtävistä sujuvasti ja tarvittavalla nopeudella. Tietotaito toimia erilaisissa tehtävissä lisää myös työtehoa, motivaatiota ja viihtymistä töissä. Pitkällä aikavälillä myös työntekijöiden kouluttaminen maksaa itsensä takaisin liikevaihdon ja – toiminnan kehittymisenä. 

Pankkilainojen haasteet 

Aiemmin yrityslainoja sai haettua vai perinteisistä pankeista. Lainan hakeminen oli työlästä ja vaati hakijalta paljon aikaa ja vaivaa. Nykyään yritykset voivat kääntyä täysin sähköisesti toimivien rahoituslaitosten puoleen ja saada yrityslainaa yritykselle nopeasti, mutkattomasti ja usein jopa paremmilla lainaehdoilla varusteltuina. 

Haettaessa yrityslainaa pankista voi käsittelyt kestää useampiakin viikkoja. Pankeilla on myös tiukat vaatimukset lainanhakijoille. Yritykset, jotka toimivat epäsäännöllisten vuositulojen aloilla, eivät välttämättä saavuta asetettuja vaatimuksia. Tällöin pankkilaina ei pysty helpottamaan polttavaa rahan tarvetta. 

Sähköisesti toimivilla rahoituslaitoksilla on käytössään pitkälle automatisoidut hakuprosessit, joten lainan saaminen onnistuu jopa päivässä. Fyysisen konttorin puuttuminen myös mahdollistaa alhaisempien kulurakenteiden myötä edullisempia lainahinnoitteluja hakijoille. Pankeilla on usein lainoissaan korkojen lisänä muitakin kuukausittaisia kustannuksia, joista sähköiset rahoituslaitokset ovat pystyneet luopumaan. Tämän vuoksi yhä useammat yritykset päätyvätkin ottamaan rahoitusta muualta kuin pankista.

Yrityslaina CrediNordilta

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Me CrediNordilla autamme pienten ja keskikoisten yritysten toimintaedellytysten parantamista tarjoamalla aina yrityksen tilanteeseen ja tarpeeseen sopivia yrityslainoja. Joustavaa yrityslainaa saa aina 100 000 euroon asti. 

Korkojen sijaan meillä on lainoissamme kiinteä kuukausihinta. Näin voit suunnitella yrityksesi talouden tarkemmin. Kuukausimaksun lisäksi emme peri muita maksuja, maksuajan voit asettaa itsellesi sopivaksi 6-18 kuukauden välille. Lainan voi maksaa pois myös etuajassa ilman lisämaksuja. 

Lainan hakeminen onnistuu sivustollamme vain parissa minuutissa. Hakemuksen täyttäminen ei maksa sinulle mitään, eikä sido vielä mihinkään. Parhaimmillaan saat lainasumman tilillesi vielä saman päivän aikana. 

Olipa rahan tarpeesi sitten näkyvyyden kasvattaminen tai laitteiston uusiminen, CrediNordilta yritykselle sopiva rahoitus edullisesti ja nopeasti.

Lainaa eri tyyppisille ja kokoisille PK-yrityksille

CrediNordilla olemme erikoistuneita palvelemaan kaiken kokoisia ja tyyppisiä PK-yrityksiä suomessa. Olemme alle listanneet esimerkkejä siitä, minkä tyyliset yritykset ovat kilpailuttaneet lainoja kauttamme. Klikkaa ja lue lisää jos vaikkapa tunnistaisit kaltaisesi yrityksen alta.