Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa
Ambitious leader speaking on cellphone in cafe
Viimeksi muokattu:

Yrittäjälaina

Yrittäjänä pohdit varmasti välillä yrityksesi laajentamista tai esimerkiksi kuinka tasata yrityksen kausivaihteluita. Yrittäjälaina voi auttaa sinua ja yritystäsi monella tavalla, mutta lainaprosessi on usein hankala ja luoton saamisen kriteerit tiukat.

CrediNord on asiakaslähtöinen rahoitusyhtiö tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille lainaa nopeasti ja joustavasti 1 000 eurosta aina 350 000 euroon asti. Meille asiakas on aina ykkönen ja jokainen asiakas on yksilöllinen ja tärkeä.

Hakiessasi lainaa yrityksellesi kartoitamme juuri sinun yrityksesi tilannetta ja pyrimme vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi.

Yrittäjälainan hakeminen CrediNordilta on helppoa ja nopeaa, saat maksuttoman, yrityksellesi räätälöidyn lainatarjouksen jopa tunnissa. Trajouksen pyytäminen on täysin maksutonta, eikä sido yritystä mihinkään. Voit pyytää tarjouksen esimerkiksi ihan vain nähdäksesi, minkälaisella hinnoittelulla CrediNord pystyisi yrityksellesi lainaa tarjoamaan.

Ymmärrämme yrittäjän haasteita ja yritysmaailman vaatimuksia, ja haluamme olla paras rahoitusvaihtoehto, kun yrityksesi tarvitsee pikaisesti lainaa äkillisiin, tai pidempiaikaisiin hankkeisiin.

Voit hakea CrediNord yrittäjälainaa jopa 350 000 euroon asti

Me CrediNordilla tiedämme ja ymmärrämme miltä yrittäjän arki näyttää. Siksi olemme halunneet luoda mahdollisimman joustavan, helpon ja nopean yrittäjälle suunnatun yrittäjälainan. CrediNordin yrittäjälaina on suunniteltu yrittäjää ajatellen, ja käsitämme että sinulle, yrityksen vastuuhenkilönä, aika on rahaa.

CrediNordilla kaikki lainan kulut sisältyvät yhteen kuukausikuluun

Nopeasti ja helposti haettava yrityslaina CrediNordilta on myös luonteeltaan reilu. Yrittäjälainan lainaehdot kerrotaan selkeästi, ja CrediNordilla kaikki lainan kulut sisältyvät yhteen kuukausikuluun. Toisin sanoen mitään yllättäviä piilokuluja tai avausmaksuja ei lisätä jälkeenpäin, ei edes lainan ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Rahoituksen ja lainan tarve

Yrittäjänä tiedät, että kuluja ja kustannuksia voi ilmestyä täysin yllättäen.

CrediNord on identifioinut yrityslainojen yleisimmät käyttökohteet hakijoiden kertomien mukaan, mutta käyttökohteita on toki monia muitakin. Jokainen yritys on yksilöllinen, kuten myös yrityksen tarpeet ja sen hetkinen tilanne.

CrediNord on alusta asti toiminut asiakaslähtöisesti tavoitteenaan vastata jokaisen asiakkaansa lainatarpeeseen yksilökohtaisesti ja ratkaisukeskeisesti.

Seuraavat käyttökohteet edustavat joitakin esimerkkejä niistä rahoitustarpeista, joita CrediNordin asiakkaat ovat esittäneet.

 • Uusien työntekijöiden palkkaaminen
 • Kausivaihteluiden tasaaminen
 • Laskujen maksaminen
 • Suuret hankinnat tai laiteinvestoinnit
 • Varaston kasvattaminen tai tilojen laajentaminen
 • Yrityksen laite ja koneinvestoinnit sekä tilojen laajennus
 • Uuden projektin aloitus

Hakiessasi lainaa yrityksellesi kysymmekin sinulta käyttökohdetta. Näin voimme tehdä parhaan mahdollisen lainatarjouksen juuri sinun yrityksellesi. Voit rohkeasti pyytää lainaa mihin tahansa yrityksesi toimintaa avittavaan tarkoitukseen.

Päämäärämme CrediNordilla on tukea sellaisten yritysten kasvua ja kehitystä, joiden toimintaan ja edellytyksiin uskomme. Yrittäjälaina vakauttaa yrityksen toimintaa ja mahdollistaa sen laajentumista.

Mistä yrittäjä voi saada yrittäjälainaa?

Perinteinen velkasuhde solmitaan yleensä yrityksen ja liikepankin kesken. Mutta pankit eivät suinkaan enää ole ainoat rahoituksen tai lainan tarjoajat. Yritäjjälainaa voi hakea monesta muustakin paikasta, kuten yksityishenkilöiltä, rahoitusyhtiöiltä, tai valtion eri hallintoasteista.

Pk-yritysten katkeamaton toiminta vaatii tasaista tulopuolta. Usein markkinat, suhdanteet ja kysyntä vaikuttavat yrityksen toimintaan, ja voitolliseen tahi tappiolliseen taseeseen. Yrityksen johto joutuukin usein pohtimaan toiminnan rahoitusta ja yllättävien kustannusten tai lisäinvestointien rahoitusta.

Suomessa valtaosa yrityksistä on perin pieniä, ja lainansaanti voi olla hyvinkin haasteellista. Jos yritystä hetkellisesti rasittaa vaikkapa henkilöstövaje tai yllättävä kustannus, niin nopea, joustava lainanhaku on kullanarvoinen asia.

Yrittäjälaina

Yrityksesi toimintaedellytykset

Pk-yritykset, eli pienet ja keskisuuret kutsutaan usein yhteiskuntamme selkärangaksi. Suomessa 98 % kaikista yrityksistä ovat yksinyrittäjiä tai pk-yrityksiä. Jokainen yrittäjä tietää yrittäjyyden haasteet ja mahdollisuudet.

Suhdannevaihtelut, taloudelliset näkymät ja oman olan markkinat vaikuttavat yrityksen liiketoimintaan. Yrittäjälaina voi olla ratkaiseva piristysruisku yrityksen tasapainoillessaan talousympäristössä, jossa niin monet seikat vaikuttavat onnistumiseen.

Pankkilaina yritykselle

Pankit ovat usein käytettyjä ulkoisia rahoittajia yrityksille. Pankkilainan hakeminen sekä vastaanottaminen voi tosin joskus olla hitaanpuoleista puuhaa. Joskus viikon tai kaksi kestävä hakuprosessi ei auta yrittäjää äkillisen lainan tarpeeseen.

Esimerkiksi koneiden tai muiden tuotantoon liittyvien laitteiden hajoaminen, tai henkilökuntaan liittyvää äkillistä lainatarvetta ei yleensä voida tasata pankkilainalla, johtuen lainaprosessin hitaudesta.

Pankkilainojen suhteellisen matala korko on tietysti myönteinen asia, mutta korkojen lisäksi lainansaantiin kuuluu myös muita kustannuksia, joita tulee laskea kokonaiskustannuksiin.

Pankit vaativat myös useimmiten reaalivakuuden, eli esinekohtaisen velkavastuun. Esimerkkejä reaalivakuudesta ovat kiinteistöt, osakkeet, metsätilat ja sijoitusrahasto-osuudet.

Isommat pankkilainat edellyttävät joskus myös yritykseltä omarahoitusosuutta, eli yrityksellä tulee olla lisärahoitus omasta takaa tai muuta lyhytaikaista vierasta pääomaa esittää pankille.

”äkillistä lainatarvetta ei yleensä voida tasata pankkilainalla, johtuen lainaprosessin hitaudesta”

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

CrediNord rahoittajana

CrediNord on rahoitusyhtiö, joka haluaa tarjota asiakkailleen rahoitusmahdollisuuksia myös silloin kun tarve on äkillinen ja yllättävä. CrediNordin yrittäjälaina toimii kuten yksityishenkilön laina eli lainaat kiinteän summan, jonka jälkeen lyhennät lainaa kuukausittain.

Yrittäjälainaa käytetään usein yrityksen yllättäviin menoihin tai lyhytaikaiseen tarpeeseen, esimerkiksi uusien työntekijöiden palkkaamiseen, sesonkivaihteluiden tasaamiseen, laskujen ja palkkojen maksamiseen, sekä varaston kasvattamiseen tai laitehankintoihin.

Yrittäjälaina nopeasti ja joustavasti

CrediNord on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa yrityslainaa pk-yrityksille nopeasti, edullisesti ja joustavasti. Lainasummat vaihtelevat yritysten tarpeista ja tilanteista riippuen 1.000–350.000 € välillä.

Yrittäjälaina maksetaan takaisin kuukausittain kiinteällä kuukausimaksulla. Yrityksen laina-aika voi vaihdella 6 ja 48 kuukauden välillä.

Rahoitusyhtiöiden ehdottomia etuja on nopeus ja vakuudettomuus. Yrittäjälainaa myönnetään ilman reaalivakuutta ja vastuuhenkilön henkilökohtaisen takauksella.

Yrityksen toimintaedellytykset ja kasvu

Työelämä muuttuu jatkuvasti, kuten myös yrittäjyys. Yrittäjänä ja yrityksen vastuuhenkilönä kohtaat arjessasi sekä haasteita, että mahdollisuuksia. Yrittäjän polulla löytyy aina sekä kasvuvaiheita että taantumavaiheita.

Taloudellisen syklin kaikissa vaiheissa yrittäjälaina voi olla tarpeen. Kasvuvaiheessa yritys tarvitsee rahoitusta uusiin investointeihin. Taantuma tuo taas omalta osaltaan haasteita kun kassavirta ei hetkellisesti riitä liiketoiminnan pyörittämiseen.

Yrityksen selviytymisvaiheessa kassavirta ratkaisee

Yrittäjänä ohjaat omaa määränpäätäsi ja otat hallinnan omasta kohtalostasi. Sinä päätät yrityksesi toiminnasta ja sen tulevaisuudesta. Paljonko yritys tuottaa, riippuu monella tapaa sinusta itsestäsi. Sinä päätät työpäivistäsi, ja missä ja miten työskentelet, on useimmiten oma valintasi.

Yrittäjyydessä on aina riskinsä, mutta niinpä voitotkin voivat osua kohdallesi, jolloin huomaat yrityksesi olleen elämäsi paras sijoituksesi. 

Yrityksen selviytymisvaiheessa yritys on jo osoittanut, että se on toimiva liiketoimintayksikkö. Mutta ongelmana voi olla tulojen ja kulujen epätasainen suhde. Yrittäjälaina voi olla juuri se hakemasi ratkaisu yrityksesi kasvuvaiheessa.

Jos tuotanto on kausiluoteista, yrityksen toiminta on vielä enemmän riippuvainen kassavirrasta. Henkilöstökulut ja varastojen täydennykset ovat kustannuksia, joista ei voi luopua tuhoamatta omaa liiketoimintaa

pexels mikhail nilov 8297031 1

Yrityksen menestysvaihe

Yrittäjyys ei ole vaivatonta. Sinun pitää olla kärsivällinen, kestää ylä- ja alamäet, ja jaksaa puurtaa. Jotkut päivät ovat muita päiviä rankempia, mutta et voi antaa periksi. Kohtaat joka päivä uusia haasteita. Mutta onnistumiset ja hyvät päivät korvaavat vastoinkäymiset, ja tekee tästä kaikesta sen arvoista.

Jossain vaiheessa yrityksesi on valmis nousemaan seuraavalle tasolle. Liiketoiminta on tasaisesti tuottanut tulosta, mutta edessäsi voi olla tärkeä päätös laajentamisesta. Ehkä tarvitset lisää varastotilaa ja raaka-aineita tai henkilökuntaa. Tai haluat vallata uusia markkinoita, joka vaatii panostusta, aikaa ja rahoitusta. 

Tärkeintä yrityksen kasvuvaiheessa on varmistaa, että perusliiketoiminta pysyy kannattavana, eikä vaarannu uusien investointien myötä. Mahdollisesti yrityksesi on palkattava uusia vastuuhenkilöitä kasvuvaihetta varten, ja lisäksi kouluttaa jo olemassa olevaa henkilökuntaa. Oli miten oli, lisärahoitus voi olla tarpeen tässäkin tilanteessa.

Luotettavan rahoitusyhtiön valinta

Pohtiessasi yrittäjälainaa sinun kannattaa olla tarkkana. Rahoituksen tarjoajia on moneen menoon tänä päivänä. Kaikki markkinoilla olevat lainanantajat eivät suinkaan toimi puhtain mielin. Pidä huolta, että tutkit rahoitusyhtiöiden tausta tarkoin ennen kun allekirjoitat mahdollisesti sinulle tarjottua lainaa.

Tässä joitakin asioita sinulle yrittäjänä muistiksi lainanhakuprosessissa.

Rahoitusyhtiö on helposti tavoitettavissa

Lainanantajalla on fyysinen osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite omilla verkkosivuillaan. Heillä voi olla myös online keskustelu, eli chat-toiminto. Rahoitusyhtiön verkkosivut ovat selkeitä, ja yhteystiedot helposti löydettävissä. Aktiivinen läsnäolo verkossa osoittaa usein, että kyseessä on vakiintunut yritys.

Hyvä asiakaspalvelu

Henkilökunta koulutetaan asiakaspalveluun ja hyvämaineisen luotonantajan työntekijät voivat vastata kysymyksiisi ja tehdä tarvittaessa ehdotuksia. Heitä kiinnostaa tarpeesi ja tavoitteesi, ja he vastaavat kysymyksiin suomeksi, sekä tämän lisäksi mahdollisesti myös englanniksi ja ruotsiksi.

Rahoitusyhtiö osoittaa kiinnostusta yrityksesi luottohistoriaan

Varteenotettava, luotettava ja laillinen lainanantaja tarkistaa aina yrityksesi tilaa ja maksukykyä. Uskottava rahoitusyhtiö tarkistaa ja analysoi yrityksesi taloudellista tilannetta ja takaisinmaksukykyä, ja antaa lainatarjouksen perustuen tekemäänsä yleiseen riskiarvioon.

Etsi arvosteluja verkossa

Googlaa ja tarkista mitä löydät kyseisestä rahoitusyhtiöstä netissä. Ovatko muut asiakkaat kirjoittaneet arvosteluja tai kommentteja lainanantajasta? Löytyykö rahoitusyhtiö eri rahoitusvaihtoehtojen vertailusivuistoista?

Internet on mainio paikka hakea lisätietoa, kunhan muistaa ettei runsas nettinäkyvyys aina tarkoita luotettavuutta tai parasta vaihtoehtoa. Mutta jos näet useiden käyttäjien varoittavan tietyn yrityksen toimintaa huijauksena, niin on parempi pysyä kaukana tästä nimenomaisesta yrityksestä.

Tarkat ja lainmukaiset lainaehdot

Hyvä luotonantaja vaatii sinultakin tutustumista lainaehtoihin, ja käy tarvittaessa läpi ehtoja kanssasi. Saat tietysti lainaehdot kirjallisina ja ehdot ovat kirjoitettu puhtaalla suomen kielellä ymmärrettävästi ja selkein termein.

Ei minkäänlaista vaatimusta etukäteismaksusta

Mikään rehellinen luotonantaja ei vaadi sinulta koskaan, missään tapauksessa etukäteismaksua, sijoitusta tai lahjoitusta ennen lainan siirtämistä tilillesi. Tämänkaltainen toiminta on yleistä petkuttajien kesken eikä kuulu asialliseen ja lainmukaiseen velkasuhteeseen.

Yrittäjälainaa ilman vakuuksia

CrediNord tarjoaa yritysrahoitusta ilman reaalivakuutta. Yrittäjänä sinä toimit takaajana ja turvaat siten saamasi yrittäjälainan. Sinulla ja yritykselläsi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, eikä merkittäviä maksuviiveitä.

Yrityksesi päätoiminen toimipaikka tulee olla Suomi, ja sinä yrittäjänä ja lainan takaajana asut Suomessa. Laina myönnetään yritykselle, ei henkilökohtaisesti yrittäjälle, eli yrittäjänä toimit lainan takaajana.

Kokonaisvaltainen arvio lainatarjouksen pohjalla

Tärkeätä on myös se, että lainaa hakeva yritys on ollut aktiivinen vähintään 6 kuukautta. CrediNord haluaa tukea yrityksesi kasvua ja toimintamahdollisuutta muun muassa silloin kun kohtaat äkillisen tai yllättävän kassavajeen tai kustannuksen.

Myös uudet projektit ja lisäinvestoinnit yrityksen kasvua avittamaan vaatii usein yrittäjälainaa. CrediNordin yrittäjälainat ovat juuri näitä tilanteita varten.

Huomioi että yrittäjälainan myöntämistä varten yritys ei välttämättä tarvitse olla voitollinen, tämä kuitenkin vaikuttaa lainatarjousta laadittaessa.

CrediNord tekee kokonaisvaltaisen riskiarvion yrityksen toimintaedellytyksistä, ja antaa tämän perusteella lainatarjouksen, joka on yksilöllisesti räätälöity sinua ja yritystäsi varten. yrityksestä.

Arviomme, tarjouksemme ja lainapäätöksemme perustuu mm. yrityksen liikevaihtoon, tuloslaskelmaan ja tasetietoihin. Näin ollen yrittäjä voi hakea yrittäjälainaa myös silloin kuin yhtiö ei vielä tuota voittoa, mutta jonka suorituskyky ja tulevaisuudennäkymät ovat suotuisat.

Yrittäjälainaa haetaan moneen tarpeeseen

Jokainen yritys on yksilöllinen, mutta tietyt tarpeet toistuvat pk-yritysten toiminnassa. Seuraavat viisi yleistä syytä mainitaan usein, kun haetaan yrittäjälainaa rahoitusyhtiöltä.

 1. Yrityksen kasvu ja laajeneminen. Yrittäjälaina voi auttaa sinua kattamaan liiketoiminnan laajentamisesta aiheutuvat kulut tuhoamatta toimintavarojasi. Pystyt edelleen jatkamaan arjen bisnekseen ja vastaamaan asiakkaiden odotuksiin, samalla kun kasvatat liiketoimintaasi.
 2. Varaston hallinta. Monen yrityksen haasteena on tuotteiden varastoinnin tuomat kustannukset, jotka edeltävät odotettuja tuloja. Joudut siis ensin täyttämään varastot, ja vasta tämän jälkeen on myynnin tuoman tuoton aika. Jos kyse on kausiluonteisista tuotteista tilanne voi olla vielä hankalampi. Yrittäjälaina mahdollistaa sen, että voit pysyä ajan tasalla ja vastata asiakkaiden kysyntään vahingoittamatta kassavirtaa.
 3. Kassavirta. Kassavirta on aina haaste pienelle yritykselle etenkin, kun olet tekemisissä asiakkaiden kanssa, jotka eivät maksa palveluista heti tai kun sinulla on myymätöntä tavaraa varastossa. Yrittäjälaina voi tuoda helpotuksen laskujen maksamisessa tai ylimääräisissä palkkakuluissa kausiluonteisessa liiketoiminnassa.
 4. Laitehankinnat. Suunnittelemattomat kulut, kuten rikkinäisten laitteiden korjaus tai vaihtaminen, voivat yllättäen hajottaa budjettisi. Yrittäjälaina voi auttaa sinua hallitsemaan laitteiden kustannukset, ja voit jopa tarvittaessa päivittää koneistoasi ajanmukaisempaan ja tehokkaampaan versioon.
 5. Maksa pois vanha, kalliimpi laina. Onko sinulla vanhastaan kallis laina, tai useita pieniä ja kalliita lainoja? Joskus kannattaa yhdistää yrityslainat yhteen joustavaan ja sinulle räätälöityyn lainaan, ja sillä tavalla säästää sekä aikaa, rahaa että vaivaa

CrediNord yrittäjälainan kolme tärkeintä etua

CrediNord rahoitusyhtiön tarjoama yrittäjälaina soveltuu mainiosti yritystoiminnan pyörittämiseen myös silloin kun kassavirta hetkellisesti hiipuu, tai joudut hankkimaan uusia, kalliita koneita ja laitteita.

Yrittäjälainaa käytetään myös usein yrityksen kasvun edistämiseen tai uuden projektin käynnistämiseen. Yritystoiminta pysyy täysin omassa hallinnassa eikä osakkeista ei tarvitse luopua ja ulkopuolisia päättäjiä ottaa mukaan hallitustyöhön.

Yrittäjälaina

Yrittäjälainan hakeminen on nopeaa ja helppoa

Yrittäjälainan hakeminen ja nostaminen on nopeaa. Pankkilainan hakuprosessi voi kestää useita päiviä, jopa viikon tai kaksi. Ja esimerkiksi ulkopuolisen pääoman hankkiminen pääomasijoittajalta jopa vuosia. Rahoitusyhtiön verkkohakemus on taas nopea tapa avata dialogi rahoittajan kanssa.

Kun haet yrittäjälainaa verkossa, voit saada lainapäätöksen jopa muutamassa tunnissa. Myös lainan maksu tilillesi on nopeata ja vaivatonta, voit saada myönnetyn lainan tilillesi vielä samana päivänä.

Rahoitusyhtiön myöntämän yrittäjälainan takaisinmaksu on vaivatonta ja täysin ilman piilokuluja. Voit maksaa lainan kokonaisuudessaan, eikä tästä koidu lisäkuluja. Korot ovat kohtuulliset ja verrattuna esimerkiksi kalliisiin, jatkuviin yritysluottokorttien kustannuksiin täysin kilpailukykyiset. Moni yrittäjä onkin valinnut juuri CrediNordin rahoituskumppanikseen.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

CrediNord yrittäjälainan kriteerit

CrediNordin yrittäjälainan saamisen vähimmäiskriteerit ovat selkeät ja lainaa voidaan myöntää seuraavin perustein.

 • Yrityksen toiminta on jatkunut vähintään 12 kuukautta
 • Yrityksellä ei saa olla merkittäviä maksuviiveitä
 • Takaajan sekä yrityksen luottotiedot ovat kunnossa
 • Yrityksen liikevaihto tulee olla ainakin 25.000 €/vuosi
 • Yrityksen päättäjät asuvat Suomessa

CrediNord yrityslaina on joustava ja räätälöity sinua varten. Sinä valitset itse tarvitsemasi summan sekä laina-ajan. Me taas varmistamme omalta osaltamme että lainan takaisinmaksu on tasapainossa yrityksesi tilanteen kanssa. Yrityslaina on aina yrityskohtainen ja kulut määräytyvät sen mukaan.

Takaisinmaksu tapahtuu joustavasti 6 – 48 kuukaudessa, ja tarvittaessa voit pyytää lyhennysvapaata kuukautta. Voit myös maksaa lainan pois etuajassa. Tästä ei veloiteta lisäkuluja. Hae CrediNordin yrityslainaa helposti täyttämällä hakemus osoitteessa credinord.com. Kun tarvitset nopeaa ja toimivaa rahoitusta yritykselle – valitse CrediNord.

Lainaa eri tyyppisille ja kokoisille PK-yrityksille

CrediNordilla olemme erikoistuneita palvelemaan kaiken kokoisia ja tyyppisiä PK-yrityksiä suomessa. Olemme alle listanneet esimerkkejä siitä, minkä tyylisiä yrityksiä olemme rahoittaneet. Klikkaa ja lue lisää jos vaikkapa tunnistaisit kaltaisesi yrityksen alta. Jos et löytänyt etsimääsi voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun joka palvelee numerossa 09 424 531 57, lisäkysymysten herätessä.

 • Kuinka hakea yrittäjälainaa CrediNordilta

  Lainan hakeminen tapahtuu täyttämällä lainahakemus CrediNordin kotisivuilla osoitteessa credinord.com. Hakemuksessa kysytään yrityksen ja takaajan perustiedot, paljonko lainaa yritys on hakemassa ja minkälaisella laina-ajalla, sekä mikä lainan käyttötarkoitus on.

 • Mihin käyttötarkoitukseen yrittäjälaina soveltuu?

  CrediNordin tarjoamaa yrittäjälainaa voi hyödyntää kaikkiin yrityksen liiketoimintaan liittyviin lainatarpeisiin. Asiakkaidemme tyypillisiä lainatarpeita ovat mm. varaston hankinta, sesonkivaihtelut, sekä käyttöpääoma.

 • Paljonko yrityslainaa yritykseni on mahdollista saada?

  CrediNord tarjoaa yrityslainaa 350 000 euroon asti. Myönnettävän lainan määrä riippuu yrityksestä tehdystä arviosta. Tyypillisesti pystymme rahoittamaan yritystä noin 9-12 prosenttia vuotuisesta liikevaihdosta.