Usein Kysytyt Kysymykset

Olemme keränneet tähän yleisimmät kysymykset vastauksineen. Jos et löydä etsimääsi vastausta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@credinord.fi tai soita meille 09 424 757 88

 

 

Kuka voi hakea lainaa CrediNordilta?

CrediNordin yrityslainaa voi hakea henkilö, jolla on yhtiöön nimenkirjoitusoikeus.

Kuinka hakea yrityslainaa ja kauanko hakeminen kestää?

Hakeminen on helppoa: Täytä hakemus tunnistautuen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Tutustu lainatarjoukseen. Mikäli hyväksyt tarjouksen, allekirjoita lainasopimus sähköisesti ohjeiden mukaisesti.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Lainapäätös tehdään tunnissa, kun hakemus ja tunnistautuminen on tehty ma-pe klo 8-18. Muina aikoina tehdyt hakemukset käsitellään viimeistään aukioloaikojen puitteissa.

Milloin yrityslaina maksetaan tilille?

Yrityslaina maksetaan tilille jopa samana päivänä, mikäli lainasopimus on allekirjoitettu arkisin klo 16 mennessä.

Tarvitaanko yrityslainaan henkilötakaus?

Kyllä tarvitaan. Alle 25.000 euron yrityslainoissa riittää yksi henkilötakaaja. Yli 25.000 euron lainoissa vaaditaan kaksi henkilötakaajaa.

Mitä henkilötakaus tarkoittaa?

Kun yksityishenkilö takaa lainan omavelkaisella takauksella, hän vastaa velasta, kuten omasta velastaan. Mikäli alkuperäinen velallinen laiminlyö takaisinmaksuvelvoitteensa, velka peritään takaajilta täysimääräisesti korkoineen, kuluineen ja perintäkuluineen.

Minkälaiset yritykset voivat saada yrityslainaa?

Yrityslainaa voidaan antaa yrityksille, jotka ovat olleet toiminnassa 3 kuukautta ja yrityksen takaajalla tai yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä. Yhtiön toimialalla tai yhtiömuodolla ei ole merkitystä.

Sitoudunko johonkin, jos pyydän lainatarjousta?

Et sitoudu mihinkään pyytäessä lainatarjousta – se on täysin ilmainen! Lainasopimus astuu voimaan vasta, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja yrityslaina on maksettu tilille.

Mitä kuluja yrityslainassa on?

Yrityslainassa on ainoastaan kuukausikulu – ei muita kuluja! Lainatarjouksessa ja sopimuksessa ilmoitetaan keskimääräinen kuukausikulu. Maksat kulua ainoastaan kuukausilta, jolloin laina on käytössäsi.

Lisätäänkö yrityslainaan laskutuskulu tai muita piilokuluja?

Yrityslainaan ei lisätä laskutuskulua tai muita piilokuluja.

Voiko yrityslainan maksaa ennenaikaisesti takaisin?

Kyllä voi. Maksat kulua ainoastaan kuukausilta, jolloin laina on käytössäsi. Yrityslainan voi aina maksaa etuajassa pois.

Milloin yrityslainan lasku pitää olla maksettu?

Lasku pitää olla maksettuna aina eräpäivään mennessä. Eräpäivä lukee laskussa ja lainatarjouksessa.

Tuleeko lisäkuluja, mikäli en ole maksanut yrityslainan laskua eräpäivään mennessä?

Lähetämme kirjallisen maksumuistutuksen, mikäli maksu viivästyy. Maksumuistutuksesta veloitamme muistutusmaksun ja viivästyskorot myöhästyneiltä päiviltä. Maksuviiveen edelleen jatkuessa tullaan yrityslaina irtisanomaan ja siirtämään perintäyhtiölle, jolloin maksettavaksi tulee ulkopuolisen perintäyhtiön kulu.

Yrityslainaa 100 000 € asti Pyydä maksuton lainatarjous