laskutus ohjelma

Parhaat laskutusohjelmat

Parhaat laskutusohjelmat

Toimiva laskutus on elintärkeä osa yrityksen toiminnassa. Laskutusohjelmat ovat sovelluksia, joiden tarkoitus on helpottaa yritysten, yrittäjien sekä järjestöjen laskutusta. Laskutusohjelmat nopeuttavat laskutusta, sillä ne automatisoivat laskutusprosessia. Tämän lisäksi laskujen tiedot tallentuvat sähköisesti reaaliajassa. 

Laskutusohjelmat mahdollistavat myös suomalaisten suosiman verkkolaskutuksen.  Laskutusohjelmaa hankkiessa on otettava huomioon useita ominaisuuksia. Kun käytät laskutusohjelmaa, et yleensä käytä kaikkia ominaisuuksia, mutta usein on myös joitain ominaisuuksia, joita ilman et voi olla.

Parhaat laskutusohjelmat , ja laskutusohjelmat yleisesti, tarjoavat eri asioita ja sopivan laskutusohjelman valinta voi olla vaikeaa. Tämän vuoksi teimme listan parhaista laskutusohjelmista.

Netvisor

Netvisor tarjoaa laskutusta ammattimaisesti sekä nopeasti, käyttäen verkkolaskutusta. Palvelussa on mahdollisuus muun muassa automaattiseen tarkastukseen sekä ostolaskujen tehokkaaseen käsittelyyn.

 Netvisor tarjoaa laskutusohjelman lisäksi ohjelmia taloushallintoon, kirjanpitoon, palkanlaskentaan, toiminnanohjaukseen sekä varastonhallintaan.

Laskutusohjelma sopii sekä pienille, että isoille yrityksille, joten ohjelmiston käytettävyys säilyy myös yrityksen kasvaessa. Netvisor tarjoaa reaaliaikaisen kassavirtanäkymän mikä tarkoittaa, että pysyt jatkuvasti kartalla yrityksesi maksuvalmiudesta. Maksuvalmiuden takaamiseksi on mahdollista hakea yritysluottoa CrediNordilta.

Automatisoitujen, toistuvien laskujen luominen onnistuu nopeasti, ja ohjelmisto tallentaa kaikki tapahtumat niin kauan kuin laki vaatii. Tapahtumat näkyvät myös automaattisesi kirjanpidossa, Netvisorin ohjelmistossa.

Laskutusohjelma Netvisor

Zervant

Zervant tarjoaa omien sanojensa mukaan helpon, ja kaiken lisäksi vielä ilmaisen laskutusohjelman! Laskutusohjelma on yksinkertainen ja sillä saa luotua laskun 60 sekunnissa. Sinun tarvitsee vain lisätä asiakas ja tuote / palvelu.  Zervant tarjoaa verkkolaskutuksen lisäksi mobiilisovelluksen, jonka avulla voit laskuttaa missä ikinä oletkin.

Ohjelmisto tarjoaa runsaasti lisäpalveluja käyttöösi. Yksi näistä on vaihtoehto tarjota asiakkaille mahdollisuus maksaa lasku pankki- tai luottokortilla suoraan sähköpostista. Näin saat rahasi nopeammin tilille. Palvelun lisäkustannus on 1,9 % laskun loppusummasta + 0,25 €, joka veloitetaan asiakkaan maksaessa. 

Laskutusohjelma Zervant

Laskupiste

Laskupiste on pienyritykselle luotu, monipuolinen laskutusohjelma. Laskutusohjelma sisältää sekä asiakas- ja tuoterekisterit, monipuoliset raportointi mahdollisuudet sekä ajopäiväkirjan. Ohjelman käyttö on sekä nopeaa, että helppoa.

 Sinulla on käytössäsi useita eri raportteja eri aikaväleiltä. Pidät itsesi helposti ajan tasalla top 10 isoimmista asiakkaistasi niille omistetulla raportilla. Pääset myös käsiksi raporttiin myydyimmistä tuotteistasi sekä raporttiin myyntisaatavistasi. 

Laskutusohjelma lähettää myös automaattisesti muistutuksista huolimatta maksamattomat laskut perintään.

Laskutusohjelma laskupiste

Procountor

Kattava taloushallinnon ohjelmisto, missä yrittäjä voi laatia laskuja omalla logolla verkkolaskuina, suoraan sähköpostilla tai ajastetusti. Procountoria on mahdollista käyttää sekä yksin, että yhdessä kirjanpitäjän kanssa, sillä se toimii pilvipalveluna.

Laskutusohjelmassa on kaikki laskutuksen sekä myyntitapahtumien käsittelyyn tarpeelliset työvälineet. Ohjelmasta löydät laskut myös helposti ja se toimii asiakas- ja tuoterekisterinä.

Itse laskujen lähettäminen on vaivatonta. Laskut lähetetään aina samasta paikasta, oli laskutusmuoto mikä tahansa. Ohjelmassa on tapahtumapohjainen veloitus tarkoittaen, että maksat pelkästään toteutuvasta käytöstä. 

Ohjelmalla nautit automatisoiduista tallennuksista kirjanpitoon sekä myyntireskontraan.

Laskutusohjelma Procountor

HelpostiLasku

HelpostiLasku on pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu, helppo ja edullinen laskutusohjelma. HelpostiLasku tarjoaa ilmaisen kokeilun 30 päivä ajan, ilman sitoutumista, ja voit valita kolme eri palvelutasoa tarpeistasi riippuen.

Ohjelmiston avulla säästät aikaa lähettäessäsi laskuja. Lähetät laskut pelkästään yhden napin painalluksella. Vaivaa eivät aiheuta edes verkkolaskutus, taikka muistutuslaskut. HelpostiLasku tarjoaa neljä eri laskutustapaa, yrityksesi tarpeiden mukaan; verkkolasku, mobiililasku, sähköpostilasku sekä paperilasku.

Myös HelpostiLasku käyttää pilvipalvelua, joten pystyt lähettämään laskut missä ja milloin vain. Myös kirjanpitäjäsi pääsee käsiksi tarpeellisiin tietoihin kätevästi.

Laskutusohjelma painottaa myös turvallisuutta. Sinun ei tarvitse huolehtia tietojesi varmuuskopioinnista tai päivityksistä. Tietoja salatessa käytetään samaa tekniikka kuin pankkien verkkopalveluissa.

helpostilasku

Parhaat laskutusohjelmat -listasta on helposti todettavissa, että laskutusohjelma seuraa suurin piirtein tiettyä kaavaa. Muistamisen arvoista on, että ne pienetkin erot voivat olla sinun yrityksellesi se ratkaiseva. Toivomme, että listan avulla yrityksesi löytää sopivan laskutusohjelman

Tutustu yritysrahoituksen vaihtoehtoihin CrediNordin kautta!