Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa

Laskurahoitus vai yrityslaina?

Laskurahoituksella tarkoitetaan sitä, kun yritys myy asiakkaidensa maksamattomat laskut rahoitusyhtiölle ja saa osan rahoista heti tilille. Laskurahoituksen avulla ei tarvitse siis yrityksen odottaa, että asiakkaat maksavat laskunsa mahdollisesti jopa kuukausien kuluttua, vaan yritys saa rahat heti käyttöönsä riippumatta siitä, milloin laskun eräpäivä on. Laskujen rahoituksella yritys voi siis parantaa omaa maksuvalmiuttaan.

Laskujen myynti on ollut viime aikoina kasvussa, sillä monet yritykset ovat pidentäneet maksuaikojaan, ja eri pankit eivät välttämättä myönnä yrityslainaa ilman vakuuksia. Lisäksi laskun myynti voi auttaa yritystä siinä tapauksessa, jos asiakkaalle tulee syystä tai toisesta jonkinlaisia maksuviiveitä.

Näissä tapauksissa laskurahoitus tulee mukaan kuvioihin. Mutta onko yrityslaina vai laskurahoitus parempi vaihtoehto yrityksen tueksi? Siitä kerromme nyt lisää.

Mikäli olet kiinnostunut lukemaan laajemmin laskurahoituksesta ja siitä, kuinka se käytännössä toimii, suosittelemme tutustumaan artikkeliimme: Mitä tarkoittaa laskurahoitus?

Hanki yrityksellesi yrityslaina laskurahoituksen sijaan

Yksi tapa muuttaa laskut heti rahaksi on hakea yrityslainaa. Yrityslainalla on monia etuja verrattuna laskurahoitukseen. Yrityslainan ottamalla ei tarvitse maksaa joka laskusta erikseen, sillä monet laskurahoitukseen keskittyneet yritykset haluavat joka laskusta kertamaksun. Yrityslainassa taas on pelkästään kiinteä kuukausimaksu, ja heti kun asiakas on maksanut laskunsa, sen voi maksaa pois ilman lisäkuluja. Jos siis yrityksellä on paljon laskuja, jota se haluaa rahoittaa, niin yrityslaina voi olla halvempi vaihtoehto.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Yrityslaina säästää aikaa

Yrityslainan ottamisella voi yrittäjä myös säästää aikaa, sillä kuten arvata saattaa, niin laskujen myynti laskurahoituksella tarkoittaa sitä, että joka lasku pitää kaivaa esille ja lähettää laskut rahoittavalle yritykselle, jos haluaa laskut heti rahaksi. Yrityslainan hakemisessa ei kestä kuin minuutti, vastaus tulee jopa alle tunnissa käsittelyaikojen puitteissa (klo 9-17 arkisin CrediNordilla), ja myös rahat saa jopa samana päivänä yrityksen tilille. CrediNord kautta on mahdollista saada rahoitusta yritykselle nopeasti.

Yrityslaina voi olla halvempi pidemmän päälle

CrediNordin tarjoamassa yrityslainassa on pelkästään kiinteä kuukausimaksu, joka tarkoittaa sitä, että maksat vain kuukausilta, jolloin palvelua käytät. Jos asiakas maksaa laskunsa odotettua aiemmin, tai yrityslainaa ei enää tarvi, niin silloin yrityslainan voi maksaa huoletta pois, ja myöskin kulut loppuvat siihen paikkaan.

Monien rahoitusyhtiöiden tarjoamissa laskurahoituksissa on taas yleensä jokin tietty summa, joka maksetaan joka laskusta erikseen, eli tavallaan kulut maksetaan jo heti etukäteen. Siinä tapauksessa voisi ajatella, että jos yrityksellä on monta laskua, joihin yritys tarvisi rahoitusta, niin yrityslaina voisi olla pidemmän päälle halvempi vaihtoehto, koska sen voi maksaa sitten pois heti kun sitä ei enää tarvitse, kun taas laskurahoituksella kulut maksetaan jo etukäteen jokaisen laskun kohdalla.

Miten laskujen rahoittaminen toimii yrityslainalla?

Laskurahoitus yrityslainaa käyttämällä on yksinkertaista. Ei tarvitse tehdä muuta kuin lähettää hakemus CrediNordille, ja laittaa lainan käyttötarkoituksen kohtaan että aikoo käyttää lainan laskujen rahoitusta varten. Tarkemmin sanottuna CrediNordin laskujen ostaminen yrityslainalla toimii näin:

  1. Täytä hakemus CrediNordin yrityslainalle, muista laittaa lainan käyttötarkoitukseen, että laina tulee laskujen rahoitukseen.
  2. Lähetä hakemus, ja saat vastauksen yleensä noin tunnin sisään.
  3. Allekirjoita sopimus sähköisesti pankkitunnuksia käyttäen.
  4. Saat rahat jopa samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä

Vinkki: Jos allekirjoitat sopimuksen ennen kello 16 arkipäivinä, niin saat rahasi jo saman päivän aikana.

Lähetä siis hakemus yrityslainalle jo tänään, ja voit sen jälkeen ottaa rennosti. Me hoidamme loput.

CrediNordin yrityslaina

CrediNordin yrityslaina on rahoitusratkaisu, jota tarjoamme pienille sekä keskisuurille yrityksille moneen tarkoitukseen. Myös laskun myynti onnistuu meillä yrityslainan avulla. Sinun tarvitsee vain lähettää meille hakemus ja kertoa meille, mihin yritys aikoo lainaansa käyttää, mikä olisi tässä tapauksessa laskujen myynti. Kysymme myös perustiedot yrityksestä, sekä tarvitsemme sen lisäksi takaajan perustiedot.

Tarvitsenko vakuuksia yrityslainan hakemiselle?

Emme vaadi mitään reaalivakuuksia, sillä ymmärrämme, että etenkin pienillä yrityksillä tai yrittäjillä ei välttämättä niitä ole käytössään. Voit siis hakea yrityslainaa ilman mitään vakuuksia.

Paljonko yrityslainaa voi saada laskujen rahoitukseen?

Yrityslainaa on mahdollista saada CrediNordilta 1.000 eurosta 100.000 euroon saakka. Teemme jokaisen yrityksen kohdalla riskiarvion ja sen avulla arvioimme tapauskohtaisesti, paljonko yrityslainaa voi yritys meiltä saada käyttöönsä. Maksu-aikaa yrityslainalle voi saada 6 kuukautta, 12 kuukautta, tai 18 kuukautta.

Paljonko yrityslaina maksaa?

Emme harrasta CrediNordilla piilokuluja, avausmaksuja, tai tilinhoitomaksuja, vaan saat lainaasi kiinteän kuukausimaksun. Kuukausittaiset kulut määräytyvät riskiarvion perusteella, joka on tapauskohtainen. Mitä alhaisempi yrityksesi riskiarvio on, niin sitä alhaisemmat ovat myös kulut tarjoamassamme lainassa. Se on meidän mielestämme reilua kaikille osapuolille.

Entä, jos tarvitsen lisää maksu-aikaa?

Tiedämme, että elämä tai yrittäjyys ei aina mene niin kuin elokuvissa. Asiakas saattaa maksaa laskunsa myöhässä, tai voi sattua vaikkapa vahinkoja, joissa menee jotain yritykselle välttämätöntä rikki. Tämän vuoksi voit saada lainaasi maksuvapaita kuukausia, jos niitä yritys tarvii.

Kenelle yrityslainaa myönnetään laskujen rahoitukseen?

Myönnämme yrityslainaa yrityksille muutamalla ehdolla. Tärkeimmät tulevat tässä:

  • Yrityksen ja takaajan pääasiallinen toimipaikka tulisi olla Suomi.
  • Yritys on ollut toiminnassa minimissään 12 kuukauden ajan.
  • Yrityksen liikevaihto tulisi olla vähintään 30.000 euroa vuosittain.

Lähetä meille rohkeasti hakemus, niin katsomme, voiko sinun yrityksesi saada yrityslainaa käyttöönsä laskujen rahoitusta varten.

Miksi valita CrediNordin yrityslaina laskurahoituksen sijaan?

Olemme suomalainen yritys, jonka tarkoitus on notkeuttaa yritysmaailmassa kankeaa rahoitusalaa. Tavoitteenamme on tukea suomalaisia pieniä sekä keskisuuria yrittäjiä tarjoamalla heille rahoitusratkaisuja asiakkaan näkökulmasta ajatellen. Tunnemme yritysmaailman haasteet sekä haluamme tunnistaa mahdollisuudet. Jos kyse on yrityksen kasvusta tai yllättävistä tarpeista kuten laskujen rahoituksesta, niin haluamme auttaa.

Säästät aikaa

Yrittäjän aika on kallista. CrediNordin yrityslaina säästää yrittäjän aikaa monilla tavoin, sillä monet yhtiöt, jotka tarjoavat laskurahoitusta, haluavat myös, että lähetät heille laskut. Meillä sinun tarvitsee vain kertoa, että tarvitset yrityslainaa laskujen rahoitukseen. Myös hakemusprosessi on meillä nopea, ja mottomme onkin seuraavanlainen: hakemus minuutissa, vastaus tunnissa. Näillä tavoin säästät siis aikaa, ja aika on rahaa. Yritysrahoitus on nopeasti käytössä.

Säästät rahaa

Jos yritykselläsi on useampia laskuja, joista yritys tarvitsisi heti maksut, niin silloin voi tulla mieleen laskujen rahoitus. Mutta mitä useampi lasku yrityksellä on, niin sitä suuremmat kulut voi yritykselle pidemmän päälle tulla, jos laskurahoitus hankitaan laskurahoitukseen keskittyneiltä yrityksiltä.

Laskurahoituksessa joutuu usein maksamaan jokaisesta laskusta erikseen jokin summa, eli kulut maksetaan näin ajatellen jo etukäteen. Yrityslainan avulla voit saada kiinteän kuukausikulun yrityksesi tilanteesta riippuen. Kun asiakas on maksanut laskunsa, voi yrityslainan maksaa pois ilman lisäkuluja, ja näin ollen siinä voi säästää sievoisen summan rahaa. Säästyneet rahat voi käyttää yrityksen kasvuun, tai mihin vain.

Olemme asiakkaidemme käytettävissä

Jos sinulla on jotain kysyttävää laskujen rahoittamisesta yrityslainalla, niin autamme mielellämme asiakkaitamme kaikissa kysymyksissä, joita heillä tulee asiaan, tai meidän toimintaamme liittyen. Ota vain yhteyttä meidän asiakaspalveluumme joko puhelimitse kello 9-17 välillä arkipäivinä, tai lähetä meille sähköpostia. Vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Laskut rahaksi yrityslainalla

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Jos yrittäjänä tarvitset siis laskuillesi rahoitusta, niin hae meiltä yrityslainaa nopealla ja maksuttomalla hakemuksella. Käsittelemme kaikki hakemukset huolella, mutta pikaisesti. Et sitoudu mihinkään, ja kaikki sujuu käden käänteessä sähköisesti. Yrityslaina voi tulla paljon halvemmaksi yritykselle pidemmän päälle.

Lainatuotteita on monen erilaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia tuotepakkamme koostuu monesta eri lainatuotteesta, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet CrediNordin lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.