Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa

Lainatarjous yritykselle

Moni yritys harkitsee toimintansa kehittämistä joko investoinnein tai hankinnoin, mutta aina ei ole mahdollista tai edes kannattavaa käyttää siihen käteisvaroja. CrediNord tarjoaa vaihtoehtoja niissä tilanteissa, kun tarvitaan rahoitustarjous yritykselle. Lainatarjousta kannattaa kysyä meiltä, kun yrityksessä mietitään investointeja ja isompia hankintoja. Me CrediNordilla ymmärrämme myös niitä tilanteita, kun rahoitusta tarvitaan ennalta-arvaamatta.

Rahoitustarjous yritykselle

Moni yrittäjä etsii vaihtoehtoja rahoittaa yrityksen juoksevia menoja ja mahdollisia kassavaihteluja. Niitä pitää joskus pystyä tasaamaan. Haluamme olla apunasi vauhdittamassa ja tukemassa yrityksesi kasvua ja mahdollisia investointeja. Siksi myös yrityslaina sovitellaan aina tarpeidesi mukaiseksi. Pyydä siis meiltä ilmainen rahoitustarjous.

Lainatarjous ei sido mihinkään

Yritystoiminnan ymmärtäminen takaa, että teemme sinulle aina henkilökohtaisesti lasketun lainatarjouksen. Tämä tarkoittaa sitä, että lainatarjous ja rahoitustarjous eivät rasita sinua ja yritystäsi liikaa. Mikä hankkeesi sitten onkin, me katsomme, että sen rahoittaminen on mahdollista. Jotta sinulla säilyy kaivattu vapaus, ei lainatarjouksen pyytäminen sido ottamaan lainaa. Tarjouksen pyytäminenkään ei maksa sinulle mitään. 

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Ilmaista rahaa ei ole, mutta ilmainen lainatarjous on olemassa. CrediNord on yrityslainoja tarjoava yritys. Pyrimme tekemään sinulle niin hyvän rahoitustarjouksen, ettei sinun tarvitse sitä enää kilpailuttaa tai vertailla.

CrediNord on kotimainen rahoitusyhtiö

CrediNord on kotimainen rahoitusyhtiö ja toimintamme on luotettavaa. Tuemme pienten ja keskisuurten yritysten toimintaedellytyksiä. Keinomme olla mukana tukemassa suomalaista elinkeinoelämää on tarjota lainaa yritysten kasvuun. Joskus tarpeet ovat yllättäviä ja olemme tukenasi niissäkin tilanteissa. 

Lainasummia on yhtä monta kuin on asiakkaitammekin. Tyypillisesti lainasummat ovat 100-100000 euron välillä, riippuen yritysten tilanteista ja tarpeista. Maksuaika on 6 – 18 kk. Pyydä ihmeessä ilmainen rahoitustarjous, sillä voit vain voittaa.

Lainatarjouksen pyytäminen on helppoa

Lainatarjousta pyydetään yksinkertaisesti lainahakemuksella. Se on helppoa ja nopeaa ja onnistuu täyttämällä tältä sivulta löytyvä lainahakemus lomake. Prosessin voi aloittaa nyt heti netissä, etkä sitoudu hakemuksellasi mihinkään.

Lainatarjouksen voit saada, kun haet sitä meiltä CrediNordilta. Lainatarjous tarkoittaa käytännössä sitä, että me teemme sinulle tarjouksen juuri sinulle sopivasta lainasta. Vastuullisina toimijoina lainatarjouksessa määritellään kyseisen lainan ehdot, korot ja euromääräinen summa. Lainatarjous ei todellakaan sido sinua lainanhakijana ottamaan lainaa. Tämän vuoksi sitä kannattaa pyytää. 

Pidä kiinni vapaudestasi päättää

Rahoitustarjous ja oma yritys ovat joskus haastavia. Haluamme helpottaa stressaavia tilanteita. Lainatarjouksen pyytäminen ja tarjouksen vastaanottaminen eivät tietenkään sido asiakkaitamme lainanottoon. Voit siis huoletta pyytää niitä. 

Pitääksesi kiinni vapaudestasi ja turhaa stressiä välttääksesi kannattaa omaa taloutta ja sen tilannetta arvioida realistisesti. Mieti omaa maksukykyäsi muun toiminnan ohella. On viisasta varmistua, ettei ota liian suurta lainaa. On tärkeää huomioida millaisia maksueriä voi hoitaa ilman ongelmia. 

Yrityslainan hinta 

Lainaraha on houkuttelevaa ja siksi on mietittävä tarkasti vaihtoehtoja. Se täytyy joskus maksaa takaisin. Omaa taloutta kannattaa suunnitella ja huomioida ainakin laina-ajan pituus, kuukausierät ja aiheutuvat sivukulut. Hyvin lyhyt laina-aika voi joskus olla sopiva, toisille se taas voi aiheuttaa stressiä. Siksi aina kannattaa kysyä ilmainen lainatarjous, koska se ei vielä edellytä lainan ottamista.