Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Viimeksi muokattu:

Lainatarjous yritykselle

Moni yritys harkitsee toimintansa kehittämistä joko investoinnein tai hankinnoin, mutta aina ei ole mahdollista tai edes kannattavaa käyttää siihen käteisvaroja.

CrediNord tarjoaa vaihtoehtoja niissä tilanteissa, kun tarvitaan rahoitustarjous yritykselle. Lainatarjousta kannattaa kysyä meiltä, kun yrityksessä mietitään investointeja ja isompia hankintoja. Me CrediNordilla ymmärrämme myös niitä tilanteita, kun rahoitusta tarvitaan ennalta-arvaamatta. Silloin laina on saatava nopeasti ja helposti yrityksen käyttöön.

Rahoitustarjous yritykselle

Moni yrittäjä etsii vaihtoehtoja, kuinka hoitaa yrityksen juoksevien menojen rahoitus ja mahdolliset kassavaihteluja. Niitä pitää joskus pystyä tasaamaan. Haluamme olla apunasi vauhdittamassa ja tukemassa yrityksesi kasvua ja mahdollisia investointeja. Siksi myös yrityslaina sovitellaan aina tarpeidesi mukaiseksi.

Lainatarjous ei sido mihinkään

Yritystoiminnan ymmärtäminen takaa, että teemme sinulle aina henkilökohtaisesti lasketun lainatarjouksen. Tämä tarkoittaa sitä, että lainatarjous ja rahoitustarjous eivät rasita sinua ja yritystäsi liikaa. Mikä hankkeesi sitten onkin, me katsomme, että sen rahoittaminen on mahdollista. Jotta sinulla säilyy kaivattu vapaus, ei lainatarjouksen pyytäminen sido ottamaan lainaa. Tarjouksen pyytäminenkään ei maksa sinulle mitään. 

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Ilmaista rahaa ei ole, mutta ilmainen lainatarjous on olemassa. CrediNord on yrityslainoja tarjoava yritys. Pyrimme tekemään sinulle niin hyvän rahoitustarjouksen, ettei sinun tarvitse sitä enää kilpailuttaa tai vertailla. Lue tästä erään asiakkaamme perustelut, miksi päätyi valitsemaan juuri CrediNordin rahoituskumppanikseen.

CrediNord on kotimainen sivusto

CrediNord on kotimainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailuttamiseen – luotettavasti ja nopeasti. Tuemme pienten ja keskisuurten yritysten toimintaedellytyksiä. Keinomme olla mukana tukemassa suomalaista elinkeinoelämää on tarjota lainaa yritysten kasvuun. Joskus tarpeet ovat yllättäviä ja olemme tukenasi niissäkin tilanteissa. 

Lainasummia on yhtä monta kuin on asiakkaitammekin. Tyypillisesti lainasummat ovat 1 000–250 000 euron välillä, riippuen yritysten tilanteista ja tarpeista. Maksuaika on 1–48 kk. Pyydä ihmeessä ilmainen rahoitustarjous, sillä voit vain voittaa.

CrediNordin yrityslaina on kasvattanut vahvasti suosiotaan kotimaisten pk-yritysten rahoitusmuotona. Lue tästä, miksi valita CrediNord kilpailuttamista varten.

Lainatarjouksen pyytäminen on helppoa

Yrityslainan kilpailuttaminen helposti ja nopeasti CrediNordin kautta. Kilpailuttaminen tapahtuu kotisivuiltamme löytyvät lomakkeen kautta. Prosessin voi aloittaa nyt heti netissä, etkä sitoudu hakemuksellasi mihinkään.

Lainatarjouksen voit saada, kun haet sitä meiltä CrediNordilta. Lainatarjous tarkoittaa käytännössä sitä, että me teemme sinulle tarjouksen juuri sinulle sopivasta lainasta. Vastuullisina toimijoina lainatarjouksessa määritellään kyseisen lainan ehdot, korot ja euromääräinen summa. Lainatarjous ei todellakaan sido sinua lainanhakijana ottamaan lainaa. Tämän vuoksi sitä kannattaa pyytää. 

Pidä kiinni vapaudestasi päättää

Rahoitustarjous ja oma yritys ovat joskus haastavia. Siksi CrediNord tarjoaa nimenomaan yritysten ja yrittäjien tarpeita varten luotua yrityslainaa. Lainatarjouksen pyytäminen ja tarjouksen vastaanottaminen eivät tietenkään sido asiakkaitamme lainanottoon. Voit siis huoletta pyytää niitä. 

Pitääksesi kiinni vapaudestasi ja turhaa stressiä välttääksesi kannattaa omaa taloutta ja sen tilannetta arvioida realistisesti. Mieti omaa maksukykyäsi muun toiminnan ohella. On viisasta varmistua, ettei ota liian suurta lainaa. On tärkeää huomioida millaisia maksueriä voi hoitaa ilman ongelmia. 

Maksa milloin tahansa etuajassa takaisin

CrediNordin yrityslainan yksi suurimpia etuja on mahdollisuus maksaa laina milloin tahansa etuajassa takaisin. Yritys maksaa lainasta kuluja vain siltä ajalta, kun laina on yrityksen käytössä, jonka vuoksi kuluja ei tarvitsee maksaa jäljelle jääviltä kuukausilta, kun yritys maksaa lainansa etuajassa.

Mahdollisuus maksaa laina etuajassa milloin tahansa takaisin ilman lisäkustannuksia tekee siitä yritykselle äärimmäisen joustavan rahoitusmuodon. Lainaa voidaankin hyödyntää myös esimerkiksi siltarahoitukseen, jossa yrityksen rahoitustarve voi olla hyvin lyhytaikainen. Vaihtoehtoisesti se sopii erinomaisesti myös kasvurahoituksen tuoksi, jolloin laina voidaan ottaa ikään kuin varalla ja maksaa milloin tahansa kuluitta takaisin, mikäli lisärahoitustarvetta ei ilmennytkään.

Yrityslainan hinta 

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Lainaraha on houkuttelevaa ja siksi on mietittävä tarkasti vaihtoehtoja. Se täytyy joskus maksaa takaisin. Omaa taloutta kannattaa suunnitella ja huomioida ainakin laina-ajan pituus, kuukausierät ja aiheutuvat sivukulut. Hyvin lyhyt laina-aika voi joskus olla sopiva, toisille se taas voi aiheuttaa stressiä. Siksi aina kannattaa kysyä ilmainen lainatarjous, koska se ei vielä edellytä lainan ottamista. Hae siis yrityslainaa helposti ja nopeasti CrediNordilta.

Lainan hakeminen helposti selitettynä

CrediNordilla haluamme että yrityksesi osaa tehdä harkitun ja perustellun päätöksen hakiessaan lainaa. Olemme tästä syystä koonneet alle aiheita josta voit lukea lisää lainan hakuprosessista sekä muista lainan hakemiseen liittyvistä aiheista.