Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa – ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Viimeksi muokattu:

Lainaa 30000 euroa 

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Hae lainaa 30 000 euroa 

Etsitkö nopeaa 30 000 euron lainaa netistä? Voit hakea lainaa ilman vakuuksia itselle tai yritykselle vaikka heti.

Täytä lainahakemus vaikka heti ja tarkista, paljonko voit saada lainaa. Lainojen korko kannattaa vertailla, sillä niiden hinnoissa on suuria eroja.

Sitä isompi laina on, sitä tärkeämpää on löytää edullinen korkotaso. Lainaa voit saada nopeasti käyttöön, sillä vakuudettoman lainan voidaan nostaa tilille jopa samana päivänä. 

CrediNordin avulla selvität nopeasti, millä ehdoilla voit saada lainaa 30 000 euroa. Hae jo tänään ja selvitä sinulle tarjottava korko!

Näin haet lainaa 30 000 euroa

 1. Hae lainaa 30 000 eurolle 

Lähetä maksuton lainahakemus heti. 

 1. Hyväksy paras lainatarjous 

Vertaile lainan todellista vuosikorkoa ennen päätöstä. 

 1. Allekirjoita ja rahat tilille

30 000 € laina voidaan maksaa heti tilille, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen.

Pitkä maksuaika 30 000 euron lainassa  

Voit saada maksuaikaa 30 000 euron lainasummaan 1–20 vuotta. Lyhyempi maksuaika nostaa kuukausierän suuruutta, mutta maksat myös vähemmän korkoa koko laina-aikana. Voit maksaa lainaa aina myös nopeammassa ajassa takaisin ja säästää kuluissa. 

Valitse sopiva maksuaika lainalle, jolloin kuukausierän suuruus on sopiva. Isompiin lainoihin valitaan usein pidempi maksuaika, jolloin kuukausierän suuruus ei nouse liian korkeaksi. 

CrediNordin avulla näet nopeasti, mitä korkoa voit saada, kun haet lainaa 30 000 euroa. Koska lainahakemus on maksutonta, voit nopeasti selvittää sinulle tarjottavan koron suuruuden. 


Jos sinulla on useampi pienempi laina käytössä, voi lainojen yhdistäminen olla järkevää. Yhdistämällä pienet lainat suuremmaksi lainaksi säästät kuluissa, sillä saat usein paremman koron isompaan lainaan!

Nosta lainaa 30 000 euroa ilman vakuuksia 

Kun haet lainaa 30 000 euroa, ei lainaan vaadita vakuuksia. Oma henkilötakaus riittää! Koska laina on ilman vakuuksia, päätät itse aina käyttökohteen lainalle. Vakuudeton laina on hyvin joustava laina tuote, joka sopii lyhytaikaiseen käyttötarpeeseen. 

Sitä isompi lainasumma on, sitä tärkeämpää on löytää edullinen laina käyttöön. Lainojen korkoa on hyvä vertailla, jolloin selvität nopeasti sinulle parhaan tarjouksen. Sitä edullisemmalla korolla löydät lainaa, sitä nopeammin voit myös maksaa lainan takaisin! 

Yrityslainaa 30 000 euroa 

Tiesitkö, että voit saada myös yrityslainaa ilman vakuuksia 30 000 eurolle? 

Tässä tärkeimmät tiedot pk-yrityslainasta, jota voit hakea 30 000 eurolle: 

 • Lainasumma riippuu liikevaihdosta 
 • Pk-yrityksille vakuudeton laina 
 • Lainan korko yrityskohtainen 
 • Lainaa jopa 250 000 euroon asti 
 • Maksuaikaa 1–3 vuotta 

Yrityslainaa voidaan hakea, kun yrittäjä toimii lainan takaajana. Lainan takaus tarkoittaa, että yrittäjä vastaa henkilökohtaisesti lainan takaisinmaksusta. Jos yritys ei maksa lainaa takaisin, peritään laina takaisin yrittäjältä eli lainan takaajalta. 

Nosta tilille heti

Hae vakuudetonta lainaa vaikka heti tilille, sillä lainan hakeminen ja nosto tilille onnistuu samana päivänä. Vakuudettoman lainan suurimpia etuja ovat sen nopeus ja joustavuus. Kun sinulla on nopea lainatarve rahalle, voi pikalaina olla fiksu vaihtoehto. Lainan haku ja allekirjoitus onnistuu sähköisesti, joten lainaa varten ei tarvita liitteitä. Näin voit saada sen nopeasti käyttöön jo tänään!

Kilpailuta lainaa 30 000 € CrediNordin kautta nopeasti 

Onko sinulla lainatarve 30 000 eurolle? Voit kilpailuttaa nopeasti ja maksutta lainaa CrediNordin kautta jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. 

Hae lainaa tänään ja selvität nopeasti, millä ehdoilla sinulle voidaan tarjota lainaa. Koska lainatarjoukset ovat aina asiakaskohtaisia, selvität parhaiten lainan hinnoittelun pyytämällä tarjousta vertailupalvelusta. 

Koska lainahakemus onnistuu hetkessä kauttamme, voit aloittaa lainojen vertailun heti CrediNordin kautta! Hae lainaa ja selvitä, millä ehdoilla sinulle voidaan tarjota vakuudetonta lainaa. 

CrediNordin yrityslainan merkittävänä etuna on, että yrityslaina on milloin tahansa maksaa lisäkuluitta pois milloin tahansa. Tästä syystä CrediNordin yrityslaina sopii erinomaisesti käytettäväksi myös esimerkiksi siltarahoitukseen.

30 000 euron lainan hinnoittelu 

Isommassa 30 000 euron lainassa korko on tärkeä saada alas. Lainan korkoon vaikuttaa arvioitu riski ja tulojen määrä. Sitä isompi lainasumma on, sitä edullisemmalla korolla lainaa voidaan myöntää. 

Koska saat nopeasti lainatarjoukset katsottavaksi, pääset nopeasti vertailemaan tarjouksia. Lainavertailu paljastaa, mistä saat edullisinta lainaa käyttöön. 

Lainan korko koostuu korosta, tilinhoitomaksusta ja avauspalkkiosta. Todellinen vuosikorko kertoo, paljonko lainassa on todelliset kustannukset. Se ottaa huomioon kaikki kustannukset, joten se on paras vertailla vakuudettomia lainoja. 

Aina matalin korko ei tarkoita edullisinta lainaa, jos lainasta peritään muita kuin korkokuluja paljon. Todellinen vuosikorko kertoo, mikä on sinulle edullisin tarjolla oleva laina! 

Kuka voi saada lainaa 30 000 euroa? 

Voit saada lainaa, kun sinulla on puhtaat luottotiedot.  Lisäksi vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää ja kotimaista henkilötunnusta. Usein rahoittajat vaativat, että olet ollut Suomessa kirjoilla vähintään 36 kuukautta. Lainaa varten sinulla tulee olla säännöllisiä tuloja. 

Tulojen määrä vaikuttaa siihen, paljonko vakuudetonta lainaa voidaan myöntää. Sitä isommat tulot, sitä enemmän lainaa voidaan myöntää. Huomaa, että säännöllisiin tuloihin lasketaan vain ansiotulot eli palkkatulot, ei pääomatuloja. 

Lainamäärään vaikuttaa myös se, paljonko sinulla on avointa velkaa muille pankeille. Sitä vähemmän sinulla on velkaa, sitä alhaisempi riski luotossa on pankille. Tällöin voit saada isomman lainasumman ja edullisemman koron lainatarjoukseen. 

Sinun ei tarvitse etukäteen tietää, voitko saada lainaa 30 000 eurosta. Koska lainan hakeminen on maksutonta, kannattaa vertailu tehdä heti ja tarkistaa oma luottokelpoisuus CrediNordin avulla!

CrediNordilta yrityslainaa monipuolisesti erilaisiin rahoitustarpeisiin

CrediNord tarjoaa rahoitusta monipuolisesti erilaisilla toimialoilla toimiville yrityksille. Olemme vuosien varrella tarjonneet lainaa yrityksille lukemattomilta eri aloilta, ole siis rohkeasti yhteydessä ja pyydä lainatarjousta, sillä tarjoamme rahoitusta toimialaan katsomatta.

Voit esimerkiksi hakea:

Yrityslainaa taksiyritykselle

Yrityslainaa hammaslääkärialan yritykselle

Yrityslainaa parturi-kampaamolle

Lainojen yhdistäminen kannattaa 

Onko sinulla paljon pienlainoja käytössä? Maksat useampaa osamaksua tai luottokorttivelkaa pois? Jos vastasit kyllä, voi lainojen yhdistely olla järkevää. Yhdistämällä lainat yhdeksi luotoksi säästät kuluissa, sillä pankit tarjoavat parempia lainaehtoja isompiin luottoihin. 

Yhdistä lainat, sillä: 

 • Saat korkoa alaspäin 
 • Alhaisemmat kulut
 • Kuukausierää alas
 • Pidempi maksuaika 
 • Maksa kalliit luotot pois 

Lainojen yhdistelyn voit tehdä myös yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Usein toinen hakija on puoliso, jolloin molemmat hakijat vastaavat velan takaisinmaksusta pankille.

Edullinen laina CrediNordin avulla 30 000 eurolle 

Suomalainen CrediNord auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen. Koska lainan kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, voit tarkistaa sinulle tarjottavan lainan koron vaikka heti! 

Lainojen maksuaika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Usein isompiin lainoihin tarjotaan pidempää maksuaikaa. 

Voit saada myös yrityslainaa 30 000 eurolle. Vakuudetonta yrityslainaa tarjotaan pk-yrityksille, jotka ovat olleet toiminnassa vähintään 6 kuukautta. Yrityslainassa yrittäjä toimii lainan takaajana. 

Lainan haku onnistuu nopeasti 1–3 minuutissa. Voit hakea lainaa ilman sitoutumista ja se on täysin maksutonta! Vertaile CrediNordin avulla jo tänään, millä ehdoilla lainaa voidaan sinulle tarjota! 

Lainan korot vaihtelevat paljon. Koska 30 000 euron lainaan valitaan usein vähintään 5 vuoden maksuaika, voi muutaman prosentin korkoero vaikuttaa paljon maksettavaan kokonaissummaan. 

Voit saada lainaa, kun sinulla on puhtaat luottotiedot ja olet 18-vuotias. Lisäksi lainaa varten edellytetään, että sinulla on säännöllisiä tuloja. 

Vertaile CrediNordin avulla jo tänään, millä ehdoilla voit saada lainaa 30 000 euroa!

Usein kysyttyä – lainaa 30 000 euroa 

 • Mistä löydän edullisimman lainan?

  Löydä edullinen laina CrediNordin kautta kilpailuttamalla laina.

 • Kuinka paljon voin saada lainaa?

  Lainasummaan vaikuttaa tulojen määrä. Voit saada lainaa 1000–60 000 euroa ilman vakuuksia.

 • Kenelle voidaan myöntää lainaa 30 000 euroa?

  Voit saada lainaa, kun sinulle on tarpeeksi säännöllisiä tuloja. Lisäksi edellytetään, että sinulla on puhtaat luottotiedot ja että olet täysi-ikäinen.

 • Mikä on lainan todellinen vuosikorko?

  Lainan todellinen vuosikorko kertoo, paljonko maksat vuodessa kuluja yhteensä. Se on paras tapa vertailla lainojen kuluja keskenään.

 • Mistä edullisin laina ilman vakuuksia?

  Lähetä lainahakemus CrediNordille ja selvitä, mistä löytyy paras korko sinulle!

 • Tarvitaanko lainaan vakuuksia?

  Ei tarvita, sillä voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia.

 • Mistä lainan hinta muodostuu?

  Lainan hinta muodostuu korosta, tilinhoitomaksusta ja mahdollisesta avausmaksusta. Todellinen vuosikorko kertoo, mikä lainan kokonaiskustannus vuositasolla.

 • Onko lainatarjous ja lainalupaus sama asia?

  Lainatarjous on usein alustava lainatarjous. Lainalupaus tarkoittaa alustavaa tarjousta, joten ne tarkoittavat samaa asiaa.

 • Kuka voi saada lainaa 30000 euroa?

  Voit saada lainaa, kun sinulla on säännöllisiä ansiotuloja tarpeeksi. Lainaa varten pankit tarkistavat, paljonko sinulla on työtuloja.

 • Paljonko saan lainaa 30000 euron tuloilla?

  Voit saada 30000 euron vuosituloilla lainaa pankista useamman tuhat euroa. Tarkista lainahakemuksen avulla, kuinka paljon omilla tuloilla voidaan lainaa tarjota.

 • Mikä on pisin laina-aika 30000 eurolle?

  Voit saada 30000 euron lainaan maksuaikaa jopa 15 vuotta.

 • Kuinka nopeasti laina maksetaan tilille?

  Laina voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen verkossa. Usein laina maksetaan tilille kahdessa päivässä.

 • Mikä on halpa laina?

  Halpa laina tarkoittaa vakuudetonta lainaa, jossa on edullinen korko. Paras tapa löytää halpa laina on kilpailuttaa lainatarjoukset.

 • Voiko yritys saada lainaa 30000 euroa?

  Voit saada yritykselle lainaa 30000 euroa, kun toimit yrityksen takaajana ja sinulla on edustusoikeus yritykseen.

 • Paljonko lainaa voi saada ilman takaajia?

  Voit saada lainaa ilman takaajia jopa 60 000 euroon asti. Lainaa myönnetään ilman takaajia 500 – 60 000 eurolle.

 • Kannattaa lainojen yhdistely?

  Lainojen yhdistäminen kannattaa usein, sillä sen avulla säästät kuluissa. Yhdistä lainat ja maksa kalliit lainat pois vaikka heti.

 • Kuinka vertailen lainoja?

  Vertaile lainojen todellista vuosikorkoa, joka kertoo todelliset kustannukset. Moni vertaa pelkkää nimelliskorkoa, jolloin ei välttämättä löydetä halvinta lainaa.

 • Miksi en saanut lainaa?

  Tässä yleisimmät syyt hylättyyn päätökseen:

  – Sinulla on maksuhäiriömerkintä
  – Liian vähän tuloja
  – Virhe hakemuksessa