Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa – ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Joustava yrityslaina netistä
Viimeksi muokattu:

Joustava yrityslaina netistä

Kiire, vaihtuvat tilanteet ja yllätykset ovat arkipäivää yrityksille. Sen vuoksi me tarjoamme aidosti joustavaa yrityslainaa, jonka voit saada tilillesi jo saman arkipäivän aikana.

Tarvitessasi yrityslainaa nopeasti ja mukautuvilla ehdoilla on kauttamme kilpailutettu joustava yrityslaina nopea, suoraviivainen ja helppo hakea. Lainasummat joita myönnämme ovat välillä 1 000–250 000 euroa. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutin ja tarjouksen saat sähköpostiisi useimmiten jo tunnin kuluessa. Rahoituksen saaminen menee nopeasti.

Allekirjoittaessasi lainasopimuksen arkipäivänä ennen kello 16, saat rahat tilillesi saman päivän aikana. Muissa tapauksissa rahat siirretään tilillesi heti seuraavana arkipäivänä.

Takaisinmaksuehtomme ovat joustavia ja suunniteltu erityisesti yrittäjien ja yritysten muuttuviin tarpeisiin sopivaksi. Takaisinmaksueriin ei ole liitetty mitään sivu- tai piilokuluja, ja halutessasi voit käyttää lyhennysvapaata kuukautta tai maksaa lainan takaisin etukäteen.

Pyydä tarjous meiltä ja pääset nauttimaan edullisista lainaehdoista, ja toteuttamaan yritystoimintasi seuraavan vaiheen nopeasti.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Joustava CrediNord yrityslaina pähkinänkuoressa

  • Lainasumma 1 000–250 000 €
  • Hakemus minuutissa – tarjous tunnissa
  • Rahat tilille jopa samana päivänä
  • Kuukausilyhennys ilman piilokuluja
  • Joustava takaisinmaksu

Miksi CrediNord yrityslaina on joustava?

Tarjoamamme yrityslaina on joustava, sillä olemme tehneet lainan kilpailuttamisesta helppoa ja lainaehdoista joustavia. Olemme auttaneet jo yli 5 000 asiakasta. Joustavaa yrityslainaa voi käyttää niin harkittuihin yrityksen menoihin tai yllättäviin kuluihin liittyen toiminnan jatkuvuuden takaamiseen tai yritystoiminnan kasvattamiseen. Yleisimpiä yrityslainan käyttökohteita ovat esimerkiksi laskujen maksaminen, toiminnan kasvattaminen, kone- tai laiteinvestoinnit, aikaisempien yrityslainojen yhdistely, uuden työntekijän palkkaus tai sesonkivaihtelun aiheuttaman kassavajeen paikkaaminen.

Nopea ja joustava yrityslaina paikkaa kassavajeen, joka mahdollistaa sen, että voit yrittäjänä keskittyä olennaiseen, eli juuri sinun liiketoimintaasi. CrediNord on vakavarainen suomalainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailuttamiseen. Autamme niin pieniä kuin keskisuuria yrityksiä edistämällä yritysten toimintaedellytyksiä kasvun ja haasteiden edessä.

Sinä valitset summan ja laina-ajan.

Joustavaa yrityslainaa 1 000–250 000 euron välillä voi hakea yritys, joka on ollut toiminnassa vähintään kuuden kuukauden ajan. Hakijana saat itse suunnitella juuri oman yrityksesi tilanteeseen sopivan takaisinmaksuajan, tarjoamamme vaihtoehdot ovat 6, 12 tai 18 kuukautta.

Yrityslainamme saamisen ehtoina ovat, että yrityksellä ei tule olla merkittäviä maksuviiveitä, ja takaajan luottotietojen täytyy olla puhtaat. Lisäksi, rahoituksen saamiselle minimivaatimuksena on 30 000 euron vuosittainen liikevaihto ja yritysten päättäjien tulee asua Suomessa. Yrityksesi toiminnan ei tarvitse olla voitollista, sillä teemme kokonaisvaltaisen riskiarvion ja otamme huomioon yrityksen liikevaihdon, tuloslaskelman ja taseen.

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä pienistä keskisuuriin, ja myönnämme joustavaa yrityslainaa kaiken muotoisille yrityksille mukaan lukien toiminimet, avoimet yhtiöt, kommandiittiyhtiöt ja osakeyhtiöt. Sijaitsi yrityksesi missä päin Suomea tahansa, meidän palvelumme kattaa koko Suomen toimialueen. Joustavassa yrityslainassa yrittäjä toimii itse omavelkaisena takaajana lainassa.

Me varmistamme, että lainasumma on tasapainossa yrityksesi tilanteen kanssa.

Yrityslainaa hakiessasi me varmistamme sen, että lainasumma ja laina-aika ovat tasapainossa yrityksesi kanssa. Kaikilla yrityksillä on omat tarpeensa ja muuttuvat tilanteensa, ja autamme yrittäjää ja yrityksiä niin ylä- kuin alamäissä. Joustava yrityslainamme takaa sen, että pystyt toimimaan nopeasti yllättävänkin tilanteen edessä, sillä voit saada rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana.

Kun sinulle on erityisen tärkeää, että rahat siirretään tilillesi samana arkipäivänä, kannattaa hakemuksen tietojen täyttöön kiinnittää erityistä huomiota. Mitä paremmin hakemuksen tiedot on täytetty, sitä suuremmalla todennäköisyydellä pystymme hyväksymään lainahakemuksen nopeasti. Mahdolliset liitteet voi toimittaa hakemisen yhteydessä. Mikäli pyydämme liitteitä toimitettavaksi, ne tulee toimittaa ennen lainapäätöksen tekemistä.

Lainahakemukseen täytetään tiedot yrityslainan käyttökohteesta. Joustavan lainan hakeminen vie vain alle minuutin ja saat tarjouksen sähköpostiisi jo tunnissa.

Laina-aika ei ole kiveen hakattu – voit maksaa lainan pois etuajassa ilman lisäkuluja.

Laina-ajan voit valita joustavasti 6, 12 tai 18 kuukauden väliltä. Kun yrityksesi tilanne sen sallii, voit myös maksaa lainan etuajassa pois ja siitä ei koidu mitään lisäkuluja. Koska yrityslaina on mahdollista maksaa milloin tahansa takaisin voidaan lainaa hyödyntää erinomaisesti esimerkiksi siltarahoituksena.

Yrityslaina on aina yrityskohtainen ja lainan takaisinmaksu on hyvä suunnitella niin, että yritystoimintasi ei kärsi takaisinmaksuerästä ja rahaa jää kattamaan kaikki pakolliset kulut.

Pidempää laina-aikaa tarvitessasi voit pyytää meiltä lyhennysvapaata kuukautta.

Ymmärrämme, että tilanteet eivät mene aina suunnitellusti ja yllätykset saattavat välillä pistää suunnitelmat uusiksi. Kun tarvitset joustavampaa maksuaikaa, kuin mitä olit osannut suunnitella, voit pyytää meiltä lyhennysvapaata kuukautta.

Joustavan yrityslainan hinta on aina yrityskohtainen. Mitä alhaisempi riskiarvio yrityksestä tehdään, sitä pienemmät ovat sen lainakulut.

1 000–250 000 euron yrityslaina mahdollistaa yrityksesi kassavajeen paikkaamisen, jolloin sinä voit keskittyä olennaiseen. Yrityslainamme on räätälöity palvelu sinulle, joka tarvitset joustavaa, nopeaa ja mutkatonta ratkaisua.

Myönnettävän rahoituksen määrä yritykselle arvioidaan aina yrityskohtaisesti ja tarjous on aina tapauskohtainen yritykselle. Teemme riskiarvion, jonka pohjalta teemme tarjouksen. Riskiarviossa otamme huomioon liikevaihdon, toimialan ja määrittelemämme kokonaisvaltaisen riskiluokan. Mitä alhaisempi riskiarvio yrityksestä tehdään, sen pienemmät ovat lainakulut ja sen paremman lainatarjouksen juuri sinun yrityksesi voi saada. CrediNord kilpailuttaa yrityslainat myös toimintaansa aloittaville yritykselle, kunhan yritys on ollut tietyn kuukausimäärän jo aktiivinen, sekä omaa pientä liikevaihtoa.

Tavanomaisesti joustavan yrityslainan määrä on yrityksen yhden kuukauden liikevaihdon verran. Pyydä tarjous ja pääset tutustumaan minkälaisen yrityslainan ja ehdot juuri sinun yrityksesi voi saada. Tarjous ei sido yritystä eikä sinua mihinkään, ja voit rauhassa tutustua saamaasi tarjoukseen.

Voit valita laina-ajaksi joustavasti 6, 12 tai 18 kuukautta

Joustavan yrityslainamme laina-ajaksi voit valita joko 6, 12 tai 18 kuukautta. Riippuen juuri sinun yrityksesi tarpeista ja takaisinmaksukyvystä, voit lainahakemusta tehdessä itse päättää minkälaista takaisinmaksuerää haluat maksaa. Yrityslainaa myöntäessä arvioimme, onko maksusuunnitelma realistinen.

Yrityksesi voi tarvittaessa pyytää lyhennysvapaita kuukausia tai maksaa lainan etukäteen takaisin ilman lisäkuluja. Maksaessasi lainan takaisin aikaisemmin, maksat lainakuluja vain niiltä kuukausilta kun laina oli yrityksesi käytössä.

Lainatarjouksen hinta perustuu kiinteälle kuukausikululle, ja tarjoamaamme lainaan ei tule lisäksi mitään muita piilokuluja.

Yrityslainaa 1 000–250 000 euroa joustavasti yrittäjän ehdoilla

Tarjoamme yrityslainaa joustavasti, ja voit saada rahat tilillesi jopa jo saman arkipäivän aikana. Emme tuhlaa aikaa paperin pyörittelyyn tai turhiin konttorikäynteihin. Palvelumallimme mahdollistaa sen, että allekirjoittaessasi lainasopimuksen arkipäivänä ennen kello neljää, rahat saapuvat tilillesi jopa jo samana päivänä. Muissa tapauksissa rahat siirretään tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Hakemuksen täyttäminen huolellisesti edesauttaa hakemuksen nopeaa käsittelyaikaa. Hakemukseen täytetään tiedot Y-tunnuksesta, takaajan perustiedot, lainan käyttökohde, lainasumma ja laina-aika. Hakemuksen tekeminen vie vain minuutin ja tarjous toimitetaan sähköpostiisi tunnissa. Tarjous ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Kun siis tarvitsee lainaa yritykselle, valitse kotimainen CrediNord. Lue tästä yhden asiakkaamme kommentit, miksi CrediNord oli yritykselle oikea rahoituskumppani.

Näin haet joustavaa CrediNord yrityslainaa

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

1. Täytä lainahakemus verkossa

Hakemuksen täyttäminen vie vain minuutin. Täytä hakemuksen tiedot huolellisesti, jotta voimme käsitellä sen nopeasti.

  • Haluamasi laina-aika ja lainasumma
  • Lainasi käyttötarkoitus
  • Yrityksesi ja takaajan tärkeimmät tiedot

2. Tutustu saamaasi lainatarjoukseen

Lainatarjous toimitetaan sähköpostiisi tyypillisesti arkisin kello 9–17 välisenä aikana tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Tutustu rauhassa lainatarjoukseen ja allekirjoita sopimus.

3. Rahat siirretään yrityksesi tilille

Allekirjoita lainasopimus verkossa – rahat siirretään yrityksesi tilille jopa saman päivän kuluessa kunhan sopimus on allekirjoitettu arkipäivänä ennen kello 16.

Muutoin laina siirretään tilillesi seuraavana arkipäivänä.

Lainatuotteita on monen erilaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia tuotepakkamme koostuu monesta eri lainatuotteesta, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.