Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus
Viimeksi muokattu:

Edullinen yrityslaina

Edullisen yrityslainan löytäminen on tärkeää, kun kartoittaa yrityksensä rahoitusmahdollisuuksia.

Lainan edullisuuden arvioiminen voi joskus olla vaikeaa, koska toisinaan lainan ottamiseen liittyy erilaisia avausmaksuja ja piilokuluja, joita ei ole osannut ottaa huomioon. Pelkkä korkotaso ei siis kerro kaikkea lainan todellisista kustannuksista.

CrediNord on suomalainen sivusto, joka on erikoistunut suomalaisten yritysten rahoituksen kilpailutukseen. CrediNordin pääasiallinen asiakaskunta koostuu pienistä ja keskisuurista yrityksistä.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää, ja meillä onkin jo yli 5 000 palveltua yritysasiakasta! Yhä useampi yritys valitseekin nykyisin CrediNordin kilpailuttamaan yrityksensä rahoituksen.

Yrityslaina sopii monenlaisiin tilanteisiin yrittäjän elämässä. Lisääntynyt rahan tarve voi liittyä esimerkiksi yritystoiminnan kassavirran muutoksiin, yllättäviin ja ennakoimattomiin menoihin tai yrityksen liikevaihdon kasvuun liittyviin kustannuksiin.

Mihin käyttötarkoituksiin yrityslaina soveltuu?

CrediNordin kumppanien pienille ja keskisuurille yrityksille tarjoama yrityslaina on edullinen, eikä se sisällä avausmaksuja tai piilokuluja. Maksat vain kiinteän kuukausikulun, joten lainakustannukset ovat hyvin ennakoitavissa. Edullinen yrityslaina on joustava myös takaisinmaksun aikataulun suhteen, joten saat joustoa yrityksesi tilanteen mukaan.

Kun täytät lainahakemustamme, pyydämme sinua ilmoittamaan lainan käyttötarkoituksen. Se voi olla mikä tahansa yrityksen toimintaa edistävä hankinta tai muu toiminto. Kauttamme saat kilpailutettua joustavan yrityslainan yrityksen monipuolisiin rahoitustarpeisiin.

Yrityslaina soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hetkellisen kassavajeen korjaamiseen, pakollisiin investointeihin ja hankintoihin, yllättäviin menoeriin sekä esimerkiksi liiketoiminnan laajentuessa työntekijän palkkaamiseen. Yrittäjän elämässä sattuu monenlaisia tilanteita, jotka vaativat pikaista rahallista panostusta. Erinomaisestikaan laadittu kassavirtalaskelma ei aina onnistu ennakoimaan elämän yllättäviä tilanteita.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Kassavaje

Kassavaje tarkoittaa tilannetta, jossa kassasta lähtee rahaa enemmän kuin sinne tulee. Seurauksena on kassan hupeneminen, joka luonnollisesti hankaloittaa yrityksen toimintaa, jos tarvitsisi tehdä hankintoja tai muita investointeja. Kassavajeen uhatessa yllättävät menoerät ovat vielä aiempaa vähemmän tervetulleita, koska niihin ei ole ollut mahdollista valmistautua etukäteen.

Kassavaje voi syntyä monella tapaa, eikä kyse useinkaan ole yrityksen heikosta taloudenhallinnasta. Tavallisimmat syyt kassavajeen syntymisen taustalla ovat laskulla myynti, joka viivästyttää myyntisaamisia, liiketoiminnan kiihtyessä kasvavat kulut sekä yllättävät menoerät.

Kassavajeen korjaaminen yrityksen omaa liikevaihtoa kasvattamalla on haastavaa, koska kasvanut myynti näkyy yrityksen pankkitilillä pienellä viiveellä. Arkiset kulut kuitenkin vaativat usein välitöntä maksamista, joten ei ole aikaa odottaa omien varojen karttumista. Vahingot eivät tule kello kaulassa, ja pahimmassa tapauksessa esimerkiksi laitteiston hajoaminen pysäyttää koko liiketoiminnan.

Investoinnit ja hankinnat

Investoinnit ja hankinnat kertovat usein siitä, että yrityksellä menee hyvin ja liiketoimintaa on mahdollista alkaa kasvattaa. Ne kuitenkin vaativat toteutuakseen rahaa jo ennen kuin liiketoimintaa on niiden avulla voitu lähteä viemään seuraavalle tasolle. Tunnetusti oikea ajoitus on yritystoiminnan kannalta tärkeää, kun pyritään liiketoiminnan kasvuun. Oikea aika ja pankkitilin saldo eivät aina kulje käsikädessä.

Myös uudenlaiset projektit vaativat yleensä alkuinvestointeja, vaikka yrittäjän liiketoiminnan kannalta uudet työmahdollisuudet ovat aina positiivinen asia. Suuria hankintoja on usein mahdoton tehdä ilman ulkopuolista rahoitusta, joten edullinen yrityslaina kauttamme mahdollistaa sen, että voit keskittyä tärkeimpään – eli oman liiketoimintasi kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Yrityksen pääoma ja säästöt kertyvät usein pidemmän ajan kuluessa. Etenkään yritysuransa alkutaipaleella oleva ei välttämättä ole ehtinyt kerryttää säästöjään, kun tulee aika sinkauttaa yritystoiminta aivan uudelle tasolle. Usein se vaatii nopeita ja rohkeita toimia, joten rahoituksen puuttumisen vuoksi ei kannata hidastella. Edullinen yrityslaina tarjoaa tilanteeseen sopivan ja nopean avun, jotta yritystoiminta kehittyy visiosi mukaan.

Liiketoiminnan kasvu

Liiketoiminnan kasvu on jokaisen yrittäjän tavoite ja toive. Siihen kuitenkin liittyy lisääntyviä kustannuksia, joista täytyy selviytyä ennen kuin pääsee poimimaan onnistuneen yritystoiminnan hedelmät. Liiketoiminnan kasvattaminen tunnetusti vaatii rahaa, oikea-aikaisuutta ja joskus hieman onneakin. Onkin usein kannattaa miettiä pitäisi hakea ulkopuolista rahoitusta yrityksen kasvua varten. Meidän avullamme voit keskittyä siihen, mihin voit itse omalla osaamisellasi vaikuttaa eli oikea-aikaisuuteen. Onnetar usein seuraa heitä, jotka tekevät fiksuja ratkaisuja.

Yritystoiminnan kasvattaminen aiheuttaa suuruudeltaan ja kestoltaan erilaisia kustannuksia. Lisääntyneet menot voivat liittyä esimerkiksi suurempiin kertahankintoihin, kuten esimerkiksi oman toimitilan hankintaan tai laitteiston uudistamiseen. Kulujen nousua pidempiaikaisesti nostavat esimerkiksi toimitilojen vuokramenojen kasvu, kun toiminnan laajetessa vaihdetaan suurempaan toimitilaan sekä uuden työntekijän palkkaaminen sivukuluineen.

Yrityslaina on oiva ratkaisu, kun yrityksessä on aika tehdä suurempia kertahankintoja tai kaivataan puskuria esimerkiksi työntekijän palkkaamista varten. Perehdytys vie aikaa ja työntekijän tuottavuus kasvaa kuukausien kuluessa, joten lisääntyneenä kassavirtana se näkyy pienellä viiveellä. Rahahuolista murehtimisen sijaan voit keskittyä opastamaan uutta työntekijääsi ja kasvattamaan yrityksesi liikevaihtoa.

Yllättävät menoerät ja muut yrittäjästä riippumattomat tilanteet

Yllättävät tilanteet ja menoerät eivät ole etenkään yrittäjän elämässä erityisen ilolla odotettuja tilanteita. Usein niihin liittyy suuria kertakustannuksia, jotka vaativat välitöntä maksamista. Pahimmassa tapauksessa esimerkiksi laitteiston hajoaminen pysäyttää koko liiketoiminnan, joten tilanteen nopea korjaaminen on ensiarvoisen tärkeää.

Toisinaan myös maailmassa ja muissa yrityksen ulkopuolisissa olosuhteissa tapahtuu yllättäviä asioita, jotka haittaavat liiketoimintaa. Viime vuosina jokaisen yrittäjän elämään vaikuttanut COVID-19-pandemia on osoittanut tilanteen karulla tavalla. Pörssikurssit romahtivat ja yritysten toiminta hankaloitui sanoin kuvaamattomalla tavalla lähes yhdessä yössä. Myös muut yllättävät maailmantalouden heittelyt voivat aiheuttaa yrittäjän arkeen päänvaivaa.

Jossain tapauksissa yrityksen toiminta on myös kausiluonteista, näin on esimerkiksi laskettelukeskuksilla tai lomasesongin aikana valtaosan vuoden tuloksestaan tekevien yrittäjien kohdalla. Kiinteät kulut, kuten tilavuokrat ja muut kiinteistöön liittyvät menot, pysyvät kuitenkin ennallaan vähentyneestä liikevaihdosta huolimatta. Yrityslaina tarjoaa apua kassavirran tasaamiseen hiljaisempina kuukausina.

Edullinen yrityslaina CrediNordin kautta

Edullinen yrityslaina on helppoa hakea CrediNordin kautta. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa, koska sinun ei tarvitse lähettää liitteitä hakemuksen yhteydessä. Hakemuksen täyttäminen onnistuu muutamassa minuutissa ja saat usein useita lainatarjouksia sähköpostiisi jo saman päivän aikana.

Kilpailutamme yrityslainat nopeasti jopa 10 000 000 euroon asti, joten laina soveltuu niin pienempien kuin suurempienkin menoerien kattamiseen. Rahat saat tilillesi jopa saman päivän aikana. Kumppanimme tarjoavat joustavan aikataulun takaisinmaksuun, joka tyypillisimmin on 1–48 kk.

Yrityslainan hinta määräytyy yksilöllisesti kumppaniemme tekemän yrityksen riskiarvion ja maksukyvyn perusteella. Lainaan ei liity avausmaksuja tai muita piilokuluja, joten todellisen hinnan arvioiminen on helppoa etkä joudu kokemaan ikäviä yllätyksiä lainasopimuksen allekirjoituksen jälkeen.

Kuinka kilpailutat yrityslainat CrediNordilla?

Yrityslainan kilpailuttaminen onnistuu nopeasti täyttämällä hakemus netissä, joten voit täyttää hakemuksen silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Hakemukseen täytät haluamasi lainasumman, toivomasi takaisinmaksuajan, lainan käyttötarkoituksen, Y-tunnuksen, takaajan tärkeimmät tiedot sekä omat yhteystietosi.

Hakemuksen täyttämiseen ei siis osaltasi liity minkäänlaista paperisotaa. Hakemus ei myöskään sido sinua mihinkään, joten voit huoletta katsoa, mitä tarjottavaa kumppaneillamme on tilanteeseesi.

Hakemisen helppoudesta huolimatta lainahakemus kannattaa täyttää huolella, jotta kumppanimme voivat laatia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivimman ja realistisimman lainatarjouksen. Koska emme automaattisesti vaadi liitteitä hakemuksesi yhteydessä, lainanantajien tekemät tarjoukset perustuvat täysin täyttämiisi tietoihin.

Tarjouksen saaminen ei velvoita sinua mitenkään

Tarjouksen saaminen ei velvoita sinua mitenkään, joten voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin. Kun olet tehnyt päätöksesi, ja jos hyväksyt jonkun tarjouksista, asiat etenevät sen jälkeen nopeasti, jotta yrityksesi rahatilanne saadaan korjattua.

Kuinka nopeasti saat rahat tilillesi?

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, saat rahasi tilille usein jopa saman päivän aikana. Lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu sähköisellä allekirjoituksella verkkopankkitunnuksillasi, joten sekin hoituu helposti, turvallisesti ja nopeasti.

CrediNordin kilpailutuksessa mukana olevat lainanantajat tarjoavat siis nopeaa ja edullista yrityslainaa, kun yrityksesi tilanne vaatii nopeaa toimintaa. Kevyt hakemusprosessi mahdollistaa nopean toiminnan, jotta saat tilanteeseesi apua juuri silloin, kun sitä tarvitset. Lainan hyväksymisprosessi on myös sinulle nopeampaa, koska sinun ei tarvitse pikkupräntistä yrittää selvittää lainan todellisia kustannuksia ja mahdollisia sudenkuoppia. Pääset nopeasti keskittymään taas oleelliseen – yrityksesi hoitamiseen.

Mitä ehtoja yrityslainan saamiseen liittyy?

CrediNord sekä yhteistyössä mukana olevat lainanantajat haluavat olla mahdollistamassa erilaisten yritysten kasvuvisioiden toteutumista ja olla myös tukena, kun hankalammat ajat ovat käsillä. Haluamme varmistua siitä, että lainan myöntäminen on yrityksesi tilanteessa turvallista, jottei yritys ajaudu maksuvaikeuksiin lainan takaisinmaksun kanssa. Tämän vuoksi kauttamme kilpailutettuun lainaan liittyy tiettyjä ehtoja, jotta toiminta asiakkaitamme kohtaan olisi vastuullista.

Lainan myöntämisen ehtona on, ettei yrityksellä tai lainan takaajalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Yrittäjä toimii aina yritykselleen myönnetyn vakuudettoman lainan takaajana, jolloin kumppanimme eivät vaadi reaalivakuuksia. Muita lainan myöntämisen ehtoja ovat, että yrityksen ja takaajan pääasiallinen toimipaikka on Suomi, yritys on ollut aktiivisesti toiminnassa vähintään 12 kuukauden ajan sekä liikevaihto on vähintään 30 000 euroa vuodessa.

Lainanantajien tarjoukset perustuvat kokonaisvaltaiseen arvioon yrityksesi maksukyvystä. Arvion tukena he käyttävät muun muassa yrityksen liikevaihtoa, tasetta ja tuloslaskelmaa. Näin he pyrkivät varmistumaan, että lainan takaisinmaksu on yritykselle hyödyksi eikä aiheuta pitkällä tähtäimellä maksuvaikeuksia.

Millaiset ovat yrityslainan takaisinmaksun ehdot?

Kun haet lainaa, voit itse määrittää toivomasi takaisinmaksuajan ja laskuri kertoo sinulle kuukausierän suuruuden. Mahdollinen laina-aika on 1–48 kuukautta, jonka väliltä voit hakemusta tehdessäsi saada laskelmia kuukausierän suuruudesta. Takaisinmaksuaikataulu joustaa kuitenkin elämän muuttuvien tilanteiden mukaan etkä ole sidottu aiemmin valitsemaasi takaisinmaksuaikaan.

Elämä ei aina kuitenkaan mene, kuten on suunnitellut, joten takaisinmaksu voi joustaa juuri sinun yrityksesi tilanteen ja tarpeen mukaan. Tarvittaessa voit saada lyhennysvapaan kuukauden, jos yrityksesi rahoille on juuri silloin parempaa käyttöä muualla. Sinun on myös mahdollista maksaa lainasi nopeammin pois ilman lisäkuluja. Maksat vain siitä ajasta, jonka laina on yrityksesi käytössä.

Kumppaneiltamme on mahdollista saada edullinen yrityslaina reiluilla takaisinmaksun ehdoilla. Lainanantajat joustavat yrittäjän elämän erilaisissa tilanteissa maksuvapaalla kuukaudella, etkä jää lainaloukkuun ja maksa turhaan korkoja lainasta, jonka pystyisit maksamaan nopeamminkin pois. Lainanantajamme ajattelevat aidosti yrittäjän rahoitustarpeita eivätkä kisko asiakkailta ylimääräisiä korkoja velvoittamalla tietyn mittaiseen maksuaikaan.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Mietityttääkö? – Katso usein kysytyt kysymykset

Tavallisimpiin lainan hakemiseen liittyviin kysymyksiin voit etsiä vastausta Usein kysytyt kysymykset -osiosta, josta löytyy paljon hyvää perustietoa koottuna edullisesta yrityslainasta.

Kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa rahoitusta yritykselle – kilpailuta yrityslaina CrediNordilla.

Lainatuotteita on monenlaisia

Tavoitteemme CrediNordilla on aina palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia meillä voi kilpailuttaa monenlaiset eri lainatuotteet, jotta voimme auttaa juuri sinun yritystäsi oikealla tavalla. Alle olemme listanneet lainatuotteita joita tarjoamme, tutustu ja lue lisää alta.