Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä jopa 10 000 000 €
Kilpailuta useampi rahoituslaitos yhdellä hakemuksella
Maksa pois myös etuajassa – ilman lisäkuluja
Kilpailuta laina
Helppo ja nopea hakemus

CrediNord Rahoituspalvelut yrityksille – hae lainarahoitusta yritykselle

CrediNord on toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Hollannissa. Yritys tarjoaa yrityksille selkeitä ja mikä tärkeintä joustavia rahoitusratkaisuja. Valttejamme ovat loistava asiakaspalvelu ja selkeät rahoitustuotteet.

Joustavaa rahoitusta CrediNordilta

CrediNord on yksi Suomen suosituimmista pieniä ja keskisuuria yrityksiä palveleva rahoituspalvelu. Perinteisistä pankeista ja rahoitusyhtiöistä yrityslainan saaminen on yleensä monimutkaista ja työlästä, kun taas CrediNordin tarkoituksena on tukea yritysten toimintaa nopeasti ja mutkattomasti.

CrediNord tarjoaa yrittäjille apua niin vaikeuksien kuin mahdollisuuksienkin keskellä. Vaikeudet voivat kohdata yrittäjän yllättäen, tai uusi innovaatio voi tarvita nopeaa rahoitusta, ja siksi CrediNordin palvelu on tehty mahdollisimman nopeaksi.

CrediNordin toiminta-ajatus

CrediNord on rakentanut rahoituspalvelun, jolla pyritään tuottamaan asiakkaalle selkeitä ratkaisuja yritysrahoitusta vaativiin tilanteisiin, asiakaspalvelun hyvää ja nopeaa toimivuutta unohtamatta. Yrityksen perustajat toimivat sekä suurimpina omistajina että operatiivisina johtajina.

Muina omistajina toimivat kotimaiset ammattimaiset sijoittajat. Yrityksen perustajia ovat Jan Forsbom, Roope Lindroos, Jim Forsbom ja Matias Peltoniemi. CrediNordin kasvava toiminta takaa asiakkaalle tehokkaan ja monipuolisen palvelun.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

CrediNord yritysmaailmassa

CrediNord on vakavarainen jatkuvasti kasvava kotimainen rahoitusyhtiö. Se tekee yhteistyötä monen yritysmaailmassa keskeisen toimijan kanssa, kuten VISMA Signin, Bisnoden, Yrittäjien ja Finanssivalvonnan.

CrediNord on siis hyvin perillä yritysmaailman asioista, jatkuvasta ja nopeasta muutoksesta, mikä tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia. CrediNordissa ymmärretään myös hyvin yrittäjien asioita, ja rahoituspalvelun tarkoituksena on auttaa jokaista yritystä kehittymään.

Minkälaisia yrityksiä CrediNord palvelee?

CrediNord palvelee kohtalaisen pieniä ja keskisuuria yrityksiä, yhtiömuodosta riippumatta. Yhtiömuotona voi olla esimerkiksi toiminimi, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö tai osakeyhtiö.

Yritysten toimialat vaihtelevat laajasti, ja CrediNordin tyypillisiä asiakkaita ovat palvelualan yritykset, konsulttiyritykset, teollisuusyritykset, vähittäiskaupan yritykset ja terveydenhuollon yritykset. CrediNordin rahoituspalvelu kohdistuu hyvin laajaan joukkoon yrityksiä, joten yrityslainaa pohtivien yrittäjien on helppo lähestyä CrediNordia.

CrediNordin palvelut

CrediNord tarjoaa yrittäjille rahoitusta 1 000–250 000 € välillä. Maksuaikaa on joustavasti jopa 48 kuukauteen asti. CrediNordin tarjoama rahoitussumma on hyvin laaja, ja sopii monenlaisiin tarpeisiin.

Lainan takaisinmaksuaika on sovittavissa, ja pyydettäessä voi saada jopa lyhennysvapaan kuukauden. Lainan voi maksaa myös takaisin nopeammin ilman ylimääräisiä kuluja. Kuukausittainen takaisinmaksusumma on kiinteä, eikä sisällä piilokuluja.

CrediNord tarjoaa yrityslainaa yrityksen ikään tai toimialaan katsomatta. Tarvitsitpa sitten yrityslainaa yrityksen kasvuun taikka vaikkapa startup yrityksen rahoitukseen, on CrediNord oikea valinta yrityksen rahoituskumppaniksi.

Yrityslainan hakeminen

Yrityslainaa haettaessa CrediNord tekee yrityksestä riskiarvion, ja mitä pienemmäksi riskit katsotaan, sitä pienemmät ovat myös lainan kulut yrittäjälle. Lainan hakeminen on ilmaista ja käy nopeasti, eikä sido hakijaa mihinkään.

Lainatarjous tulee tunnissa, ja siinä tarjottuihin ehtoihin saa tutustua rauhassa ennen hyväksymistä. Hyväksytty lainatarjous voidaan maksaa tilille jopa samana päivänä. Jos lainan hakeminen mietityttää, tai mieleen nousee kysymyksiä, CrediNordin asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostitse.

Yrityslainan ehdot

Yrityslainaa voidaan myöntää, jos yrityksen velvollisuudet ja vastuut ovat hoidettu moitteettomasti, yritys on ollut toiminnassa vähintään vuoden, takaajan eli yrittäjän luottotiedot ovat kunnossa, yrityksen liikevaihto on vähintään 30 000 €/vuosi ja yrittäjät asuvat Suomessa.

Toisin kuin perinteiset pankit, CrediNord ei edellytä yrittäjältä reaalivakuutta, vaan yrittäjä takaa itse yrityksensä lainan velkavakuutena. Joissakin tapauksissa lainaa voidaan myöntää myös ilman vakuutta.

Lainaa ilman vakuutta

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Yrittäjän on mahdollista saada yrityslainaa CrediNordilta jopa ilman vakuutta. Vakuudeton laina edellyttää, että yrittäjä on hoitanut velvollisuutensa ja vastuunsa hyvin ja luottotiedot ovat kunnossa.

Yrityslainaa hakiessa yrityksen ei tarvitse olla taloudellisessa kasvussa, vaan riittää kun täyttää minimiehdot, ja ammattilaisena CrediNord arvioi, että haettu laina on tasapainossa yrityksen tilanteen kanssa. Yrityslainan minimivaatimukset täyttävät ehdot ovat sekä yrittäjän että CrediNordin etu, sillä CrediNord tarjoaa lainaa vastuullisesti.

Mihin yrityslainaa tarvitaan?

Yrityslainan käyttökohteet vaihtelevat laajasti, mutta yleensä sen tarkoituksena on tähdätä yrityksen kasvuun ja kehitykseen, ja tukea yritystä menestymään yritysmaailman nopeassa muutoksessa ja kovassa kilpailussa.

Yrityslainan tyypillisimmät käyttökohteet ovat työntekijän palkkaaminen, laskujen maksaminen, laite- ja materiaalihankinnat, varaston ja tilojen laajentaminen ja kausivaihteluiden tasaaminen. Yritys voi kohdata yllättäviäkin haasteita, joihin voi tarvita ylimääräistä rahoitusta selviytyäkseen niistä. Uudet innovaatiot ja mahdollisuudet voivat myös tarvita rahoitusta, jotta niiden kehittäminen onnistuu.

Miksi valita CrediNord yrityslainan rahoittajaksi?

CrediNord tähtää toiminnassaan asiakaslähtöiseen palveluun, ja lainan hakeminen sekä myönnetyn lainasumman maksaminen tilille käyvät nopeasti. Jokaisen yrityksen tarina on omanlaisensa, ja siksi CrediNord tarjoaa jokaiselle yksilöllistä palvelua yritysrahoituksen parissa.

CrediNord on onnistunut konseptissaan hyvin, ja on siksi kasvava yritys niin Suomessa kuin monessa muussakin maassa.

CrediNordista lainan hakeminen on pienille ja keskisuurille yrityksille hyvä vaihtoehto, sillä perinteiset pankit ja rahoituslaitokset myöntävät sitä yleensä niille nihkeästi. CrediNord pyrkii toiminnallaan täyttämään tämän aukon ja auttamaan pk-yrityksiä eri tilanteissa.

Yrityslainan myöntämisen jälkeen

Vakavaraisena yhtiönä CrediNord on myös turvallinen lainanantaja. Rahoituksen joustavuudella tähdätään siihen, että jokaisen yrityksen tarpeisiin pystyttäisiin vastaamaan mahdollisimman hyvin, lainan takaisinmaksu ei tuottaisi kenellekään ikäviä yllätyksiä, vaan kulujen hinnoittelu on tehty selkeäksi ja läpinäkyväksi.

CrediNordista ymmärretään lainanottamisen riskit, mutta ammattimaisella riskiarviolla ja sopivalla lainasummalla ja maksuajalla pyritään estämään ongelmien syntyminen, ja saamaan yrityslainasta yrittäjälle kannattava.

Asiakkaiden kokemuksia CrediNordista

CrediNordin asiakkaat kuvailevat saamansa palvelun olevan muun muassa mutkatonta, henkilökohtaista ja hakijaa on pidetty myös hyvin ajan tasalla, joten vuorovaikutus asiakkaan kanssa on koettu hyvin toimivaksi.

Hakemusprosessi alusta loppuun on tapahtunut vuorokauden sisään, eli palvelu on todella nopeaa. CrediNordin palvelu on myös koettu selkeäksi, ratkaisukeskeiseksi ja ei tyrkyttäväksi, ja kokonaisuutena lainan hakeminen on ollut miellyttävää.

CrediNordilla ymmärretään hyvin erilaisia tilanteita, joten jokainen asiakas osataan kohdata juuri oikealla tavalla, ja pyritään löytämään jokaisen tilanteeseen paras mahdollinen ratkaisu.

Lue tästä yhden asiakkaamme perustelut siitä, miksi CrediNord oli yritykselle paras valinta rahoituskumppaniksi.

CrediNord yhteenveto

CrediNord tarjoaa yritysrahoitusta erilaisiin yrityksen tilanteisiin, kunhan lainan minimiehdot täyttyvät. Lainan hakeminen onnistuu nopeasti ja helposti verkossa, ja se ei vielä sido mihinkään. Yrittäjä saa itse määritellä hakemukseen haetun lainasumman ja maksuajan.

CrediNordilla huolehditaan, että se on tasapainossa yrityksen tilanteen kanssa. Liikevaihdon ei tarvitse välttämättä olla kasvavaa, vaan lainaa voi hakea monessa eri tilanteessa. CrediNordin asiakaspalvelu vastaa lisäkysymyksiin yhteydenottolomakkeen ja puhelimen välityksellä. Palvelu on pyritty tekemään asiakkaalle mahdollisimman miellyttäväksi.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt