luottolimiiti

CrediNord luottolimiitti

Hae Vakuudeton Yrityslimiitti heti

CrediNord haluaa olla tukemassa yritysten kasvua tarjoamalla niille kilpailukykyistä rahoitusta. Tarjoamamme luotto on saavuttanut suosiota yrityspäättäjien ja yrittäjien keskuudessa sen helppouden ja vakuudettomuuden vuoksi. Vakuudeton luottolimiittimme ei edellytä paperien täyttämistä ja hankalia hakemusprosesseja, joten voit käyttää aikasi tehokkaasti muuhun kuin hakemusten tekemiseen.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Luotollinen tili toimii yrityksen luottokorttina

Luottolimiitiltä voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset. Kun limiitti on myönnetty, sitä voi nostaa ja käyttää joustavasti. Sen voi ajatella toimivan luottokorttina, jolla on tietty nostoraja. Luottolimiitiltä on noston jälkeen käytettävissä eli nostettavissa lisää määrä, joka on nostamasi limiitin ja sovitun maksimisumman erotus.

Luottolimiitiltä voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Kuten luottokortti, luottolimiitinkin kustannukset riippuvat nostetusta luottosummasta. Maksat korkoa vain nostamastasi rahasta, et koko limiitistä. Maksamalla limiittiä takaisin myös korkokulut laskevat.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Miten limiittiluotto toimii?

Luottolimiitin haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen tekoon menee kaksi minuuttia, ja lainatarjouksen saat jopa tunnissa. Et joudu tekemään pitkiä selvityksiä yrityksesi tilasta. Limiitti on käytössäsi heti lainatarjouksen hyväksyttyäsi! Maksat limiitistäsi tietyn kuukausilyhennyksen, et muita kuluja. Limiitin takaisinmaksu on joustavaa, ja maksat vain nostamastasi limiitistä.

Limiitin nostaminen on tehty helposti. . Nostot toimivat ilman erillisiä nostopyyntöjä. Voit tehdä nostot aina juuri silloin, kun sille on tarve. Samoin nostetun summan takaisinmaksu onnistuu helposti. Näet aina ajantasaisimman luottolimiittisi määrän, nostetun limiitin sekä ajankohtaisen kuukausierän. Pysyt siis koko ajan kärryillä luottolimiittisi tilasta!

Yrittäjä saanut lainatarjouksen yritykselle edullisesti

Yrityslimiitin edut

Saatuasi meiltä luottolimiitin, voit käyttää sitä tarpeesi mukaan. Maksat vain nostamastasi rahasta, sen ajan kun se on sinulla lainassa. Luottolimiitti on vakuudeton luotto, jonka vuoksi sinun ei tarvitse tehdä pitkiä selvityksiä yrityksesi maksukyvystä tai nykytilasta.

Luottolimiitti on yrityksen apuna esimerkiksi kausivaihtelun tasaamisessa. Jos tuotteesi menekkihuippu osuu talveen, tuotanto on turvattava kesällä. Jonkin raaka-aineen hinnanmuutos voi niin ikään vaarantaa tuotannon. Sairastuminen voi lisätä palkkamenoja uuden työntekijän muodossa. Limiitti on siis hyvin joustava rahoitustuote, joka taipuu avuksi monenlaisissa tilanteissa.

Koska yrityksen kannattaa harkita luottolimiittiä?

Jokaisella yrityksellä voi ilmaantua yllättäviä, pieniä tai suuria menoja. Luottolimiitti on varteenotettava tapa rahoittaa tällaiset menot, nopeasti ja edullisesti. Nimenomaan lyhytaikaiseen tarpeeseen ja nopeaan takaisinmaksuun limiitti on hyvä apu esimerkiksi luottokortin sijaan. Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa eikä lainatarjouksen pyytäminen vielä sido sinua mihinkään. Voit siis tehdä hakemuksen, ja tehdä päätöksen vasta saatuasi tarjouksen.

Limiittiä voi sen myöntämisen jälkeen nostaa ja käyttää juuri sen verran, kun tarve kulloinkin on. Limiitti voi olla olemassa ja käyttämättä, kunnes sille tulee tarvetta. Et maksa käyttämättömästä limiitistä kuukausimaksuja tai korkoja.

Yrityslimiittilaskuri

Limiittilaskurillamme voit määritellä kuukausimaksusi määrän. Laskuri laskee kuukausierän, jonka maksat limiitin ollessa kokonaan käytössä. Jos limiittisi ei ole kokonaan käytössä, kuukausimaksu on tietenkin pienempi. Limiitin ollessa käytössäsi maksat aina vain siitä rahasta, joka on käytössäsi. Laskurilla voit muuttaa haettavaa eli nostamaasi määrää ja laina-aikaa, ja näet siitä tulevan kuukausittaisen maksun määrän.

Laskurin antama kuukausimaksu on keskimääräinen summa. Lopullinen, yksilöllinen kuukausimaksu perustuu aina yrityksesi tarkkoihin tietoihin ja niiden perusteella tekemäämme riskiarvioon. Tekemällä hakemuksen saat lainatarjouksemme, joka on maksuton eikä sido sinua mihinkään. Voit rauhassa tutustua tarjoukseen ja tehdä sen perusteella päätöksesi.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Millaiset ovat yrityslimiitin korkokustannukset ja kulut?

Kulut ovat aina yrityskohtaisia. Antamamme lainatarjous perustuu aina arvioomme yrityksesi riskitasosta ja maksukyvystä. Yksiselitteistä vastausta kustannuksiin ja kuluihin emme siis voi antaa. Pyytämällä maksuttoman lainatarjouksen saat juuri omaan yritykseesi perustuvan tarjouksen, eikä se sido sinua mihinkään. Limiitissä on aina kiinteä kuukausikulu, ei minkäänlaisia piilokuluja, kuten avausmaksua.

Yrityksestäsi tehty riskiarviomme määrittelee lainatarjouksemme kuukausikulun. Mitä alhaisempi riskiarviomme on, sitä pienempi on myös kuukausikulu ja maksamasi korko. Jokainen lainamme on yksilöity juuri sinun yrityksesi mukaiseksi. Kun käytät yrityslimiittiä, maksat vain nostamastasi summasta, et koko limiitistä. Tasapainotamme hakemasi limiitin ja maksuaikataulun, jotta yrityksesi toimintaedellytykset säilyvät.

Lainatarjouksien käsittely on nopeaa ja helppoa ja siinä auttaa asiakaspalvelu

Luottolimiitin hakeminen

Luottolimiitin hakeminen on nopeaa ja yksinkertaista siihen tarkoitetulla lomakkeellamme. Syötä laskuriin hakemasi summa sekä laina-aika. Tarvitsemme yrityksesi y-tunnuksen, takaajan henkilötunnuksen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Lopuksi haluamme kuulla, mihin olet käyttämässä lainan. Kenties tuotannon kannalta oleellinen kone on rikkoutunut, tai kiinteistössä on tehtävä pientä remonttia?

Muita tavanomaisia luottolimiitin käyttökohteita voivat olla esimerkiksi kausityöntekijöiden tai sairaspoissaolojen tuottamat palkkakustannukset, kalliimman lainan poismaksaminen tai erilaiset investoinnit. Limiitillä voit myös jaksottaa ostoksiasi ja jakaa oston kustannukset kuukausierien mukaisiksi menoiksi.

Luottolimiitin minimivaatimukset

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

On sekä yrityksen että meidän etumme, että edellytykset yrityksen toiminnalle ovat olemassa. Siksi meillä on joitakin minimivaatimuksia yrityslimiitin myöntämiselle. Saamme tarvittavat tiedot, kun annat hakemuksessasi yrityksen y-tunnuksen sekä hakijan eli yrittäjän henkilötunnuksen. Yrityksen on ensinnäkin sijaittava Suomessa ja yrityksen päättäjien kotipaikan oltava niin ikään Suomi. Itse yrityksen on oltava aktiivisesti toiminnassa, ja toimintaa on ollut oltava jo vähintään 12 kuukautta.

Limiittiä hakeva henkilö toimii lainan takaajana. Hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, eikä yrityksellä maksuviiveitä. Hakeva henkilö on usein yrityksen omistava yrittäjä, joka toimii lainan omavelkaisena takaajana. Liikevaihdon on oltava vähintään 15 000 euroa vuodessa. Yrityksen ei ole oltava voitollinen, sillä teemme kokonaisvaltaisen riskiarvion.

Yritysluoton hakeminen onnistuu helposti myös puhelimella

CrediNord, luotettava rahoitusyhtiö

Olemme suomalainen pk-yrityksien rahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö. Tarjoamme joustavia ja selkeästi hinnoiteltuja rahoitusratkaisuja yrityksille. Merkittävin ero meidän ja perinteisten rahoituslaitosten välillä on se, ettemme vaadi reaalivakuuksia. Tärkein tehtävämme on suomalaisten pk-yritysten tukeminen. Eroamme siinä merkittävästi perinteisistä pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Mietimme asiakkaidemme tarpeita enemmän kuin omiamme ja tiedostamme yritysten erilaiset haasteet ja mahdollisuudet.

Panostamme nopeaan asiakaspalveluun ja selkeästi määriteltyihin rahoitustuotteisiin. Lainatarjouksemme ovat aina yrityskohtaisia, ja perustuvat yrityksestä tehtyyn riskiarvioon. Olemmekin Suomen suosituimpia yritysrahoituksen tarjoajia! Perinteisten lainantarjoajien rinnalla olemme mutkaton, helposti lähestyttävä ja nopeasti auttava vaihtoehto. Haluamme olla sellainen jatkossakin, ja auttaa pk-yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

 • Miten luottolimiitin hinta ja korko määräytyvät?

  Hinta on aina yrityskohtainen. Luottolimiitissämme on vain kiinteä kuukausikulu, ei avausmaksuja tai muita piilokuluja. Hinnoittelu perustuu tekemäämme arvioon yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä. Pyytämällä lainatarjouksen yrityksellesi saat tietää, millä hinnalla yrityksellesi voidaan tarjota rahoitusta.

 • Mitkä ovat vaatimukset luottolimiitin saantiin yritykselle?

  Yrityksellä tai takaajalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Yrittäjä toimii aina omavelkaisena takaajana lainassa. Emme vaadi reaalivakuuksia. Muita minimivaatimuksia luoton saantiin:

  • Yrityksen ja takaajan päätoiminen toimipaikka on Suomi
  • Yritys on ollut aktiivinen vähintään 12 kuukautta
  • Yrityksen liikevaihto on vähintään 15 000 euroa vuodessa

  Yrityksen ei välttämättä tarvitse olla voitollinen. Teemme kokonaisvaltaisen riskiarvion yrityksestä. Arviomme perustuu mm. yrityksen liikevaihtoon, tuloslaskelmaan ja tasetietoihin.

 • Kuinka paljon yritykseni voi saada luottolimiittiä?

  Tarjoamme rahoitusta aina 100.000 euroon asti. Lopullinen limiitti riippuu yrityksen liikevaihdosta, toimialasta ja riskiluokasta. Tyypillisesti voimme rahoittaa yritystä noin 1 kuukauden liikevaihdon verran. Pyytämällä tarjouksen saat tietää tarkalleen, kuinka paljon rahoitusta yrityksesi voi saada CrediNordilta.

 • Mihin luottolimiittiä voi käyttää?

  Limiittiä voi nostaa mihin tahansa yrityksen toimintaa edistävään tarkoitukseen. Tyypillisimpiä rahoituksen käyttötarkoituksia ovat laite ja koneinvestoinnit, työntekijöiden palkkaaminen, uuden projektin aloittaminen sekä kalliimman lainan poismaksu.

 • Mitä tietoja hakemusta varten tarvitaan?

  Hakemukseen tarvitsee täyttää vain haluttu lainasumma, rahoituksen käyttötarkoitus sekä yrityksen ja takaajan perustiedot.

 • Miten hakemus tehdään?

  Hakemuksen voi tehdä kotisivuillamme. Siihen tarvitsee täyttää seuraavat tiedot:

  • haluttu lainasumma- ja aika
  • rahoituksen käyttötarkoitus
  • yrityksen ja takaajan perustiedot

  Lähetämme tyypillisesti tarjouksen tunnin sisällä (arkisin klo 9-17) hakemuksesta.

  Saat tarjouksen sähköpostiin, jonka jälkeen se voidaan allekirjoittaa sähköisesti. Joissakin tapauksissa sinulta voidaan pyytää liitteitä. Kun allekirjoitat sopimuksen, luottolimiitti on käytössäsi jopa samana arkipäivänä.

 • Milloin luottolimiitti on yrityksen käytettävissä?

  Luottolimiitti on käytettävissä jo samana arkipäivänä, jos sopimus on allekirjoitettu ennen kello 16.

 • Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

  Asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo. 9-17 numerossa 09 424 531 57. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@credinord.com

Joustavampi tapa rahoittaa yritystäsi

Toisin kuin perinteiset pankit ja rahalaitokset, me ymmärrämme yritysten kohtaamia haasteita. Teemme hakemuksesi perusteella yrityskohtaisen riskiarvion, jonka laadimme yrityksesi y-tunnuksen tietojen perusteella. Emme vaadi vakuuksia tai pantteja. Laina on aina hakijan eli yrittäjän henkilökohtainen laina, ja hän toimii lainan omavelkaisena takaajana. Rahoitusvaihtoehtomme on luotu nimenomaan pk-yrityksiä varten, ja niistä löytyy rahoitusratkaisu kaikkiin tilanteisiin. Tarvittaessa voit pyytää maksuvapaata kuukautta.

Emme vaadi pitkää paperisotaa ennen lainatarjouksen tekemistä. Saamme tarvitsemamme tiedot yrityksen y-tunnuksen ja hakijan henkilötunnuksen avulla. Oleellista on, että yrityksellä ei ole maksuviiveitä eikä hakijalla maksuhäiriömerkintöjä. Sen sijaan yrityksellä voi olla takanaan kannattamaton tilikausi, mikä ei automaattisesti estä lainatarjousta ja limiitin myöntämistä. Riskiarviomme ottaa huomioon myös yrityksen potentiaalin.

Yrityslimiitti pk-yrityksille

Pk-yritykselle limiitti voi toimia hätäkassana, luottokorttina tai muuna nopeana rahoituksena. Haluamme olla mukana turvaamassa yritysten arkea ja toimintavarmuutta omalla, joustavalla tavallamme. Yrityksen toiminta voi helposti törmätä erilaisiin esteisiin tuotannon, asiakkaiden maksuvaikeuksien ja muiden yllättävien tilanteiden vuoksi. Limiitistä näiden tilanteiden muodostamat tilapäiset vajeet on helppo kattaa, ja tuotanto pääsee jatkumaan.

Mitä luottolimiitti tarkoittaa?

Limiitti on luottoa, jonka maksimimäärän olemme määritelleet sopimuksessa. Koko limiitti on heti käytettävissäsi, mutta sinun ei tarvitse nostaa sitä kerralla. Maksat korkoa kuukausimaksun muodossa vain siltä osalta, jonka olet nostanut. Voit maksaa nostamasi limiitin takaisin kerralla tai osissa, määritellyn kuukausimaksun verran.

Luottolimiitti tilinpäätöksessä

Kun luottolimiittiä käsitellään tilinpäätöksessä, se huomioidaan niiltä osin kuin limiittiä on nostettu. Limiittiä ei siis kokonaisuudessaan käsitellä velkana, vaan se huomioidaan vain siltä osin kuin sitä on nostettu ja käytetty. Se, lasketaanko limiitiltä nostettu summa pitkä- vai lyhytaikaiseksi velaksi, riippuu velan erääntymisestä.

Tavallisesti limiittien päättymisellä ei ole ennalta määrättyä eräpäivää, jolloin niitä käsitellään tilinpäätöksessä pitkäaikaisina velkoina. Periaatteessa luottolimiitti käsitellään kuten velka yleensä, mutta siitä huomioidaan vain tehdyt nostot. Koska limiitti ei yleensä ole kokonaan käytössä eli nostettu, sitä ei huomioida luottolimiitin maksimin mukaan.

Luottolimiiti 2000 euroa

Voit hakea luottolimiitiksesi tarvitsemaasi summaa. Muista, että sinun ei tarvitse nostaa luottolimiitin kokonaismäärää heti, vaan tarkoitus on käyttää siitä vain kulloinkin tarvittava määrä. Maksat kuluja aina vain nostamastasi määrästä. Voit siis hakea hieman tarvettasi suurempaa limiittiä, jolloin sinulle jää käyttämätöntä limiittiä varalle.

Lainalaskurimme antaa suuntaa antavan kuukausierän arvion. Voit hakea mitä tahansa summaa väliltä 1000 – 100 000 euroa. Esimerkiksi 2000 euron limiitin kuukausierä on 63 euroa.

Yrityslimiitti – Helppo rahoitusratkaisu

Yrityslimiitti on joustava ja nopea ratkaisu erilaisiin tilanteisiin. Hakemuksemme on hyvin riisuttu ja yksinkertainen, jonka perusteella teemme sinulle lainatarjouksen jopa tunnissa. Hyväksyttyäsi tarjouksen siirrämme limiitin käyttöösi hetkessä. Limiitti on käytössäsi jatkuvasti, ja voit nostaa siltä rahaa juuri tarpeesi mukaisen määrän. Koko summaa ei siis tarvitse nostaa heti!

Tekemämme riskiarvio perustuu yrityksesi todellisiin lukuihin ja tietoihin. Me varmistamme, että hakemasi summa ja laina-aika on linjassa yrityksesi kanssa. Tarjouksemme on aina yrityskohtainen. Lainakulusi ovat sitä pienemmät, mitä alhaisempi on tekemämme riskiarvio.

Luottolimiitin takaisinmaksu

Maksat vain nostamastasi limiitistä. Määrittelemämme kuukausimaksu maksetaan vain nostamastasi määrästä, ja voit maksaa kuukaudessa myös enemmän kuin määritellyn kuukausimaksun. Tällöin kuluja koituu sinulle tietenkin vähemmän. Mikäli takaisinmaksussa sen sijaan on ongelmia, ole heti yhteydessä meihin. Jo yksi maksuvapaa kuukausi voi auttaa! Ymmärrämme pk-yritysten ongelmia ja huolia, ja löydämme niihin ratkaisut. Olemme täällä tukemassa yrityksiä.