luottolimiiti

CrediNord luottolimiitti

Hae Vakuudetonta Yrityslimiittiä heti

CrediNord haluaa olla tukemassa yritysten kasvua tarjoamalla niille kilpailukykyistä rahoitusta. Voit hakea vakuudeton luottolimiittiä kilpailutuksemme kautta. Hakemuksen täyttäminen ei edellytä paperien täyttämistä ja hankalia hakemusprosesseja, joten voit käyttää aikasi tehokkaasti muuhun kuin hakemusten tekemiseen.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Luotollinen tili toimii yrityksen luottokorttina

Luottolimiitiltä voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset. Kun limiitti on myönnetty, sitä voi nostaa ja käyttää joustavasti. Sen voi ajatella toimivan luottokorttina, jolla on tietty nostoraja. Luottolimiitiltä on noston jälkeen käytettävissä eli nostettavissa lisää määrä, joka on nostamasi limiitin ja sovitun maksimisumman erotus.

Luottolimiitiltä voit nostaa rahaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Kuten luottokortti, luottolimiitinkin kustannukset riippuvat nostetusta luottosummasta. Maksat korkoa vain nostamastasi rahasta, et koko limiitistä. Maksamalla limiittiä takaisin myös korkokulut laskevat.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

Miten limiittiluotto toimii?

Luottolimiitin haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen tekoon menee kaksi minuuttia, ja lainatarjouksen saat jopa tunnissa. Et joudu tekemään pitkiä selvityksiä yrityksesi tilasta.

Limiitin nostaminen on tehty helposti. Nostot toimivat ilman erillisiä nostopyyntöjä. Voit tehdä nostot aina juuri silloin, kun sille on tarve. Samoin nostetun summan takaisinmaksu onnistuu helposti. Näet aina ajantasaisimman luottolimiittisi määrän, nostetun limiitin sekä ajankohtaisen kuukausierän. Pysyt siis koko ajan kärryillä luottolimiittisi tilasta!

Yrittäjä saanut lainatarjouksen yritykselle edullisesti

Yrityslimiitin edut

Saatuasi luottolimiitin, voit käyttää sitä tarpeesi mukaan. Maksat vain nostamastasi rahasta, sen ajan kun se on sinulla lainassa. Luottolimiitti on vakuudeton luotto, jonka vuoksi sinun ei tarvitse tehdä pitkiä selvityksiä yrityksesi maksukyvystä tai nykytilasta.

Luottolimiitti on yrityksen apuna esimerkiksi kausivaihtelun tasaamisessa. Jos tuotteesi menekkihuippu osuu talveen, tuotanto on turvattava kesällä. Jonkin raaka-aineen hinnanmuutos voi niin ikään vaarantaa tuotannon. Sairastuminen voi lisätä palkkamenoja uuden työntekijän muodossa. Limiitti on siis hyvin joustava rahoitustuote, joka taipuu avuksi monenlaisissa tilanteissa.

Koska yrityksen kannattaa harkita luottolimiittiä?

Jokaisella yrityksellä voi ilmaantua yllättäviä, pieniä tai suuria menoja. Luottolimiitti on varteenotettava tapa rahoittaa tällaiset menot, nopeasti ja edullisesti. Nimenomaan lyhytaikaiseen tarpeeseen ja nopeaan takaisinmaksuun limiitti on hyvä apu esimerkiksi luottokortin sijaan. Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa eikä lainatarjouksen pyytäminen vielä sido sinua mihinkään. Voit siis tehdä hakemuksen, ja tehdä päätöksen vasta saatuasi tarjouksen.

Limiittiä voi sen myöntämisen jälkeen nostaa ja käyttää juuri sen verran, kun tarve kulloinkin on. Limiitti voi olla olemassa ja käyttämättä, kunnes sille tulee tarvetta. Et maksa käyttämättömästä limiitistä kuukausimaksuja tai korkoja.

Yrityslimiittilaskuri

Limiittilaskurillamme voit määritellä kuukausimaksusi määrän. Laskuri laskee kuukausierän, jonka maksat limiitin ollessa kokonaan käytössä. Jos limiittisi ei ole kokonaan käytössä, kuukausimaksu on tietenkin pienempi. Limiitin ollessa käytössäsi maksat aina vain siitä rahasta, joka on käytössäsi. Laskurilla voit muuttaa haettavaa eli nostamaasi määrää ja laina-aikaa, ja näet siitä tulevan kuukausittaisen maksun määrän.

Laskurin antama kuukausimaksu on keskimääräinen summa. Lopullinen, yksilöllinen kuukausimaksu perustuu aina yrityksesi tarkkoihin tietoihin ja niiden perusteella pankin tai rahoituslaitoksen tekemään riskiarvioon. Lähettämällä hakemuksen kilpailutukseemme, saat lainatarjouksia, jotka ovat maksuttomia eivätkä sido sinua mihinkään. Voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja tehdä sen perusteella päätöksesi.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Millaiset ovat yrityslimiitin korkokustannukset ja kulut?

Kulut ovat aina yrityskohtaisia. Lainatarjous perustuu aina arvioon mm. yrityksesi riskitasosta ja maksukyvystä. Yksiselitteistä vastausta kustannuksiin ja kuluihin emme siis voi antaa. Pyytämällä maksuttoman lainatarjouksen saat juuri omaan yritykseesi perustuvia tarjouksia, eivätkä ne sido sinua mihinkään.

Yrityksestäsi tehty riskiarvio, limiitin korko ja määrä mm. määrittelevät lainatarjouksen kuukausikulun. Mitä alhaisempi riskiarvio on, sitä pienempi on myös kuukausikulu ja maksamasi korko. Jokainen laina on yksilöity juuri sinun yrityksesi mukaiseksi. Kun käytät yrityslimiittiä, maksat vain nostamastasi summasta, et koko limiitistä.

Lainatarjouksien käsittely on nopeaa ja helppoa ja siinä auttaa asiakaspalvelu

Luottolimiitin hakeminen

Luottolimiitin hakeminen on nopeaa ja yksinkertaista siihen tarkoitetulla lomakkeellamme. Syötä laskuriin hakemasi summa sekä laina-aika. Tarvitsemme yrityksesi y-tunnuksen, takaajan henkilötunnuksen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Lopuksi haluamme kuulla, mihin olet käyttämässä lainan. Kenties tuotannon kannalta oleellinen kone on rikkoutunut, tai kiinteistössä on tehtävä pientä remonttia?

Muita tavanomaisia luottolimiitin käyttökohteita voivat olla esimerkiksi kausityöntekijöiden tai sairaspoissaolojen tuottamat palkkakustannukset, kalliimman lainan poismaksaminen tai erilaiset investoinnit. Limiitillä voit myös jaksottaa ostoksiasi ja jakaa oston kustannukset kuukausierien mukaisiksi menoiksi.

Luottolimiitin minimivaatimukset

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

On sekä yrityksen että luotonantajan etu, että edellytykset yrityksen toiminnalle ovat olemassa.

Lainaa voivat hakea suomalaiset kaupparekisterissä olevat luottokelpoiset yritykset. Lainaa yritykselle hakevan henkilön tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu. Yrityksellä eikä sen nimenkirjoitusoikeutetulla saa olla luottohäiriömerkintöjä.

Yritysluoton hakeminen onnistuu helposti myös puhelimella

CrediNord, luotettava lainavertailusivusto

CrediNord on suomalainen lainojen vertailupalvelu. Vertaamme pankkien lainatarjoukset puolestasi – aivan kuten hotellien vertailusivut vertaavat sinulle hotellit. Jätä hakemuksesi CrediNordille ja etsimme sinulle parhaiten toivomaasi lainasummaa ja laina-aikaa vastaavat lainatarjoukset eri lainanantajilta. Järjestämme lainatarjouksesi aina edullisuusjärjestykseen ja näytämme reilusti kaikki lainaehdot, jotta edullisimman lainan valinta on sinulle mahdollisimman helppoa. Sopivan lainan löytyessä myös sen nostaminen käy vaivattomasti kauttamme.

 • Miten luottolimiitin hinta ja korko määräytyvät?

  Hinta on aina yrityskohtainen.  Hinnoittelu perustuu luotonantajan tekemäämme arvioon mm. yrityksen riskitasosta ja takaisinmaksukyvystä. Pyytämällä lainatarjouksen yrityksellesi saat tietää, millä hinnalla yrityksellesi voidaan tarjota rahoitusta.

 • Mitkä ovat vaatimukset luottolimiitin saantiin yritykselle?

  Lainaa voivat hakea suomalaiset kaupparekisterissä olevat luottokelpoiset yritykset. Lainaa yritykselle hakevan henkilön tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu. Yrityksellä tai nimenkirjoitusoikeutetulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

 • Kuinka paljon yritykseni voi saada luottolimiittiä?

  Tarjoamme rahoitusta aina 10 000 000 euroon asti. Lopullinen limiitti riippuu yrityksen liikevaihdosta, toimialasta ja riskiluokasta. Pyytämällä tarjouksen saat tietää tarkalleen, kuinka paljon rahoitusta yrityksesi voi saada.

 • Mihin luottolimiittiä voi käyttää?

  Limiittiä voi nostaa mihin tahansa yrityksen toimintaa edistävään tarkoitukseen. Tyypillisimpiä rahoituksen käyttötarkoituksia ovat laite ja koneinvestoinnit, työntekijöiden palkkaaminen, uuden projektin aloittaminen sekä kalliimman lainan poismaksu.

 • Mitä tietoja hakemusta varten tarvitaan?

  Hakemukseen tarvitsee täyttää vain haluttu lainasumma, rahoituksen käyttötarkoitus sekä yrityksen ja hakijan perustiedot.

 • Miten hakemus tehdään?

  Hakemuksen voi tehdä kotisivuillamme. Siihen tarvitsee täyttää seuraavat tiedot:

  • haluttu lainasumma- ja aika
  • rahoituksen käyttötarkoitus
  • yrityksen ja takaajan perustiedot

  Voit saada tarjoukset sähköpostiisi jo saman päivän aikana. Sinun tulee vain valita tarjouksista itsellesi paras ja allekirjoittaa sopimus.

Kilpailuta lainat helposti ja nopeasti

Toisin kuin perinteiset pankit ja rahalaitokset, me ymmärrämme yritysten kohtaamia haasteita.

Pystymme kilpailuttamaan yritysrahoituksen puolestasi. CrediNordin lainavertailu on suosittu, koska lainan hakeminen on kauttamme helppoa ja nopeaa.

Lokakuusta 2023 lähtien sivuston kautta on mahdollista vertailla noin 15 luotonmyöntäjän lainatarjouksia. Tätä ennen sivusto myönsi ainoastaan CrediNordin omaa luottoa. CrediNord vertailee nykyään ainoastaan lainoja, ei myönnä niitä.

Emme vaadi pitkää paperisotaa ennen lainatarjouksen tekemistä. Saamme tarvitsemamme tiedot yrityksen y-tunnuksen ja hakijan henkilötunnuksen avulla. Oleellista on, että yrityksellä ei ole maksuviiveitä eikä hakijalla maksuhäiriömerkintöjä.

Yrityslimiitti pk-yrityksille

Pk-yritykselle limiitti voi toimia hätäkassana, luottokorttina tai muuna nopeana rahoituksena. Haluamme olla mukana turvaamassa yritysten arkea ja toimintavarmuutta tarjoamalla nopean ja helpon lainojen kilpailutuksen. Yrityksen toiminta voi helposti törmätä erilaisiin esteisiin tuotannon, asiakkaiden maksuvaikeuksien ja muiden yllättävien tilanteiden vuoksi. Limiitistä näiden tilanteiden muodostamat tilapäiset vajeet on helppo kattaa, ja tuotanto pääsee jatkumaan.

Mitä luottolimiitti tarkoittaa?

Limiitti on luottoa, jonka maksimimäärän olemme määritelleet sopimuksessa. Koko limiitti on heti käytettävissäsi, mutta sinun ei tarvitse nostaa sitä kerralla. Maksat korkoa kuukausimaksun muodossa vain siltä osalta, jonka olet nostanut. Voit maksaa nostamasi limiitin takaisin kerralla tai osissa, määritellyn kuukausimaksun verran.

Luottolimiitti tilinpäätöksessä

Kun luottolimiittiä käsitellään tilinpäätöksessä, se huomioidaan niiltä osin kuin limiittiä on nostettu. Limiittiä ei siis kokonaisuudessaan käsitellä velkana, vaan se huomioidaan vain siltä osin kuin sitä on nostettu ja käytetty. Se, lasketaanko limiitiltä nostettu summa pitkä- vai lyhytaikaiseksi velaksi, riippuu velan erääntymisestä.

Tavallisesti limiittien päättymisellä ei ole ennalta määrättyä eräpäivää, jolloin niitä käsitellään tilinpäätöksessä pitkäaikaisina velkoina. Periaatteessa luottolimiitti käsitellään kuten velka yleensä, mutta siitä huomioidaan vain tehdyt nostot. Koska limiitti ei yleensä ole kokonaan käytössä eli nostettu, sitä ei huomioida luottolimiitin maksimin mukaan.

Luottolimiiti 2000 euroa

Voit hakea luottolimiitiksesi tarvitsemaasi summaa. Muista, että sinun ei tarvitse nostaa luottolimiitin kokonaismäärää heti, vaan tarkoitus on käyttää siitä vain kulloinkin tarvittava määrä. Maksat kuluja aina vain nostamastasi määrästä. Voit siis hakea hieman tarvettasi suurempaa limiittiä, jolloin sinulle jää käyttämätöntä limiittiä varalle.

Lainalaskurimme antaa suuntaa antavan kuukausierän arvion. Voit hakea mitä tahansa summaa väliltä 500 – 10 000 000 euroa.

Yrityslimiitti – Helppo rahoitusratkaisu

Yrityslimiitti on joustava ja nopea ratkaisu erilaisiin tilanteisiin. Kauttamme hakemuksen lähettäminen on hyvin riisuttu ja yksinkertainen, jonka perusteella saat lainatarjouksia jopa samana päivänä. Limiitti on käytössäsi jatkuvasti, ja voit nostaa siltä rahaa juuri tarpeesi mukaisen määrän. Koko summaa ei siis tarvitse nostaa heti!

Luottolimiitin takaisinmaksu

Maksat vain nostamastasi limiitistä. Luotonantajan määrittelemä kuukausimaksu maksetaan vain nostamastasi määrästä, ja voit maksaa kuukaudessa myös enemmän kuin määritellyn kuukausimaksun. Tällöin kuluja koituu sinulle tietenkin vähemmän. Mikäli takaisinmaksussa sen sijaan on ongelmia, ole heti yhteydessä luotonantajaan. Jo yksi maksuvapaa kuukausi voi auttaa!