Suosittu vaihtoehto pankin yritys-rahoitukselle
Yrityslaina optimoitu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
Lainamäärä 1.000–100.000 €
Kiinteä kuukausikulu – ei avauskuluja, tilinhoitomaksuja tai piilokuluja
Maksa pois myös etuajassa - ilman lisäkuluja
Sinun yrityslainasi
Päätös 60 minuutissa
Viimeksi muokattu:

Autolaina yritykselle

Auto on monen yrityksen liiketoiminnalle elinehto, oli yritys sitten yhden ihmisen toiminimiliike tai suurempi, kansainvälistä liiketoimintaa harjoittava yritys.

Autoja tarvitaan erilaisiin käyttötarkoituksiin ja siksi niiltä vaaditaan erilaisia ominaisuuksia. Toisiin tehtäviin riittää vanhempi pakettiauto, kun toisaalla auton tulee olla yrityksen edustuskelpoinen ja liikkuva mainos. Toisinaan yritykselle tarvitaan autolainaa, jotta käyttöön saadaan sopiva ajoneuvo. Seuraavaksi käymme läpi yrityksen ajoneuvon hankintaa ja rahoittamista.

Investointi autoihin

Auto on samaan aikaan monelle sekä tärkein työkalu että kallein investointikohde. Useamman pakettiauton ostaminen voi kustantaa yritykselle jo kymmeniä tuhansia, eikä myyntiedustajien premiumautotkaan ole halvimmasta päästä. Autoja voidaan ostaa useammasta paikasta markkinoilta ja saada kokonaishintaa sovitettua, mutta investointina autojen hankkiminen on joka tapauksessa suuri. Ajoneuvoa hankittaessa onkin varmistettava, että yrityksen rahoitus ajoneuvon hankintaan on varmistettu.

CrediNord logo
Käyttötarkoituksia on monia.
Rahoita erityylisiä tavoiteltuja kasvuhankkeita
Stabilisoi kassavirta kausivaihtelun aikana
Hanki lisää näkyvyyttä boostamalla markkinointia

PK-yritysten tarve autoille

Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä voi jo perustamisestaan lähtien olla tarve autoille, mutta liiketoiminta ei vielä mahdollista autojen kaltaisten suurten investointien tekemistä omalla pääomalla. Tämä voi olla kynnyskysymys monelle yritystoiminnan aloittamiseen. Kun asiakaslaskutus ja työt saadaan käyntiin, ei autojen rahoitus enää olisikaan ongelma. Tähän “muna vai kana” -ongelmaan löytyy ratkaisu CrediNordin avulla.

Mikä CrediNord on?

CrediNord on yritysrahoitusta pk-yrityksille tarjoava kotimainen rahoitusyhtiö, joka on perustettu helpottamaan yrittäjien toimintaedellytyksille välttämättömien luottojen hakemista. Toimimme kolmessa eri pohjoismaassa, mutta olemme sydämeltämme suomalainen yritys. Halusimme tarjota rahoitusta sujuvammin kuin perinteiset rahoituslaitokset, jotka tekivät tarjouksia enemmän omista lähtökohdistaan käsin ottamatta asiakkaidensa tarpeita ja tilanteita niin hyvin huomioon.

CrediNord käsittelee päivittäin noin miljoonan euron edestä hakemuksia, eikä ole sidottu minkään tietyn yritystoiminnan osa-alueen rahoittamiseen. Autot ovat työkaluja yrityksille siinä missä isot teollisuuskoneetkin, joten luonnollisesti myös CrediNord tarjoaa palvelujaan yrityksille myös autolainoihin!

Miksi autolaina CrediNordin kautta?

Autojen rahoitukseen on mahdollisuuksia tarjolla eri toimijoiden kautta, mutta seuraavaksi esittelemme, miksi teidän yrityksenne kannattaa valita yrityslaina auton hankintaan juuri CrediNordilta.

Kotimaisuus

Vaikka CrediNordilla on toimintaa myös Tanskassa ja Ruotsissa, on kyseessä kotimainen luotonantaja, joka perustettiin nimenomaisesti suomalaisten yrittäjien tarpeisiin. Ymmärrämme, minkälaisiin tilanteisiin Suomessa yrittäjät voivat joutua ja millaisia tarpeita heillä on. Halusimme tarjota palvelua asiakaslähtöisemmin kuin muut rahoittajat alalla, ja niin syntyi CrediNord.

Kokenut toimija

Palvelemme Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa, ja käsittelemme päivittäin yli 1 000 000 € edestä hakemuksia. Viime vuoden aikana olemme käsitelleet hakemuksia yli 100 miljoonan euron edestä. Kokemuksen karttuessa olemme saaneet hiottua keskimääräiseksi luotonkäsittelyajaksi noin 25 minuuttia.

Asiointi yhdestä paikasta

Jos ostat autoja ja niiden rahoitusta useasta eri autoliikkeestä, joudut hakemaan rahoitusta todennäköisesti jokaisen liikkeen kautta erikseen. Joka kerta sinun siis tulisi täyttää samat tiedot eri muodossa erikseen joka rahoittajaa varten. CrediNord ei ole sidottu tiettyihin toimijoihin, vaan voit hakea rahoituksen yhdeltä luotonantajalta kaikille autoillenne.

Nopeus ja selkeys

Ymmärrämme, että jokainen hetki yrittäjälle on kallis. Siksi lainahakemuksemme on muotoiltu yksinkertaiseksi, selkeäksi ja ennen kaikkea nopeaksi täyttää. Lisäksi lupaamme, että tarjous rahoituksesta on aukioloaikoinamme arkisin klo 9–17 saatavilla tunnissa tarkastettavaksenne. Keskimäärin luotonkäsittelyaikamme on noin 25 minuuttia. Teidän ei siis tarvitse käyttää kallista laskutettavaa aikaanne erilaisten vertailutyökalujen tutkimiseen ja täyttämiseen.

Rahat heti tilille

Jos autolainan hakeminen ja lainapäätös ovat nopeita, niin myös lainan saanti voi olla sitä. Kun olette saaneet tarjouksenne ja olette allekirjoittaneet sen ennen klo 16:ta, voimme parhaimmillaan maksaa rahat tilillenne jopa samana päivänä.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Jos luvut eivät ole vielä saaneet meitä silmissäsi erottumaan muista luotonantajista, niin tutustu tyytyväisten asiakkaidemme kertomuksiin! Pääset tutustumaan käyttäjäkokemuksiimme asiakastarinat-sivulla. Kehuja ovat saaneet niin palvelumme kuin ratkaisulähtöisyytemme.

Millaisia rahoitusvaihtoehtoja CrediNord tarjoaa?

CrediNord tarjoaa yrityslainaa erilaisiin autohankintoihin joko tukeakseen yrityksenne kasvua tai yllättäviin autojen hankintoihin liittyen.

Autolainan määrä

Yritysten tarpeista ja tilanteista riippuen rahoitusta voi saada 1000–100 000 €. Hyvinvoiva yritys voi kasvua varten tarvita lisää asentajia, jotka tarvitsevat useamman pakettiauton. Tuolloin lainahaitarin yläpää voi tulla tarpeeseen. Voi myös käydä niin, että uuden auton hankitaa on jo suunniteltu, mutta vanha auto hajoaakin ennen kuin uuteen tarvittava rahamäärä oli saatu kasaan. Silloin jopa puuttuva 1000 € voi järjestyä CrediNordin kautta. Keskimääräinen lainamäärä hakemuksillamme on 18 000 €.

Lainalaskuri
Lainasumma
10000
Kuukausierä
Hae nyt

Mitä vaatimuksia lainan saannille on?

Lainan edellytyksiin, hakuprosessiin ja muihin käytännön asioihin voit tutustua tarkemmin Usein kysyttyä -sivulla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Heräsikö mielenkiintosi tai jäikö jokin vielä askarruttamaan?

Alle on listattu usein kysyttyjä kysymyksiä, mutta mikäli ne eivät antaneet sinulle haluamaasi vastausta, kysy rohkeasti lisää asiakaspalvelustamme joko sähköpostitse asiakaspalvelu@credinord.com, tai soittamalla arkisin klo 9–17 puhelinnumeroon 09 424 531 57. Vastaamme aukioloaikoinamme myös verkkosivuillamme olevassa chatissa mieltä askarruttaviin kysymyksiinne!

Sitoudunko johonkin jättäessäni hakemuksen?

Ette. Hakemuksen jättäminen on paitsi nopeaa, myös aina ilmaista. Vasta erikseen hyväksyttyänne tarjouksen autolaina maksetaan tilillenne, parhaimmillaan jopa samana päivänä.

Mitä tietoja hakemukseen tulee täyttää?

Hakemus täytetään sähköisesti, ja siinä kysytään seuraavia:

  • Haettavan lainan määrä ja takaisinmaksuaika.
  • Rahoituksen käyttötarkoitus, tässä tapauksessa yrityksen autot.
  • Yrityksen ja takaajan perustiedot.

Tietyissä tapauksissa päätöksen tekemistä varten voidaan tarvita liitteitä, joita pyydetään erikseen.

Mitä tarkoitatte selkeydellä?

Olemme suoraselkäinen ja läpinäkyvä rahoituksen tarjoaja. Meillä ei ole piilokuluja, avausmaksuja tai vastaavia. Meillä on vain yksi kiinteä kuukausikulu, joka kattaa kaikki autolainan hallinnoimiseen liittyvät maksut.

Mitä autolaina maksaa?

Autolainan korko riippuu lainan lisäksi yrityksenne tilanteesta. Saatte juuri teidän yrityksenne tilanteeseen ja riskiarvioon perustuvan hinnoittelun lainallenne, joka selviää täyttämällä ilmaisen hakemuksemme. Voit kuitenkin olla varma siitä, että se on juuri sinun yrityksesi tilanteelle sopiva.

Muut yleiset yrityslainan käyttökohteet

Asiakkaamme ovat käyttäneet yrityslainaamme moneen eri käyttökohteeseen. Alle olemme listanneet muita yleisiä käyttökohteita. Painamalla aihetta voit lukea siitä myös lisää. Yrityslainaamme on muun muassa käytetty: