Yrityslainaa markkinointiin

Credinord

Yleinen, Yritystoiminta

Etusivu » Blogi » Yrityslainaa markkinointiin

Moni yrittäjä on todennäköisesti joskus joutunut tilanteeseen, jossa yrityksen markkinointi kaipaa uudistamista, mutta tämänhetkinen budjetti ei tunnu antavan siihen millään myöden. Rahoitus pitäisi siis järjestää.

Lisämyynti ja siitä saatava lisätuotto olisi aivan varmasti jokaisen yrittäjän ja yrityksen kannalta se mieluisin vaihtoehto, mutta yleensä lisämyynnin saavuttaminen tarkoittaa tavalla tai toisella myös lisämarkkinointia. Lisämarkkinointi taas tietää lisäkuluja. On kuitenkin mahdollista lähteä purkamaan tätä vyyhtiä, vaikka aikataulu olisikin tiukka.

Markkinointi on yritystoiminnan keskeisimpiä osa-alueita

Kuten jokainen yrittäjä tietää, markkinointi on yksi yritystoiminnan keskeisimmistä osa-alueista, eikä siitä sovi tinkiä. Markkinoinnin merkitys korostuu varsinkin pienillä ja keskisuurilla yrityksillä, aloittelevista yrityksistä puhumattakaan. Toimiva ja oikein kohdennettu markkinointi tuottaa yritykselle siihen varatun budjetin jopa moninkertaisesti takaisin.

Markkinointi vaatii strategista näkemystä omalta alalta, mutta myös näkemystä minne yritystä halutaan viedä ja ketkä osallistuvat prosesseihin.

Markkinoinnin ulkoistaminen voi olla kannattavaa

Joskus lisähenkilön palkkaaminen tai työtehtävien ulkoistaminen voi olla yrittäjälle hyvä vaihtoehto. Hyvä strategia on kaiken perusta, kun suunnittelet kampanjoita, tapahtumia tai vaikka hakukoneoptimointia. Palvelun tarjoajia kyllä löytyy ja vertailu ja kilpailuttaminen on tälläkin saralla jo arkipäivää. Tämä kaikki työ vaatii tietenkin resursseja, ihmisiä ja rahaa.

CrediNord auttaa sinua rahoituksen järjestämisessä, jotta pääset toteuttamaan hyvin laadittuja suunnitelmia ja pääsemään tavoitteisiin.

Yrityslaina hyötykäyttöön

Syitä yllättäville tai suunnitelluille tarpeille sekä lisärahoitukselle on useita. Joku saattaa sortua markkinoinnin merkityksen aliarviointiin, mutta huomaakin nopeasti sen olleen virhe. Aina ei voi onnistua, epäonnistumisetkin voivat kuulua yrittäjyyteen, ja tällöin on kyettävä luomaan uusi strategia tai kampanja. Joskus voi olla niinkin, että epäonnistunut kampanja on syönyt kaiken käytettävissä olevan budjetin.

Lisärahoituksen saaminen voi olla ajoittain haasteellista, eikä aika tai energia riitä pitkään kilpailutusprosessiin. Lisäksi perinteisten pankkien lainan käsittelyajat vaihtelevat melkoisesti ja sisältävät paljon byrokratiaa. Usein käsittelyajoissa voi kestää ja koko tuo aika on pois markkinoinnista ja kassavirrasta.

Yritysrahoituksessa keskeistä on, että mihin lisärahoitus yrityksessä käytetään. Yrityksen on siis aina mietittävä huolella lisärahoituksen kohde. Markkinointiin panostaminen on kuitenkin yritykselle usein kannattavaa, mikäli markkinointi kanava ja kohderyhmä on huolella valittu.

Lisää menestystä yrityslainan avulla

Nykypäivänä sosiaalinen media on paitsi muuttanut, niin myös nopeuttanut markkinointia. Yrityksen on aina tärkeää reagoida muutoksiin nopeasti ja saada uusi markkinointikampanja käyntiin ennen kuin kilpailija ehtii haalimaan omallaan asiakkaita puolelleen. Aina ei siis ole aikaa lähteä käymään pitkiä rahoitusneuvotteluita perinteisten pankkien kanssa.

Markkinoinnin ja menestyksen näkökulmasta aika on rahaa ja onnistuneesti luotuun markkinointiin satsatut eurot tulevat kyllä moninkertaisena takaisin yritykselle.

Kun yrityksessä on äkillisiä kuluja tai se on voimakkaassa kasvuvaiheessa voi kassavirta tulla viiveellä. Tarjoamallamme yrityslainalla voit esimerkiksi kohentaa markkinointia, tehdä investointeja, muokata tai uudistaa yrityksesi toimitilaratkaisuja, paikata kassavajetta tai käyttää sitä esimerkiksi käsirahana hankinnoissa. Jokaisella yrittäjällä on paras tietämys, mihin rahoitusta tarvitaan ja mihin sillä pyritään.

Markkinointi tuo hyötyä yrityksellesi

Yrityksen tärkein syy olla olemassa on tuoda voittoa. Yrittäjän täytyy tuoda yritykselleen kasvua markkinoinnin avulla. Hyvin hoidettu rahoitus tuo varmuutta ja rohkeutta ottaa ja suunnitella haasteita. Haasteisiin ja tavoitteisiin tarttuminen auttaa tekemään tulosta. Lainarahoitus voi olla hyvä strategia ja auttaa liiketoiminnan kehittämisessä.

Voit kirkastaa yrityksesi haalistunutta brändiä tai vahvistaa sitä. Markkinoinnin keinoin yrityksesi tunnettuutta voidaan lisätä merkittävästi. Markkinoinnin avulla voit kirkastaa mielikuvia ja ohjailla sitä, miten potentiaaliset uudet ja vanhat hyvät asiakkaat yrityksesi näkevät.

Kenties sinulla on uusi tuote tai palvelu, josta haluat kertoa tai etsit ehkäpä kokonaan uusia kohderyhmiä. Yrityksen kannattaa olla ajan tasalla siitä, millainen on oman alan markkinatilanne ja miten siellä voi erottautua kilpailijoista. Kannattaa tuntea kilpailijat ja heidän tapaansa markkinoida. Voi olla, että tuotteistaminen on kaivannut lisää työpanosta, mutta rahoitus on puuttunut.

Mikäli yrityksesi tarvitsee yrityslainaa markkinointiin, on kotimainen CredINord erinomainen vaihtoehto.

Asiakas on tärkeä

Asiakkaalle täytyy voida luoda odotuksia ja usein heillä on jo jokin tarve olemassa. Sinun palvelusi täytyy olla helposti löydettävissä. Tämä kaikki on markkinoinnista paljon kiinni. Varmista, että verkkosivusi ovat kunnossa. Mikäli tarvitset visuaalista suunnitteluapua markkinointimateriaaliin, tartu toimeen.

Kenties asiakaspalautteiden käsittelyäkään ei ole hyödynnetty maksimaalisella tavalla ja siihen voisi panostaa. Näihin asioihin satsaaminen kannattaa. Ole sinä strategi, me autamme tämän tavoitteellisen toimintasi rahoituksessa.

Kenelle yrityslaina sopii

Yrityksen on kyettävä reagoimaan markkinoinnissaan nopeasti. Muokattava tai kokonaan uudistettava markkinointistrategia saattaa maksaa ennalta suunniteltua enemmän. Tilanteet vaihtelevat ja yrityksen on sopeuduttava alati muuttuviin olosuhteisiin. Kilpailijoiden toimiin on reagoitava.

Kenties yrityksesi on aiemmin satsannut paikallisuuteen, mutta nyt on tullut aika nostaa volyymia ja laajentaa markkina-aluetta. Onko suunnitelmissasi kenties valtakunnallinen tai jopa kansainvälinen näkyvyys? Mitä suurempi kampanja, sitä suurempi on usein myös tarvittava budjetti.

Kilpailu jokaisella sektorilla on nykypäivänä kovaa, siksi aikaa päätöksen tekoon ei välttämättä ole kovin paljon. Lisäksi vielä meneillään oleva korona-aika pakottaa yrityksiä nopeisiin ratkaisuihin, sillä toiminnan on luonnollisesti jatkuttava. Haasteita riittää ja lisäksi on kyettävä luomaan onnistunut ja uskottava kampanja, joka kenties tarvitsee toteutuakseen ulkopuolisia tekijöitä. Nämä tietävät siis taas lisäkuluja.

Yritystoiminnan ymmärtäminen

Ymmärrämme yrittäjyyttä ja joskus lainan saaminen olisi tärkeää, mutta vakuuksia ei ole antaa. Yrittäjänä voit valita tarvittavan rahamäärän ja laina-ajan. Et ole päätöksesi kanssa kuitenkaan yksin, sillä autamme mitoittamaan lainan sopivaksi juuri sinulle ja yrityksellesi.

Tilanteet muuttuvat, joten haluamme laina-ajan olevan myös joustava. Sen voi maksaa pois aikaisemmin kuin on suunniteltu, täysin ilman lisäkuluja.

Mikäli tarvitset lisäaikaa, voimme sopia lyhennysvapaasta kuukaudesta. Hinta on aina yksilöllisesti tarkistettu ja siinä on aina huomioitu juuri sinun yrityksesi tilanne. Riskianalyysi vaikuttaa yrityslainan hintaan jonka takia jokainen laina on hinnoiteltu asiakaskohtaisesti.

CreditNord on apunasi

CrediNord on täysin kotimainen yritysrahoitukseen keskittynyt rahoitusyhtiö. Tarjoamme tukea pienten ja keskisuurten yritysten toimintaedellytysten parantamiseksi. Tarjoamme lainaa sekä kasvuun että yrityksen yllättäviinkin tarpeisiin. Me CrediNordilla haluamme auttaa sinua ja luoda juuri sinun yrityksesi markkinointiin sopivan lainarahoituksen.

Olemme auttaneet monia yrityksiä heidän kamppaillessaan uupuvan markkinointirahoituksen kanssa. Monet pienet sekä keskisuuret yritykset lähestyvät meitä, koska haluavat kasvattaa yritystään markkinoinnin avulla. Yrityslainaa tarjoamalla ja sen avulla olemme saaneet tuettua yritysten tavoitteita tarjoamalla rahoitusta markkinointia varten.

Korona-aikana olemme saaneet yrityksiltä ympäri Suomen lukuisia yhteydenottoja erilaisiin markkinointitarpeisiin liittyen. Moni esimerkiksi kivijalkamyymälää pyörittävä pienyrittäjä on joutunut siirtämään osan toiminnastaan verkkoon ja tarvinnut sen markkinointiin lisärahoitusta. Tämä on saattanut olla ainoa vaihtoehto pelastaa yritystoiminta.

Sopiva lainasumma

CrediNordille kilpailuttaa tarvitsemasi lainsumman yhdellä hakemuksella useammalla rahoituksella. Haettavat lainasummat vaihtelevat eri yritysten tarpeiden mukaan 1000 ja 10 000 000 €:n välillä. Lainan takaisinmaksuaika määritellään lainasumman mukaan, kuitenkin aikavälille 1–48 kk. Ylipitkiksi venyneet laina-ajat eivät ole eduksi kenellekään. Kilpailutamme yrityslainaa pienillle yrityksille, kuin myös suuremmillekin, toimialaan katsomatta.

Sinun ei tarvitse käydä pitkää kilpailutusprosessia eri rahalaitosten välillä, vaan saat meiltä suoran tarjoukset useammalta rahoituslaitokselta. Lyhennys on selkeästi kuukausittain. Tarjoamme rahoitusta ilman piilokuluja.

Muut yleiset yrityslainan käyttökohteet

Asiakkaamme ovat käyttäneet yrityslainaamme moneen eri käyttökohteeseen. Alle olemme listanneet muita yleisiä käyttökohteita. Painamalla aihetta voit lukea siitä myös lisää. Yrityslainaamme on muun muassa käytetty:

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.