Yrityslainaa konsulttiyrityksille

Credinord

Yleinen, Yritystoiminta

Etusivu » Blogi » Yrityslainaa konsulttiyrityksille

Konsulttitoiminnasta on tullut viime aikoina yhä houkuttelevampaa. Konsulttiyritysten määrän kasvu ja lisääntynyt kilpailu onkin hankaloittanut uusien asiakkaiden hankintaa ja sen myötä liiketoiminnan laajentamista.

Yrityslainalla voi auttaa ​​konsulttiyrityksiä niiden tavoitteiden saavuttamisessa. Tässä kirjoituksessa tarkastelemme alan yleisiä taloudellisia haasteita sekä sitä, kuinka yrityslaina voi ratkaista ne.

Konsulttiyritysten yleisiä haasteita

Kilpailu konsulttiyritysten välillä on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina. Taloudelliset haasteet ovat alalla yleisiä, varsinkin kun kyse on yrityksistä, jotka tarjoavat erikoisosaamista sopimusperusteisesti. Projektien pituudet vaihtelevat, mutta ennemmin tai myöhemmin kaikkien konsulttiyritysten on löydettävä uusia asiakkaita.

Lisäksi konsultit käyttävät pääasiassa laskutusta maksettaessa. Kuten tiedetään, maksamattomat laskut ovat yksi yleisimmistä syistä maksuvalmiuden heikentymiseen. Monesti konsultointitehtävät ovat myös kausiluonteisia, mikä voi olla erityisen haastavaa kassavirran kannalta.

Toinen yleinen haaste on puutteellinen markkinointi. Menestyvän markkinointistrategian kehittäminen on kuitenkin tärkeää, jotta yritys parantaa markkina-asemaansa tai edes säilyttää sen.

Miten yrityslaina voi auttaa konsulttiyrityksiä?

Oikein valittu yritysrahoitus voi auttaa konsulttiyritystä kasvamaan ja kehittymään oikeaan suuntaan. Ulkoista pääomaa on mahdollista hyödyntää monessa asiassa.

Paranna kassavirtaa

Konsulttiyritykset ovat usein riippuvaisia ​​laskutuksesta. Maksamattomat laskut johtavat helposti likviditeettiongelmiin, jotka vaikeuttavat yrityksen toimintaa. Tämä koskee ennen kaikkea yrityksiä, jotka tarjoavat kausipalveluja.

Lisäksi juoksevat tai yllättävät kulut saattavat heikentää yrityksen taloustilannetta. Yrityslainalla voidaan varmistaa, että rahaa on käytettävissä vaikeinakin aikoina. Myös yritysluotto voi olla hyvä vaihtoehto.

Sijoita laitteisiin

Konsulttiyritykset eivät yleensä tarvitse suuria kone- tai ajoneuvoinvestointeja. Joitain laitteita silti tarvitaan toiminnan pyörittämiseksi. Tällaisia ovat esimerkiksi puhelimet, tietokoneet ja usein myös erilaiset ohjelmistot. Näihinkin uppoaa helposti rahaa, varsinkin jos yrityksessä on useampia työntekijöitä. Tällöin yrityslaina voi olla hyvä ratkaisu.

Palkkaa henkilökuntaa

Suuri osa konsulttiyrityksistä koostuu varsinkin toiminnan alussa yhdestä tai kahdesta ihmisestä. Kun asiakkaiden luottamus ja kysyntä kasvaa, tarvitaan lisää työntekijöitä. Henkilöstön kasvu mahdollistaa tarttumisen yhä useampiin toimeksiantoihin, mikä puolestaan ​​lisää liikevaihtoa ja siten myös kannattavuutta.

Henkilöstön palkkaaminen on kallista ja vaatii paljon pääomaa. Palkkojen ja muiden kulujen maksaminen vaatii riittävää taloudellista liikkumavaraa, jonka yrityslaina voi antaa.

Panosta koulutukseen

Investoimalla työntekijöidesi koulutukseen kehität heidän osaamistaan. Tämä voi tuoda yrityksellesi tärkeää etua kilpailijoihin nähden. Se myös mahdollistaa tarjonnan laajentamisen ja sen myötä kannattavuuden lisääntymisen. Yrityslainan käyttäminen koulutukseen on satsaus yrityksesi tulevaisuuteen.

Sijoita markkinointiin

Kun toimii erittäin kilpailulla toimialalla, hyvä markkinointistrategia saattaa olla ratkaiseva tekijä kannattavuuden kannalta. Konsultit ovat riippuvaisia ​​toimeksiannoista, ja investoinnit markkinointiin helpottavat uusien asiakkaiden ja projektien löytämistä.

Yritysrahoituksen avulla voit panostaa mainontaan ilman, että se rasittaa yrityksesi taloutta. Tämä korostuu varsinkin aloittavien konsulttiyritysten kohdalla tai silloin, kun liian pienet marginaalit eivät mahdollista kasvuun investoimista.

Pankkilainojen haasteet

Aikaisemmin yrityslainaa oli mahdollista ottaa vain pankista. Se vaati sekä aikaa että vaivaa. Nykyään pääomaa tarvitseva yrittäjä voi kääntyä myös sähköisesti toimivien rahoituslaitosten puoleen. Ne tarjoavat sujuvammat ja nopeammat prosessit sekä usein myös paremmat lainaehdot.

Jos haet yrityslainaa pankista, yrityksesi on yleensä täytettävä tiukat ja jatkuvasti kiristyvät vaatimukset. Se voi olla haastavaa alalla, jolla tulot ovat usein epäsäännölliset vuoden aikana.

Lisäksi lainan saaminen saattaa kestää useita työpäiviä pankkien pitkien käsittelyaikojen takia. Jos lainan saannilla on vähänkään kiire, pankkilaina ei välttämättä ratkaise tarvetta.

Koska sähköisesti toimivat rahoituslaitokset tarjoavat pitkälle automatisoituja hakuprosesseja, lainan voi saada jopa päivässä. Lisäksi niillä ei yleensä ole fyysistä konttoriverkostoa, mikä mahdollistaa alhaisemman kulurakenteen ja sen myötä halvemman hinnoittelun.  

Pankit perivät usein korkojen ohella myös muita kuukausittaisia maksuja, joita sähköisesti toimivilla rahoituslaitoksilla ei yleensä ole.

Näin CrediNord voi auttaa sinua

Riippumatta siitä, onko konsulttiyrityksesi pieni vai suuri, me CrediNordilla voimme auttaa sinua ja ratkaista yrityksen rahoitustarpeet. Tarjoamme joustavaa yrityslainaa vakuudettomana aina 250 000 euroon asti ja vakuudellisena 10 000 000 euroon asti. Maksat lainasta vain niin kauan kuin käytät sitä.

Korkojen sijaan meillä on käytössä kiinteä kuukausimaksu, joka helpottaa taloutesi suunnittelua. Kuukausimaksun lisäksi emme peri muita maksuja. Jäljellä olevan lainan voit maksaa pois koska tahansa ilman lisämaksuja.

Meillä lainan hakeminen kestää enintään 2 minuuttia. Hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Lainaa eri tyyppisille ja kokoisille PK-yrityksille

CrediNordilla olemme erikoistuneita palvelemaan kaiken kokoisia ja tyyppisiä PK-yrityksiä suomessa. Olemme alle listanneet esimerkkejä siitä, minkä tyylisiä yrityksiä olemme rahoittaneet. Klikkaa ja lue lisää jos vaikkapa tunnistaisit kaltaisesi yrityksen alta. Jos et löytänyt etsimääsi voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluun joka palvelee numerossa 09 424 531 57, lisäkysymysten herätessä.

Credinord logo

Credinord toimii apunasi kun haluat lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Olemme auttaneet lainatarjouksien löytämisessä jo vuodesta 2019 alkaen

Kauttamme saat lainatarjouksen useammalta pankilta ja rahoituslaitokselta, jotta löydät parhaan lainan juuri sinun tarpeisiisi.